Odilo
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φοβάμαι πολλά, ελπίζω περισσότερα, αλλά στ' @@ μου τι θα κάνουν τα χρυσαύγουλα...
ας μπουν στη βουλή να γίνουν ρεζίλι...
με αυτο το πλευρο να κοιμασε!
φοβάμαι πολλά, ελπίζω περισσότερα, αλλά στ' @@ μου τι θα κάνουν τα χρυσαύγουλα...
25η σε σημασία παράμετρος των επικείμενων εκλογών...
στις εκλογές θα ήθελα:
να συντριβεί ο δικομματισμός
να ενισχυθει ο ΣΥΡΙΖΑ
αυτιά....
με αυτο το πλευρο να κοιμασε!
Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ..επαναστατικό κόμμα ,με υποψηφίους κρατικιδίαιτα λαμόγια και απατεώνες επιχειρηματίες..φοβάμαι πολλά, ελπίζω περισσότερα, αλλά στ' @@ μου τι θα κάνουν τα χρυσαύγουλα...
25η σε σημασία παράμετρος των επικείμενων εκλογών...
στις εκλογές θα ήθελα:
να συντριβεί ο δικομματισμός
να ενισχυθει ο ΣΥΡΙΖΑ
αυτιά....
Μη ζοριζεσε τοσο Λακη και σου φυγει καμμια πορδη. Ξυλο στη Λειβαδια ,απαγορευση να εμφανιστητε στη Κρητη και παει καλα.Θα περασουν καλα τα φασιστοειδη , οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΖΙ, οι εγκληματιες του ελευθερου Ελληνικου Λαου.[size=20pt]360.000 ΝΕΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2009 !!!!!!!!!
ΣΥΝΟΛΙΚΑ 9.900.000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ !!!!!!
ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ[/size]
ουτε ενα καλο μουνι για δειγμα αυτος ο χωρος?...ενταξει δεν ειναι καλλιστεια οι εκλογες ρε πουστη μου αλλα ελεος... :-
Το φασιστακι στο αβαταρ σου εγινε τραβεστι στην Ανατολικη Γερμανια απο το κοκκινο στρατο?με αυτο το πλευρο να κοιμασε!
λακη,
Ωραια η φωτο του φρητζ στο αβαταρ
Η γιατρίνα μου θυμίζει εποχές ζιβάγκο αυτό το χιτώνιο που φοράει ..... αλλαγή , σοσιαλισμός κλπ.
Είδαμε στην πράξη πόσο τα πίστευαν όλα αυτά.
Είναι μέχρι να γίνει μέρος του συστήματος και αυτή.
υ.γ. Προτιμούσες Χειρδάρη τύπε; ;)
μας εφαγε η νεκρανασταση του νεου"παλαιου καλου πασοκ" που επιδιωκουν ολοι αυτοι....ευχαριστουμε δεν θα παρουμε,να μας λειπει...
θα προτιμουσα καμια υποψηφια μεγιστη εκφυλοφατσα καταπιολα για να εκφρασουν καλυτερα οι αρχες του σοσιαλισμου που δεν γνωρισαμε
απαγορευση να εμφανιστητε στη Κρητη
μονο τους κρητικους θα δεις?ΑΓΟΡΙΝΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 2013
ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΓΡΟΤΕΣ/ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ
ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΜΕΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μονο τους κρητικους θα δεις?
οι αλλοι θα πανε "σφαιρα" δηλ?
Γιατι, τωρα που θα πρεπει να επιστρεψουν τα 500 εκατομμυρια του Χατζηγακη?ΑΓΟΡΙΝΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 2013
ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΓΡΟΤΕΣ/ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ
ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΜΕΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πολυ μυστικο ηταν τελικα τυπεΠολλές μούφες κυκλοφορούν αυτές τις μέρες.....Μυστικό γκάλοπ με 1,5 εκ. ψηφοφόρους....
Το δείγμα της δημοσκόπησης είναι πολύ μεγάλο, καλύπτει πολλές περιοχές, και τα αποτελέσματα είναι μεγάλης σημασίας:
Ρωτήθηκαν περίπου 1,5 εκατ. ψηφοφόροι, που ψηφίζουν σε 34 δήμους, οι οποίοι αντιστοιχούν περίπου σε 42 έδρες στη Βουλή των Ελλήνων. Τα αποτελέσματα που αφορούντα κορυφαία 7 στην κατάταξη κόμματα έχουν ως εξής:
ΠΗΓΗ: Δύο μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν περαιτέρω μείωση στα ποσοστά ΠΑΣΟΚ - ΝΔ
πολυ μυστικο ηταν τελικα τυπε
Τα λαμόγια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, δείχνου μικρά ποσοστά για να συσπειρώσουν ψηφοφόρους τους.