Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 19%
ΠΑΣΟΚ 15%
ΚΚΕ 11%
ΣΥΡΙΖΑ 10%
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ...
ΕΛΛΗΝΕΣ 10%
ΔΗΜΑΡ 7,5%
ΛΑΟΣ 2%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 4%
ΔΗΣΥ 2%

ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 11,5%       σημερινες μυστικες δημοσκοπησεις :uglystupid:   
Μυστικες ξε-μυστικες, οι ανθρωποι του μπουρδελα την ξετρυπωσαν ε?

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 11,5%       σημερινες μυστικες δημοσκοπησεις

Ψεύτικες προφανώς και οι δυο, διότι με τόσο μεγάλο ποσοστό στο "Αλλο Κόμμα"
θα όφειλαν να γράψουν έστω ένα-δυο από τα "άλλα κόμματα" που θα είχαν πολύ μεγάλο ποσοστό, μεγαλύτερο σίγουρα του 2% των κομμάτων τα οποία αναφέρουν

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
πασοκ και ν.δ θα ψηφισουν ολοι οι μαλακες,μερικοι σιγουρα απο αυτους που θα ψηφισουν πασοκ και ν.δ ειναι και φιλοι μας και συγγενεις μας,και γκομενες μας και ακομα μπορει και εμεις ιδιοι να ειμαστε. δυστηχως ο ελληνας ξεχναει ευκολα,και παραμυθιαζετε ακομα πιο ευκολα. προχθες ολοι αυτοι που χειροκροτουσαν τον καραμανλη στην θεσσαλονικη μηπως ηταν κινεζοι-μογγολοι-εξωγηινοι?
τις επομενες μερες που θα πανε οι σαμαρας-βενιζελος,ποιοι θα τους χειροκροτανε? κινεζοι-μογγολοι-εξωγηινοι παλι θα ειναι?
το εχω ξαναπει οτι το 70% του ελληνικου λαου ειναι ρουφιανοι-λαμογια-πρεζονια-κλεφτες-πουστηδες-πουτανες-τζογαδοροι-απατεωνες-προδοτες-τεμπεληδες-παρτακιδες. μονο το 30% ειναι υγιες κομματι αλλα δεν μπορουν να κανουν και πολλα οι ανθρωποι,ειναι εγκλωβισμενοι.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
[size=20pt]ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ "ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΕΝΤΕΣ" ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ

ΣΥΝΟΛΙΚΑ 9.900.000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ !!!!!!
360.000 νεοι ψηφοφόροι από το 2009
ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ[/size]

ΛΑΛΑΚΗ μην τρως βαρια το βραδυ γιατι βλεπεις εφιαλτες  :2funny: :2funny:                     

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
[size=20pt]ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ "ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΕΝΤΕΣ" ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ

ΣΥΝΟΛΙΚΑ 9.900.000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ !!!!!!
360.000 νεοι ψηφοφόροι από το 2009
ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ[/size]

Εχεις κάποια πηγή?
Πολλά ακούμε, αλλά αν ισχύει και σε ποιους αριθμούς.....

Επισκέπτης
[URL unfurl="true"]http://ellas-afipnisi.blogspot.com/2012/04/blog-post_27.html[/url]

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΒΟΜΒΑ: "ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΟΘΕΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ"!

Ερώτηση - βόμβα της Δήμητρας Γκαλονάκη στην Πρόεδρο της "Κοινωνικής Συμφωνίας" Λούκα Κατσέλη:

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος που έχει ενοχλήσει πολλές φορές τον θρασύτατο Βενιζέλο, αναφέρεται στις πληροφορίες για ΝΟΘΕΙΑ που ετοιμάζουν το βράδυ των Εκλογών, με τους ελληνοποιημένους λαθρομετανάστες και το λογισμικό του Υπουργείου Εσωτερικών, που θα πρέπει να δώσει τα αποτελέσματα!

Υπενθυμίζουμε πως σε αυτές τις Εκλογές ΔΕΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (!!!) και επικεφαλής της μετάδοσης των αποτελεσμάτων θα είναι ο πασόκος Γιαννίτσης!

Δυστυχώς, η κ. Κατσέλη αποφεύγει να απαντήσει, αποδεικνύοντας πως παρότι έφυγε από το Πασοκ, παραμένει στο αμαρτωλό σύστημα που διέλυσε την Ελλάδα!

Τα ερωτήματα όμως που έθεσε η κ. Γκαλονάκη παραμένουν, όπως και η προσοχή και επαγρύπνηση που πρέπει να έχουμε όλοι μας στις 6 Μαίου, για να χαλάσουμε τα σχέδια στους ολετήρες του δικομματσμού!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
στο χα πει εγώ τύπε  :rockon:

Τυπε δεν ξερω τι ειχατε πει αναμεταξυ σας

παντως ημουν ο 1ος που τα ελεγε στον αλεξ...

εδω και 2 μηνες πριν.

Btw διατηρω τις επιφυλαξεις μου ομως μηπως το συγκεκριμενο αρθρακι
ειναι μουφα.

Επισκέπτης
Τυπε δεν ξερω τι ειχατε πει αναμεταξυ σας

παντως ημουν ο 1ος που τα ελεγε στον αλεξ...

εδω και 2 μηνες πριν.

Btw διατηρω τις επιφυλαξεις μου ομως μηπως το συγκεκριμενο αρθρακι
ειναι μουφα.

τύπε επιμένω:

ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΡΩΤΟΣ!  ΕΓΩ!!!  ΕΓΩ!!! ΕΓΩ!!!  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τύπε επιμένω:

ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΡΩΤΟΣ!  ΕΓΩ!!!  ΕΓΩ!!! ΕΓΩ!!!  :grin:

Καλα μεταξυ μας. Στα αρχιδια μου.

Το θεμα ειναι οτι ο αλεξ θα νιωσει οτι αρχικα ειχε αδικο

μετα οτι ολα εχουν καποιο λογο που γινονται (αυτο το γνωριζει ηδη αλλα δεν τον συμφερει να το παραδεχθει) και τελος

καλυτερα να πειθεις μεσα απο τις πραξεις και τα γεγονοτα παρα να καθεσαι να γραφεις σεντονια
στις 6 το πρωι στο μπουρδελα προσπαθωντας να πεισεις τον παπαζολαρο οτι ειναι ενα κοροιδο και μισο
:grin:

προπαγανδισμενος μεχρι το κοκκαλο.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
[URL unfurl="true"]http://ellas-afipnisi.blogspot.com/2012/04/blog-post_27.html[/url]

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΒΟΜΒΑ: "ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΟΘΕΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ"!

Ερώτηση - βόμβα της Δήμητρας Γκαλονάκη στην Πρόεδρο της "Κοινωνικής Συμφωνίας" Λούκα Κατσέλη:

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος που έχει ενοχλήσει πολλές φορές τον θρασύτατο Βενιζέλο, αναφέρεται στις πληροφορίες για ΝΟΘΕΙΑ που ετοιμάζουν το βράδυ των Εκλογών, με τους ελληνοποιημένους λαθρομετανάστες και το λογισμικό του Υπουργείου Εσωτερικών, που θα πρέπει να δώσει τα αποτελέσματα!

Υπενθυμίζουμε πως σε αυτές τις Εκλογές ΔΕΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (!!!) και επικεφαλής της μετάδοσης των αποτελεσμάτων θα είναι ο πασόκος Γιαννίτσης!

Δυστυχώς, η κ. Κατσέλη αποφεύγει να απαντήσει, αποδεικνύοντας πως παρότι έφυγε από το Πασοκ, παραμένει στο αμαρτωλό σύστημα που διέλυσε την Ελλάδα!

Τα ερωτήματα όμως που έθεσε η κ. Γκαλονάκη παραμένουν, όπως και η προσοχή και επαγρύπνηση που πρέπει να έχουμε όλοι μας στις 6 Μαίου, για να χαλάσουμε τα σχέδια στους ολετήρες του δικομματσμού!
Θα ηταν ηλιθιο να πει οτιδηποτε περι αυτου η Λουκα Κατσελη...
Τι να ελεγε δηλαδη ?
Ποιος μπορει να εγγυηθει οτι δεν ηταν στημενο το ερωτημα αυτο ....

Το θεμα των αλλοδαπων ψηφοφορων ειναι οντως ενα θεμα που θα πρεπει να μας απασχολησει πολυ......
Δεν νοειται οι αλλοδαποι να καθορισουν την μοιρα των ελληνων, μεσω των εκλογων και της ''ξαφνικης'' ελληνοποιησης τους.
Θα πρεπει σε αυτες τις εκλογες κυριως, να υπαρχει σε καθε εκλογικο κεντρο, κλιμακιο ελληνων πολιτων, που θα αποτρεπει την εισχωρηση για ψηφο σε αυτο, σε καθε αλλοδαπο

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
πάμε γερά
για Γιώργο ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!!!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
μηπως δεν βγαινουν για ορισμενους οι δημοσκοπησεις και το ριξανε στην "νοθεια";

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μηπως δεν βγαινουν για ορισμενους οι δημοσκοπησεις και το ριξανε στην "νοθεια";

Κυβερνηση δεν βγαινει με τα ποσοστα που χεις.
Δεν θελει σοφια. ΑΝ θες κυβερνηση μνημονιου πρεπει
να αρχισεις τα κολπα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom