Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Η μπαλα στην κερκιδα. Οκ.
πού την έστελνες αντωνάκη μου 20 χρόνια;
τώρα που κτυπάμε τελευταίο πέναλτυ μας λέτε βαρέστε το και κοιτάχτε μην τον χάσετε;
γαμώ τον αντίχριστό σας τώρα.

τίποτα άλλο.
20 χρόνια με το γαμωπασόκ ωρυόμουν.
αλλα 5 με τον γαμωκαραμανλη......
τώρα θα κάτσω να απολάυσω να σας βλέπω να τρώτε την πούτσα.

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
καλα εσυ οικονομολος ανοιξε δουλεια εντασεως εργασιας στο ελλαντα και περιμενε το γαπ και το τσιπρα να σε σωσουν
(ειπα για το 20 δεν μιλαω χασαμε πολλα)

Εγώ δεν πάω με το κοπάδι και τους καιροσκόπους.

Βάλτε τώρα τους κινέζικους δονητές στον κώλο σας και κλάψτε την μοίρα σας που δεν εχουμε δουλειές εντάσεως εργασίας.
Τούλαχιστον προσφερα και κάτι στο μπουρδέλο,πέρα απο το αθλιο σαρκίο του εμποράκου.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095

Η Μέρκελ δεν ξέρει ούτε που πέφτει η χώρα της στον χάρτη... Και αυτή καθορίζει τις πολιτικές της Ευρώπης. :jerking:
We are doooooooomed!!!DOOOOOOOOOOMEEEEED!

Απλά, σαν πρώην παιδί της σοσιαλιστικής νεολαίας και μάλιστα γραμματέας προπαγάνδας της νεολαίας της ανατολικής γερμανίας, μπερδεύτηκε για το ποια πόλη είναι η "πραγματική" πρωτεύουσα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF.PNG

το νου σου στο δελτιο......ο μητσοτακης 3 επαιρνε στην κατοχη και ουτε που τον ακουμπας.
(ρε το πουστη μεχρι και τη μαρικα εθαψε)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Εσύ γιατί συγχίζεσαι;

Αφού θα συμβούν αυτά που προβλέπεις και τα πράγματα θα γίνουν καλλίτερα;

Θα έρθει η δραχμή, θα έρθει η ανάπτυξη, θα καταρρεύσει το Ευρώ, θα διαλυθεί η Ευρώπη, θα διαλυθούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, θα στηθούν κρεμάλες.

Εσένα τι από όλα αυτά σε χαλάει αφού για όλα θετικά έχεις εκφραστεί;
αυτό έγραφα εγώ;
ότι θα είναι όλα θετικά;

γι αυτο την έκανα;

δε νομίζω τάκη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

Βάλτε τώρα τους κινέζικους δονητές στον κώλο σας και κλάψτε την μοίρα σας που δεν εχουμε δουλειές εντάσεως εργασίας.
Τούλαχιστον προσφερα και κάτι στο μπουρδέλο,πέρα απο το αθλιο σαρκίο του εμποράκου.
έτσι.

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16

δεν ειναι μονο η κινα αλλα τοσα ξερεις τοσα λες........
με τις υγειες σου......ποσα χρωστας σε οαεε και ικα εφορια και τριτους? αφου ειχες και οραμα

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Τις χωρες τις κατακτα το ΠΕΖΙΚΟ. Και οχι κωλοχαρτα με υπογραφες ρουφιανων.

Καλά εσύ μείνε στα σπαθιά και τα ακόντια...εισαι ηδη σκλάβος σε σκλαβωμένη χώρα,αλλα δεν το εχεις συνειδητοποιήσει.
Οταν σε λέει η αλλη εισαι επένδυσή μου και οτι ωρα θέλω σε αφήνω να ψοφήσεις απο την πέινα,κάτσε να ονειρεύεσαι πεζικά και λοκατζίδες.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Ειμαι βεβαιος οτι αν τυχον βγει ο Τσιπρας, θα ανακαλυψετε πολυ πιο επωδυνους τροπους εκτελεσης για τους λαθρεμπορους ελπιδων.

Να θυμίσω ότι πλήρωναν για να είναι στο εκτελεστικό απόσπασμα στο Γουδή.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Καλά εσύ μείνε στα σπαθιά και τα ακόντια...εισαι ηδη σκλάβος σε σκλαβωμένη χώρα,αλλα δεν το εχεις συνειδητοποιήσει.
Οταν σε λέει η αλλη εισαι επένδυσή μου και οτι ωρα θέλω σε αφήνω να ψοφήσεις απο την πέινα,κάτσε να ονειρεύεσαι πεζικά και λοκατζίδες.
κι όταν ονειρεύονταν πεζικά και λοκατζήδες στο ξύπνιο τους πίπες έκαναν στους αμερικανούς.

Επισκέπτης

Αρκετα απλοποιημενη λογικη.
Καταρχην δεν νομιζω οτι μπουκαρε αυτη για να σε σκλαβωσει :jerking:
Εσυ τις ζηταγες τα δανεικα και τα ετρωγες με διαφορους τροπους.Μιζες,διορισμος δημοσιων υπαλληλων για στηριξη του εκλογικου σωματος κτλ.
Τωρα που ερχεται να σου ζητησει τα ρεστα κανετε σαν την γυφτισα που βριζει οποιον δεν της πεταει κανα κερμα.

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
δεν ειναι μονο η κινα αλλα τοσα ξερεις τοσα λες........
με τις υγειες σου......ποσα χρωστας σε οαεε και ικα εφορια και τριτους? αφου ειχες και οραμα

Ναι ειναι και η Γερμανία,βγάζει και εκείνη καλούς δονητές.

Πολύ λιγότερα απο τον οποιδήποτε ανταγωνιστή μου σε ολο τον πλανήτη.
Και με το χειρότερο περιβάλλον οπως ομολογείς,και οπως καλά ξέρει οποιος εχει σχέση με τον χώρο.

Επισκέπτης
κι όταν ονειρεύονταν πεζικά και λοκατζήδες στο ξύπνιο τους πίπες έκαναν στους αμερικανούς.

Ναι για αυτο φαγανε τον Παπαδοπουλο. Επειδη εκανε πολλες πιπες στον Αμερικανο και σκιστηκε ο βαλανος του αμερικανου.

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Ναι ειναι και η Γερμανία,βγάζει και εκείνη καλούς δονητές.

Πολύ λιγότερα απο τον οποιδήποτε ανταγωνιστή μου σε ολο τον πλανήτη.
Και με το χειρότερο περιβάλλον οπως ομολογείς,και οπως καλά ξέρει οποιος εχει σχέση με τον χώρο.

ε τοτε ειλικρινα και χωρις καθολου ειρωνια.....
τι τα θες τα δυσκολα?

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Αρκετα απλοποιημενη λογικη.
Καταρχην δεν νομιζω οτι μπουκαρε αυτη για να σε σκλαβωσει :jerking:
Εσυ τις ζηταγες τα δανεικα και τα ετρωγες με διαφορους τροπους.Μιζες,διορισμος δημοσιων υπαλληλων για στηριξη του εκλογικου σωματος κτλ.
Τωρα που ερχεται να σου ζητησει τα ρεστα κανετε σαν την γυφτισα που βριζει οποιον δεν της πεταει κανα κερμα.

Οι αλλες χώρες χρωστάνε περισσότερα,αλλα δεν ειδα να κάνουν ετσι.

Μάλλον σε ειχαν στον στόχο και σε παίξανε στο δικό τους γήπεδο και με δικό τους διαιτητή.

Το οτι δεν ειχαμε και καλή ομάδα ειναι γεγονός,αλλα η ουσία ειναι οτι το χάσαμε το παιχνίδι γιατί ηταν στημένο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom