memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
να με συμπαθας που δεν εχω ολη μερα μαζι μου τον σκληροΧειροτερος απο τον Λαδακη καταντησες.
Αυτη με τα ροζ νυχια δεν ειναι?
οχι αυτη με τα ροζ νυχια ηταν αυτη...
να με συμπαθας που δεν εχω ολη μερα μαζι μου τον σκληροΧειροτερος απο τον Λαδακη καταντησες.
Αυτη με τα ροζ νυχια δεν ειναι?
Επενδυση σε μετοχες εχω ακουσει. Σε ρέπος εχω ακουσει. Σε ακινητα εχω ακουσει. Σε χρυσο, σε ξενο νομισμα, κλπ.Δύσκολο πράγμα ο κώλος.Στοιχίζει πολλά για να τον φτιάξεις αλλά ευτυχώς αποφέρει πολλαπλάσια.
μαθε μπαλιτσα στις νεες μαναρι μουΔύσκολο πράγμα ο κώλος.Στοιχίζει πολλά για να τον φτιάξεις αλλά ευτυχώς αποφέρει πολλαπλάσια.
Επενδυση σε μετοχες εχω ακουσει. Σε ρέπος εχω ακουσει. Σε ακινητα εχω ακουσει. Σε χρυσο, σε ξενο νομισμα, κλπ.
Επενδυση σε κωλο πρωτη φορα ακουσα.
Επενδυση σε μετοχες εχω ακουσει. Σε ρέπος εχω ακουσει. Σε ακινητα εχω ακουσει. Σε χρυσο, σε ξενο νομισμα, κλπ.
μαθε μπαλιτσα στις νεες μαναρι μου
:-*
τι να το κανεις ρε. παλιοι κινητηρες. ριχνεις ενα σκασμο λεφτα να τους φτιαχνεις και παλι καινε λαδι και καταναλωση στο θεο.
εκτορουϊ, οι νεες ελλεηνιδες ουτε την παλια-καλη γυναικεια πουτανια δεν εχουνε κρατησει, τι να το κανω το 20 χρονο αμα φερεται σαν τον κασιδιαρη ;) μονο στη ρωσσια τα 20χρονα ξερουν να ειναι γυναικεςμεμακο γυναικες ανω των 30 ειναι θεοβαρες παντα. εκτος απο τα κιλα τους κουβαλανε και τα απωθημενα τους.
Διορθώνονται οι κάγκουρες; Όλοι με "πειραγμένα" προσπαθουν να κυκλοφορούν.
οι φτωχομπινεδες μπουρναζιου. αν θες γρηγορο παρτο απο τη μανα του λεω εγω. να φτιαχτηκε γιαυτο το λογο.
εκτορουϊ, οι νεες ελλεηνιδες ουτε την παλια-καλη γυναικεια πουτανια δεν εχουνε κρατησει, τι να το κανω το 20 χρονο αμα φερεται σαν τον κασιδιαρη ;) μονο στη ρωσσια τα 20χρονα ξερουν να ειναι γυναικες
εγω δεν εχω παραπονο. οπου βρουν τα κανουν μαλλον.
Δύσκολο πράγμα ο κώλος.Στοιχίζει πολλά για να τον φτιάξεις αλλά ευτυχώς αποφέρει πολλαπλάσια.
Τωρα ειναι σωστοτερον !!!!!! ;)Αχαχαχαχαχαχα απο τον σωστοχορηγοΜΑΛΑΚΑ σιγουρα!!
Ισως η καλυτερη επενδυση στην Ελλαδα αυτη την στιγμη. ;)
δεν εχεις ακουσει την εκφραση ....Επενδυση σε μετοχες εχω ακουσει. Σε ρέπος εχω ακουσει. Σε ακινητα εχω ακουσει. Σε χρυσο, σε ξενο νομισμα, κλπ.
Εγω δε χρησιμοποιώ αποτελεσματα πληρωμενων δημοσκοπήσεων, αλλά ΕΚΛΟΓΙΚΑ αποτελεσματα....
Οι τασεις λοιπόν οπως εκφραζονται στα εκλογικα αποτελεσματα, δειχνουν καθιζιση και πολυδιασπαση της κεντροδεξιάς (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) και ανοδο του ΣΥΡΙΖΑ.
Αν ο ΣΥΡΙΖΑς παρει 130 έδρες, θα μαζεψει καλλιστα κι αλλα 21+ βουλευτάκια, σε κυβερνηση εθνικής ενότητας ενάντια στο Μνημονιο.
Να μη σου πω ότι κι ο ιδιος ο Μπένι θα στηρίξει κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ, με ανταλλαγμα ασυλία για το τομάρι του και της φιλοΜπενικής φράξιας του ΠΑΣΟΚ (γιατι για την φιλοπαπανδρεικη, ετοιμάζεται μεγάλη .ωλιά μετά τις εκλογές...)
Η μόνη που δε θα πάει κοντα στον Αλέξη είναι η Αλέκα....
Στον Περισό θα προτιμήσουν να κόψουν τα τσουτσούνια τους παρα να παραδεχτούν ότι αυτοί στραβα αρμενίζουν !
τυπε ακομη δεν πηρες πρεφα οτι τα μνημονια κι οι παπαριες περι εξωτερικου χρεους είναι για να βαλουν στο χερι ολο τον ευρωπαικο νοτο οι φριτσηδες ;;;;
'Η αλήθεια βέβαια είναι τελείως διαφορετική. Ο μηχανισμός χρεοκοπίας που βιώνει σήμερα η Κύπρος είναι το ίδιο το ευρώ και η ένταξή της στην ευρωζώνη. Με την υιοθέτηση του ευρώ, οι ανάγκες ρευστότητας της Κυπριακής οικονομίας μετατράπηκαν σε ανάγκες δανεισμού και κερδοσκοπίας για τις τράπεζες. Έτσι, μια οικονομία που διακρινόταν πριν το ευρώ για τα χαμηλά επίπεδα δανεισμού – ιδιωτικού και δημόσιου – που εξυπηρετούσε μάλιστα με το δικό της εξαιρετικά πολύτιμο εθνικό νόμισμα, την Κυπριακή λίρα, βρέθηκε μέσα σε λίγα από την ένταξη της στην ευρωζώνη να πνίγεται στα χρέη. Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ το 2000 το ιδιωτικό χρέος στην Κύπρο δεν υπερέβαινε το 60% επί του ΑΕΠ, το 2007 είχε ήδη φτάσει στο 200% επί του ΑΕΠ, ενώ το 2011 εκτινάχθηκε στο 308,7% επί του ΑΕΠ της Κύπρου!'