apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Η κριτική είναι θεμιτή κ δεχτή μέχρι να γίνουμε κυβέρνηση...μετά:
Θεός ρε γμτ...θεός!!!!!!
Η κριτική είναι θεμιτή κ δεχτή μέχρι να γίνουμε κυβέρνηση...μετά:
Θεός ρε γμτ...θεός!!!!!!
Άλλος θα φτυαρίσει(στην καλύτερη περίπτωση).Παπατρόλη, πάρε κάνα φτυάρι μαζί σου στο Ντουμπάι που θα πας γιατί έχει πολύ άμμο να φτυαρίσεις εκεί.
Βρε απόλυτε μάθε λίγη πολιτική ιστορία γμτ το στανιό μου...οι τροτσκιστές στα γκουλάγκ ήτανε.
ολα τα σφυροδρεπανα ιδια μου φαινονται ρε τυπε :SΒρε απόλυτε μάθε λίγη πολιτική ιστορία γμτ το στανιό μου...οι τροτσκιστές στα γκουλάγκ ήτανε.
Εχθροί του λαού τύπε...ο μόνος εκφραστής του λαού έπρεπε να'ναι ο Στάλιν.ολα τα σφυροδρεπανα ιδια μου φαινονται ρε τυπε :S
τι εκαναν και τους εστειλαν εκει τυπε?
Το μόνο που με αν[size=20pt]η[/size]σ[size=20pt]υ[/size]χεί είναι η ορθογραφία σου...Παπαζολη δεν σε αν[size=20pt]υ[/size]σ[size=20pt]η[/size]χει η προταση τσιπρα για επιστροφη στην δραχμη? Καταθεσεις δεν εχεις?
Ναι, σε τραπεζα σπερματος.Παπαζολη δεν σε ανυσηχει η προταση τσιπρα για επιστροφη στην δραχμη? Καταθεσεις δεν εχεις?
Πλάκα-πλάκα το σκεφτόμουν αυτό...πόσο πάει η κατάθεση;;;Ναι, σε τραπεζα σπερματος.
φασισταριαΕχθροί του λαού τύπε...ο μόνος εκφραστής του λαού έπρεπε να'ναι ο Στάλιν.
Καλά να πάθουν.
Όχι τύπε,έπρεπε να πετύχει η επανάσταση του λαού.φασισταρια
αχου το μωρε τι καλουληςΤο μόνο που με αν[size=20pt]η[/size]σ[size=20pt]υ[/size]χεί είναι η ορθογραφία σου...
Να σπαταλήσω 10-20e από το μηνιατικό μου ρε να σου πάρω ένα λεξικό ή δεν θα το ανοίξεις;;;
τυπε και αυτοι που ειχαν σφυροδρεπανα φασιστες τους ελεγαν και τους εστελναν διακοπεςΑυτή ήταν φασίστες τύπε.
Και να σου εξηγήσω γιατί....ο Στάλιν τους έστελνε σε εργασία προς το κοινό καλό...αυτοί σε ξερονήσια όπου καθόταν όλη μέρα το ξύνανε κ γέμιζε ο τόπος ασθένειες....
Σου εξηγώ ότι δεν τους έστελναν διακοπές αλλά σε κοινωνικές εργασίες για το κοινό καλό.τυπε και αυτοι που ειχαν σφυροδρεπανα φασιστες τους ελεγαν και τους εστελναν διακοπες
οπως εσυ ειπες
και η χ.α αυτο θελει να κανειΣου εξηγώ ότι δεν τους έστελνα διακοπές αλλά σε κοινωνικές εργασίες για το κοινό καλό.
Αυτή είναι η διαφορά κομμουνιστή κ φασίστα όπου καθιστά τον κομμουνιστή καλύτερο.
Τώρα άλλο...έχουμε 2012.και η χ.α αυτο θελει να κανει
τυπε μου φαινεται θες λιγο τροτσκισμο να στρωσεις χαρακτηραΤώρα άλλο...έχουμε 2012.
Σαμπετάι Μπεν Ματσα τύπε?τυπε μου φαινεται θες λιγο τροτσκισμο να στρωσεις χαρακτηρα