tsilibourditsas
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 97
- Πόντοι
- 4.165
Η Μέρκελ δεν ξέρει ούτε που πέφτει η χώρα της στον χάρτη... Και αυτή καθορίζει τις πολιτικές της Ευρώπης.
We are doooooooomed!!!DOOOOOOOOOOMEEEEED!
τώρα κάτσε και απολαυσέ το.1/ον ποιοι να βγουμε?
2/ον επρεπε να ειχε γινει 3 χρονια πριν οχι τωρα που εφτασε στο λαρυγγι
παλερμο μια και ειμαι κλωνος σου δλδ στη λαγκαρντ τι θα ελεγες?ελα την εχω και εγω μεγαλη και μαυρη
(την καρτα )
Ειμαι βεβαιος οτι αν τυχον βγει ο Τσιπρας, θα ανακαλυψετε πολυ πιο επωδυνους τροπους εκτελεσης για τους λαθρεμπορους ελπιδων.δεν είστε κομματόσκυλα.
δοσίλογοι μαλάκες είστε.
κοινώς.
αφού μας φέρατε σε αυτό το σημείο τώρα μας τη λέτε κιόλας γιατί δεν έχουμε υπευθυνότητα και σοβαρότητα.
εσείς που την είχατε γαμήσει δεκαετίες ολάκερες τώρα μας εγκαλείτε για έλλειψη.
πριν λίγο καιρό το φυντάνι που τρομάζει με τις ομοιότητες του 20 έγραφε
ΔΝΤ και ξερό ψωμί.
τώρα που έγινε το σκατό παξιμάδι θα συννηθίσετε στο
ΚΟΝΣΕΡΒοκουτι και κολομβιανή γραβάτα.
μαλάκες έ μαλάκες.
τώρα κάτσε και απολαυσέ το.
ΕΣΕΙΣ μουνιά μας φέρατε σ αυτό το σημείο και τώρα προσπαθείτε και καλά να μας ΣΥΝΕΤΙΣΕΤΕ.
και νομίζετε ότι φταίμε κιολας.
σαφώς και φτάιμε.
που δε σας καθαρίσαμε απο το 09.
Στους "εμεις" βαζεις και τον εαυτο σου που στηριζες ΓΑΠ το 2009?τώρα κάτσε και απολαυσέ το.
ΕΣΕΙΣ μουνιά μας φέρατε σ αυτό το σημείο και τώρα προσπαθείτε και καλά να μας ΣΥΝΕΤΙΣΕΤΕ.
και νομίζετε ότι φταίμε κιολας.
σαφώς και φτάιμε.
που δε σας καθαρίσαμε απο το 09.
Ποιος είσαι εσύ?
Πρώτη φορά σε βλέπω εδώ μέσα....
ασε γουναρη γιατι ποναει.......
το 40 δλδ τι ηθελες να γινει?οι ιταλοι μπηκαν τι θα τους λεγαμε θα κανουμε μονομερη καταγγελια?
Οχι. Στηριζε ΝΔ και μετα ΠΑΣΟΚ.ποιοι ειναι..........ολο μουνια και μουνια........
εσυ τι εκανες απο το 09 και πριν?
εκραζες μονο τα μουνια?
Στους "εμεις" βαζεις και τον εαυτο σου που στηριζες ΓΑΠ το 2009?
Οι ομοιότητες με το 20 είναι ανατριχιαστικές.
Και τότε ο κόσμος ζούσε σε μία απίστευτη σύγχυση.
" Ο Βενιζέλος διπλασίασε τη χώρα, το χωράφι μου το διπλασίασε όμως; " έλεγαν.
Όπως και τώρα όλοι ήταν σίγουροι ότι οι ξένοι δεν θα μας εγκαταλείψουν.
Πρώτοι μας εγκατέλειψαν οι Γάλλοι που πήγαν με τον Κεμάλ, μετά οι Μπολσεβίκοι του Λένιν και τελευταίοι οι Άγγλοι.
"Αξιοποίηση" των καταθέσεων τώρα, ο υπουργός των Οικονομικών Πρωτοπαππαδάκης κόβη στην μέση τα χαρτονομίσματα τότε με την υπόσχεση ότι το μισό θα επιστραφεί στο μέλλον.
Ομοιότητες πολλές, υπάρχει όμως και μία διαφορά: Το 22 θα είναι περίπατος σε σχέση με αυτό που θα συμβεί τώρα.
σαφώς.Ειμαι βεβαιος οτι αν τυχον βγει ο Τσιπρας, θα ανακαλυψετε πολυ πιο επωδυνους τροπους εκτελεσης για τους λαθρεμπορους ελπιδων.
ποιοι ειναι..........ολο μουνια και μουνια........
εσυ τι εκανες απο το 09 και πριν?
εκραζες μονο τα μουνια?
Πονάει τους δεξιούς.Δικός τους παιδί ηταν ο Γούναρης.
Δικά σας παιδιά ηταν και τότε και τώρα οι καταστροφείς της Ελλάδας.
Και τώρα εισβολή εχουμε,τί περιμένετε να δείτε τάνκς και καμιόνια;Στο 2012 ειμαστε ρε κακομοίριδες,σε εχουν σκλαβώσει και δεν πήρες χαμπάρι.
εσύ βάζεις αυτούε που πιστεψαν το γούναρη ότι θα φέρει τα παιδιά τους πισω απο τον πόλεμο ρε μαλάκα;Στους "εμεις" βαζεις και τον εαυτο σου που στηριζες ΓΑΠ το 2009?
Η μπαλα στην κερκιδα. Οκ.εσύ βάζεις αυτούε που πιστεψαν το γούναρη ότι θα φέρει τα παιδιά τους πισω απο τον πόλεμο ρε μαλάκα;
σαφώς.
τοιαύτη τη στιγμή δεν υποστηρίζω κανέναν.
το ότι σηκώθηκα και ξενιτεύτηκα γιατί έβλεπα πού πάνε κατι μουνιά τη χώρα μου δε σου φτάνει;
όχι μόνο με λοιδορούσατε τότε.
αλλα με λέγατε και μαλάκα και γραφικό και παρανοικό που έλεγα ότι έρχεται τσουνάμι.
τώρα ζητάτε να σας αφήσουμε να φτιάξετε το φράγμα προστασίας;
σαφώς και ναι.
πρώτη θέση στο κύμα μπροστά για ασπίδα θα σας έχουμε.
έτσι για να μη στενοχωριέστε ότι δε σας πιστέψαμε.
το να συγκρίνετε ιστορικά περίοδο πολεμική με μια οικονομική κρίση τραπεζών και καπιταλισμού δείχνει απλά μέγιστο πανικό διατήρησης των δοσιλογικών κεκτημένων σας.
εάν βγαίνατε και λέγατε απλά τα κάναμε θάλασσα κάνουμε πέρα να σώσει κάποιος με δημοψήφισμα την πατρίδα μπορεί και να σας πίστευα.
τώρα το μόνο που καταφέρνετε σε μας που έχουμε πέντε δράμια μυαλό και πέντε γνώσεις ιστορίας είναι να σας κάνουμε ότι και οι αργεντινοί μετά το ξέσπασμα της κρίσης.
Πονάει τους δεξιούς.Δικός τους παιδί ηταν ο Γούναρης.
Δικά σας παιδιά ηταν και τότε και τώρα οι καταστροφείς της Ελλάδας.
Και τώρα εισβολή εχουμε,τί περιμένετε να δείτε τάνκς και καμιόνια;Στο 2012 ειμαστε ρε κακομοίριδες,σε εχουν σκλαβώσει και δεν πήρες χαμπάρι.