Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 390K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

Επισκέπτης
Τα λαλίστατα τσιπράκια δε θα σχολιάσουν την κωλοτούμπα του Μεγάλου Ηγέτη; :2funny:

www.parapolitiki.com/2012/05/blog-post_2150.html]http://www.parapolitiki.com/2012/05/blog-post_2150.html[/url]

Πλήρης αλλαγή στάσης από τον Τσίπρα- Ζητά "επανεξέταση" κι όχι κάταργηση του Μνημονίου

Επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΕ, της ΕΚΤ, της Κομισιόν και του Eurogroup απέστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μετά την παράδοση της δεύτερης διερευνητικής εντολής.

Ο Τσίπρας ολοκληρώνει την αλλαγή της στάσης του, την οποία με πείσμα επισημαίνω τις τελευταίες ημέρες, και ζητά την "επανεξέταση ολόκληρου του πλαισίου της υπάρχουσας στρατηγικής" κι όχι την κατάργηση του Μνημονίου.

Ταυτόχρονα, δηλώνει ότι το Μνημόνιο είναι "πολιτικά απονομιμοποιημένο" και ξεχνά τα περί νομικής του καταγγελίας.
ενω Βενιζέλος σαμαράς δεν έχουν κάνει κωλοτουμπες.....σάλτα μορταλε με δείκτη δυσκολίας 3 χρυσό θα πάρουμε αν τους στείλουμε στους ολυμπιακούς στο Λονδίνο :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κοίτα, εγώ την ύπαρξη Κουβέλη δεν την καταλαβαίνω ούτως ή άλλως, τη θεωρούσα πάντα ανούσια και χωρίς σαφή προσανατολισμό. Οπότε ό,τι και να κάνει θεωρώ πως δεν μπορεί να προσελκύσει κόσμο.

Όσο για τη στροφή του Τσίπρα (που λέει το γαλάζιο αγόρι) δεν  την βλέπω. Δεν υπάρχει περίπτωση να πει κανείς σώφρων πως κόβω τα αλοισβερίσια και πάω μόνος μου παρακάτω. Πρέπει να γίνει λάου λάου και να αλλάξει το σκηνικό. Μάλλον για ανώτερο των προσδοκιών μου τον κόβω.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
κοίτα, εγώ την ύπαρξη Κουβέλη δεν την καταλαβαίνω ούτως ή άλλως, τη θεωρούσα πάντα ανούσια και χωρίς σαφή προσανατολισμό. Οπότε ό,τι και να κάνει θεωρώ πως δεν μπορεί να προσελκύσει κόσμο.

Ο Βενιζέλος της Αριστεράς είναι, ένας άνθρωπος ερωτευμένος με την φωνή του που θεωρεί πως είναι μέγας ρήτωρ και θεωρητικός... Του κώλου τα 9μερα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εντάξει, κι'εγώ σ'αγαπάω.

Τύπε, άμα δεν έχεις κάτι να πεις απλώς δε μιλάς.
Έλα πες την αλήθεια,χάρηκες ότι θα γυρίσουν τα πρόβατα πίσω στο μαντρί κ θα στε κυβέρνηση μετά τις επαναληπτικές ε; :boobies:

Αλλά τσου,η πούτσα θα μεγαλώσει και άλλο!!!!! :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

α, σόρρυ...
ο πρασινομαλάκας το είπε
όχι το γαλάζιο αγόρι

ε, τους μπερδεύουμε πια

ρε σεις, αφού αγαπιέστε που αγαπιέστε...γιατί δεν κάνετε ένα κομματάκι μαζί να μην μπερδεύετε και τους στατιστικολόγους; να τους ξεκουράσετε λιγάκι;
ακόμα και σε αυτό την πάρτη σας;

Επισκέπτης

εντάξει τύπε στελλα σ΄ αγαπάω.....τακης.. :grin:..τι να πω οντως σαμαράς Βενιζέλος μόνο μπορούν να μας σώσουν..αχ το είπα και ξελάφρωσα..ευχαριστήθηκες τώρα..τα λέω καλά; :2funny:

Επισκέπτης
α, σόρρυ...
ο πρασινομαλάκας το είπε
όχι το γαλάζιο αγόρι

ε, τους μπερδεύουμε πια

ρε σεις, αφού αγαπιέστε που αγαπιέστε...γιατί δεν κάνετε ένα κομματάκι μαζί να μην μπερδεύετε και τους στατιστικολόγους; να τους ξεκουράσετε λιγάκι;
ακόμα και σε αυτό την πάρτη σας;
μοικανε  σορυ που θα στο χαλάσω αλλα ο px75 δεν έχει ψηφίσει πασοκ ;) μπορεί να στο πει και ο ίδιος για άλλο λόγο παλεύει και πιστεύει σε σαμαρά Βενιζέλο :grin:

Επισκέπτης
Εγώ ποστάρω για την κωλοτούμπα του Τσίπρα κι'εσύ μου λες για Βενιζέλο, Σαμαρά. Μα αυτοί υποτίθεται πως είναι δοσίλογοι και πουλημένοι και τιμωρήθηκαν.
Ο Αλέξης όμως που θα απελάσει την τρόικα και θα τους πει πως δεν θέλουμε τα λεφτά τους, τώρα τα γυρίζει και αρχίζει και μιλάει σαν αυτούς. Επ'αυτού έχεις να πεις κάτι ή θα συνεχίσεις το άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε;
όχι δεν τα λες καλά..εσύ εδω και μέρες ποσταρεις και χλευάζεις κάποιον που δεν έχει κυβερνήσει.αντίθετα απο τα λεγόμενα σου και αν θες διέψευσε το λες ότι Βενιζέλος σαμαράς είναι η μοναδική λύση.άσε που δεν έχω δει ποτέ να λες ότι είναι δωσίλογοι και πουλημένοι..ίσα ίσα..άσε που τη μοναδική λύση όπως λες την έχουν αυτοί που εδώ και 40 χρόνια κυβερνούν τον τόπο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μοικανε  σορυ που θα στο χαλάσω αλλα ο px75 δεν έχει ψηφίσει πασοκ ;) μπορεί να στο πει και ο ίδιος για άλλο λόγο παλεύει και πιστεύει σε σαμαρά Βενιζέλο :grin:
στα αρχιδια μου τι έχει ψηφίσει
απ΄οτη στιγμή που θέλει να ψηφίσει πάλι τους ίδιους στην ίδια κατηγορία εμπίπτει
άσε που δεν ξέρει να μιλήσει - αυτό είναι το λιγότερο

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
παιδια μην πιστευτε τον px75 οτι δεν ειναι πασοκ :uglystupid: μαλλον τον αφησανε απληρωτο, και θα απολυθει και απ την ιπποκρατους συντομα, (μικρο κομμα γαρ πλεον)  γι αυτο σταζει χολη για την πασοκαρα :jerking: τελευταια!

Επισκέπτης
Ήξερα ότι οι γενίτσαροι είναι οι χειρότεροι οπαδοί αλλά δεν ήξερα ότι αδυνατούν να διαβάσουν. Επί μέρες λέω τώρα να αναλάβει ο Τσίπρας και να τον στηρίξουν τα υπόλοιπα κόμματα κι'εσύ έρχεσαι τώρα και λες ότι είπα πως Βενιζέλος-Σαμαράς είναι η μόνη λύση.
Τι να πω από'κει και πέρα; Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.

Για την επιστολή του αρχηγού σου έχεις να πεις κάτι μωρή κότα λειράτη;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε μπαγάσα εσύ από τη μια λες να αναλάβει ο τσιπρας και απο την άλλη ειρωνεύεσαι για κωλοτουμπες :2funny:τελικά συμφωνώ κάποιοι εδώ δεν ξέρουν τι γράφουν αυτό που έγραψες στο τελος σε αντιπροσωπεύει απόλυτα ''Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι'' ;)

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
19,95 /104 ΝΔ
17,45 / 47 ΣΥΡΙΖΑ
16,35 / 45 ΠΑΣΟΚ

10,55 / 29 ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΕΣ

09,25 / 25 ΚΚΕ
06,75 / 18 ΔΗΜ.ΑΡΙΣΤΕΡΑ

05,15 / 14 ΧΡΥΣ.ΑΥΓΗ
03,65 / 10 ΟΙΚΟΛ.ΠΡΑΣΙΝΟΙ
03,01 / 08 ΔΡΑΣΗ

02,99 / -- ΔΗΜΟΚΡ.ΣΥΜΜΑΧΙΑ
02,80 / -- ΛΑΟΣ
  ποιοι προβλεψανε σωστα :think:

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Καλά μέχρι τώρα λέγατε οτι ο Τσίπρας θα μας πάρει τις καταθέσεις,τα σπίτια,δεν θα εχουμε να φάμε,θα μας βγάλει εξω απο το Ευρώ,οτι δεν εχει πρόταση,δεν ξέρει τί του γίνεται,και μόνος μίλησε την γλώσσα της διπλωματίας-την μόνη που καταλαβαίνουν τα αρπακτικά-εγινε κωλοτούμπας;Ισα-ισα που δείχνει οτι ειναι και σοβαρός και εξυπνος.

Δεν σας αρεσαν αυτά που ειπε,ειπε τίποτα περίεργο ή διαφορετικό απο αυτά που ελεγε και θέλει να πετύχει;
Τελικά οτι και να κάνει ο Τσίπρας,τα παπαγαλάκια κελαιδάνε φάλτσα.

Πάντως πρέπει να τρώνε μεγάλη πίεση απο εξωτερικό Μπένυ και Αντωνάκης για να μην  ξαναπάμε σε εκλογές και διαλυθούν.Τρόμος πάνω απο τον πλανήτη απο τις αποφάσεις του Ελληνικού Λαού.
Πολλά τα λεφτά για τα διάφορα λόμπυ και ιδρύματα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Η πρώτη δημοσκόπηση μετά τις εκλογές: 27% ο ΣΥΡΙΖΑ!!!

1.jpg

Με την αυτοδυναμία φλερτάρει ο Αλέξης Τσίπρας καθώς στην πρώτη δημοσκόπηση της εταιρείας Marc μετά τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να συγκεντρώνει το 27,7%...

Στη νέα δημοσκόπηση της εταιρείας για τον τηλεοπτικό σταθμό ALPΗΑ, ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να είναι πλέον μη «αντιμετωπίσιμος» ενώ ο δικομματισμός βρίσκεται ένα βήμα πριν από την οριστική κατάρρευση.

Αναλυτικότερα τα ποσοστά στην εκτίμηση ψήφου σε επαναληπτικές εκλογές είναι:

ΣΥΡΙΖΑ: 27,7 %
ΝΔ: 20,3%
ΠΑΣΟΚ: 12,6%
Ανεξάρτητοι Έλληνες: 10,2%
ΚΚΕ: 7%
Χρυσή Αυγή: 5,7%
ΔΗΜΑΡ: 4,9%

[video]http://frappedoupoli.blogspot.com/2012/05/27.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook[/video]

Όπως όλα δείχνουν ο Τσίπρας κ ο Σύριζα θα την έχουν την ευκαιρία τους,μένει να τους δούμε.....

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305

1.jpg

Με την αυτοδυναμία φλερτάρει ο Αλέξης Τσίπρας καθώς στην πρώτη δημοσκόπηση της εταιρείας Marc μετά τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να συγκεντρώνει το 27,7%...

Στη νέα δημοσκόπηση της εταιρείας για τον τηλεοπτικό σταθμό ALPΗΑ, ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να είναι πλέον μη «αντιμετωπίσιμος» ενώ ο δικομματισμός βρίσκεται ένα βήμα πριν από την οριστική κατάρρευση.

[video]http://frappedoupoli.blogspot.com/2012/05/27.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook[/video]

Όπως όλα δείχνουν ο Τσίπρας κ ο Σύριζα θα την έχουν την ευκαιρία τους,μένει να τους δούμε.....
Τα ίδια λέγανε και για το Σαμαρά..Κρατα μικρό καλάθι γιατί τον βλέπω για 3η θέση το ΣΥΡΙΖΑ..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τα ίδια λέγανε και για το Σαμαρά..Κρατα μικρό καλάθι γιατί τον βλέπω για 3η θέση το ΣΥΡΙΖΑ..
Ο Σαμαράς όμως είχε τις δημοσκοπήσεις,όχι εκλογική αναμέτρηση.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τον Φεβρουάριο που έλεγε ότι θα απελάσει την τρόικα με τι γλώσσα μιλούσε; Της τζάμπα μαγκιάς και της ελληνοβλαχιάς;
Πολύ πίκρα κ θρήνος,τα μαύρα τα φόρεσες ή όχι ακόμα;;; :2funny: :2funny: :2funny:

kalavrita-thrinos.jpg

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Ο Σαμαράς όμως είχε τις δημοσκοπήσεις,όχι εκλογική αναμέτρηση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει <<λαό>>..Ένα αεράκι αρκεί να στείλει τους ψηφοφόρους πίσω στο ΠΑΣΟΚ (κατά κύριο λόγο) και στη ΝΔ..

Επισκέπτης
Τον Φεβρουάριο που έλεγε ότι θα απελάσει την τρόικα με τι γλώσσα μιλούσε; Της τζάμπα μαγκιάς και της ελληνοβλαχιάς;

Το ξέρω ότι δεν έχεις να πεις τίποτα για την κωλοτούμπα του νέου σου ινδάλματος γι'αυτό πετάς την μπάλα στην εξέδρα. Έχεις τη συμπάθεια μου. Μόλις έρθει η γραμμή από την Κουμουνδούρου (γιατί μέχρι και ο Σκουρλέτης στη ΝΕΤ δεν ήξερε τι έλεγε όταν του έκαναν αυτή την ερώτηση) έλα να μας τα πεις.
υπάρχει μια διαφορά..εγώ δεν είχα ποτέ ινδάλματα..εσύ που ντρέπεσαι να πεις για τα δικα σου ινδάλματα σου ΄λεω ότι σε λίγο καιρό δεν θα μπορείς ούτε από έξω από την Ιπποκράτους να περάσεις.και ξέρεις γιατί;γιατί δεν θα υπάρχει πλέον το πασοκ ;)ρε μπαγάσα που πρότεινες και τσιπρα :grin:..και να σου πω και κάτι καλύτερα να μην  κυβερνήσει ο τσιπρας γουστάρω σαμαρά Βενιζέλο δεκανίκι για να συνεχίσουν το έργο που άρχισε ο αγαπημένος σου πρόεδρος-ινδαλμα ΓΑΠ :2funny: το όραμα δεν πρέπει να σβήσει :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

1.jpg

αν επιβεβαιωθεί αυτό, τότε προβλέπω μεγάλο κύμα μετανάστευσης των Ελλήνων στο εξωτερικό
(μεταξύ των οποίων θα είμαι και γω)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom