Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ειναι πολυ απλο φιλτατε ο κοσμος δεν θελει πλεον ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και οταν ο ιδιος ο λαος τους διωχνει απο την πορτα και αυτοι πανε να μπουν απο το παραθυρο εξαγριωνεται, οσο για τα καψιματα μην ξεχνας οτι η ΝΔ ζητησε πολλες φορες ταπεινα συγγνωμη για την ολιγορια Παυλοπουλου στα επεισοδια του Δεκεμβρη του 2008 για τη δολοφονια γρηγοροπουλου, ο Συριζα το εκανε και αυτο?
Α δεν ξερω, ρωτα το ΚΚΕ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τσέλσι-Μπάγερν τί βλέπεις;;; :coffee:

(να ρίξω το αντίθετο)
Μπάγερν από ημίχρονο.
Παντως ο φιλος που του προτεινα να πονταρει Πικραμμενο πρωθυπουργο, χτυπαει το κεφαλι του που δεν προλαβε.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
1) Το ΠΑΣΟΚ θα δωσει ελαχιστα προς ΝΔ.
2) Το ΚΚΕ θα καταρρευσει πραγματι, αλλά δυσκολα θα φτασει το ιστορικο χαμηλο του 1993 που ηταν 4,6%.
3) Οντως η Χ.Α. θα πεσει αισθητα, μην αποκλειεις να ειναι και εκτος βουλης.  

Ειπα οτι ειναι παρατολμη προβλεψη και θα ειναι κατι που θα το βλεπεις οσο πλησιαζουν οι μερες,ειναι πολυ νωρις ακομα...παντως μην κοιτας μονο απο δημοσκοπησεις τι παιζει γιατι και την προηγουμενη φορα σκατα τα κανανε στις προβλεψεις ψηφου(εξαλου οι ιδιοι λενε οτι 7 στους 10 τους κλεινουν το τηλεφωνο στα μουτρα)...
Και η Χ.Α. επειδη οπως λεει ο περσονας ηταν υπαρκτη ταση στην κοινωνια (ασχετο αν δεν επιβεβαιωνοταν εκλογικα αυτο μεχρι τωρα) ηρθε για να μεινει στην βουλη...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
καλά ο κάρπετ ειδικά είναι τεράστια ψωνάρα και ξερόλας :helpplea:

Ετυχε να καθομαστε σε κοντινα τραπεζια σε ενα μαγαζι που ειχα παει πριν κανα χρονο και ο τυπος ειχε παθει οξεια λογοδιαροια μιλαγε δυνατα και εκανε τον μεγα παντογνωστη...μεχρι και η γκομενα που ηταν μαζι του κοντευε να την παρει ο υπνος  :2funny:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Σε μια γνωστή μου του ΚΚΕ, της είπα ότι πρέπει να φύγει η Παπαρήγα και να αναλάβει η Αλεξανδρατου και τα πήρε ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ... :2funny:   

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Ετυχε να καθομαστε σε κοντινα τραπεζια σε ενα μαγαζι που ειχα παει πριν κανα χρονο και ο τυπος ειχε παθει οξεια λογοδιαροια μιλαγε δυνατα και εκανε τον μεγα παντογνωστη...μεχρι και η γκομενα που ηταν μαζι του κοντευε να την παρει ο υπνος  :2funny:

λενε οτι γαμουσε την καιλη  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

δεν μου κανει εντυπωση τετοια ζωα που ειναι οι ελλεεινιδες βεβαια

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
στο μεταξύ ο σταθμός έχει μαζέψει όλη την αριστερή διανόηση :2funny: χελάκης μέγας συριζαίος με δεξιά τσέπη, χριστόγλου και καλά αριστερός γιατί είναι μόδα και μάκης διόγος ήταν και υποψήφιος στην Α΄Αθηνών με ΣΥΡΙΖΑ αν δεν κάνω λάθος :think: ο χαραλαμπόπουλος ομοίως σκληροπυρηνικός αριστερός, αυτός είναι αθλητικογράφος όντως ή είδε φως και μπήκε? :think:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Την Καιλη την  :fuck1: πολύς κόσμος, γόνοι εφοπλιστών και επιχειρηματιών φυσικά με σοσιαλιστικές ανησυχίες...

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Καιλη εχει βγαλει την αριστερη η την δεξια παλαμη του?  :think:

δεν μου κανει εντυπωση αν ισχυει

αυτη ειχε παει κ σε κατι συνεντευξεις παλια κ ελεγε οτι εκαναν παρεα κ ηταν κολητοι κ κατι τετοια μπορει κ να την γαμουσε ο υδροκεφαλος

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Καιλη εχει βγαλει την αριστερη η την δεξια παλαμη του?  :think:
πράγματι ακουγόταν πολύ αυτό, αλλά μπορεί απλώς να έβγαιναν παρέα για να ανεβαίνει ο τύπος που σουλατσάρει με βουλευτίνα :P κατά τα άλλα καληνυχτάκιας φαίνεται :grin:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66

Ποιός ο ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΣ γαμούσε την Καιλή;

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Ωχ, ωχ ,ωχ Παναγία μου τα νεφρά μου...

Επισκέπτης
Ποιός ο ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΣ γαμούσε την Καιλή;

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Ωχ, ωχ ,ωχ Παναγία μου τα νεφρά μου...

γιατί ρε; μια χαρά γλυκούλης είναι:

http://[URL unfurl="true"]www.oneman.gr/keimena/diabasma/sthles/media_day/article1516765.ece/BINARY/original/karpetopoulos_c01.jpg[/img[/URL]]
:D

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom