Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
το λάθος ποιος το λέει;Το αν θα πράξουν το πρέπον τώρα που τους μπήκε κι αυτών το αγγούρι στον κώλο μένει ν'αποδειχτεί. Επί μνημονίου δεν έχουν κυβερνήσει. Λένε ότι εκτός από κόψιμο μισθών και φόρους θα κάνουν και τα υπόλοιπα. Αν δεν τα κάνουν πρώτος θα τους κράξω. Όμως δεν καταλαβαίνω το εξής: γιατί θα προτιμήσω αντί αυτού που λέει το σωστό αλλά έχω αμφιβολίες αν θα το πράξει, κάποιον που λέει το λάθος και εξ ορισμού αποκλείεται να πράξει το σωστό;
γιατί ο Σαμαράς και ο Μπένι έχουνε κάνει 300 κωλοτούμπες στο 3ωρο για να μπορέσουνε να μαζέψουνε ψήφους.
Ποιος έχει το αγγούρι; αυτοί ή εμείς;
ποιος λέει αλήθεια και ποιος έχει όντως πλάνο; Εγώ δεν λέω ο Τσίπρας γιατί για μένα είναι τρόμπας, αλλά δεν μπορώ να τον αποκλείσω - αυτός μπορεί να με εκπλήξει. Οι άλλοι δύο όχι. ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΜΑΖΙ τους τελευταίους 5 μήνες. Και δεν άφησαν ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ.
Δεν σου κάνει εντύπωση ΟΥΤΕ το γεγονός πως πήρε η ΤτΕ ομόλογα ελληνικού δημοσίου μόλις 4 μέρες ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ και έχασε έτσι 4,6 δις;;;;;;;; Επί ποιανού κυβέρνηση το έκανε; Δικιά μου;
Πόσο στόκος πρέπει να είσαι για να λες πως θα πάω με την πουτάνα που έχει aids επειδή μπορεί να έχει κάνει εμβόλιο; Και εμβόλιο να κάνει πάλι aids θα έχει.
δεν τρώγεσαι με τίποτα.