Το εσύ είναι σχηματικό τύπε. Εννοώ τα άτομα της λογικής και της νοοτροπίας σου. Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, επιβεβαιώθηκα. Για διάβασε τα τελευταία μηνύματα του sav2 στην προηγούμενη σελίδα. Τσιπροκαμμένος που υμνεί τον Αντρέα που μας φέσωσε και τώρα καίγεται ο κώλος μας. Ξέρω πολύ καλά τι λέω εγώ. Τους έχω φάει 20 χρόνια στη μάπα. Και τη μάνα τους πουλάνε για τη μάσα. Στα αρχίδια τους η Ελλάδα. Αν εσύ είσαι μικρός ΄΄οπως λες και έχεις ίχνος πατριωτισμού και ευσυνειδησίας μέσα σου, διάβασε, ψάξε, ρώτα και βγάλε συμπέρασμα για το τι συνέβη στη χώρα από τη μεταπολίτευση και μετά και πώς φτάσαμε ως εδώ.
σου είπα...
παίρνεις θέση δίπλα στο Μαρκεζίνη...μη σου πω πως τώρα που το συζητάμε θα σε κάνουνε επίτημο σαν τον Σημίτη ή τον ΓΑΠ σε κανά πανεπιστήριο.
δώσε σου λέμε...
είσαι διαβασμένος εσύ
έχεις απλικέισιο και δεν έχεις ξεφύγ'
παίζει να μην έχεις συνειδητοποιήσει πως μπορεί ο άλλος να τους έχει φάει στη μάπα όχι 20 αλλά 30 χρόνια. παίζει να μην έχεις συνειδητοποιήσει πως δεν ζεις μόνος σου στο κράτος αυτό.
αλλά το καλύτερο είναι πως μας λες πως τους έφαγες για 20 χρόνια αλλά μας λες να τους ξαναψηφίσουμε. Τα συνεταιράκια που το μόνο που τους νοιάζει είναι να φάνε τις σάρκες μας.
α, και πού είσαι...
το 2009 όταν λέγαμε κάποιοι πως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι το ίδιο μας βαφτίζανε ό,τι γουστάρανε ο καθένας.
Οι μπλέ μας βάφτιζαν Πασόκους, οι πράσινοι ΝΔκράτες και όταν έβρισκαν τα δύσκολα μας βάφτιζαν αριστερούς.
Αποτέλεσμα ήταν να βγει ο ΓΑΠ και τώρα να μετράς τα γρόσια σου. Και εσύ γουστάρεις να μας λες πως πρέπει να κάνουμε το ίδιο.
Ε, κάνε μια ειδική παραγγελία στα μέτρα σου στον άσπρο το μανδία.
Που θα μας βγεις και ψαγμένος και διαβασμένος.