Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 390K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Kαλα προς το παρον σκυψτε και παρτε τσιμπουκια. αριστερο-δεξιο- μαλακες.

Θα κανουν μαγκιες σε γερμαναραδες οι τσιπρες , οι στρατουληδες και οι καμμενοι. Επειδη βγηκε ο Ολαντ.

Ο κος Ολαν θα πει " εγω δεν ημουν προεδρος οταν βαζατε το Γιουνανισταν" και στα παπαρια του.

Συνήθως Ιστορικά,οι Γερμαναράδες κατα καιρούς κάνουν μαγκιές και συνήθως πάλι παίρνουν τον πούλο.

Οι Ελληνες πάλι συνήθως Ιστορικά,οποτε αποφασίσαν να τα παίξουν ολα για ολα,πηδήξαν οτι κινείτο.Ισως παλαιότερα θα μου πείς ,αλλα οπως και να το κάνεις η Ιστορία ειναι μία.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Για το τραίνο το δικό μας που πάει για Νταχάου με οδηγό τον μπενυ και συνοδηγο τον αντώνης θα μας πείς τίποτα;

Στο σταθμό του Μονάχου, μείναν μόνοι τους άχου...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Συνήθως Ιστορικά,οι Γερμαναράδες κατα καιρούς κάνουν μαγκιές και συνήθως πάλι παίρνουν τον πούλο.

Οι Ελληνες πάλι συνήθως Ιστορικά,οποτε αποφασίσαν να τα παίξουν ολα για ολα,πηδήξαν οτι κινείτο.Ισως παλαιότερα θα μου πείς ,αλλα οπως και να το κάνεις η Ιστορία ειναι μία.

Τύπε, όλα τα προβλήματα λύνονται στα συντρίμμια του Βερολίνου.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Σημειωτέον, ακούγεται ότι ο Αλέξης πλέον έχει καβατζώσει το 25% και πάει για παραπάνω.
Γι' αυτό ο μπένυ έχει δώσει κώλο στον φώτη των ψεκασμών.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Σημειωτέον, ακούγεται ότι ο Αλέξης πλέον έχει καβατζώσει το 25% και πάει για παραπάνω.
Γι' αυτό ο μπένυ έχει δώσει κώλο στον φώτη των ψεκασμών.
Στις εκλογες θα παρει αυτο το ποσοστο?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Στις εκλογες θα παρει αυτο το ποσοστο?

Αν γίνουν 17 Ιουνίου γιατί όχι;

Μην ξεχνάμε ότι, ακόμα και αν το εκλογικό σώμα δείξει κόπωση και θέλει να ψηφίσει για τον σχηματισμό κυβέρνησης, το πανηγυράκι τον βολεύει, γιατί αυτός προβλήθηκε ως πιθανότερος για σχηματισμό κυβέρνησης (ο αντωνάκης πέταξε άμεσα την καυτή πατάτα, ο μπένυ κυνηγάει δεν ξέρω τι κτλ).

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

Μην ξεχνάμε ότι, ακόμα και αν το εκλογικό σώμα δείξει κόπωση και θέλει να ψηφίσει για τον σχηματισμό κυβέρνησης, το πανηγυράκι τον βολεύει, γιατί αυτός προβλήθηκε ως πιθανότερος για σχηματισμό κυβέρνησης (ο αντωνάκης πέταξε άμεσα την καυτή πατάτα, ο μπένυ κυνηγάει δεν ξέρω τι κτλ).

Οπαδός της δραχμής και της φτώχεις και των κουπονιών στο κρέας και των άδειων ραφιών και του πλιάτσικου και του 70% ανεργία?

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
(ο αντωνάκης πέταξε άμεσα την καυτή πατάτα, ).

ο πυλώνας της δημοκρατίας 
lol.gif

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Εδειξε στον λαο ομως οτι μαλλον δεν θα μπορεσει να αποφυγει την εξοδο απο το ευρω και την ευρωπαικη ενωση, η τουλαχιστον τους εδειξε οτι ειναι ετοιμος να το ρισκαρει.

lol.gif
Δεν εχω δει ποιο γελιοιο emotion.  :huh:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
lol.gif

Άσε, ο τύπος έφαγε τρελή ήττα. Πρέπει να γέρασε δέκα χρόνια σ' ένα βράδυ. Μ' αρέσει που, ενώ από φιλολογικό ενδιαφέρον τον είχα υποστηρίξει στις εσωκομματικές εκλογές (δεν υπήρξα ποτέ μέλος της ΝΔ/ΟΝΝΕΔ/ΔΑΠ), τελικά αποδείχθηκε μακάκας με περικεφαλαία. Πιο ηλίθιος και από τον ηλίθιο.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
οπως εγραψε το lycent51 ισχυει ΜΟΝΟ αυτο...

Δυο εκλογες εχουμε με την ψηφο μας.

1. Τροικα και ΔΝΤ για τα επομενα 8 χρονια (και αλλο κουρεμα το 2014)
2. Αμεση χρεωκοπια και επιστροφη στην δραχμη.

Ολα τα αλλα ειναι λογια παραπλανητικα!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Εδειξε στον λαο ομως οτι μαλλον δεν θα μπορεσει να αποφυγει την εξοδο απο το ευρω και την ευρωπαικη ενωση, η τουλαχιστον τους εδειξε οτι ειναι ετοιμος να το ρισκαρει.

Αν έχει σκοπό ν' αλλάξει την σαπίλα του δικομματισμού και να μπουζουριάσει διάφορα φυντάνια, εγώ μαζί του.
Τους ευρωπαίους τους έχω χεσμεντέν πλέον, εδώ και 2 χρόνια. Μπρινγκ ον δι πέιν ρε μνια, δις ιζ Σπάρτα.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Οπαδός της δραχμής και της φτώχεις και των κουπονιών στο κρέας και των άδειων ραφιών και του πλιάτσικου και του 70% ανεργία?

Ελιά, ψωμί, νερό και Τσίπρα αρχηγό.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Αν έχει σκοπό ν' αλλάξει την σαπίλα του δικομματισμού και να μπουζουριάσει διάφορα φυντάνια, εγώ μαζί του.
Τους ευρωπαίους τους έχω χεσμεντέν πλέον, εδώ και 2 χρόνια. Μπρινγκ ον δι πέιν ρε μνια, δις ιζ Σπάρτα.

Ρε τυπε δεν τον εχω για ετσι, ποτε δεν μου γεμισε το ματι ενω και με αυτο το στυλακι μετα τις εκλογες, μου φανηκε λιγος.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ρε τυπε δεν τον εχω για ετσι, ποτε δεν μου γεμισε το ματι ενω και με αυτο το στυλακι μετα τις εκλογες, μου φανηκε λιγος.

Δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Πάντως σίγουρα προτιμώ ένα υποψήφιο λαμόγιο, από δύο βεβαιωμένα λαμόγια.
Και προς το παρόν, μια χαρά τα πάει. Τους έχει πάρει το σκαλπ, μαζί με το κεφάλι.

Τώρα θα παρακαλάνε τον φώτη των ψεκασμών... ή στην εσχάτη τον καμμενί. Τι κρίμα που οι πρόθυμοι πήραν τομπούλο.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Μόλις διάβασα κάποια σχόλια κοινού στο Πρώτο Θέμα και τα παραθέτω

Οι χαμπιμπιδες του τσιπρα ειναι 'καλοι' στην αναδιανομη πλουτου. Ποτε στη δημιουργια πλουτου/αξιας. Οπως τα 15χρονα που μονο να ζητανε ξερουν και να καταναλωνουν. Η αισθηση περι παραγωγης ειναι ινδικου/αραβικου τυπου. Οταν ερθει η ωρα να παρουν υπευθυνες αποϕασεις τους ϕταιει το συστημα. Το 'σα βγεις στο πηγαιμο για την Ιθακη' γι αυτους θεωρειται μια βολτα στη γειτονια οπου ΟΛΑ ειναι προβλεψιμα και ασϕαλη. Ο πολιτης ειναι του θερμοκηπιου. Απαγορευεται να κανεις βουτια στη θαλασσα της ζωης γιατι μπορει να πιεις νερο. Καλυτερα ειναι να καθεσαι απο μακρια και να κοροιδευεις αυτους που προσπαθουν να κολυμπησουν και να κερδισουν τη ζωη τους. Αλλα οταν θα ερθει η διορθωτικη, αυτα τα παρασιτα θα θεωρηθουν ειδος υπο προστασια και παλι λογω μειωμενης ικανοτητας στη ληψη αποφασεων. Η αλλιως, 'μη το κατηγορεις, δεν ειναι καλα'.

ΑΝΤΕ ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ τον άκουγα τον καραγκιόζη μισή ώρα "συντρόφισσες, σύντροφοι" στο ραδιόφωνο και ανατρίχιασα μήπως και τα βρήκε με τους άλλους... Διότι η τσάμπα μαγκιά γύρισε μπούμεραγκ. Αυτό το χάος δεν είναι "αριστερά". Πρώτη φορά στη ζωή μου εκτίμησα την Παπαρήγα, που την είπα τρελή όταν αρνήθηκε κάθε συνεργασία μαζί τους. Οταν όμως ακουσα τον τσίπρα κατάλαβα ότι η αξιοπρέπεια του ΚΚΕ είναι αδιαπραγμάτευτη. Και λέω αξιοπρέπεια γιατί το συριζέικο μου θυμίζει το ανέκδοτο με το λαγό που γ....σε το λιοντάρι. Λέμε και καμιά μα....κεία να περάσει η ώρα!

Θα συμφωνήσω 100% με το χωρίς εμάς,ο τύπος έχει απίστευτη αλαζονική συμπεριφορά,και έχει χάσει κάθε μέτρο, ζήτησε συνάντηση με τον Ολάντ με την ιδιότητα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ (εδω γελαμε).Ναι μου ήταν πάντα αντιπαθής , τώρα έχω αρκετούς ακόμα λόγους για να δικαιολογήσω αυτή την αντιπάθεια στο πρόσωπο του.Να χαίρεται η αριστερά το παλικάρι της.

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Ελπιζω στις επαναλιπτικες να κατατροποθει και η πολιτικη ανοιξη του γιαλακια.ηδη το Μπαστοκ διαλυετε.Εξοδος απο την ευρωζωνη αμμεσως και πουλο στον χαρτινο πυργο του ευρω

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ελπιζω στις επαναλιπτικες να κατατροποθει και η πολιτικη ανοιξη του γιαλακια.ηδη το Μπαστοκ διαλυετε.Εξοδος απο την ευρωζωνη αμμεσως και πουλο στον χαρτινο πυργο του ευρω
επρεπε να μπεις με τον κλωνο σου για να τα γραψεις αυτα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom