trikardos
Ο παλιός, είν' αλλιώς
Συνδεδεμένος
Φύλο:
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=126611;type=avatar[/img[/URL]]
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ BY PASS
το σοβαροτερο μελος του σαιτ
:2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
Ο πολιτικός σου αντιλογος, ειναι για την πούτσα.
Πόσων χρονων εισαι βρε μάγκα, γιατί μιλάμε με έχεις στήλει με τα επιχειρήματα σου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκλογές 2012
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 17K
- Εμφανίσεις 393K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
τσονι μπηκες 2009;;
Επισκέπτης
ΠΑΣΟΚ αγαπητοι φιλοι μου θα ψηφισουν μονο τα Χουφταλα χαζο γεροντακια , οι αλλοδαποι και αυτοι πουν εχουν οικονομικο συμφερον απο το ΠΑΣΟΚ και αυτους που τους βολεψε σε καλες θεσεις εργασιας γραφειου στο δημοσιο.
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
ΠΑΣΟΚ αγαπητοι φιλοι μου θα ψηφισουν μονο τα Χουφταλα χαζο γεροντακια , οι αλλοδαποι και αυτοι πουν εχουν οικονομικο συμφερον απο το ΠΑΣΟΚ και αυτους που τους βολεψε σε καλες θεσεις εργασιας γραφειου στο δημοσιο.
εσυ κατι ειχες αγορασει και μας ειχες πρηξει τ αρχιδια
δονητη ή κουκλα με πουτσο;;;
Επισκέπτης
εσυ κατι ειχες αγορασει και μας ειχες πρηξει τ αρχιδια
δονητη ή κουκλα με πουτσο;;;
Μπα τιποτε δεν εχω αγορασει. Εξαλου μου εχουν περασει αυτες οι ανωμαλες επιθυμιες εδω και καιρο.
Απο λεφτα πως πας αγαπητο φιλαρακι.
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
Μπα τιποτε δεν εχω αγορασει. Εξαλου μου εχουν περασει αυτες οι ανωμαλες επιθυμιες εδω και καιρο.
Απο λεφτα πως πας αγαπητο φιλαρακι.
εχω ενα λογαριασμο με 17.50 ευρω
Επισκέπτης
εχω ενα λογαριασμο με 17.50 ευρω
Ανεργος εισαι δικε μου? Και υποστηριζει το ΠΑΣΟΚ. Για ξυπνα σε παρακαλω πολυ απο τον βαθυ υπνο που λεγετε Matrix του ΠΑΣΟΚ. Και δες την πραγματικοτητα εξω τη συμβαινει. Οσο το Πασοκ βρισκεται στην εξουσια μην περιμενεις να δεις καμια εργασια. Το Πασοκ δινει τις εργασιες η τις δουλειες σε Αλλοδαπους η Μεταναστες. Ειναι γενικη εντολη απο το ΠΑΣΟΚ προς στις επιχειρησεις και προς του εργοδοτες.
Επισκέπτης
Tετοια φαπα εχει να πεσει παρα πολυ καιρο.Survivor στο ΠΑΣΟΚ: Ανοικτή συγκέντρωση στο Σύνταγμα!
Τελικά στο ΠΑΣΟΚ έχουν θάρρος: Δεν φτάνει που αποδοκιμάζονται ή τρώνε ξύλο οι υποψήφιοί τους, όπου βρεθούν κι όπου σταθούν, τώρα θέλουν να κάνουν ... κι ανοικτή συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος για να δείξουν ότι έχουν ... ρεύμα πρώτου κόμματος!
Το ερώτημα είναι αν έχουν σκεφθεί το θέμα της ασφάλειας, γιατί υπάρχουν πολλοί θερμόαιμοι πολίτες που δεν θα διστάσουν να αποδοκιμάσουν τον Ε.Βενιζέλο και σε τελική ανάλυση oι πολίτες που θα ξαναβρούν τόσους ΠΑΣΟΚους συγκεντρωμένους;
Πάντως φαίνεται ότι η απόφαση είναι οριστική και ελήφθη, σε σύσκεψη στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους, από το εκλογικό επιτελείο.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει, όπως λένε στο εκλογικό του επιτελείο,
[move]«με την πρωτοβουλία αυτή να σηματοδοτήσει το στόχο του να αναδειχτεί πρώτο κόμμα το βράδυ των εκλογών».[/move]
Οποιος φυγει απο το μαντρι θα λιντσαρετε.
Μολοτωφ σε πουλμαν εταιροδημοτων.
Χαρας το κουραγιο στα πασοκια που θα πανε
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
Ανεργος εισαι δικε μου? Και υποστηριζει το ΠΑΣΟΚ. Για ξυπνα σε παρακαλω πολυ απο τον βαθυ υπνο που λεγετε Matrix του ΠΑΣΟΚ. Και δες την πραγματικοτητα εξω τη συμβαινει. Οσο το Πασοκ βρισκεται στην εξουσια μην περιμενεις να δεις καμια εργασια. Το Πασοκ δινει τις εργασιες η τις δουλειες σε Αλλοδαπους η Μεταναστες. Ειναι γενικη εντολη απο το ΠΑΣΟΚ προς στις επιχειρησεις και προς του εργοδοτες.
εχεις δικιο..δυστυχως εχω αναποθεσει πολλες απο τις ελπιδες μου για ευρεση εργασιας στο ΠΑΣΟΚ..
με πιεσε η μητερα μου και πηγα στο γραφειο του κυριου ραγκουση και της κυριας τζακρη οπου αφησα βιογραφικα να με προσλαβουν..
περιμενω απαντησεις..
ελπιζω σε κατι καλο..
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
Tετοια φαπα εχει να πεσει παρα πολυ καιρο.
σιγουρα διακινδυνευουν πολλα
στ αρχιδια του ομως ο χοντρος
ακομα και να λυντσαρουν μερικα κομματοσκυλα θα βρει τροπο να το χρησιμοποιησει προς οφελος του
παντως πιστευω οτι εκεινος δεν θα ειναι εκει..πολυ πιθανο να υπαρχουν γιγαντοθονες και να φενεται απο εκει ή να ειναι 5-6 κλουβες των ματ γυρω του σε απομονωμενη ζωνη
Επισκέπτης
Tετοια φαπα εχει να πεσει παρα πολυ καιρο.
Γαμησε τα δικε μου , παλι δακρυγονα θα φαω. Στο Συνταγμα εργαζομαι. Παλι φασαριες βλεπω .Βλεπω να γινει η μητερα των μαχων. Δεν μπορουν να φυγουν οι αγανακτησμενοι πολιτες και οι ανεργοι χωρις να πουν μια ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ προς το ΠΑΣΟΚ
don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
καλα περιμενε εσυ..ακομα κοιμασαι τον υπνο του δικαιου..ονειρα γλυκα καληνυχταεχεις δικιο..δυστυχως εχω αναποθεσει πολλες απο τις ελπιδες μου για ευρεση εργασιας στο ΠΑΣΟΚ..
με πιεσε η μητερα μου και πηγα στο γραφειο του κυριου ραγκουση και της κυριας τζακρη οπου αφησα βιογραφικα να με προσλαβουν..
περιμενω απαντησεις..
ελπιζω σε κατι καλο..
α και μην αλλαξεις πλευρο γιατι μπορει να παθεις καμμια θλαση
καλα περιμενε εσυ..ακομα κοιμασαι τον υπνο του δικαιου..ονειρα γλυκα καληνυχτα
α και μην αλλαξεις πλευρο γιατι μπορει να παθεις καμμια θλαση
το κατι ''καλο''
θα ειναι μια προσληψη της πουτσας...**ανευ χαρτοφυλακιου
θα σου δωσουν 300-400 ευρω για κανα μηνα....θα μεινεις απληρωτος μετα για 5-6 μηνες μεχρι να βαρεθεις..και να φυγεις..(αφου πρωτα θα εχεις ψηφισει ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ εσυ και ολο σου το σοι)
μιλαμε για αυτους που εχουν βγαλει..... ΤΟ ΧΑΡΒΑΝΤ ΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ....
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
δεν ξερω τι λετε εσεις
αυτο που ξερω ειναι οτι μια πολιτικη καρριερα την ξεκινας απο χαμηλα
ονειρο μου ειναι καποια μερα να γινω υφηπουργος στο μεγαλυτερο κομμα της χωρας..το ΠΑΣΟΚ!!!!
* θα ξεκινησω με 1500 ευρω στο πολιτικο γραφειο απ οτι μου ειπε η μητερα μου
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
δεν ξερω τι λετε εσεις
ονειρο μου ειναι καποια μερα να γινω υφηπουργος στο μεγαλυτερο κομμα της χωρας..το ΠΑΣΟΚ!!!!
Θα με παρεις βοηθο στο γραφείο σου?
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
Θα με παρεις βοηθο στο γραφείο σου?
κατσε να μπω πρωτα εγω φιλε
περιμενω ανα πασα στιγμη τηλ απο την γραμματεα να παω απο την χαριλαου τρικουπη
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
η μαμα μου γνωριζει πολυ καλα την κυρια υπουργο και μου ειπε οτι η περιπτωση μου ειναι σε καλο δρομο
don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
sorry αλλα λεςδεν ξερω τι λετε εσεις
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Με συγκινεις!!!!!!!!!!!κατσε να μπω πρωτα εγω φιλε
περιμενω ανα πασα στιγμη τηλ απο την γραμματεα να παω απο την χαριλαου τρικουπη
Μονο μια διόρθωση τα γραφεια του κομματος μας ειναι στην Ιπποκράτους!!!!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 104
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις
- 5K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις