Επισκέπτης
271σιγά μην είσαι και 60άρης![]()
![]()
![]()
![]()
271σιγά μην είσαι και 60άρης![]()
![]()
![]()
![]()
Και εγώ σαν αυθεντικός αριστερός και πιστός στον δρόμο που χάραξε ο αρχηγός μας που τρομοκρατεί την ευρώπη με επαναστάσεις και τα αρχίδια μας κουνιούνται, υπηρέτησα στο Ναυτικό και ειδικότερα στο πεντάγωνο.Εγώ ως αυθεντικός αριστερός ψηφίζω Τσίπρα μπας και καταργηθεί η στράτευση κ γλιτώσω...![]()
πίστεψε με αυτός που την πλήρωσε ηταν ο ένας απο τους δυο.ο άλλος από ότι είπαν την γλίτωσε αφού πρόλαβε και χάθηκε πίσω από τα σφαγεία. και σου ξαναλέω δεν ειμαι υπέρ στο να μαχαιρώνουν όποιον βρουν αλλα το να πειράζουν ειδικά οταν προκιεται για βιασμό νομίζω ότι πάει αλλού η δουλειά.άντε να καταλάβω ότι κάποιος κλέβει γιατι πεινάει δεν μπορώ με τίποτα να δεχτω κάποιος να βιάζει για οποιοδήποτε λόγο...το ίδιο θα πω αν είναι ελληνας να του βγάλουν τα άντερα και να τα απλώσουν να τα φάνε τα σκυλιά ;)
Δεν δινει δεκαρα ο περσονας για τον βιασμο μιας 13χρονης...
ενα απο τα πιο αποτροπαια γεγονοτα
έλα νταξ φρέσκος είσαι....
Γιατί όταν θα του ξεφτυλίζουν τη σούφρα του περσόνα οι τουρκο-μογγόλοι
θα δώσουμε εμείς σημασία ;;;;;;
Τη Λήδρας περνάνε
και του σκίζουν τη σούφρα .........
εκτός κι αν τους σταματήσουν οι κυπραίοι ντίντηδες με τις ....
τζαγκιουαρννννννννννν
233.
Σιγα ρε Λαουτενμπαχ.Τυπε ο τυπος νομιζει πως του κανω πλακα
αλλα σοβαρα το λεω πως αν ειμασταν στον ιδιο λοχο
θα τον εκανα απο παρλαπιπας να εχει γινει λακωνικος![]()
![]()
μου τη σπανε αφανταστα κατι τετοιοι τυποι.... και ειναι και σε στυλ
σε φτυνω και μετα θα σε γλειψω... αηδια σκετη λεμε.
Σιγα ρε Λαουτενμπαχ.
Από εκει ειναι το Δίστομο.
Ψωμοτυρι το εκανες το "πολλα λες" και δεν θα σου βγει σε καλο.Ελα υπουλη ζηλεια - ψορα πολλα λες![]()
ρισπεκτ.233.
Και μαζεψε την ουρά σου ποντικι μην μπλεχτουμε!
Προσυπογραφω και με τα δυο χεριαρισπεκτ.
Υ.Γ.
θύμισέ μου ποτέ έγλειψα τον μπούλη με το όπλο για αβατάρι......γιατι νομίζω μόνο στη ροχαλα τον έχω
επίσης θύμισέ μου ότι στις σειρές κάτω απο 270 τα στρατοδικεία ήταν κανονικά σε περίοδο γενικής επιστράτευσης και ότι άνετα τους σημερινούς μπουληδες ακόμα και ως τότε μοδίστρες τους έχουμε για φρίζμπυ.![]()
ρισπεκτ.
Υ.Γ.
θύμισέ μου ποτέ έγλειψα τον μπούλη με το όπλο για αβατάρι......γιατι νομίζω μόνο στη ροχαλα τον έχω
επίσης θύμισέ μου ότι στις σειρές κάτω απο 270 τα στρατοδικεία ήταν κανονικά σε περίοδο γενικής επιστράτευσης και ότι άνετα τους σημερινούς μπουληδες ακόμα και ως τότε μοδίστρες τους έχουμε για φρίζμπυ.![]()
Για κανε ενα εξπλειν σε αυτο με τα στρατοδικεια γιατι δεν το καταλαβα,εμας παντως σε χοντρες μαλακιες μας ειχαν απειλησει με στρατοδικειοεπίσης θύμισέ μου ότι στις σειρές κάτω απο 270 τα στρατοδικεία ήταν κανονικά σε περίοδο γενικής επιστράτευσης και ότι άνετα τους σημερινούς μπουληδες ακόμα και ως τότε μοδίστρες τους έχουμε για φρίζμπυ.![]()
Ψωμοτυρι το εκανες το "πολλα λες" και δεν θα σου βγει σε καλο.
Πες μου τωρα, οτι αν ακουγες πού και πού καμια συμβουλη μου, θα σου εβγαινε σε κακο.Ευχαριστω για τις συμβουλες μπαμπά.![]()
ελα θα μου αρχισεις παλι τα "εληξε η παρεξηγηση" κτλπ
αφου πρωτα εχεις ριξει ενα καντηλι μπινελικια και ο αλλος δεν σου
εχει πει τιποτα...
παιξτο και μαγκας μετα σε περιπτωση επιστρατευσης. Που ενα φςςς να σου κανει
ο εχθρος εχεις αποσυναρμολογηθει ολοκληρος.
Για κανε ενα εξπλειν σε αυτο με τα στρατοδικεια γιατι δεν το καταλαβα,εμας παντως σε χοντρες μαλακιες μας ειχαν απειλησει με στρατοδικειο
Εννοει προφανως, οτι μεχρι τα τελη της δεκαετιας του 1990, ισχυε το διαταγμα της επιστρατευσης του 1974, το οποιο δεν ειχε ανακληθει.Για κανε ενα εξπλειν σε αυτο με τα στρατοδικεια γιατι δεν το καταλαβα,εμας παντως σε χοντρες μαλακιες μας ειχαν απειλησει με στρατοδικειο