Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν θα έχει γιατί είναι όλοι χερσμένοι πάνω τους και θα πάνε να στυρίξουν τα δύο μεγάλα κόματα αυτή την φορά....
Πολυ ρεαλιστικο σεναριο αυτο.....

Ηδη υπαρχει δυσαρεσκεια στον κοσμο απο τις δηλωσεις Τσιπρα περι φορολογιας στον τζιρο των επιχειρησεων κατα 1% και την δεσμευση των καταθεσεων για αναπτυξη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πραγματικα θα ηθελα να ξερα αν τα σκεφτηκαν αυτα που ειπαν η τα πεταξαν και οτι βγει ?

Μαλλον ο τσιπρας δεν θελει να κυβερνησει ....

Επισκέπτης
399156_10150830460958181_340299793180_9841030_138030621_n.jpg

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
και τους ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ...

μήπως είστε οι ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ? μήπως λέω...

ετσι  :thumbsup:

ολο παραπονα... παραπονα...
ολο λεμε τιποτα δεν δουλευει και τωρα που εσπασε το νουδου πασοκ λεμε να το ξαναφερουμαι
ειναι σαν να λεμε παμε σε χασαπη γιατρο να μας χειρουργησει :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
θα πω 2 απλα πραγματα που μπορουσαν να κανουν αυτα τα 2 χρονια
να βαλουν σε θεσεις υπουργειων ατομα που γνωριζαν το ειδος
πχ υπουργειο αμυνας-στρατιωτικο, υπουργειο οικονομικων-οικονομολογο και ατομο απο διηκηση επιχειρισεων(βοηθαει με την αναπτυξη)
και οχι να μου περνει εναν μεγαλομενο μεσα στις ραζακιες και τα βερικοκα(μπεγλιτη) και να μου τον κανει υπουργο αμυνας(θα ηταν καλος για το γεωργιας ισως)
και δευτερο
ΝΑ ΤΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
αντι να χαλασουν αχρηστες υπηρεσιες να επανδροσουν αλλες και να εκμοντερνισουν πραγματα για λιγοτερα εξοδα εκλεισαν τον ιδιοτικο και το
μικρομεσαιο τομεα που ηταν τα 3/4 των εσοδων
και κρατησαν τους δημοσιους υπαληλους να δουλευουν και μερος των δανειων παει σε πληρωμες τους αφου δεν παρεχουν πληρει εσοδα για καλυψη αναγκων.
τελικα ποιοι ειναι πιο αχρηστοι?
αυτοι που δεν ειναι σε θεση να κανουν απλους υπολογισμους
οι εμεις που τους βαζουμε εκει και θελουμαι να ξαναμπουναι?

Σωστά....το κομματικό κρατος θέλει ενίσχυση... :S

δηλαδη η προσληψεις ή η διατυρηση 1800+αχρηστων δημοσιων υπηρεσιων και καποιον γαλαζοπρασινων παιδιων στις βολεμενες
θεσουλες τους ειναι πιο συμαντικο απο το να καλυφθουν καποιες θεσεις σε τομεις που εχουν ελειψη προσωπικου εεε?
γιατι ακουω παραπονα συνεχως για ελειψεις γιατρων/νοσοκομων/ιατρων στο ικα/η δασκαλων αλλα δεν ειδα κανεναν απο νουδου πασοκ να προσλαμβανει αντιθετα αλλες υπηρεσιες εχουν 200% πληρωση θεσεων και στην ουσια δεν κανουν τιποτα....
τελικα σε αυτο το κρατος δεν ξερουμαι τι θελουμε
ειχε δικιο ο τραμουντανα που ειπε οι πολιτικοι ειναι ο καθρεφτης του πολιτη.....

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Συγουρα θα εχει μεγαλύτερη αποχή, στις 6/5 ήταν 35% περίπου, τώρα πιστεύω ότι θα ξεπεράσει το 40%.
δεν νομιζω να υπαρχει χειροτερη μαλακια απο αυτο
αλλα ο ελληνας δεν μαθαινει
ετσι εγινε και το 2009 με 48% αποχη και τα κοματοσκυλα εβγαλαν γαπ
οπου ελεγε εχουμαι αυτοδυναμια με το 52% του λαου να εχει ψιφησει

γνωστος μου δεν ειχε παει να ψηφισει και οταν αρχησε τα παραπονα του ειπα
"εσυ ψηφισες?"
μου ειπε "οχι"
οποτε η απαντση μου ηταν
|"τοτε βγαλε το σκασμο αν δεν ηθελες να γινει αυτο να πιγαινες να ψηφισεις μηπως και αλλαζε"
και ετσι πρεπει να αντιμετοπιζουμαι οποιον λεει απεχω
απο την στιγμη που δεν παιρνει θεση δεν εχει δικαιωμα να παραπονιεται
ειναι συνεργος των πεπραγμενων
ας το ριξει κυνηγους
η στους δασκαλους
σημασια εχει οτι αυτοι που ειναι πανω μας κατεστρεψαν και δεν πρεπει να βγουν γιατι θα μας αποτελιωσουν

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Και ο καμμενος σκατα μου φανηκε .... μαλλον χρυση αυγη θα το ριξω αυτη την φορα μπας και ξεβρωμισει ο κοπρος του αυγεα
Ετσι κι αλλιως κατεστραμενοι ειμαστε.... Ας γαμισουμε και μερικους που μας εφεραν σε αυτο το χαλι...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και ο καμμενος σκατα μου φανηκε .... μαλλον χρυση αυγη θα το ριξω αυτη την φορα μπας και ξεβρωμισει ο κοπρος του αυγεα
Ετσι κι αλλιως κατεστραμενοι ειμαστε.... Ας γαμισουμε και μερικους που μας εφεραν σε αυτο το χαλι...
τυπε η σταθεροτητα των αποψεων σου συναγωνιζεται αυτη του μορτη :grin:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
δηλαδη η προσληψεις ή η διατυρηση 1800+αχρηστων δημοσιων υπηρεσιων και καποιον γαλαζοπρασινων παιδιων στις βολεμενες
θεσουλες τους ειναι πιο συμαντικο απο το να καλυφθουν καποιες θεσεις σε τομεις που εχουν ελειψη προσωπικου εεε?
γιατι ακουω παραπονα συνεχως για ελειψεις γιατρων/νοσοκομων/ιατρων στο ικα/η δασκαλων αλλα δεν ειδα κανεναν απο νουδου πασοκ να προσλαμβανει αντιθετα αλλες υπηρεσιες εχουν 200% πληρωση θεσεων και στην ουσια δεν κανουν τιποτα....
τελικα σε αυτο το κρατος δεν ξερουμαι τι θελουμε
ειχε δικιο ο τραμουντανα που ειπε οι πολιτικοι ειναι ο καθρεφτης του πολιτη.....

Τύπε,  αν ο Τσιπρας έλεγε 100.000 προσλήψεις σε υγεία, παιδεία, ασφάλεια και ταυτόχρονα την απόλυση 100.000 διεφθαρμένων, κομματόσκυλων, λαμογιών, βυσμάτων, παράσιτων  που  έχουν τρυπώσει με ΠΑΣΟΚ – ΝΔ θα ήταν κάτι το εντελώς λογικό, όλοι θα συμφωνούσαν.

Το πρόβλημα είναι ότι θέλει να κάνει μόνο προλήψεις,  δεν θελει να αγγίξει το σάπιο κομματικό κράτος γιατί  τον στηρίζει μαζικά πλεον.      

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Όχι ρε,ο μητς είναι πάνω απ'όλα ιδεολόγος. :grin:

ΠΖ, τι γινεται στο ΚΚΕ? για δώσε κανα νέο....

Σε μια γνωστή μου του ΚΚΕ, της είπα ότι πρέπει να φύγει η Παπαρήγα και να αναλάβει η Αλεξανδρατου και τα πήρε ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ... :grin:   

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
εγώ σας είχα πει ότι το σύστημα είναι σε τέτοιο πανικό που όσο πιο μεγάλη είναι η προεκλογική περίοδος τόσο πιο πολύ θα ανεβαίνει ο Τσίπρας.....
έρχεται και το Ε9 έρχονται και τα εκκαθαριστικά.  :sunglasses:

Θα τολμησω πια παρατολμη προβλεψη λεγοντας οτι αυτο που απειμενε απο το ΠΑΣΟΚ(που ειναι σαφεστατα δεξιοτατο) θα αποροφηθει σε μεγαλο βαθμο απο την ΝΔ και η "μεγαλη δημοκρατικη παραταξη" θα παρει κανα 5-8% στις 17 Ιουνη με οτι συνεπαγεται αυτο, το ΚΚΕ θα φτασει στο ιστορικο χαμηλο του 5% που πηρε το 1993, η Χρυση αυγη θα πεσει αισθητα αλλα θα αντεξει και ολοι οι υπολοιποι την γαμησαν γιατι θα εξαερωθουν απο τον Συριζα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
TOY ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ

Αχ σεβάσμιε και αγαπημένε Μανώλη Γλέζο, τι ήταν πάλι αυτά που άκουσα από το στόμα σου, διαγενομένου του Σαββάτου στην εκπομπή του Χασαπόπουλου και του Αναγνωστάκη; Τα λένε αυτά τα πράγματα σεβαστέ μου αγωνιστή και βουλευτή, πρωί-πρωί που ο τηλεθεατής και ψηφοφόρος είναι με την τσίμπλα στο μάτι και αγριεύεται εύκολα; Ότι «είτε ευρώ, είτε δραχμή, είτε πεσέτα, είτε λιρέτα, το χρήμα δεν έχει πατρίδα και αυτό που έχει σημασία είναι να το χρησιμοποιούμε για τις ανθρώπινες αξίες και όχι για να κερδοσκοπεί το Κεφάλαιο;» Επίσης ότι «κατηγορηματικά ναι, αν οι τράπεζες δε βοηθήσουν το λαό, θα τις κοινωνικοποιήσουμε;» Αμ το άλλο; «Θα κάνουμε ένα δάνειο του κράτους προς τους πολίτες, που θα είναι προαιρετικό για τους φτωχούς και υποχρεωτικό για τους πλούσιους. Είπα παραδειγματικά τα 20.000 ευρώ και πάνω, αλλά είναι προσωπική μου θέση, διότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα ποιος θεωρείται πλούσιος και ποιος φτωχός. Όλοι μαζί θα το αποφασίσουμε.»

Βρε άνθρωπε του Θεού, γιατί τα λες αυτά τα πράγματα; Τους ανέργους τους έχετε δικούς σας, τους νέους τους πήρατε, το πολιτικό κλίμα το χώσατε στο τσεπάκι σας, ο αέρας φυσά ούριος στα πανιά σας… γιατί βγαίνετε δημοσίως και ξεστομίζετε τέτοιες ακρότητες; Μεταβλήθηκε μέσα σε μια βδομάδα ο ΣΥΡΙΖΑ σε σκληρό Λενινιστικό κόμμα και δεν το ξέρουμε; Τι διάολο σημαίνει «είτε ευρώ, είτε δραχμή, το χρήμα δεν έχει πατρίδα;» Ότι είστε γενικώς εναντίον του χρήματος ή ότι δε μας ενδιαφέρει τι είδους νόμισμα έχουμε στην τσέπη μας; Και με τις τράπεζες τι θα κάμετε δηλαδή; Θα κρατικοιποιήσετε αύριο το πρωί την Εθνική, την 'Αλφα, την Πειραιώς, τη Μαρφίν και πάει λέγοντας; Και τις ξένες τι θα τις κάμετε; Θα τις κρατικοποιήσετε κι αυτές ή θα τις διώξετε από τη χώρα; Και μη μου λέτε ότι δεν θα κρατικοποιηθούν αλλά θα κοινωνικοποιηθούν, διότι αυτές ήταν ανδρεοπαπανδρεϊκές μπούρδες του ’80.

Μια τράπεζα είναι είτε ιδιωτική, είτε δημόσια, μέσος όρος δεν υπάρχει.  Αμ’ αυτό το αναγκαστικό δάνειο; Θα καθίσουν δηλαδή γύρω από ένα τραπέζι η Δούρου, ο Στρατούλης και ο Πάντζας, για να αποφασίσουν αν ο κάθε πολίτης είναι φτωχός, μεσαίος ή πλούσιος; Και μετά θα τον βάλετε να υπογράψει αναγκαστικό δάνειο, δίνοντας 1200 ευρώ τον χρόνο Και γιατί όχι 2400 ή 4800; Δευτεροβάθμια επιτροπή να προσφύγει όπως παλιά στο ΙΚΑ θα υπάρχει ή αυτά που θα αποφασίζει ο Μπαλάφας είναι τελεσίδικα; Θα μας τρελάνετε ρε; Ποιος θ' αφήσει τα λεφτά του στις τράπεζες μ' αυτά που λέτε; Βαλθήκατε να διώξετε από τις τάξεις σας οποιονδήποτε έχει καταφέρει να επιβιώσει στοιχειωδώς ως σήμερα; Βαλθήκατε να κάνετε πράξη το εθνικό μέτωπο του Σαμαρά, διατυμπανίζοντας συνεχώς ότι είστε σκληρό λαϊκό μέτωπο; Βαλθήκατε να εξοβελίσετε όποιον ασχολείται με την ελεύθερη οικονομία και θέλετε να πορευτείτε με τις μάζες των δημοσίων υπαλλήλων που σας ψήφισαν κατά 60%, εγκαταλείποντας το ΠΑΣΟΚ; Κι από πότε μου γίνατε παλαιο-σταλινική εκδοχή του ΚΚΕ και δεν το κατάλαβα;

Παρακαλώ θερμά, μαζευτείτε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ κάποιοι σοβαροί άνθρωποι και απαγορέψτε στον καθέναν να βγαίνει και να λέει ό,τι του κατέβει. Αλλιώς φτιάξτε ένα εσωτερικό χαρτί που θα το διαβάσουν όλοι για να δίνουν παρεμφερείς απαντήσεις στις κλασικές δημοσιογραφικές ερωτήσεις. Και όχι επαναστατικές ανοησίες, που ούτως ή άλλως δε σκοπεύετε να κάνετε. Κεντρώοι άνθρωποι ήρθαν στην κάλπη σας, όχι τα μέλη του πληρώματος του θωρηκτού Ποτέμκιν. Θα μου πεις τώρα, και τι σε νοιάζει εσένα ρε Καμπουράκη; Εσύ μας ψήφισες και ανησυχείς για την εικόνα και την προοπτική μας; Όχι, δεν σας ψήφισα, αλλά μπορεί να σας ψηφίσω τον Ιούνη. Αρκεί να δω ότι έχω να κάνω με σοβαρούς ανθρώπους και μιλώ πολύ σοβαρά επ’ αυτού. Νεκρά κόμματα δεν ψηφίζω, σε εθνικά μέτωπα δε μπαίνω. Όμως λίγη συνεννόηση και ελαφρός ρεαλισμός δεν βλάφτει. Διότι προχθές στην εκπομπή μου, ο κ. Στρατούλης εγγυήθηκε προσωπικά ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δε θα μας πετάξει έξω, παρά την καταγγελία του μνημονίου και την άρνηση πληρωμής των χρεών μας. Στην επισήμανση του συνομιλητή του ότι οι Ευρωπαίοι έχουν πια προετοιμαστεί μπετονάροντας το τραπεζικό τους σύστημα και ότι είναι εξασφαλισμένοι από μια ευρωπαϊκή κατάρρευση, αφού θα βάζουν τα απαραίτητα λεφτά στον κλειστό λογαριασμό του εξωτερικού που θεσπίστηκε με τη δανειακή σύμβαση, η απάντηση του κ. Στρατούλη ήταν παραπάνω από αφοπλιστική: «Τώρα που το λέτε, και τον λογαριασμό αυτόν θα καταργήσουμε»

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αλλά στις επόμενες εκλογές δυστηχώς προβλέπω ότι θα βγει πρώτος ο Σαμαράς με κανένα 21-22% και θα κάνει κυβέρνηση με τον Βενιζέλο για μια τετραετία. Δεύτερο κόμμα ο Τσίπρας στα 19-20% και τρίτο ο Βενιζέλος 15%. Καμένος 7-8% και Χρυσή 7-8% στα ίδια και πεσμένοι θα είναι ΚΚΕ και Δημοκρατική 4-5% που θα τους φάει ψήφους ο Τσιπρας!
αμα πανε να κανουνε κυβερνηση οι δυο τους απο τις κοινωνικες αναταραχες και την οργη του κοσμου θα πεσουν σε 6 το πολυ μηνες και τοτε θα δεις τι ποσοστα θα πιασει ο Συριζα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Λες; Ή μήπως οι απογοητευμένοι "νοικοκυραίοι" που απείχαν στις 6 τώρα που τους τρόμαξαν οι Στρατουλολαφαζάνηδες θα επανέλθουν για να σταματήσουν τον Τσίπρα;
Aν τρομαξαν λεει?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αμα πανε να κανουνε κυβερνηση οι δυο τους απο τις κοινωνικες αναταραχες και την οργη του κοσμου θα πεσουν σε 6 το πολυ μηνες και τοτε θα δεις τι ποσοστα θα πιασει ο Συριζα.
Σωστα. Τα κοροιδα θα κυβερνανε, και ο ΣΥΡΙΖΑ θα καιει την Αθηνα και θα παιρνει ψηφους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom