Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 390K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Συμφωνώ απόλυτα. Και αφού ανέφερες τον Τράγκα, θα προσθέτω οτι, στον βωμό της τηλεθέασης, ο δημοσιογραφικός και πολιτικός λόγος και φυσικά το αντίστοιχο ήθος (των τηλεπαραθύρων) έχει υποβαθμισθεί σε τέτοιο βαθμό που πλέον ακόμα και η ρητορική της ΧΑ έχει καταντήσει να μας ακούγεται φυσιολογική.
Κατάντια.
μην τα γραφεις σε εμενα.γραψε τα στον gun_club που εγραψε για μανιχαιστικους χαρακτηρες. :2funny: :2funny:

Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παλιό βιντεάκι (Σεπτέμβρης '08) αλλά πάντα επίκαιρο. 45 σκάνδαλα σε 54 μήνες!
'Οποιος ξέρει λοιπά σκάνδαλα στους υπόλοιπους 11 μήνες του "καταλληλότερου" ας προσθέσει.
'Αντε γιατί μου φαίνεται ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Είσαστε αισιόδοξος για την 18η Ιουνίου;

«Όχι πολύ για να μην πω καθόλου. Μου άρεσε αυτό που είπε στην τηλεόραση πολύ εύστοχα, η καθηγήτρια της Παντείου  η κυρία Λυμπεράκη: «στις εκλογές αυτές καλούμαστε να διαλέξουμε ανάμεσα στους αναξιόπιστους και στους ανεύθυνους». Είναι πολύ δύσκολο δίλημμα. Αυτό που αισθάνομαι εγώ μέσα από μια πορεία πολλών χρόνων είναι ότι οι δύο παλιότεροι γιατροί μέσα από ατζαμοσύνες, και τσακωμούς και ανικανότητα μας φτάσανε στην εντατική και έρχεται τώρα ο νέος γιατρός για να μας αποτελειώσει. Έτσι αισθάνομαι εγώ αυτό που ζούμε τον τελευταίο καιρό. Και δυστυχώς δεν βλέπω και τίποτα καινούργιο στον ορίζοντα, πράγμα που είναι και φυσικό δηλαδή γιατί πιστεύω ότι χρειάζονται κάποια χρόνια για να αναδειχθούν πραγματικά νέες δυνάμεις. Αυτό το πολιτικό προσωπικό που βλέπουμε γύρω μας είναι το αποτέλεσμα αυτής της φούσκας που λέγαμε πριν. Δυστυχώς, δεν βλέπω μεγάλες διαφορές ούτε έχω ελπίδες σε αυτά τα κόμματα έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή. Και για αυτό η απόφασή μου στην κάλπη θα είναι πολύ δύσκολη. Δυστυχώς δεν έχω ελπίδες, ούτε ψευδαισθήσεις ότι κάποιος θα μας σώσει αυτή τη στιγμή. Η μόνη ελπίδα για εμένα την ύστατη στιγμή  είναι ένα πνεύμα συναίνεσης».

Νίκος Πορτοκάλογλου:

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Είσαστε αισιόδοξος για την 18η Ιουνίου;

«Όχι πολύ για να μην πω καθόλου. Μου άρεσε αυτό που είπε στην τηλεόραση πολύ εύστοχα, η καθηγήτρια της Παντείου  η κυρία Λυμπεράκη: «στις εκλογές αυτές καλούμαστε να διαλέξουμε ανάμεσα στους αναξιόπιστους και στους ανεύθυνους». Είναι πολύ δύσκολο δίλημμα. Αυτό που αισθάνομαι εγώ μέσα από μια πορεία πολλών χρόνων είναι ότι οι δύο παλιότεροι γιατροί μέσα από ατζαμοσύνες, και τσακωμούς και ανικανότητα μας φτάσανε στην εντατική και έρχεται τώρα ο νέος γιατρός για να μας αποτελειώσει. Έτσι αισθάνομαι εγώ αυτό που ζούμε τον τελευταίο καιρό. Και δυστυχώς δεν βλέπω και τίποτα καινούργιο στον ορίζοντα, πράγμα που είναι και φυσικό δηλαδή γιατί πιστεύω ότι χρειάζονται κάποια χρόνια για να αναδειχθούν πραγματικά νέες δυνάμεις. Αυτό το πολιτικό προσωπικό που βλέπουμε γύρω μας είναι το αποτέλεσμα αυτής της φούσκας που λέγαμε πριν. Δυστυχώς, δεν βλέπω μεγάλες διαφορές ούτε έχω ελπίδες σε αυτά τα κόμματα έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή. Και για αυτό η απόφασή μου στην κάλπη θα είναι πολύ δύσκολη. Δυστυχώς δεν έχω ελπίδες, ούτε ψευδαισθήσεις ότι κάποιος θα μας σώσει αυτή τη στιγμή. Η μόνη ελπίδα για εμένα την ύστατη στιγμή  είναι ένα πνεύμα συναίνεσης».

Νίκος Πορτοκάλογλου:

ΠΑΡΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ
ΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ

ΕΛΑ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Παλιό βιντεάκι (Σεπτέμβρης '08) αλλά πάντα επίκαιρο. 45 σκάνδαλα σε 54 μήνες!
'Οποιος ξέρει λοιπά σκάνδαλα στους υπόλοιπους 11 μήνες του "καταλληλότερου" ας προσθέσει.
'Αντε γιατί μου φαίνεται ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου...

Καλα, αντε βαλε το κεφαλι σου κατω απο τη βρυση μπας και συνελθεις.
Ποια ειναι τα 45 σκανδαλα ρε απιθανε?
Η πτωση του Σινουκ και η μεταγραφη του γιου του Τσιτουριδη?
Βρε αντε απο εκει. Πρασινοσκωληκες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οι φωτιες και τα επεισοδια στις διαδηλωσεις, επισης σκανδαλα κατα τον ολιγομυαλο που εφτιαξε το βιντεακι.
Ουστ!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Καλα, αντε βαλε το κεφαλι σου κατω απο τη βρυση μπας και συνελθεις.
Ποια ειναι τα 45 σκανδαλα ρε απιθανε?
Η πτωση του Σινουκ και η μεταγραφη του γιου του Τσιτουριδη?
Βρε αντε απο εκει. Πρασινοσκωληκες.

δεν σε αρεσουν alex;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τις φωτιές τις είχαν βάλει οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ το 2007
γιατί ήθελαν από τότε να δώσουν τα λεφτά που υπήρχαν ...
Τι να κανουμε.
Επρεπε ο Καραμανλης να πεσει οπωσδηποτε.
Του καψανε την Πελοποννησο το 2007, του καψανε την Αθηνα το 2008, του καψανε την Αττικη το 2009, φαντασου τι λυσσα υπηρχε να μας φερουν καποιοι το ΔΝΤ.
Δεν πρεπει να υπηρξε πιο λυσσασμενη αντιδραση για μια κυβερνηση, που δεν ειχε κανει και τιποτα φοβερο. Ούτε ακριβεια υπηρχε, ουτε ανεργια.
Και σημερα καποιοι διανοητικα καθυστερημενοι, αναφερουν ως δεξιο σκανδαλο τις φωτιες.
Και αφου ανελαβαν οι πρασινοσκωληκες και τα εκαναν σκατα, περασαν και την αποψη οτι φταινε και...τα δυο μεγαλα κομματα, και μας φορτωνουν και τον Συριζα στο σβερκο.
ΠΑΣΟΚ. Η καταρα της μεταπολεμικης ελλαδας.

Επισκέπτης
Τι να κανουμε.
Του καψανε την Πελοποννησο το 2007, του καψανε την Αθηνα το 2008, του καψανε την Αττικη το 2009, φαντασου τι λυσσα υπηρχε να μας φερουν καποιοι το ΔΝΤ.
Δεν πρεπει να υπηρξε πιο λυσσασμενη αντιδραση για μια κυβερνηση, που δεν ειχε κανει και τιποτα φοβερο. Ούτε ακριβεια υπηρχε, ουτε ανεργια.
Και σημερα καποιοι διανοητικα καθυστερημενοι, αναφερουν ως δεξιο σκανδαλο τις φωτιες.
Και αφου ανελαβαν οι πρασινοσκωληκες και τα εκαναν σκατα, περασαν και την αποψη οτι φταινε και...τα δυο μεγαλα κομματα, και μας φορτωνουν και τον Συριζα στο σβερκο.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αυτά θες και τα λες η κάνεις πλάκα; :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Τι να κανουμε.

«Δύο θέματα, κύριε πρωθυπουργέ…»
Ήταν 3 Απριλίου 2009 τότε που ο Καραμανλής, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Στρασβούργο, είχε την πρώτη του κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα, τότε, πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα. Η συνάντηση εκείνη έχει ένα πολύ ενδιαφέρον παρασκήνιο που δεν έγινε τότε γνωστό, είναι, όμως, βέβαιο πως καθόρισε όχι μόνο την πορεία της κυβέρνησης Καραμανλή τους επόμενους μήνες αλλά συνολικά την πορεία της χώρας.

– «Θέλω κι εγώ από την πλευρά μου να σας θέσω, κύριε πρωθυπουργέ, δύο θέματα: Πρώτον, δεν συνάδει με το κεκτημένο του ΝΑΤΟ ένα κράτος μέλος να σπάει την ομοφωνία των αποφάσεων. Δεύτερον, δεν είναι επιτρεπτό ένα κράτος μέλος του ΝΑΤΟ να αναπτύσσει προνομιακές σχέσεις με κράτος το οποίο δεν μετέχει στο ΝΑΤΟ».

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Οι προειδοποιήσεις προς Καραμανλή

Προειδοποιήσεις προερχόμενες
πρώτον, από τις «αγορές» οι οποίες αύξαναν επικίνδυνα το κόστος δανεισμού για τη χώρα μας παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα σε συνθήκες παγκόσμιας οικονομικής κρίσης κατέγραφε, ακόμη, θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης (+0,3% το πρώτο τρίμηνο του 2009).

Προειδοποιήσεις από την Κομισιόν, η οποία μόλις είχε θέσει για δεύτερη φορά την ελληνική Οικονομία σε επιτήρηση (18/2/2009) αποστερώντας από την κυβέρνηση τη δυνατότητα της εκπλήρωσης δεσμεύσεων πουείχε αναλάβει προς διάφορες κοινωνικές ομάδες. Το αξιοσημείωτο , δε, είναι πως οι Ευρωπαίοι και οι απεσταλμένοι τους στην Ελλάδα τεχνοκράτες περιέργως «δεν είδαν» όλο αυτό το διάστημα της επιτήρησης αυτό που μετεκλογικά απέδωσαν στην κυβέρνηση Καραμανλή, ότι δηλαδή «έδινε ψεύτικα στοιχεία»! Τ

ο τρίτο «μέτωπο» εντοπιζόταν στο εσωτερικό της χώρας, με τις διάφορες συντεχνίες που είχαν τη δημόσια πολιτική καθοδήγηση του ΠΑΣΟΚ να διαμορφώνουν καθημερινά συνθήκες κοινωνικής αναταραχής και οικονομικής ασφυξίας σε όλα τα πιθανά πεδία προσέλκυσης επενδύσεων (στον ΟΛΠ, στο κέντρο της Αθήνας, στα αεροδρόμια κ.λπ.).

Το τέταρτο «μέτωπο» είχε ονοματεπώνυμο: λεγόταν Γιώργος Παπανδρέου και είχε προαναγγείλει την «ημερομηνία λήξης» της κυβέρνησης Καραμανλή με αφορμή την Προεδρική εκλογή!

Επισκέπτης
Να το επαναλαβω?
ΟΥΤΕ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΙ ΝΔ.
ΟΚ τωρα?
σου ξαναλέω τα θες και τα λες η κάνεις πλάκα;εννοείς δεν υπήρχε ανεργία επειδή ηταν στο 8% επειδή είχαν δημιουργηθεί τα περίφημα στεντς;που είχαν συμβασιούχους 8 μηνους αλλα αυτοί φαινόντουσαν να δουλεύουν;δεν υπήρχε ακρίβεια;μηπως τύπε ζούσες σε άλλη χώρα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
σου ξαναλέω τα θες και τα λες η κάνεις πλάκα;εννοείς δεν υπήρχε ανεργία επειδή ηταν στο 8% επειδή είχαν δημιουργηθεί τα περίφημα στεντς;που είχαν συμβασιούχους 8 μηνους αλλα αυτοί φαινόντουσαν να δουλεύουν;δεν υπήρχε ακρίβεια;μηπως τύπε ζούσες σε άλλη χώρα;
Οι stage ηταν 30.000 ατομα. Μηπως ξερεις τι ποσοστο ειναι αυτο επι της συνολικης ανεργιας?
Η ανεργια επι Καραμανλη ηταν 6% το 2008.
Και ακριβεια ΔΕΝ υπηρχε. Η βενζινη ειχε 70 λεπτα και ουρλιαζατε οτι ηταν ακριβη.
Παμε παλι λοιπον.
Ειτε σας αρεσει ειτε οχι. Λυσσαξτε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Να το επαναλαβω?
ΟΚ τωρα?
ένα από τα βασικά προβλήματά σου είναι πως αρχηγός στη ΝΔ δεν είναι ο Καραμανλής που δεν έκανε τούμπα ούτε για να αποφύγειτην κακοτοπιά, αλλά ο Σαμαράς που την κωλοτούμπα την έχει για δεκατιανό του

Επισκέπτης

πόσα μαγαζιά έκλεισαν ρε ;;;;;;;;
πότε έκλεισαν ;;;;;;
επαγγέλματα ολόκληρα, όπως κοσμήματα, ΙΧΕ , κάβες , εστίαση , οικοδομή
ΠΟΤΕ ΕΣΒΗΣΑΝ ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ;;;;;;;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom