Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

βλέποντας αυτή τη δημοσκόπηση κάνω μιά άθροιση και φτάνω στην τρέλλα...ΝΔ(ΑΧΡΗΣΤΟΙ-ΑΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΙ-ΚΛΕΦΤΕΣ-ΜΑΛΑΚΕΣ-ΑΚΥΡΟΙ 26%) ΠΑΣΟΚ(ΚΛΕΦΤΕΣ-ΛΗΣΤΕΣ-ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ 17%)=43%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δηλ. αν παίρνουν υπο αυτές τις συνθήκες 43% τί να πεί κανείς...Μακάρι ρε πούστη να μπούν οι τούρκοι τώρα μέσα και να μας ξεσκίσουν τα άντερα!!!!!! γιατί αυτό αξίζουμε τελικά!!!!!προδότης όποιος ψηφίσει αυτούς τους 2!όποιον δώ με κονκάρδα αυτών των 2 δεν ξέρω ειλικρινά πώς θα αντιδράσω!!!!!!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
βλέποντας αυτή τη δημοσκόπηση κάνω μιά άθροιση και φτάνω στην τρέλλα...ΝΔ(ΑΧΡΗΣΤΟΙ-ΑΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΙ-ΚΛΕΦΤΕΣ-ΜΑΛΑΚΕΣ-ΑΚΥΡΟΙ 26%) ΠΑΣΟΚ(ΚΛΕΦΤΕΣ-ΛΗΣΤΕΣ-ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ 17%)=43%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δηλ. αν παίρνουν υπο αυτές τις συνθήκες 43% τί να πεί κανείς...Μακάρι ρε πούστη να μπούν οι τούρκοι τώρα μέσα και να μας ξεσκίσουν τα άντερα!!!!!! γιατί αυτό αξίζουμε τελικά!!!!!προδότης όποιος ψηφίσει αυτούς τους 2!όποιον δώ με κονκάρδα αυτών των 2 δεν ξέρω ειλικρινά πώς θα αντιδράσω!!!!!!

Ρε φιλε τα λεω 2 μηνες

δεν υπαρχει περιπτωση να μην κυβερνησει πασοκ με νδ

στην ελλαδα ζεις..

*** αυτο δεν σημαινει απαραιτητα οτι η κυβερνηση αυτη θα εκλεγει αξιοκρατικα

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
μιλουσα προχτες με ενα γνωστο μου γαλλο στο φεισμπουκ, και τι μου ειπε, ακομα και η λεπεν να στηριξει το σαρκοζι αυτος δε βγαινει ο ολαντ θα παρει σιγουρα 55%    οχι  πως θεωρουν τον ολαντ κανεναν ικανο (ο στρος καν προ σκανδαλων θα εβγαινε με 70% μου ειπε) ουτε το γυρισαν στο σοσιαλισμο, απλα ο μεσος γαλλος δε θελει να ειναι το δεκανικι της γερμανιας στις ευρωπαικες αποφασεις, τιποτα δε θα μπορουσε να περασει η γερμανια αν δεν ειχε την απολυτη στηριξη της 2ης μεγαλυτερης χωρας γαλλιας, ο γαλλος λοιπον σ αυτες τις εκλογες θελει να παψει να ειναι το τσιρακι της μερκελ και ο ολαντ του εδωσε τετοιες υποσχεσεις! ο σαρκοζι αντιστοιχα βγηκε το 2007 γιατι το θεμα με τους μεταναστες που καψαν το παρισι και αλλες πολεις ηταν τοτε στην επικαιροτητα και ο σαρκοζι αποδειχτηκε πολυ σκληρος!    ελπιζω ο ελληνικος λαος να επιδειξη σε αυτες τις εκλογες την ωριμοτητα του γαλλικου (εχει αραγε αυτη την ωριμοτητα?) :think:

Επισκέπτης
Ρε φιλε τα λεω 2 μηνες

δεν υπαρχει περιπτωση να μην κυβερνησει πασοκ με νδ

στην ελλαδα ζεις..

*** αυτο δεν σημαινει απαραιτητα οτι η κυβερνηση αυτη θα εκλεγει αξιοκρατικα
φουφουτε μονοι τους παιζουν μπαλα, δεδομενου οτι ο χιτλερ και ο σταλιν εχουν πεθανει και μονο κολλημενα μυαλα τους πιστευουν το 2012 και αφου δεν υπαρχουν κομματα που να εχουν προτασεις και οχι μονο αρνησεις αυτοι θα κυβερνουν.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ελπιζω ο ελληνικος λαος να επιδειξη σε αυτες τις εκλογες την ωριμοτητα του γαλλικου    και να μαυρισει τα 2 κομματα εξουσιας που 30+ χρονια κυβερνησαν με σκοπο να μοιραζουν χρημα στους ημετερους, και οσο για τον εκβιασμο περι ακυβερνησιας που ισχυριζονται αν δεν τους ψηφισουμε να τους υπενθυμισω οτι η φυση απεχθανετε τα κενα, κατι καινουργιο θα διμιουργηθει και θα τους αναπληρωσει ;)

OP
OP
Matt LeBlanc

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
το 2009.... :2funny:

Συνημμένα

• 2009.JPG
    2009.JPG
    208,9 KB · Εμφανίσεις: 22
OP
OP
Matt LeBlanc

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
:grin:

Συνημμένα

• 22222.jpg
    22222.jpg
    29,3 KB · Εμφανίσεις: 29

Επισκέπτης
ελπιζω ο ελληνικος λαος να επιδειξη σε αυτες τις εκλογες την ωριμοτητα του γαλλικου    και να μαυρισει τα 2 κομματα εξουσιας που 30+ χρονια κυβερνησαν με σκοπο να μοιραζουν χρημα στους ημετερους, και οσο για τον εκβιασμο περι ακυβερνησιας που ισχυριζονται αν δεν τους ψηφισουμε να τους υπενθυμισω οτι η φυση απεχθανετε τα κενα, κατι καινουργιο θα διμιουργηθει και θα τους αναπληρωσει ;)
προσεχε τι ευχεσαι  :cool2:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Τρις και ο κούκος

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αραιόστε να φαινόμαστε πολλοί

Άμα κάνει συγκέντροση το ΠΑΣΟΚ στο Συνταγμα, θα παρελάσουν και οι τσολίαδες;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
μιλουσα προχτες με ενα γνωστο μου γαλλο στο φεισμπουκ, και τι μου ειπε, ακομα και η λεπεν να στηριξει το σαρκοζι αυτος δε βγαινει ο ολαντ θα παρει σιγουρα 55%    οχι  πως θεωρουν τον ολαντ κανεναν ικανο (ο στρος καν προ σκανδαλων θα εβγαινε με 70% μου ειπε) ουτε το γυρισαν στο σοσιαλισμο, απλα ο μεσος γαλλος δε θελει να ειναι το δεκανικι της γερμανιας στις ευρωπαικες αποφασεις, τιποτα δε θα μπορουσε να περασει η γερμανια αν δεν ειχε την απολυτη στηριξη της 2ης μεγαλυτερης χωρας γαλλιας, ο γαλλος λοιπον σ αυτες τις εκλογες θελει να παψει να ειναι το τσιρακι της μερκελ και ο ολαντ του εδωσε τετοιες υποσχεσεις! ο σαρκοζι αντιστοιχα βγηκε το 2007 γιατι το θεμα με τους μεταναστες που καψαν το παρισι και αλλες πολεις ηταν τοτε στην επικαιροτητα και ο σαρκοζι αποδειχτηκε πολυ σκληρος!    ελπιζω ο ελληνικος λαος να επιδειξη σε αυτες τις εκλογες την ωριμοτητα του γαλλικου (εχει αραγε αυτη την ωριμοτητα?) :think:
Δηλαδη?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
φήμες λένε ότι ο σαμαράς πήγε άπατος και στην σπάρτη.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
κανεις οτι δε καταλαβαινεις τυπε? δηλαδη να μαυρισουν τους 2 πρωην μεγαλους! θα μου πεις και ποιος θα θρει και ακυβερνησια και τετοια τωρα, ας ξαναγινουν εκλογες καποια μορφη συνεργασιας θα προκυψει στο τελος, το καλυτερο θα ηταν να διασπαστουν τελειως τα 2 μεγαλα κομματα το ακομα καλυτερο να βγουνε πρωτα κομματα ο τσιπρας με τον καμμενο (με οποια σειρα θελετε) αν και δε τους γουσταρω ιδιαιτερα (αλλα αυτους εχουμε ως εναλακτικη για την ωρα, μακαρι κατι αλλο να προκυψει συντομα) μονο και μονο για να διαλυσουν τα αθλια  πασοκ και νδ, θα ηταν μια μορφη επαναστασης απο την καλπη,  γιατι φοβασαι το καινουργιο :think:  τι εχεις να χασεις αν σπασει το κατεστημενο γαλαζιοι πρασινοι? εισαι κομματι του μηχανισμου τους που τρωει κρατικο χρημα με μισθοδοσια η προμηθειες και αναθεσεις εργων?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
η γνωμη μου ειναι οτι θα ξαναπαμε σε εκλογες.Τα μνημονιακα κομματα πρεπει να αλλαξουν και το Συνταγμα αλλωστε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κεινη η μορφη ο παυλοπουλος που ειχε πει το αμιμητο 'ευχαριστουμε τους λαθρο που επιλεγουν τη χωρα μας για διαμονη' να υποθεσω δεν εχει θεση στη νεα νεα δημοκρατια  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom