Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 390K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Χειροτερος απο τον Λαδακη καταντησες.
Αυτη με τα ροζ νυχια δεν ειναι?
να με συμπαθας που δεν εχω ολη μερα μαζι μου τον σκληρο  :uglystupid:

οχι αυτη με τα ροζ νυχια ηταν αυτη...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δύσκολο πράγμα ο κώλος.Στοιχίζει πολλά για να τον φτιάξεις αλλά ευτυχώς αποφέρει πολλαπλάσια. :)
Επενδυση σε μετοχες εχω ακουσει. Σε ρέπος εχω ακουσει. Σε ακινητα εχω ακουσει. Σε χρυσο, σε ξενο νομισμα, κλπ.
Επενδυση σε κωλο πρωτη φορα ακουσα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.832
Πόντοι
25.467
Επενδυση σε μετοχες εχω ακουσει. Σε ρέπος εχω ακουσει. Σε ακινητα εχω ακουσει. Σε χρυσο, σε ξενο νομισμα, κλπ.

Γιατί; Δεν έχετε "μισθώσει" ποτέ κανέναν;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τι να το κανεις ρε. παλιοι κινητηρες. ριχνεις ενα σκασμο λεφτα να τους φτιαχνεις και παλι καινε λαδι και καταναλωση στο θεο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.832
Πόντοι
25.467
τι να το κανεις ρε. παλιοι κινητηρες. ριχνεις ενα σκασμο λεφτα να τους φτιαχνεις και παλι καινε λαδι και καταναλωση στο θεο.

Διορθώνονται οι κάγκουρες; Όλοι με "πειραγμένα" προσπαθουν να κυκλοφορούν.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μεμακο γυναικες ανω των 30 ειναι θεοβαρες παντα. εκτος απο τα κιλα τους κουβαλανε και τα απωθημενα τους.
εκτορουϊ, οι νεες ελλεηνιδες ουτε την παλια-καλη γυναικεια πουτανια δεν εχουνε κρατησει, τι να το κανω το 20 χρονο αμα φερεται σαν τον κασιδιαρη  ;) μονο στη ρωσσια τα 20χρονα ξερουν να ειναι γυναικες  :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Διορθώνονται οι κάγκουρες; Όλοι με "πειραγμένα" προσπαθουν να κυκλοφορούν.

οι φτωχομπινεδες μπουρναζιου. αν θες γρηγορο παρτο απο τη μανα του λεω εγω. να φτιαχτηκε γιαυτο το λογο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εκτορουϊ, οι νεες ελλεηνιδες ουτε την παλια-καλη γυναικεια πουτανια δεν εχουνε κρατησει, τι να το κανω το 20 χρονο αμα φερεται σαν τον κασιδιαρη  ;) μονο στη ρωσσια τα 20χρονα ξερουν να ειναι γυναικες  :rockon:

εγω δεν εχω παραπονο. οπου βρουν τα κανουν μαλλον.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

καθοτι τυπε οσο και να τουρμπιζουν τα κυβικα τους οι γεροντογκομενες, με τις κομπλεξοαναρτησεις που κουβαλανε και δεν ασχολουνται να τις αλλαξουν στη πρωτη στροφη πανε απεναντι. τι να το κανεις.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Δύσκολο πράγμα ο κώλος.Στοιχίζει πολλά για να τον φτιάξεις αλλά ευτυχώς αποφέρει πολλαπλάσια. :)

Αχαχαχαχαχαχα απο τον σωστο χορηγο σιγουρα!!  :grin: :grin: :grin:

Ισως η καλυτερη επενδυση στην Ελλαδα αυτη την στιγμη. ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
δεν εχεις ακουσει την εκφραση ....

Επενδυση του κωλου ?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Φωτιές σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ άναψε ο Αμυράς

Φωτιά στην αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ βάζει το κάλεσμα του Ιφικράτη Αμυρά σε αντάρτικο πόλεων αλλά και οι συνεντεύξεις του με Φαήλο Κρανιδιώτη, Αλέξη Τσίπρα και Παναγιώτη Λαφαζάνη.
.
.

Πιπιλή: Ο Φαήλος να εξοβελιστεί από το κόμμα

Η υποψήφια στην Α' Αθήνας της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Κυριακής, τόνισε ότι εάν ο Φαήλος Κρανιδιώτης έχει δώσει συνέντευξη στον Ιφικράτη Αμυρά πρέπει να εξοβελιστεί από το κόμμα. Όσον αφορά στη θέση που εκφράζει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης περί εξόδου από το ευρώ η Φωτεινή Πιπιλή ζητά την αποπομπή του από τον ΣΥΡΙΖΑ.

οξω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εγω δε χρησιμοποιώ αποτελεσματα πληρωμενων δημοσκοπήσεων, αλλά ΕΚΛΟΓΙΚΑ αποτελεσματα....
Οι τασεις λοιπόν οπως εκφραζονται στα εκλογικα αποτελεσματα, δειχνουν καθιζιση και πολυδιασπαση της κεντροδεξιάς (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) και ανοδο του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑς παρει 130 έδρες, θα μαζεψει καλλιστα κι αλλα 21+ βουλευτάκια, σε κυβερνηση εθνικής ενότητας ενάντια στο Μνημονιο.

Να μη σου πω ότι κι ο ιδιος ο Μπένι θα στηρίξει κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ, με ανταλλαγμα ασυλία για το τομάρι του και της φιλοΜπενικής φράξιας του ΠΑΣΟΚ (γιατι για την φιλοπαπανδρεικη, ετοιμάζεται μεγάλη .ωλιά μετά τις εκλογές...)

Η μόνη που δε θα πάει κοντα στον Αλέξη είναι η Αλέκα....
Στον Περισό θα προτιμήσουν να κόψουν τα τσουτσούνια τους παρα να παραδεχτούν ότι αυτοί στραβα αρμενίζουν !

καλά εσύ δεν φωνάζεις για τιμωρίες? για κρεμάλες και λοιπά ???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τυπε ακομη δεν πηρες πρεφα οτι τα μνημονια κι οι παπαριες περι εξωτερικου χρεους είναι για να βαλουν στο χερι ολο τον ευρωπαικο νοτο οι φριτσηδες ;;;;

'Η αλήθεια βέβαια είναι τελείως διαφορετική. Ο μηχανισμός χρεοκοπίας που βιώνει σήμερα η Κύπρος είναι το ίδιο το ευρώ και η ένταξή της στην ευρωζώνη. Με την υιοθέτηση του ευρώ, οι ανάγκες ρευστότητας της Κυπριακής οικονομίας μετατράπηκαν σε ανάγκες δανεισμού και κερδοσκοπίας για τις τράπεζες. Έτσι, μια οικονομία που διακρινόταν πριν το ευρώ για τα χαμηλά επίπεδα δανεισμού – ιδιωτικού και δημόσιου – που εξυπηρετούσε μάλιστα με το δικό της εξαιρετικά πολύτιμο εθνικό νόμισμα, την Κυπριακή λίρα, βρέθηκε μέσα σε λίγα από την ένταξη της στην ευρωζώνη να πνίγεται στα χρέη. Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ το 2000 το ιδιωτικό χρέος στην Κύπρο δεν υπερέβαινε το 60% επί του ΑΕΠ, το 2007 είχε ήδη φτάσει στο 200% επί του ΑΕΠ, ενώ το 2011 εκτινάχθηκε στο 308,7% επί του ΑΕΠ της Κύπρου!'

έτσι... γυρίστε το στην δραχμή παλληκάρια μου..

έχω σταμπάρει κάτι φιλέτα στο Σύνταγμα, στην πλατεία Αριστοτέλους σην Θεσσαλονίκη και καμμιά τριανταριά στρέμματα στον Διόνυσο..

θα μου περισσέψουν λεφτά και για την αξιοποίηση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom