Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
θα παρει τα λεφτα μας απτις τραπεζες τυπε :S
Σιγα ρε τυπε, κανεις ενα καλο μανει τρανσφερ και εισαι οκ  :grin:
Ε νταξει, ο παπαζολης δεν εχει προβλημα.. :rolleyes:

Ειναι η πρωτη πιατσοβια που θα υποδεχτει την δραχμη μετα απο 10 χρονια κανοντας πιατσα .. Μεγαλη της τιμη  :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Παπατρόλη, εσύ ετοιμάσου να πας χανούμισα στο Ντουμπάι μπας και μας δανείσουν οι κελεμπίες. :fuck2: :2funny:
πακιστανοι και αφγανοι  τον μεμα και την ντανιελα, και οι κελεμπιες τον παπαζολη  :zfuck:

τελος, κονομησαμε πετρελαιο για τα επομενα 50 χρονια  :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Πάψε ρε...με γαρύφαλλα στα χέρια θα κάνει περιπολίες η ομάδα Ζήτα, Ήτα, Θήτα δεν ξέρω εγώ τι, υπό Αριστερό Υπουργό.
Πεθαινω να δω Στρατουλη υπουργο προστασιας του πολιτη. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Πάψε ρε...με γαρύφαλλα στα χέρια θα κάνει περιπολίες η ομάδα Ζήτα, Ήτα, Θήτα δεν ξέρω εγώ τι, υπό Αριστερό Υπουργό.
βλεπω τα πακια να γινονται μπατσοι μετα την ιθαγενεια

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

Συνημμένα

• _1_~3.JPG
    _1_~3.JPG
    22,6 KB · Εμφανίσεις: 19

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Αξεπέραστος Στέλιος Ράμφος:

Ο Ελληνικός λαός είναι ένα νήπιο 3000 ετών.

Στάη: – Λένε συνήθως ότι οι Έλληνες ψηφίζουν με το θυμικό, με αυτό που αισθάνονται οι Έλληνες γι αυτό και είναι ψήφος τιμωρίας η προηγούμενη ψήφος. Εσείς το πιστεύετε αυτό; Το θυμικό είναι που μας κάνει να παίρνουμε αποφάσεις που θέλουν πιθανόν τη λογική;
Ράμφος: – Εμένα είναι η θεωρητική μου αντίληψη ότι το θεωρητικό πρόβλημα είναι ότι το συναίσθημα κυριαρχεί του λόγου, της λογικής, επομένως στις εκλογές πολύ περισσότερο να συμβαίνει αυτό. Αλλά έχει ενδιαφέρον να ξέρουμε γιατί; Είναι στο DNA; Δεν είναι στο DNA. Οι Έλληνες ανακάλυψαν τη λογική κάποτε ο Αριστοτέλης έφτιαξε τη λογική, τι συμβαίνει και έχουμε αυτού του είδους τη μετάλλαξη ας το πούμε έτσι αυτό είναι το ενδιαφέρον και μπορούμε να το εξηγήσουμε. Έτσι είναι, γιατί μέσα από τη κουλτούρα ας πούμε, δεν έχουμε μάθει να ξεχωρίζουμε τα γεγονότα από τις ιδέες.
Στάη: – Για πες τε το μου αυτό.
Ράμφος: – Α! το καταλάβατε.
Στάη: – Ναι.
Ράμφος: – Πότε αυτονομείται το θυμικό; και πότε η λογική είναι ανίκανη να αντιδράει απέναντι στα πράγματα; Όταν κάθε φορά που έχω μπροστά μου ένα πρόβλημα το συνδέω με αρχές και δεν το εξετάζω συγκεκριμένα ως έχει. Εάν οι αρχές είναι πολιτικές προοπτικές η ,φιλοδοξίες, τότε είναι πάρα πολύ απλό δεν θα κάνω ποτέ ενότητα. Εάν όμως γινότανε μια ενότητα ας πούμε πολιτική αυτομάτως το πρόβλημα της διαπραγματεύσεως θα έπαιρνε όχι μόνο άλλη διάσταση αλλά θα υποχρεωνόμαστε στο συγκεκριμένο. Η ενότης είναι εκείνη που αποτρέπει τη γενικούρα. Υποχρεώνει στο συγκεκριμένο. Αυτό είναι το βαθύτερο αίτημα και η βαθύτερη ανάγκη της στιγμής.
Στάη: – Να αποφύγουμε τη γενικούρα λέτε.
Ράμφος: – Βέβαια.
Στάη: – Χρησιμοποιούμε δηλαδή πολύ την θεωρία και δεν πάμε στο συγκεκριμένο το οποίο είναι και το πολύ δύσκολο ν αποφασίσεις και σαν πολίτης που θα πάει να ψηφίσει έτσι; Γιατί άλλο να μου πούνε έτσι υποφέρω και αλλιώς θα απελευθερωθώ, και τελείως διαφορετικό είναι να μου πούνε ότι είναι ένα, δύο, τρία, τέσσερα, πέντε, … δέκα πράγματα, για τα οποία σου λέμε ότι θα προχωρήσουμε έτσι, και θα κληθώ να σκεφθώ πολύ για να αποφασίσω.
Ράμφος: – Και εάν εγώ με το θυμικό μου αρχίσω συνωμοσιολογία;
Στάη: – Για πες τε το μου αυτό γιατί προφανώς αυτή η λειτουργία του θυμικού…
Ράμφος: – Είναι κλειδί.
Στάη: – Και στη προσωπική μας ζωή και στην προσωπικότητά μας.
Ράμφος: – Είναι εκείνο το οποίο μας κάνει σαν λαό ένα νήπιο τριών χιλιάδων ετών.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τα παίρνει από το ΔΝΤ, τη Μέρκελ και τον Σόρος αυτός ο δοσίλογος, νενέκος, πράκτορας του δικομματισμού.

Alexis για θάνατο! Ουγκ!
Η κριτική είναι θεμιτή κ δεχτή μέχρι να γίνουμε κυβέρνηση...μετά:

stalin_gulag.jpg
:sunglasses:

Θεός ρε γμτ...θεός!!!!!! :cum: :cum: :cum:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom