baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
ε δωσε καμια συμβουλη ρεαυτοι γλίτωσαν.
πληρώνουμε εμείς τώρα τα κερατιάτικά τους.
εδω μιλαμε για τις οικονομιες μας
ε δωσε καμια συμβουλη ρεαυτοι γλίτωσαν.
πληρώνουμε εμείς τώρα τα κερατιάτικά τους.
Kαλα προς το παρον σκυψτε και παρτε τσιμπουκια. αριστερο-δεξιο- μαλακες.
Θα κανουν μαγκιες σε γερμαναραδες οι τσιπρες , οι στρατουληδες και οι καμμενοι. Επειδη βγηκε ο Ολαντ.
Ο κος Ολαν θα πει " εγω δεν ημουν προεδρος οταν βαζατε το Γιουνανισταν" και στα παπαρια του.
Για το τραίνο το δικό μας που πάει για Νταχάου με οδηγό τον μπενυ και συνοδηγο τον αντώνης θα μας πείς τίποτα;
Συνήθως Ιστορικά,οι Γερμαναράδες κατα καιρούς κάνουν μαγκιές και συνήθως πάλι παίρνουν τον πούλο.
Οι Ελληνες πάλι συνήθως Ιστορικά,οποτε αποφασίσαν να τα παίξουν ολα για ολα,πηδήξαν οτι κινείτο.Ισως παλαιότερα θα μου πείς ,αλλα οπως και να το κάνεις η Ιστορία ειναι μία.
Στις εκλογες θα παρει αυτο το ποσοστο?Σημειωτέον, ακούγεται ότι ο Αλέξης πλέον έχει καβατζώσει το 25% και πάει για παραπάνω.
Γι' αυτό ο μπένυ έχει δώσει κώλο στον φώτη των ψεκασμών.
Στις εκλογες θα παρει αυτο το ποσοστο?
Αν γίνουν 17 Ιουνίου γιατί όχι;
Μην ξεχνάμε ότι, ακόμα και αν το εκλογικό σώμα δείξει κόπωση και θέλει να ψηφίσει για τον σχηματισμό κυβέρνησης, το πανηγυράκι τον βολεύει, γιατί αυτός προβλήθηκε ως πιθανότερος για σχηματισμό κυβέρνησης (ο αντωνάκης πέταξε άμεσα την καυτή πατάτα, ο μπένυ κυνηγάει δεν ξέρω τι κτλ).
(ο αντωνάκης πέταξε άμεσα την καυτή πατάτα, ).
Εδειξε στον λαο ομως οτι μαλλον δεν θα μπορεσει να αποφυγει την εξοδο απο το ευρω και την ευρωπαικη ενωση, η τουλαχιστον τους εδειξε οτι ειναι ετοιμος να το ρισκαρει.Αν γίνουν 17 Ιουνίου γιατί όχι;
Μην ξεχνάμε ότι, ακόμα και αν το εκλογικό σώμα δείξει κόπωση και θέλει να ψηφίσει για τον σχηματισμό κυβέρνησης, το πανηγυράκι τον βολεύει, γιατί αυτός προβλήθηκε ως πιθανότερος για σχηματισμό κυβέρνησης (ο αντωνάκης πέταξε άμεσα την καυτή πατάτα, ο μπένυ κυνηγάει δεν ξέρω τι κτλ).
Δεν εχω δει ποιο γελιοιο emotion.ο πυλώνας της δημοκρατίας
ο πυλώνας της δημοκρατίας
Εδειξε στον λαο ομως οτι μαλλον δεν θα μπορεσει να αποφυγει την εξοδο απο το ευρω και την ευρωπαικη ενωση, η τουλαχιστον τους εδειξε οτι ειναι ετοιμος να το ρισκαρει.
Οπαδός της δραχμής και της φτώχεις και των κουπονιών στο κρέας και των άδειων ραφιών και του πλιάτσικου και του 70% ανεργία?
Αν έχει σκοπό ν' αλλάξει την σαπίλα του δικομματισμού και να μπουζουριάσει διάφορα φυντάνια, εγώ μαζί του.
Τους ευρωπαίους τους έχω χεσμεντέν πλέον, εδώ και 2 χρόνια. Μπρινγκ ον δι πέιν ρε μνια, δις ιζ Σπάρτα.
Ρε τυπε δεν τον εχω για ετσι, ποτε δεν μου γεμισε το ματι ενω και με αυτο το στυλακι μετα τις εκλογες, μου φανηκε λιγος.
επρεπε να μπεις με τον κλωνο σου για να τα γραψεις αυτα?Ελπιζω στις επαναλιπτικες να κατατροποθει και η πολιτικη ανοιξη του γιαλακια.ηδη το Μπαστοκ διαλυετε.Εξοδος απο την ευρωζωνη αμμεσως και πουλο στον χαρτινο πυργο του ευρω
Σημειωτέον, ακούγεται ότι ο Αλέξης πλέον έχει καβατζώσει το 25% και πάει για παραπάνω.