Επειδή βλέπω πως ανακυκλώνεστε και λέτε τα ίδια και τα ίδια και έχετε χάσει ή έχετε ξεχάσει (ηθελημένα ή όχι, εσείς ξέρετε) την ροή των γεγονότων, θα ξαναποστάρω ένα πολύ καλό κείμενο με το πως και το γιατί, δανεικά, χρέη, μνημόνια κλπ.
Παρακαλώ διαβάστε το με πολύ προσοχή, ΟΛΟ, έχει σημασία.
Για μένα είναι κρίμα, κάποια μουνόπανα χαραμοφάϊδες, χωρίς να έχουν δουλέψει ούτε μία ώρα στη ζωή τους, να ζουν εις βάρος μας και μιλάω γι'αυτούς που σφετερίζονται την περιουσία της Ελλάδας με την ανοχή των πουλημένων πολιτικών μας.
Για μένα νδ και πασοκ ΔΕΝ έχουν τ'αρχίδια να πατήσουν πόδι στους σφετεριστές, ίσα ίσα, χρόνια τώρα, τους κάνουν πλάτες εις βάρος μας, για να μην πω, πως είναι μέρος του σχεδίου.
ΔΕΝ ξέρω αν μπορεί να το κάνει ο Τσίπρας, ο Καμμένος, η Παπαρήγα, ο Μιχαλολιάκος
ή οποιοσδήποτε άλλος, αυτό που ξέρω είναι πως πρέπει να γίνει, οι σφετεριστές της δημόσιας περιουσίας της Ελλάδας και οι βοηθοί τους (τα γιουσουφάκια τους),
πρέπει να ξεκουμπιστούν από την Ελλάδα.
Έχουμε πολύ περισσότερα από αυτά που πραγματικά τους χρωστάμε, ΔΕΝ θα μας κάνουν δούλους με το έτσι θέλω και όποιος δεν σκέφτεται τον εαυτό του, ας σκεφτεί τα παιδιά και τα εγγόνια του.
[URL unfurl="true"]http://logia-tou-aera.blogspot.com/2012/03/blog-post_4508.html[/url]