Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
:2funny: :2funny: :2funny:

χαζουλης ανθελληνας που ουτε να ψηφισει δεν παει
επειδη φοβαται...

ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΑΤΑΙ
ΣΤΟ δρομο να κανει καμακι φοβαται μην του κανουν μηνυση
ελεος...

μας κρινει ενας καταθληπτικος τυπος που εχει να βγαλει γκομενα 20 χρονια.  :S
Δεν εφευγες? Η σκούπα περιμενει.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny:

χαζουλης ανθελληνας που ουτε να ψηφισει δεν παει
επειδη φοβαται...

ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΑΤΑΙ
ΣΤΟ δρομο να κανει καμακι φοβαται μην του κανουν μηνυση
ελεος...

μας κρινει ενας καταθληπτικος τυπος που εχει να βγαλει γκομενα 20 χρονια.  :S

Eσενα θα σε παει πιπα κωλο ο υπολογος στο στρατοπεδο

την επομενη φορα που θα μπεις εδω θα μιλας στον πλυθηντικο με την καταληξη παρακαλω

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πιστευεις οτι αυτος μπορει να βρει τον Πακιστανο βιαστη σε ακτινα 2 χιλιομετρων?
Με κάτι τέτοιους δεν είναι αν εντυπωσιάζεται κανείς που ο Κασιδιάρης ο πυγμάχος ανέλαβε εκπρόσωπος τύπου.

ΟΥΓΚ!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Eσενα θα σε παει πιπα κωλο ο υπολογος στο στρατοπεδο

την επομενη φορα που θα μπεις εδω θα μιλας στον πλυθηντικο με την καταληξη παρακαλω

Εσυ δεν απαντησες τελικα κουτοπονηρε το μεσημερι

μονο εκει που σε συμφερει απαντας.

Ειδες τι βολεμενος εισαι τελικα? και βγαζεις κυρηγματα μαζι με τον αλλον.  :P

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Εσυ δεν απαντησες τελικα κουτοπονηρε το μεσημερι

μονο εκει που σε συμφερει απαντας.

Ειδες τι βολεμενος εισαι τελικα? και βγαζεις κυρηγματα μαζι με τον αλλον.  :P

ρωτησε με ..δεν θα το ειδα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
αυτό το περιστατικό που λέω είναι καταγεγραμμένο από την αστυνομία.τωρα αν εσυ θες να εισαι αστυνομικός συνατακτης που να σου πω ποσο χρόνο εκαναν δεν το ξέρω.και ειλικρινά ουτε έκατσα να ρωτήσω.το κοριτσάκι όμως αυτο επειδή όπως είπα τυχαίνει να μένω στη περιοχή ήδη είναι σε ψυχολόγους.τωρα αν λενε ψέμματα τότε κρίμα για τον πακιστανο που μαχαίρωσαν..αν σε καλύπτω.βλεπω ρε μάγκες οτι είστε πολύ καχύποπτοι για τον καημένο τον αλλοδαπό αλλα δεν κάνεις ουτε την παραμικρή σκέψη αν είναι αληθινό ..που είναι το περιστατικό την ψυχολογία οχι μόνο του παιδιού αλλα και της οικογένειας του...
δεν λεμε οτι δεν εγινε ρε τυπε,δυστυχως συμβαινουν τετοια περιστατικα.το θεμα ειναι να μην την πληρωνουν αθωοι.καταλαβαινεις τι εννωω η τσαμπα στα λεω τοση ωρα;Να την πληρωνει αυτος που πρεπει να την πληρωσει,οχι ο πρωτος που βρισκω μπροστα μου.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ρε συ πιστευω οτι λιγο μυαλο το εχεις.κατσε πλασε το λιγο στο μυαλο σου.γινεται το αποτροπαιο,δηλαδη ο βιασμος.ποση ωρα να εχει περασει;παιρνει αυτος την αστυνομια,δεν βρισκει ακρη,οκ.εκει ποση ωρα περασε.παιρνει ο τυπος τους χ.α.μεχρι να ερθουν ποση ωρα περασε?οι πακιστανοι καθονταν εν τω μεταξυ εκει,και περιμεναν να ερθουν οι χ.α. για να τους τιμωρησουν.
σου καθεται καλα ρε συ?ειλικρινα τωρα πες μου.

συγνωμη για πριν

σ εγραψα μαλακια

Επισκέπτης
δεν λεμε οτι δεν εγινε ρε τυπε,δυστυχως συμβαινουν τετοια περιστατικα.το θεμα ειναι να μην την πληρωνουν αθωοι.καταλαβαινεις τι εννωω η τσαμπα στα λεω τοση ωρα;Να την πληρωνει αυτος που πρεπει να την πληρωσει,οχι ο πρωτος που βρισκω μπροστα μου.
πίστεψε με αυτός που την πλήρωσε ηταν ο ένας απο τους δυο.ο άλλος από ότι είπαν την γλίτωσε αφού πρόλαβε και χάθηκε πίσω από τα σφαγεία. και σου ξαναλέω δεν ειμαι υπέρ στο να μαχαιρώνουν όποιον βρουν αλλα το να πειράζουν ειδικά οταν προκιεται για βιασμό νομίζω ότι πάει αλλού η δουλειά.άντε να καταλάβω ότι κάποιος κλέβει γιατι πεινάει δεν μπορώ με τίποτα να δεχτω κάποιος να βιάζει για οποιοδήποτε λόγο...το ίδιο θα πω αν είναι ελληνας να του βγάλουν τα άντερα και να τα απλώσουν να τα φάνε τα σκυλιά ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom