Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το αν θα πράξουν το πρέπον τώρα που τους μπήκε κι αυτών το αγγούρι στον κώλο μένει ν'αποδειχτεί. Επί μνημονίου δεν έχουν κυβερνήσει. Λένε ότι εκτός από κόψιμο μισθών και φόρους θα κάνουν και τα υπόλοιπα. Αν δεν τα κάνουν πρώτος θα τους κράξω. Όμως δεν καταλαβαίνω το εξής: γιατί θα προτιμήσω αντί αυτού που λέει το σωστό αλλά έχω αμφιβολίες αν θα το πράξει, κάποιον που λέει το λάθος και εξ ορισμού αποκλείεται να πράξει το σωστό;
το λάθος ποιος το λέει;
γιατί ο Σαμαράς και ο Μπένι έχουνε κάνει 300 κωλοτούμπες στο 3ωρο για να μπορέσουνε να μαζέψουνε ψήφους.
Ποιος έχει το αγγούρι; αυτοί ή εμείς;
ποιος λέει αλήθεια και ποιος έχει όντως πλάνο; Εγώ δεν λέω ο Τσίπρας γιατί για μένα είναι τρόμπας, αλλά δεν μπορώ να τον αποκλείσω - αυτός μπορεί να με εκπλήξει. Οι άλλοι δύο όχι. ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΜΑΖΙ τους τελευταίους 5 μήνες. Και δεν άφησαν ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ.

Δεν σου κάνει εντύπωση ΟΥΤΕ το γεγονός πως πήρε η ΤτΕ ομόλογα ελληνικού δημοσίου μόλις 4 μέρες ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ και έχασε έτσι 4,6 δις;;;;;;;; Επί ποιανού κυβέρνηση το έκανε; Δικιά μου;

Πόσο στόκος πρέπει να είσαι για να λες πως θα πάω με την πουτάνα που έχει aids επειδή μπορεί να έχει κάνει εμβόλιο; Και εμβόλιο να κάνει πάλι aids θα έχει.

δεν τρώγεσαι με τίποτα.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΛΩΡΊΔΗΣ

Κι από την άλλη μεριά έχουμε το ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος εκπροσωπεί όλη την παρακμή της χώρας, όλο τον παρασιτισμό της χώρας, όλα τα χαρακτηριστικά της Ελλάδας που την οδήγησαν ίσα με δω, δηλαδή τον κρατισμό, τον παρασιτισμό, τον κρατικό συνδικαλισμό, την υπερχρέωση. Όλες αυτές οι δυνάμεις είναι κρυμμένες εκεί μέσα κάτω από την ομπρέλα του ΣΥΡΙΖΑ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φιλε δεν ητνα ολοι βολεμενοι αλλα πολλοι ηταν.δεν θελκω αλλο να πληρωνω ενα τοσο μεγαλο δημοσιο.η οικονομια αυτης της χωρας εχει δομικα προβληματα και πολλα απο αυτα αναφερονται στο μνημονιο.τωρα αν εσυ θελεις απο αντιδραση η δεν ξερω τι αλλο να απομονωθεις απο ευρωπη και απο διεθνη κοινοτητα εγω δεν φταιω τιποτα.
οπότε να ψηφίσουμε αυτούς που ακόμα και εν μέσω κρίσης και μνημονίου που μας έχουνε σκίσει τα βάρδουλα με φόρους βγάζουνε λεφτά και διορίζουνε αβέρτα;;;;;
Υ.Γ. πόσοι γνωρίζετε πως στα δημόσιο νοσοκομεία ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ Πάκια;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μια κινηση που δεν πολυσυζητηθηκε σημερα, ειναι η προθεση Μανου-Ντορας πλεον να κατεβουν μαζι, φλερταροντας μαλιστα και συνεργασια με τον Τζημερο.
Κατι τετοιο με τωρινα νουμερα, ειναι σχεδον 6,5%.
Αν πραγματι γινει, τοτε φαινεται οτι ετοιμαζεται το κομμα το οποιο θα ειναι προθυμο να στηριξει τον δικομματισμο σαν "φιλοευρωπαικο μετωπο" και να δωσει τις εδρες που λειπουν.
με όποιον ενωθεί η Ντόρα θα πάει φούντο
εγώ προσωπικά ψήφισα Τζημέρο επειδή δεν είχε μέσα πολιτικό
αν βάλει μέσα έχει χάσει εμένα και άλλους 20 που ξέρω πως ψήδισαν με τα ίδια κριτήρια.

Η Μπακογιάννη είναι χολέρα αυτή τη στιγμή. Ίδια χολέρα όπως και οι Σαμαράς Μπένι. Όποιος συνεργαστεί μαζί τους τον πούλο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μη στενοχωριέσαι καθόλου
άξιοι της μοίρας τους είναι

60 χιλιαδες φύλλα πουλάνε ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ οι εφημερίδες στην Ελλάδα
ποιος διαβάζει

μόνο γελάνε με τον Δράκουλα Μητσοτάκη
Εθισμένοι στα κλισε και την φτήνια
στον Κανάκη
α, μάλιστα...νέο αυτό
οι εφημερίδες λένε την αλήθεια και όχι κατευθυνόμενες "αλήθειες"
αχχαχαχαχαχαχαα
και τα κανάλια το ίδιο
πες μου γαλάζιο μου αγόρι (μου άρεσε αυτό - το είπε άλλος), ποια εφημερίδα είναι αντικειμενική ;;
έλα αγκαπι μο εσύ που τα ξέρεις όλα

και πες μου κιόλας τι ακριβώς είπαμε ΥΠΕΓΡΑΨΕ ο Σαμαρτζής σου;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
α, μάλιστα...νέο αυτό
οι εφημερίδες λένε την αλήθεια και όχι κατευθυνόμενες "αλήθειες"
αχχαχαχαχαχαχαα
και τα κανάλια το ίδιο
πες μου γαλάζιο μου αγόρι (μου άρεσε αυτό - το είπε άλλος), ποια εφημερίδα είναι αντικειμενική ;;
έλα αγκαπι μο εσύ που τα ξέρεις όλα

και πες μου κιόλας τι ακριβώς είπαμε ΥΠΕΓΡΑΨΕ ο Σαμαρτζής σου;

ΕΣΤΙΑ... αν όχι αντικειμενικη τουλάχιστον είναι σοβαρή...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ψήνεται-ψήνεται....

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
έπαιζε και αυτό έπαιζε και το ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σκέτο... απλα΄ο Κουβέλης δίνει μεγαλύτερη νομιμοποίηση

Δεν ξερω αν ακουσες, αλλα λιγο πριν ο τσιπρας ειπε οτι πασοκ-νδ ψαχνουν αριστερο καρατζαφερη :grin: Νομιμοποιηση σε ποιον?

Το πασοκ-νδ ηταν επιστημονικης φαντασιας. Πιο πολυ για κρυφη σου ελπιδα το κοβω... :birdman:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δεν ξερω αν ακουσες, αλλα λιγο πριν ο τσιπρας ειπε οτι πασοκ-νδ ψαχνουν αριστερο καρατζαφερη :grin: Νομιμοποιηση σε ποιον?

Το πασοκ-νδ ηταν επιστημονικης φαντασιας. Πιο πολυ για κρυφη σου ελπιδα το κοβω... :birdman:

μπαααα.. εγώ ήθελα ντόρα-μάνο-τζήμερο στην βουλή...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αν γίνουν 17 Ιουνίου γιατί όχι;

Μην ξεχνάμε ότι, ακόμα και αν το εκλογικό σώμα δείξει κόπωση και θέλει να ψηφίσει για τον σχηματισμό κυβέρνησης, το πανηγυράκι τον βολεύει, γιατί αυτός προβλήθηκε ως πιθανότερος για σχηματισμό κυβέρνησης (ο αντωνάκης πέταξε άμεσα την καυτή πατάτα, ο μπένυ κυνηγάει δεν ξέρω τι κτλ).
όσο ο κόσμος ξέρει πως τον Ιούνιο θα κληθεί να πληρώσει κερατιάτικα πάλι εφόσον βγει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, τους άλλους θα ψηφίζει
και δεν τον αδικώ
όσο πίστευε πως οι θυσίες του μπορεί να πιάσουνε τόπο, έλεγε οκ
τώρα που πείστηκε πως απλά πληρώνει τους δοσίλογους για να κάνουνε πάρτι, τομπούλο

Επισκέπτης
Άγνωστες στο ευρύ κοινό είναι πολλες από τις απόψεις που υπάρχουν σε διάφορες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ , οι οποίες μάλιστα παίζουν και κυρίαρχο ρόλο στην διαμόρφωση των απόψεων του κεντρικού πυρήνα του κόμματος Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Δ.Ε.Α (Διεθνιστική Εργατική Αριστερά) μία από τις βασικές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εφημερίδα ΕΠΟΧΗ (επίσημο όργανο της ΑΚΟΑ, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πολιτικούς βραχίονες ΣΥΝ),μας ενημερώνει με δημοσίευμά της πως στα Σκόπια “θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και διαδήλωση “αντιεθνικιστικών και αντιμιλιταρικών κινημάτων από Ελλάδα και... Μακεδονία”! Και ενημερώνει πως μεταξύ των συμμετεχόντων από την Ελλάδα θα είναι και η νεολαία του Συνασπισμού.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα-μεταξύ άλλων- αναφέρει:

“Οργανώσεις από την Ελλάδα και τη Δημοκρατία της Μακεδονίας πραγματοποιούν πολιτική εκδήλωση και στη συνέχεια διαδήλωση στο κέντρο των Σκοπίων, το Σάββατο 17 Μαΐου.Πρωτοβουλία για την απόσυρση των μακεδονικών στρατευμάτων από το Ιράκ πραγματοποιούμε από κοινού ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στα Σκόπια με το εξής μήνυμα προς τους δύο λαούς: Εμείς, στην Ελλάδα, δεν επιτρέπουμε στην ελληνική κυβέρνηση να “βαφτίσει” τη γειτονική χώρα. Και εμείς, στη Δημοκρατία της Μακεδονίας, δεν επιτρέπουμε στη μακεδονική κυβέρνηση με πρόσχημα το όνομα να οικοδομεί το δικό της εθνικιστικό οικοδόμημα"
planet-greece

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
συριζα γλυφεις λεγε οτι θελεις.δεν παιζω μπασκετ.εγω μυαλα αλλαξα.ψηφισα χρυση αυγη και θα ψηφισω σαμαρα.εσυ κοιτα να αλλαξεις μυαλα.περιμενω γιουροβιζιον.
εεεεεεετσι
Σαμαράς και αερας στα πανιάααααααααααααααααααααααααααα
πριν λέγαμε Μπένι ρε μουνιά
τώρα λέμε Σαμαρά ρε πορδές

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
έλα όλοι μαζί ψήφο στον άχρηστο που θα μας σώσει
έλα σε αυτόν που έριξε μια στιβαρή κυβέρνηση αλλά επανήλθε στο κόμμα για να το γαμήσει κι άλλο
έλα σε αυτόν που λέει ναι σε ό,τι γαμάει τη χώρα

έλα όλοι μαζί
έτσι
και τα μυαλά στα κάγκελα
χαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

δεν υπάρχουνε ρε, δεν υπάρχουνε απλά. χαχαχαχαχαχαχααα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε δεν τγου ψηφίσαμε είπαμε... πάει αυτό... Τσίπρα, Καμμένο και Κουβέλη ψηφίσαμε (και μερικοί τον Μιχαλολιάκο)... ας κυβερνήσουνε επιτέλους να τα κάνουνε σωστά...

γιατί δεν μαζεύονται να κυβερνήσουν??

του Τσίπρα του βρωμάει ο Καμμένος, του Καμμένου του βρωμάει ο Κουβέλης, του Κουβέλη του βρωμάνε και οι δύο .. και είναι και του ΚΚΕ που του βρωμάνε όλοι...

αει σιχτίρι επιτέλους... όποιος δεν γουστάρει και νομίζει ότι μπορεί να τα κάνει καλύτερα ας κατέβει στον πολιτικό στίβο...

αυτούς έχουμε με αυτούς πορευόμαστε...

και όσο για την απλή αναλογική και τα όρια εισόδου κομμάτων στην Βουλή.. με απλή αναλογική και όριο εισόδου το 2% (γιατί κάποιο όριο εισόδου πρέπει να υπάρχει δεν μπορείς να αφήνεις τον κάθε πικραμένο να κατεβαίνει επειδή σε μια περιφέρεια έχει κάποιες άκρες) τα αποτελέσματα θα ήταν ώς εξης

ΝΔ    57 (108)
ΣΥΡΙΖΑ 50 (52)
ΠΑΣΟΚ  40 (41)
ΑΝΕΛ  32 (33)
ΚΚΕ    25 (26)
ΧΑ    21 (21)
ΔΗΜΑΡ  18 (19)
ΟΙΚΟ    9 (0)
ΛΑΟΣ    9 (0)
ΔΗΜΞΑΝ  8 (0)

για πες μου τι κυβέρνηση θα γινότανε ????
για δύο λόγους δεν κυβερνάνε ή μάλλον για 3

1. γιατί δεν συμφωνούνε σε όλα - απόδειξη πως δεν τα κάνουνε όλοι τάτσιμήτσικότσι σαν τα συνεταιράκια
2. γιατί δεν έχουνε αρκετή πλειοψηφία για να κάνουνε αυτοδύναμη κυβέρνηση. Με δεδομένο πως η ΧΑ και το ΚΚΕ δεν ππανε με κανέναν, πώς θα κυβερνήσεις με 120 βουλευτές; Αφού δεν παίρνεις εντολή!
3. Γιατί και όλα καλά να πηγαίνανε τώρα και να ήτανε όλοι μαζί στο ίδιο σκάφος, πάλι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα έκαναν αντιπολίτευση για σπάσιμο με αποτέλεσμα να μην περνάνε οι περισσότεροι νόμοι (είμαι απόλυτα σίγουρος πως η ΧΑ δεν θα πατάει καν βουλή)

Επομένως δεν είναι θέμα απόφασης να κυβερνήσει, είναι απλά πως ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
οπότε κόφτε τις παπαρολογίες

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/Image.ashx?fid=571962&w=400&h=300&q=80[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.zougla.gr/politiki/article/ti-dixni-i-proti-dimoskopisi-meta-tis-ekloges[/URL]

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Αυτό είναι που λένε "από μικρό κι'από τρελό". :2funny:

ρε δεν πα να γαμηθει...το σκουλικι...μας λεει τι?οτι αν εβγαινε θα πηγαινε παρισι,πορτογαλλια κτλ,οτι θα συναντιοταν με την μερκελ και λοιπες μλκιες..
στα τραινα και αυτος..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom