kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μπορει δεν ξερω... ;) ;)φαντάσου δλδ και να μη μας είχαν φτάσει εδώ που μας έφτασαν....
ΗΡΩΕΣ θα τους έλεγες.
μπορει δεν ξερω... ;) ;)φαντάσου δλδ και να μη μας είχαν φτάσει εδώ που μας έφτασαν....
ΗΡΩΕΣ θα τους έλεγες.
αδερφε η ελλας πριν βαρεσει μπιελα θα βαρεσει και σε αλλους και θα παρουμε πολλους μαζι μαςαγαπη προς τι τα νεύρα.
η ελλας εχει ήδη βαρέσει μπιέλα.
με ή χωρίς ιδιωτικοποιηση οι γυναικες σου θα ειναι πλύστρε καιπουτάνες πλέον.Ο πανηλίθιος μπολσεβίκος Χατζηστεφάνου έφτιαξε ντοκυμαντέρ να μας πει πώς μεθοδεύεται η εκποίηση της δύσμοιρης Ελλάδας όταν το Ελλαδιστάν είναι η τελευταία ευρωπαική οικονομία σοβιετικού τύπου με το Δημόσιο επιχειρηματία και μεγαλοεργοδότη. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Και βέβαια θέλω να ιδιωτικοποιηθούν όλα. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ. Μόνο ο στρατός, η αστυνομία και το βασικό σύστημα υγείας και παιδείας να είναι κρατικά. Όλα τα άλλα σε ιδιώτες. Δηλαδή η Αμερική, η Αγγλία, η Γερμανία, η Σουηδία, η Αυστραλία που τα ιδιωτικοποίησαν όλα τι πάθανε. Είδαμε και τους Σοβιετικούς που τα είχαν όλα κρατικά πού καταντήσανε. Οι άντρες είλωτες και οι γυναίκες πλύστρες και πουτάνες.
ετσι...αδερφε η ελλας πριν βαρεσει μπιελα θα βαρεσει και σε αλλους και θα παρουμε πολλους μαζι μας
ετσι ειμαστε οι ελληνες απο τη φυση μας πριν ξεψυχησουμε θα παρουμε κοσμο μαζι μας για να μας θυμουντε
χαχαχα γεια σου βαρουλη με τα σοφα σου...αδερφε η ελλας πριν βαρεσει μπιελα θα βαρεσει και σε αλλους και θα παρουμε πολλους μαζι μας
ετσι ειμαστε οι ελληνες απο τη φυση μας πριν ξεψυχησουμε θα παρουμε κοσμο μαζι μας για να μας θυμουντε
ετσι...
δεν ειναι εδώ το σούλι εδω ειναι του ρασούλη.
τι γελατε ρε σ'ενα ντομινο ζουμε πεφτει ενας παιρνει και αλλους μαζιχαχαχα γεια σου βαρουλη με τα σοφα σου...
κοιμησου αγγελουδι μου...τι γελατε ρε σ'ενα ντομινο ζουμε πεφτει ενας παιρνει και αλλους μαζι
αν δεν ηταν ετσι θα ειοχαμε πεσει προ πολλου
αγαπη προς τι τα νεύρα.
η ελλας εχει ήδη βαρέσει μπιέλα.
σακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιικοιμησου αγγελουδι μου...
αυτο παω να κανω που το μυριστηκεςκοιμησου αγγελουδι μου...
[move][size=72pt]Ε αρα τι κλαιγεστε και θελετε επαναδιαπραγματευσεις κλπ? Αλλα στη μαλακια εχω αλλεργια. Δινει ο ισπανος στο κρατος επειδη δεν εχει κοτσαμπασηδες ΚΛΕΦΤΕΣ εκει.
Εδω βρε βλακαμαδες να κανετε κρατικοποιησεις να διαχειριστουν ΠΟΙΟΙ? ΟΙ ακηδες και οι τσουκατοι?
Η... μηπως οι...στρατουληδες? Αριστερα, δεξια και τα @@ μου κουνιουντε.Γαμω το ελλαδισταν σας- Καληνυχτα.
Α και πες στα φιλαρακια σου να μη πολυκουνιουνται στο γερμανο ( η τον αμερικανο κλπ)
Ειδικα ο γερμανος που του το παιζουμε και καλα, εχει κατι φιλαρακια, προς ανατολας μερια μας με φεσια και χατζαρες.
Τωρα μας το παιζουν φιλαρακια, αλλα τελευταια φορα που μας καναν μπου, ο κοντοπιθαρος, εκανε ενα σκασμο λεφτα σε εξοπλισμους και ειπε και ενα τραγουδι. Κανονιστε να τη μπαινετε στο γερμανο . Μια μπουκια σας εχει ο τουρκος μαλακες . Για ποτε θα ζαρωσετε στη γωνια σα κουταβακια και οχι μνημονια, καθημερινα επαρση σημαιας και τσιμπουκι θα κανετε.
ρερα δε μου απαντησες η τραπεζα κυπρου ειναι ασφαληςσακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
τομπουλοαρμ.ρερα δε μου απαντησες η τραπεζα κυπρου ειναι ασφαλης
η θα γαμηθει και αυτη μαζι με τις αλλες αν γινει κατι
ε ρε τα μουνιατομπουλοαρμ.
κανε τις αναγωγές σου.
:-* :-*σακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
ο κος Ολαν δεν ξέρω τι θα κάνει πάντως ο κύριος ΠΟλάν άρχισε ήδη τα ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ.Kαλα προς το παρον σκυψτε και παρτε τσιμπουκια. αριστερο-δεξιο- μαλακες.
Θα κανουν μαγκιες σε γερμαναραδες οι τσιπρες , οι στρατουληδες και οι καμμενοι. Επειδη βγηκε ο Ολαντ.
Ο κος Ολαν θα πει " εγω δεν ημουν προεδρος οταν βαζατε το Γιουνανισταν" και στα παπαρια του.
αυτοι γλίτωσαν.ε ρε τα μουνια
και η σιτιμπανκ να υποθεσω