1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
Την κανω τωρα γιατι πλακώσανε τα φιλαρακια σου.
Θα τα πουμε αλλη φορα ;)
να εισαι σε ετοιμοτητα!!!
α γι αυτό την κάνεις λαμόγιο.
καλό γερμανικό
Την κανω τωρα γιατι πλακώσανε τα φιλαρακια σου.
Θα τα πουμε αλλη φορα ;)
να εισαι σε ετοιμοτητα!!!
κι αμα έχω παιδιά τι να κάνω ;σου ξαναλέω δικαιολογησε αφού δεν έχεις παιδιά.
Δεν βγαζουμε ακρη.καταρχήν δεν ασπάζομαι τη χρυσή αυγή κάθε άλλο.απλά ήθελα να τονίσω οτι η απουσία της αστυνομίας κάποιους τους κάνει ήρωες,τώρα αν νομίζεις οτι έπλασα την ιστορία απο το μυαλό μου και αφού έμενες στην περιοχή και ξέρεις αν μπορεί κάποιος εύκολα να παρασύρει κάποιον προς το ποτάμι ρώτα να σου πουν αν το περιστατικό είναι αληθές η όχι.όμως δεν σε βλεπω τόσο ευαίσθητο ακόμα και αν μια στο εκατομμύριο να είναι αληθινό.σε νοιάζει ο καημένος ο Πακιστανός
Ενταξει, προδηλως η εκπαιδευση σε σκούπα και σφουγγαριστρα εξαντλειται σε καμια εβδομαδα.αυτο το λες εσύ ως φαντάρος κάτω απο 30 με 26 μηνύματα την ημέρα στο μπουρδέλα σε έναν μεσήλικα με 36?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε αγάπη μάζωχτους.
ο τυπάς σε 5 χρόνια θα έχιε 100 χιλιάρικα μνμ.
Υ.Γ.
σε κέρνελ την έκανες τη βασική;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε φιλαράκο πλάκα κάνεις.εδω μιλαμε του βιάσανε το κορίτσι και εσύ λες να ειχε την ψυχραιμία να αντιδράσει η να πάει να κοιτάξει το παιδί του.εκανε το αυτονόητο αλλα αφού είδε ότι δεν βγάζει άκρη κάποιος του είπε τη λύση χρυσή αυγή.μήπως τους συνταξιούχους στον άγιο Παντελεήμονα δεν τους πάνε σε τράπεζες;Σου πειράξανε το παιδί? Ως άντρας να πας να τον δείρεις αν θέλεις,σκοτωσέ τον και μετά να αναλάβεις την ευθύνη της πράξης σου!
Απλά πράγματα.
ωραία πράματα.Δεν βγαζουμε ακρη.
Ουτε ειπα οτι το εβγαλες απο το μυαλο σου,πιθανον αλλοι να το βγαλαν απο το μυαλο του για συγκεκριμενους λογους.
Ουτε ειπα κριμα το Πακιστανο,αν ειναι ενοχος μεσα με τα τσαρουχια.
Ουτε ειπα οτι δεν με νοιαζει το κοριτσακι,ομως θελω απο τα Χρυσαυγουλα να κυνηγησουν και τον Ελληνα βιαστη ας πουμε.
Στην Καλλιθεα-Μοσχατο δρα τον τελευταιο χρονο μια συμμορια που μαχαιρωνει αβερτα ξενους και αριστερους μαλιστα εχουν σαν εδρα τους 3 στενα κατω απο το σπιτι του Χρυσοχοιδη,αυτη η συμμορια για να δικαιολογησει και να νομιμοποιησει τα μαχαιροματα της μπορει να πλασει διαφορες ιστοριες με αιμοσταγεις πακιστανους.
α γι αυτό την κάνεις λαμόγιο.
καλό γερμανικό![]()
όντως δεν βγάζουμε άκρη.Αυτο που με ενοχλει πρωτα απο ολα απο την ιστορια σου ειναι η προπαγανδα των δολοφονων που ασπαζεσε.
Δεν μπορω να ξερω αν ειναι αληθινο το περιστατικο αλλα οπως το παρουσιαζεις μαλλο δεν ειναι.
Τα χρυσαυγουλα για να παρουν κοσμο μαζι τους δημιουργουν ψευτικες ιστοριες (οπως στην κορινθο για παραδειγμα που ολος τυχαιος παλι αφορουσε βιασμο ανηλικου).
*Στην Γραμμου εμενα για 4 χρονια.
Γερμανικό στις 12?α γι αυτό την κάνεις λαμόγιο.
καλό γερμανικό![]()
ρε συ πιστευω οτι λιγο μυαλο το εχεις.κατσε πλασε το λιγο στο μυαλο σου.γινεται το αποτροπαιο,δηλαδη ο βιασμος.ποση ωρα να εχει περασει;παιρνει αυτος την αστυνομια,δεν βρισκει ακρη,οκ.εκει ποση ωρα περασε.παιρνει ο τυπος τους χ.α.μεχρι να ερθουν ποση ωρα περασε?οι πακιστανοι καθονταν εν τω μεταξυ εκει,και περιμεναν να ερθουν οι χ.α. για να τους τιμωρησουν.ρε φιλαράκο πλάκα κάνεις.εδω μιλαμε του βιάσανε το κορίτσι και εσύ λες να ειχε την ψυχραιμία να αντιδράσει η να πάει να κοιτάξει το παιδί του.εκανε το αυτονόητο αλλα αφού είδε ότι δεν βγάζει άκρη κάποιος του είπε τη λύση χρυσή αυγή.μήπως τους συνταξιούχους στον άγιο Παντελεήμονα δεν τους πάνε σε τράπεζες;
έλατε τώρα..αυτά είναι γελοιότητες και αστικοί μύθοι!ρε συ πιστευω οτι λιγο μυαλο το εχεις.κατσε πλασε το λιγο στο μυαλο σου.γινεται το αποτροπαιο,δηλαδη ο βιασμος.ποση ωρα να εχει περασει;παιρνει αυτος την αστυνομια,δεν βρισκει ακρη,οκ.εκει ποση ωρα περασε.παιρνει ο τυπος τους χ.α.μεχρι να ερθουν ποση ωρα περασε?οι πακιστανοι καθονταν εν τω μεταξυ εκει,και περιμεναν να ερθουν οι χ.α. για να τους τιμωρησουν.
σου καθεται καλα ρε συ?ειλικρινα τωρα πες μου.
θες να πεις ότι οι διαβιβαστές ήμασταν μοδίστρες ;Γερμανικό στις 12?
Μοδιστρούλα είναι?
![]()
όπως ειδες το υπονόησες οτι ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.αυτό που λες για τέτοια συμμορία εγώ δεν το γνωρίζω.ειδικά στο σπίτι το χρυσοχοιδη δεν τολμάς να περάσεις.όμως εσύ δεν έχεις ακούσει ιστορίες με Πακιστανούς που κλέβουν οι κάνουν ζημίες σε αυτοκίνητα η σπίτια η κλέβουν ειδικά γυναίκες μόνες;Δεν βγαζουμε ακρη.
Ουτε ειπα οτι το εβγαλες απο το μυαλο σου,πιθανον αλλοι να το βγαλαν απο το μυαλο του για συγκεκριμενους λογους.
Ουτε ειπα κριμα το Πακιστανο,αν ειναι ενοχος μεσα με τα τσαρουχια.
Ουτε ειπα οτι δεν με νοιαζει το κοριτσακι,ομως θελω απο τα Χρυσαυγουλα να κυνηγησουν και τον Ελληνα βιαστη ας πουμε.
Στην Καλλιθεα-Μοσχατο δρα τον τελευταιο χρονο μια συμμορια που μαχαιρωνει αβερτα ξενους και αριστερους μαλιστα εχουν σαν εδρα τους 3 στενα κατω απο το σπιτι του Χρυσοχοιδη,αυτη η συμμορια για να δικαιολογησει και να νομιμοποιησει τα μαχαιροματα της μπορει να πλασει διαφορες ιστοριες με αιμοσταγεις πακιστανους.
Ελα ρε, διαβιβαστης κι εσυ?θες να πεις ότι οι διαβιβαστές ήμασταν μοδίστρες ;
θα πρεπε να ντρέπεσαι.![]()
ρε συ πιστευω οτι λιγο μυαλο το εχεις.κατσε πλασε το λιγο στο μυαλο σου.
Πιστευεις οτι αυτος μπορει να βρει τον Πακιστανο βιαστη σε ακτινα 2 χιλιομετρων?όπως ειδες το υπονόησες οτι ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.αυτό που λες για τέτοια συμμορία εγώ δεν το γνωρίζω.ειδικά στο σπίτι το χρυσοχοιδη δεν τολμάς να περάσεις.όμως εσύ δεν έχεις ακούσει ιστορίες με Πακιστανούς που κλέβουν οι κάνουν ζημίες σε αυτοκίνητα η σπίτια η κλέβουν ειδικά γυναίκες μόνες;
σιγα ρε που θα του πεις να πλασει και το μυαλο του
ποσο μ εκνευριζουν ζωα του συναφιου σου που λενε στους αλλους πλασε το μυαλο σου και τα σχετικα
δες την καμπουρα σου πρωτα και την κεφαλα σου
θες να πεις ότι οι διαβιβαστές ήμασταν μοδίστρες ;
θα πρεπε να ντρέπεσαι.![]()
Ρε βισματίες...όταν έρθει η ώρα μου να απευθυνθώ σε εσάς;;;Ελα ρε, διαβιβαστης κι εσυ?
Μην μου πεις και πολυδιαυλικος?
αυτό το περιστατικό που λέω είναι καταγεγραμμένο από την αστυνομία.τωρα αν εσυ θες να εισαι αστυνομικός συνατακτης που να σου πω ποσο χρόνο εκαναν δεν το ξέρω.και ειλικρινά ουτε έκατσα να ρωτήσω.το κοριτσάκι όμως αυτο επειδή όπως είπα τυχαίνει να μένω στη περιοχή ήδη είναι σε ψυχολόγους.τωρα αν λενε ψέμματα τότε κρίμα για τον πακιστανο που μαχαίρωσαν..αν σε καλύπτω.βλεπω ρε μάγκες οτι είστε πολύ καχύποπτοι για τον καημένο τον αλλοδαπό αλλα δεν κάνεις ουτε την παραμικρή σκέψη αν είναι αληθινό ..που είναι το περιστατικό την ψυχολογία οχι μόνο του παιδιού αλλα και της οικογένειας του...ρε συ πιστευω οτι λιγο μυαλο το εχεις.κατσε πλασε το λιγο στο μυαλο σου.γινεται το αποτροπαιο,δηλαδη ο βιασμος.ποση ωρα να εχει περασει;παιρνει αυτος την αστυνομια,δεν βρισκει ακρη,οκ.εκει ποση ωρα περασε.παιρνει ο τυπος τους χ.α.μεχρι να ερθουν ποση ωρα περασε?οι πακιστανοι καθονταν εν τω μεταξυ εκει,και περιμεναν να ερθουν οι χ.α. για να τους τιμωρησουν.
σου καθεται καλα ρε συ?ειλικρινα τωρα πες μου.