pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Τσέλσι-Μπάγερν τί βλέπεις;;;Τελικες προβλεψεις Ιουνιο.
Τωρα κανουμε εκτιμησεις.
(να ρίξω το αντίθετο)
Τσέλσι-Μπάγερν τί βλέπεις;;;Τελικες προβλεψεις Ιουνιο.
Τωρα κανουμε εκτιμησεις.
Α δεν ξερω, ρωτα το ΚΚΕ.ειναι πολυ απλο φιλτατε ο κοσμος δεν θελει πλεον ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και οταν ο ιδιος ο λαος τους διωχνει απο την πορτα και αυτοι πανε να μπουν απο το παραθυρο εξαγριωνεται, οσο για τα καψιματα μην ξεχνας οτι η ΝΔ ζητησε πολλες φορες ταπεινα συγγνωμη για την ολιγορια Παυλοπουλου στα επεισοδια του Δεκεμβρη του 2008 για τη δολοφονια γρηγοροπουλου, ο Συριζα το εκανε και αυτο?
Αχαχα μωρή κάμπια εσύ..Τσέλσι-Μπάγερν τί βλέπεις;;;
(να ρίξω το αντίθετο)
Μπάγερν από ημίχρονο.Τσέλσι-Μπάγερν τί βλέπεις;;;
(να ρίξω το αντίθετο)
Τσέλσι-Μπάγερν τί βλέπεις;;;
(να ρίξω το αντίθετο)
1) Το ΠΑΣΟΚ θα δωσει ελαχιστα προς ΝΔ.
2) Το ΚΚΕ θα καταρρευσει πραγματι, αλλά δυσκολα θα φτασει το ιστορικο χαμηλο του 1993 που ηταν 4,6%.
3) Οντως η Χ.Α. θα πεσει αισθητα, μην αποκλειεις να ειναι και εκτος βουλης.
καλά ο κάρπετ ειδικά είναι τεράστια ψωνάρα και ξερόλας
Ετυχε να καθομαστε σε κοντινα τραπεζια σε ενα μαγαζι που ειχα παει πριν κανα χρονο και ο τυπος ειχε παθει οξεια λογοδιαροια μιλαγε δυνατα και εκανε τον μεγα παντογνωστη...μεχρι και η γκομενα που ηταν μαζι του κοντευε να την παρει ο υπνος
τυπε θελω να την
στο μεταξύ ο σταθμός έχει μαζέψει όλη την αριστερή διανόηση χελάκης μέγας συριζαίος με δεξιά τσέπη, χριστόγλου και καλά αριστερός γιατί είναι μόδα και μάκης διόγος ήταν και υποψήφιος στην Α΄Αθηνών με ΣΥΡΙΖΑ αν δεν κάνω λάθος ο χαραλαμπόπουλος ομοίως σκληροπυρηνικός αριστερός, αυτός είναι αθλητικογράφος όντως ή είδε φως και μπήκε?Ετυχε να καθομαστε σε κοντινα τραπεζια σε ενα μαγαζι που ειχα παει πριν κανα χρονο και ο τυπος ειχε παθει οξεια λογοδιαροια μιλαγε δυνατα και εκανε τον μεγα παντογνωστη...μεχρι και η γκομενα που ηταν μαζι του κοντευε να την παρει ο υπνος
λενε οτι γαμουσε την καιλη
δεν μου κανει εντυπωση τετοια ζωα που ειναι οι ελλεεινιδες βεβαια
λενε οτι γαμουσε την καιλη
Καιλη εχει βγαλει την αριστερη η την δεξια παλαμη του?
Καιλη εχει βγαλει την αριστερη η την δεξια παλαμη του?
πράγματι ακουγόταν πολύ αυτό, αλλά μπορεί απλώς να έβγαιναν παρέα για να ανεβαίνει ο τύπος που σουλατσάρει με βουλευτίνα κατά τα άλλα καληνυχτάκιας φαίνεταιΚαιλη εχει βγαλει την αριστερη η την δεξια παλαμη του?
Ποιός ο ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΣ γαμούσε την Καιλή;λενε οτι γαμουσε την καιλη
Ποιός ο ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΣ γαμούσε την Καιλή;
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Ωχ, ωχ ,ωχ Παναγία μου τα νεφρά μου...