Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 390K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
αγαπη προς τι τα νεύρα.
η ελλας εχει ήδη βαρέσει μπιέλα.
αδερφε η ελλας πριν βαρεσει μπιελα θα βαρεσει και σε αλλους και θα παρουμε πολλους μαζι μας
ετσι ειμαστε οι ελληνες απο τη φυση μας πριν ξεψυχησουμε θα παρουμε κοσμο μαζι μας για να μας θυμουντε :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο πανηλίθιος μπολσεβίκος Χατζηστεφάνου έφτιαξε ντοκυμαντέρ να μας πει πώς μεθοδεύεται η εκποίηση της δύσμοιρης Ελλάδας όταν το Ελλαδιστάν είναι η τελευταία ευρωπαική οικονομία σοβιετικού τύπου με το Δημόσιο επιχειρηματία και μεγαλοεργοδότη. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Και βέβαια θέλω να ιδιωτικοποιηθούν όλα. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ. Μόνο ο στρατός, η αστυνομία και το βασικό σύστημα υγείας και παιδείας να είναι κρατικά. Όλα τα άλλα σε ιδιώτες. Δηλαδή η Αμερική, η Αγγλία, η Γερμανία, η Σουηδία, η Αυστραλία που τα ιδιωτικοποίησαν όλα τι πάθανε. Είδαμε και τους Σοβιετικούς που τα είχαν όλα κρατικά πού καταντήσανε. Οι άντρες είλωτες και οι γυναίκες πλύστρες και πουτάνες.
με ή χωρίς ιδιωτικοποιηση οι γυναικες σου θα ειναι πλύστρε καιπουτάνες πλέον.
εγώ τις θέλω κρατικές για να εχω ομοιογενή πρόσβαση  :uglystupid:

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Βρήκε και η δεξιά τον Τσίπρα της...ο Τζήμερος.

Αντε πάλι απο την αρχή...νέα προσπάθεια ...κάθε ωρα και μία απο τα δεξιά κατακάθια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αδερφε η ελλας πριν βαρεσει μπιελα θα βαρεσει και σε αλλους και θα παρουμε πολλους μαζι μας
ετσι ειμαστε οι ελληνες απο τη φυση μας πριν ξεψυχησουμε θα παρουμε κοσμο μαζι μας για να μας θυμουντε :rockon:
ετσι...
δεν ειναι εδώ το σούλι εδω ειναι του ρασούλη. :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
χαχαχα γεια σου βαρουλη με τα σοφα σου... :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
ετσι...
δεν ειναι εδώ το σούλι εδω ειναι του ρασούλη. :grin:
χαχαχα γεια σου βαρουλη με τα σοφα σου... :2funny: :2funny:
τι γελατε ρε σ'ενα ντομινο ζουμε πεφτει ενας παιρνει και αλλους μαζι
αν δεν ηταν ετσι θα ειοχαμε πεσει προ πολλου :birdman:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αγαπη προς τι τα νεύρα.
η ελλας εχει ήδη βαρέσει μπιέλα.

Ε αρα τι κλαιγεστε και θελετε επαναδιαπραγματευσεις κλπ? Αλλα στη μαλακια εχω αλλεργια. Δινει ο ισπανος στο κρατος επειδη δεν εχει κοτσαμπασηδες ΚΛΕΦΤΕΣ εκει.

Εδω βρε βλακαμαδες να κανετε κρατικοποιησεις να διαχειριστουν ΠΟΙΟΙ? ΟΙ ακηδες και οι τσουκατοι?

Η... μηπως οι...στρατουληδες? Αριστερα, δεξια και τα @@ μου κουνιουντε.Γαμω το ελλαδισταν σας- Καληνυχτα.

Α και πες στα φιλαρακια σου να μη πολυκουνιουνται στο γερμανο ( η τον αμερικανο κλπ)
Ειδικα ο γερμανος που του το παιζουμε και καλα, εχει κατι φιλαρακια, προς ανατολας μερια μας με φεσια και χατζαρες.
Τωρα μας το παιζουν φιλαρακια, αλλα τελευταια φορα που μας καναν μπου, ο κοντοπιθαρος, εκανε ενα σκασμο λεφτα σε εξοπλισμους και ειπε και ενα τραγουδι. Κανονιστε να τη μπαινετε στο γερμανο . Μια μπουκια σας εχει ο τουρκος μαλακες . Για ποτε θα ζαρωσετε στη γωνια σα κουταβακια και οχι μνημονια, καθημερινα επαρση σημαιας και τσιμπουκι θα κανετε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ε αρα τι κλαιγεστε και θελετε επαναδιαπραγματευσεις κλπ? Αλλα στη μαλακια εχω αλλεργια. Δινει ο ισπανος στο κρατος επειδη δεν εχει κοτσαμπασηδες ΚΛΕΦΤΕΣ εκει.

Εδω βρε βλακαμαδες να κανετε κρατικοποιησεις να διαχειριστουν ΠΟΙΟΙ? ΟΙ ακηδες και οι τσουκατοι?

Η... μηπως οι...στρατουληδες? Αριστερα, δεξια και τα @@ μου κουνιουντε.Γαμω το ελλαδισταν σας- Καληνυχτα.

Α και πες στα φιλαρακια σου να μη πολυκουνιουνται στο γερμανο ( η τον αμερικανο κλπ)
Ειδικα ο γερμανος που του το παιζουμε και καλα, εχει κατι φιλαρακια, προς ανατολας μερια μας με φεσια και χατζαρες.
Τωρα μας το παιζουν φιλαρακια, αλλα τελευταια φορα που μας καναν μπου, ο κοντοπιθαρος, εκανε ενα σκασμο λεφτα σε εξοπλισμους και ειπε και ενα τραγουδι. Κανονιστε να τη μπαινετε στο γερμανο . Μια μπουκια σας εχει ο τουρκος μαλακες . Για ποτε θα ζαρωσετε στη γωνια σα κουταβακια και οχι μνημονια, καθημερινα επαρση σημαιας και τσιμπουκι θα κανετε.
[move][size=72pt]
ΕΓΕΡΘΗΤΩ[/size][/move]

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Καθήστε να οργανώσει ο Μιχαλολιάκος τα σώματα ασφαλεία και θα δείτε τι εχει για μετά.

Οποιος τα ελέγχει πάει Βουλή κατευθείαν.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Kαλα προς το παρον σκυψτε και παρτε τσιμπουκια. αριστερο-δεξιο- μαλακες.

Θα κανουν μαγκιες σε γερμαναραδες οι τσιπρες , οι στρατουληδες και οι καμμενοι. Επειδη βγηκε ο Ολαντ.

Ο κος Ολαν θα πει " εγω δεν ημουν προεδρος οταν βαζατε το Γιουνανισταν" και στα παπαρια του.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Kαλα προς το παρον σκυψτε και παρτε τσιμπουκια. αριστερο-δεξιο- μαλακες.

Θα κανουν μαγκιες σε γερμαναραδες οι τσιπρες , οι στρατουληδες και οι καμμενοι. Επειδη βγηκε ο Ολαντ.

Ο κος Ολαν θα πει " εγω δεν ημουν προεδρος οταν βαζατε το Γιουνανισταν" και στα παπαρια του.
ο κος Ολαν δεν ξέρω τι θα κάνει πάντως ο κύριος ΠΟλάν άρχισε ήδη τα ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom