Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 393K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
όσο πλησιάζει η ημερα των εκλογών τόσο θα ανεβαίνουν τα ποσοστά ΝΔ, ΠΑΣΟΚ..μην έχετε αυταπάτες..

από ότι βλέπω πάντως το κόμμα που σκέφτομαι να ψηφίσω δεν έχει τύχη...  :-

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
όσο πλησιάζει η ημερα των εκλογών τόσο θα ανεβαίνουν τα ποσοστά ΝΔ, ΠΑΣΟΚ..μην έχετε αυταπάτες..
ετσι λεει η λογικη του παρελθοντος φιλε μου, εχεις δικιο εδω,  αλλα τα πραγματα αλλαξαν δεν εχουν τα 2 σαπια κομματα τροπο με διορισμους ρουσφετια να πεισουν κανεναν ;)  εχουμε τελος εποχης! ο ελληνας θα αποδειξει σε ολο το πλανητη πως εχει κριση και τιμωρει τους πολιτικους που διεπραξαν "υβρη" εναντιον του      μετα  την  υβρη ερχετε η νεμεση  Υ.Γ    ελπιζω και τα κομματα του 2% +-  να  μπουν και αυτα τελικα στη βουλη και να κοψουν απ το πρωτο κομμα

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
από ότι βλέπω πάντως το κόμμα που σκέφτομαι να ψηφίσω δεν έχει τύχη...  :-
φιλε μη μασας, αν το κομμα σου δημοσκοπικα μοιαζει να μην μπαινει στη βουλη, ποτε δεν ξερεις ;) θα δουμε μεγαλες εκπληξεις, πιστευω και δραση και διμιουργια ξανα θα ειναι οριακα για βουλη  Υ.Γ  να  με  συμπαθας αν σε παρεξηγησα  σε περασα για πασοκονουδουλα!  τους  θεωρω  υπανθρωπους ολους αυτους πλεον

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.479
Πόντοι
786
Κάποτε ήμουν μικροαστός. Τώρα δεν φθάνουν τα έσοδα να καλύψουν τα έξοδα. Το δίλημμα των εκλογών συνοψίζεται στο εξής:
Στο νέο φορολογικό νόμο (κατά ΠΑΣΟΚ) θα μειωθεί ο συντελεστής φορολόγισης για ατομικό εισόδημα άνω των 60.000 και θα αυξηθεί για χαμηλότερα εισοδήματα. Κάτι ανάλογο είπε και ο Σαμαράς για μείωση στο 15% φόρου εισοδήματος νομικών προσώπων (πχ όχι μόνο μία εξαγωγική βιομηχανία ή κάποια ξενοδοχειακή επιχείρηση αλλα και μία ανώνυμη εταιρεία ιατρικών υπηρεσιών με μετόχους δύο συζύγους ιατρούς και τα παιδιά τους). Άρα για μένα που το ατομικό μου εισόδημα είναι κατώτερο των 60.000 και το οικκογενειακό των 120.000 τα κόμματα αυτά με βλάπτουν. Ελπίζω τόσο καθαρά να σκεφτούν όλοι.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Κάποτε ήμουν μικροαστός. Τώρα δεν φθάνουν τα έσοδα να καλύψουν τα έξοδα. Το δίλημμα των εκλογών συνοψίζεται στο εξής:
Στο νέο φορολογικό νόμο (κατά ΠΑΣΟΚ) θα μειωθεί ο συντελεστής φορολόγισης για ατομικό εισόδημα άνω των 60.000 και θα αυξηθεί για χαμηλότερα εισοδήματα. Κάτι ανάλογο είπε και ο Σαμαράς για μείωση στο 15% φόρου εισοδήματος νομικών προσώπων (πχ όχι μόνο μία εξαγωγική βιομηχανία ή κάποια ξενοδοχειακή επιχείρηση αλλα και μία ανώνυμη εταιρεία ιατρικών υπηρεσιών με μετόχους δύο συζύγους ιατρούς και τα παιδιά τους). Άρα για μένα που το ατομικό μου εισόδημα είναι κατώτερο των 60.000 και το οικκογενειακό των 120.000 τα κόμματα αυτά με βλάπτουν. Ελπίζω τόσο καθαρά να σκεφτούν όλοι.
 εχουν γνωση οι φυλακες ;)  φιλε μου!   εγω το εγραψα και πολλοι εδω μεσα  το  πηραν στη πλακα, αν κρατησουμε τους ηλικιωμενους στο σπιτι και δεν πανε να ψηφισουν τους ριχνουμε ανετα κατω απο 30%   μη  σου πω τους κανουμε και 2ο κομμα τον πρωτο και 4ο η 5ο  τον δευτερο :grin:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
URL]]

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. έχουν μεγάλες απώλειες από τους ψηφοφόρους τους δημοσίους υπαλλήλους. Οι 8 στους 10 δεν ψηφίζουν πια τα δυο αυτά κόμματα, γιατί φοβούνται πως αν κερδίσουν τις εκλογές, ή συγκυβερνήσουν, θα χάσουν τη δουλειά τους

Αυτή η διαπίστωση είναι κοινή παραδοχή πια. Οι μόνοι που συντηρούν στην ζωή τα 2 κόμματα είναι οι συνταξιούχοι

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αυτή η διαπίστωση είναι κοινή παραδοχή πια. Οι μόνοι που συντηρούν στην ζωή τα 2 κόμματα είναι οι συνταξιούχοι

Εχουν παρει υποσχεση οτι δεν θα μειωθουν οι συνταξειs τουs??

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Εχουν παρει υποσχεση οτι δεν θα μειωθουν οι συνταξειs τουs?

Όχι έχουν πάρει απόφαση ότι θα συμβεί, εξάλλου είναι η μοναδική κοινωνική ομάδα που δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό για να το αποτρέψει.
Τι θα κάνουν? Απεργίες ή θα κάψουν την Αθήνα?
Απλά πιάνει ο φόβος και τα εκβιαστικά διλλήματα σε αυτούς ότι αν χρεωκοπήσουμε δεν θα υπάρχουν καν συντάξεις και φάρμακα.
Αφήνω δε ότι τα γέρικα γαϊδούρια δεν αλλάζουν περπατησιές.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Όχι έχουν πάρει απόφαση ότι θα συμβεί, εξάλλου είναι η μοναδική κοινωνική ομάδα που δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό για να το αποτρέψει.
Τι θα κάνουν? Απεργίες ή θα κάψουν την Αθήνα?
Απλά πιάνει ο φόβος και τα εκβιαστικά διλλήματα σε αυτούς ότι αν χρεωκοπήσουμε δεν θα υπάρχουν καν συντάξεις και φάρμακα.
Αφήνω δε ότι τα γέρικα γαϊδούρια δεν αλλάζουν περπατησιές.

Με καποιουs που ετυχε να μιλησω, βρηκα οργη και αγανακτηση, οχι βεβαια σε ακραιο βαθμο για φωτιεs και φασαριεs.......Βεβαια η στιγμη που μενει μονοs του μεσα στο παραβαν, μπορει να ειναι μοιραια η φοβικη
Εκεινο παντωs που ειδα ειναι οτι....δεν υπαρχει πια ο φανατισμοs υπερ καποιου κομματοs, οπωs παλια

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Εκεινο παντωs που ειδα ειναι οτι....δεν υπαρχει πια ο φανατισμοs υπερ καποιου κομματοs, οπωs παλια

Φανατισμός σίγουρα δεν υπάρχει. Για δυο λόγους. Πρώτον έχουν απογοητευτεί, και δεύτερον φοβούνται να μιλήσουν ελεύθερα γιατί ξέρουν ότι ο κόσμος πια κράζει ανελέητα.
Πέραν αυτών είναι λογικό πως οι μεγαλύτες ηλικίες είναι πιο συντηρητικές διότι είναι λιγότερο προσαρμοστικοί σε ενδεχόμενες αλλαγές.
Σταθερότητα πουλάνε τα δυο μεγάλα κόμματα. Όχι ριζοσπαστισμό.
Και φυσικά για να κινητοποιήσουν το θυμικό των υπερηλίκων χρησιμοποιούν τα ίδια εμφυλιοπολεμικά κλισέ.

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Εμφυλιοπολεμικά κλισέ από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, εγώ πάντως δεν έχω ακούσει μέχρι τώρα.

Αυτό που βλέπω είναι ότι όλοι ξορκίζουν τη Χ.Α.

Πιστεύουν ότι ο Μιχαλολιάκος είναι επικίνδυνος για την Δημοκρατία Κλεπτοκρατία.

Η κλίκα που άδειασε το Δημόσιο Ταμείο και καταφέσωσε την Ελλάδα και τις επόμενες γενιές.

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Μια χαρα ο Πυρρος...μονο που αυτη την φορά θα κατσει επάνω στην μπάρα. :fuck1:
κιναιδος ειναι, δεν εχει προβλημα..
οπως και ο αλλος χοντρος κιναιδος που αποθεωθηκε απο ζωα στη θεσσαλονικη.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Εμφυλιοπολεμικά κλισέ από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, εγώ πάντως δεν έχω ακούσει μέχρι τώρα.
Αυτό που βλέπω είναι ότι όλοι ξορκίζουν τη Χ.Α.

Καλά αυτήν την φορά δεν μπορούν να το παρακάνουν με τα κλισέ. Γιατί μετά θα πρέπει και να συγκυβερνήσουν. Ή έτσι τέλος πάντων νομίζουν
Την Χ.Α φυσιολογικό είναι να την ξορκίζουν, και κακώς αντιδρά. Μάλλον καλό της κάνει.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Α! 6 Μαϊου είναι η παγκόσμια μέρα γέλιου.
Για να δουμέ ποιος θα γιορτάσει.
Εμείς ή Αυτοί?

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Προ ημερών ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. όπου στην θέση του επικεφαλής μπήκε ούτε λίγο ούτε πολύ ό Πύρρος  Δήμας ! ποιά είναι ή άποψη  σας ?

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
ξεφτίλα και αίσχος

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
οι περισσοτεροι αθλητες ειναι ολιγον αγραμματοι και το εκμεταλευονται τα κομματα, αντε ακου στην βουλη να μιλαει ανατολακης και πυρρος να ξεχασεις αυτα που ξες.
καλα ο πυρρος πασοκ ο ρεμος νδ; κραμμερ εναντιον κραμμερ!
ντροπη σου αλβανε δεν θα  γινεις ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ!

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Αλλος ενας λόγος να ΜΗΝ ψηφισει καποιος πασοκ

bosikos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
ο κόσμος καίγεται,νέα μέτρα έρχονται τον ιούνιο  και τα φιντάνια της τηλεόρασης πλακώνονται για το αν έπρεπε ο Δήμας να είναι στο επικρατείας  :idiot: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom