Πότε θα ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΔΗΜΕΥΣΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ... ΤΙΜΑΛΦΗ ;;;;;
Ανυπομονώ ,
να ρίχνω καθημερινά με τη Mossberg 200 φυσίγγια ημερισίως
στους δρόμους της Αθηνας, σε κινούμενους στόχους ....
απο μενα θα παρει @@ ειναι μεταχειρισμενα
Πότε θα ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΔΗΜΕΥΣΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ... ΤΙΜΑΛΦΗ ;;;;;
Ανυπομονώ ,
να ρίχνω καθημερινά με τη Mossberg 200 φυσίγγια ημερισίως
στους δρόμους της Αθηνας, σε κινούμενους στόχους ....
Τα χεις για να τα πάρει,δεν τα κόψες ακόμα όπως οι ''φίλες'' σου;;;απο μενα θα παρει @@ ειναι μεταχειρισμενα
ασχετως τον πολεμο που του εχει γινει απο συνδικαλιστες και συντεχνιες οπως φαρμακοποιοι, συμβολαιογραφοι, φαρμακεμποροι, συναδελφοι του δημοσιογραφοι, δικηγοροι εκτελωνιστες και φυσικα τα κομματοσκυλα των ΔΕΚΟ που δημιουργησε ο αντρεας και τωρα πηγαν συριζα ειναι καταντια να μην υπαρχει ο δημοσιος λογος του και να ακουμε αναλυσεις τυπου τραγκα...πραγματικα καταντια...ολος αυτος ο συρφετος των συντεχνιων και των συνδικαλιστων που βγαινει στα καναλια κλαιγοντας και βριζοντας οπως εκανε ο γιατρος του συριζα με τον λοβερδο επειδη τους εχει θιξει τις αβαντες που ειχαν τα λαμογια πρεπει να βγει στη φορα για να δουμε τι αποτελει αναχωμα για την οικονομια της χωρας.νομιζουν οι μαλακες οτι το προβλημα της ελλαδας ειναι μονο τραπεζικο οπως της ισπανιας της ιρλανδιας και πορτογαλιας αλλα ειναι θεμα δομικων αλλαγων που απαιτουσε το πρωτο μνημονιο και ο γιωργακης με τον παπακωνσταντινου δεν εκαναν για να μην χαοσυν την εκλογικη τους πελατεια.τελικα και δεν εκαναν τιποτα και εχασαν την εκλογικη τους πελατεια που πηγε με τα μπουνια στο συριζα.οψομεθα λοιπον.Μεγάλες αλήθειες.
Του ΧΡΗΣΤΟΥ Ν. ΚΩΝΣΤΑ
Στην έκπληξη μας για την εντυπωσιακή πολιτική του μεταστροφή απάντησε αποκαλύπτοντας την «κρυφή του ελπίδα» για ένα μέτρο «σεισάχθειας», δηλαδή ένα γενναίο «κούρεμα στα επιχειρηματικά και στεγαστικά δάνεια» τα οποία τον βαραίνουν αφόρητα και τον αναγκάζουν να επιχειρηματολογεί υπερ της εθνικοποίησης των τραπεζών που πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Εγώ αποταμίευα μια ζωή το μόχθο μου και δεν τα ξόδευα στη Μύκονο, όπως εσύ» απάντησε στον καταστηματάρχη ένας ηλικιωμένος κύριος με εμφάνιση «νοικοκύρη». Ο μεγάλος του φόβος από ενδεχόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν το περιουσιολόγιο. «Εγώ στερήθηκα για να αφήσω κάτι στα παιδιά μου, όχι για να μου τα πάρουν εξωνημένοι συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ που τώρα ξεσκονίζουν το σακάκι του Αλέξη» μας δήλωσε με προφανή συγκίνηση και ταραχή.
και που ξερεις εσυ οτι αυτα που γραφει ειναι μασκαρεμενα?εχεις επιχειρηματα να το αποδειξεις?και επειδη εισαι ασχετος αυτο ειναι αρθρο του στον επενδυτη που δεν εχει καμια σχεση με υπερηλικες ουτε φυσικα με βλακες που πειθονται απο τους αρουραιους της δραχμης που ταζουν τα ιδια ενω η χωρα ειναι στο χειλος του γκρεμου.Αθανατη ελληνικη δημοσιογραφια με τους μανιερισμους της....Μασκαρευουμε τις προσωπικες μας πολιτικες αποψεις και τις παρουσιαζουμε ως "τυχαια περιστατικα" του στυλ ο "τιμιος και αγνος πολιτης οικογενειαρχης που συναντησα τυχαια στον δρομο δεν απλωνε ποτε τα ποδια του περα απο το παπλωμα"(η προτεσταντικη ηθικολογια πουλαει ως γνωστον στο συντηρητικο υπερηλικο αναγνωστικο μας κοινο), ριχνουμε λιγο συντεχνειες λιγο κομματικοκρατια και λιγο λαιφσταιλ (μπας και καβλωσει κανας δαπιτης νεοπτωχος καγκουρας και μας διαβασει και αυτος) και ετοιμο το μιγμα
και που ξερεις εσυ οτι αυτα που γραφει ειναι μασκαρεμενα?εχεις επιχειρηματα να το αποδειξεις?
εγω δεν ημουνα απολυτος οπως εσυ.μην στριβεις δια του αρραβωνος.αφου εγραψες μια αποψη δικαιολογησε την αλλιως το ποστ σου ειναι για τον πουτσο.εγω δεν ειπα αν ειναι αληθεια η ψεματα οπως εσυ.γιατι εσυ εχεις επιχειρηματα να αποδειξεις οτι δεν ειναι?
Τα χεις για να τα πάρει,δεν τα κόψες ακόμα όπως οι ''φίλες'' σου;;;
παρακαλώ κάποιον μοντ να κλείσει ή συγχωνεύσει το παρόν άνευ νοήματος θρεντ κάποιου χαζόκλωνου...
και που ξερεις εσυ οτι αυτα που γραφει ειναι μασκαρεμενα?εχεις επιχειρηματα να το αποδειξεις?και επειδη εισαι ασχετος αυτο ειναι αρθρο του στον επενδυτη που δεν εχει καμια σχεση με υπερηλικες ουτε φυσικα με βλακες που πειθονται απο τους αρουραιους της δραχμης που ταζουν τα ιδια ενω η χωρα ειναι στο χειλος του γκρεμου.
Μάλλον δεν λειτουργεί καλά αυτό κ έχει πάει το χύσι στο μυαλό....για ελεξέ το.οι φιλες μου τα κοψαν για να γαμιουνται καντο
και εσυ δεν ειναι κακο αρκει να εχεις τα προσοντα.
οσο για μενα εβαλα καινουργια με υπερσυμπιεστη .
εγω δεν ημουνα απολυτος οπως εσυ.μην στριβεις δια του αρραβωνος.αφου εγραψες μια αποψη δικαιολογησε την αλλιως το ποστ σου ειναι για τον πουτσο.εγω δεν ειπα αν ειναι αληθεια η ψεματα οπως εσυ.
αλλα ειναι θεμα δομικων αλλαγων που απαιτουσε το πρωτο μνημονιο και ο γιωργακης με τον παπακωνσταντινου δεν εκαναν για να μην χαοσυν την εκλογικη τους πελατεια.τελικα και δεν εκαναν τιποτα και εχασαν την εκλογικη τους πελατεια που πηγε με τα μπουνια στο συριζα.οψομεθα λοιπον.
Μάλλον δεν λειτουργεί καλά αυτό κ έχει πάει το χύσι στο μυαλό....για ελεξέ το.
ειναι καταντια να ακουμε αναλυσεις τυπου τραγκα...πραγματικα καταντια...ολος αυτος ο συρφετος των συντεχνιων και των συνδικαλιστων που βγαινει στα καναλια κλαιγοντας και βριζοντας οπως εκανε ο γιατρος του συριζα με τον λοβερδο επειδη τους εχει θιξει τις αβαντες που ειχαν τα λαμογια πρεπει να βγει στη φορα για να δουμε τι αποτελει αναχωμα για την οικονομια της χωρας.το προβλημα της ελλαδας ειναι ΚΑΙ θεμα δομικων αλλαγων που απαιτουσε το πρωτο μνημονιο και ο γιωργακης με τον παπακωνσταντινου δεν εκαναν για να μην χαοσυν την εκλογικη τους πελατεια.τελικα και δεν εκαναν τιποτα και εχασαν την εκλογικη τους πελατεια που πηγε με τα μπουνια στο συριζα.οψομεθα λοιπον.
Ερώτημα 1ο: οι δημόσιοι υπάλληλοι ''είδαν φως και μπήκαν'' ή προσελήφθησαν επειδή η εκάστοτε κυβέρνηση του προσλάμβανε με τα όποια κριτήρια έθετε, καλά ή άσχημα;Μείωση μόνο 60 χιλ. δημοσίων υπαλλήλων σε 18 μήνες
Date: 19:26 - 10 Απρ 2012
Δύσκολος ο στόχος της μείωσης των 150 χιλ. δημοσίων υπαλλήλων μέχρι το 2015
Στους 712.076 ανέρχονται όσοι μισθοδοτούνται από το ελληνικό Δημόσιο (εξαιρούνται όσοι εργάζονται στις ΔΕΚΟ), ενώ απ’ αυτούς οι 636.188 αποτελούν το μόνιμο τακτικό προσωπικό, σύμφωνα με το Μητρώο Μισθοδοτούμενων του Δημοσίου το οποίο παρουσίασε σήμερα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας.
Με μία πρώτη ανάγνωση υπάρχει μια μείωση προσωπικού από την απογραφή που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2010 (τότε είχαν απογραφεί 768.039) περίπου 60.000 υπαλλήλων. Ωστόσο υπηρεσιακοί παράγοντες υποστήριξαν ότι ο αριθμός της πρώτης απογραφής ήταν μικρότερος του πραγματικού, ανεβάζοντας τον αριθμό σε τουλάχιστον 780.000 υπαλλήλους, καθώς τότε κάποιοι δεν είχαν απογραφεί ή είχαν δώσει λάθος στοιχεία.
Πρέπει να σημειωθεί ότι το 2010 αποχώρησαν από το στενό δημόσιο τομέα 53.000 εργαζόμενοι και προσελήφθησαν περί τους 22.000, όπως είπε σήμερα ο κ. Ρέππας, ενώ το 2011 αποχώρησαν περίπου 40.000 υπάλληλοι και οι προσλήψεις κατά προσέγγιση ήταν λιγότερες των 10.000.
Επισημαίνεται ότι όσον αφορά το στόχο της απομάκρυνσης 150.000 υπαλλήλων του Δημοσίου μέχρι το 2015, δεν προσμετρούν οι 53.000 που αποχώρησαν το 2010, σύμφωνα με το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα σταθερότητας.
Πάντως, παρά τις πιέσεις των δημοσιογράφων ο κ. Ρέππας δεν θέλησε να απαντήσει πόσοι υπάλληλοι πρέπει να αποχωρήσουν από σήμερα μέχρι το τέλος του 2015 για να επιτευχθεί ο στόχος που έχει μπει από την τρόικα και αρκέστηκε να δηλώσει «αισιόδοξος, σχεδόν βέβαιος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε γνωρίζοντας με το Μητρώο σημαντικά στοιχεία για τις επικείμενες συνταξιοδοτήσεις των επόμενων ετών και άλλα στοιχεία που είναι χρήσιμα για εμάς γι’ αυτό το ζήτημα».
καλα τραγουδα
τα επιχειρηματα σου θα τα πεις η θα δικαιολογησεις την βλακεια σου με αερολογιες?Πωπω ιδεολογικη φανατιλα
αναφερθηκες συγκεκριμενα.αν ηταν να γενικοποιουσες απο την αρχη(που και παλι αυτο ειναι βλακωδες) και να μην γινεσαι κωλοτουμπας χωρις ουσια και σταματα τα παραμυθια και τα φληναφηματα περι μανιχαιστικων χαρακτηρων.οταν ισχυριζεσαι κατι συγκεκριμενο να το αποδεικνυεις και μην γινεσαι μπαλοεξεδρας οπως καποιος αλλος εδω...Ειπα οτι αυτο ειναι μεθοδος που χρησιμοποιουν πολλοι αθρογραφοι στις εφημεριδες για να περασουν τις αποψεις τους και ειπα οτι μου φαινονται ψευτικοι αυτοι οι χαραχτηρες που παρουσιαζει γιατι ειναι μανιχαιστικοι και στα ορια της καρικατουρας και ο διαχωρισμος που παρουσιαζει στην ελληνικη κοινωνια ειναι μονο στο κεφαλι του...Λυπαμαι