Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 394K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
σαφώς και δε φταις.
εάν όμως εσύ είσαι η μειοψηφία θα κάτσεις να υποστείς τις συνέπειες.
αλλιώς μετανάστης στη μέρκελ.
θα εχουμε επαναληπτικες φιλαρακι μου και εκει αν τελικα αποφασισει το εκλογικο σωμα να δωσει κυβερνηση τισπροκαμμενων ας το κανει.τι να κανουμε σεβαστο...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
πάντως έχει απίστευτο γέλιο το πόσο κλάμα έχει πέσει απο τα κομματόσκυλα-σωτήρες του τόπου

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ποιος να κάτσει να ακούσει για πχ κλείσιμο ΟΣΕ????

Ψιλά γράμματα είναι αυτά,όπως στα συμβόλαια.

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ότι ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕ 500 ΚΗΦΥΝΗΕΣ ΤΟΥ ΟΣΕ????
Ελα εδω σε εχω.
[flash=540,440]]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
θα εχουμε επαναληπτικες φιλαρακι μου και εκει αν τελικα αποφασισει το εκλογικο σωμα να δωσει κυβερνηση τισπροκαμμενων ας το κανει.τι να κανουμε σεβαστο...
εγώ βασικά προτιμώ χούντα.
θέλω σκούπα σε παλερμοτζώνηδες.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Πάνε 200 χαχόλοι στον Λαζόπουλο και χειροκροτάνε ΠΟΙΟΥΣ???

Τους απολυμένους της Ολυμπιακής που πήραν για την εθελουσία 400 χιλιάρικα ο καθένας,και ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ουρά έκαναν να απολυθούν!!!!!

και ο άλλος τους χειροκροτάει αυτούς που του κλέψανε τον δικό του μισθό!!!!!!!!!!!!!!!!!επειδή δίνει το σύνθημα ο αριστερός δισεκατομμυριούχος Λάκης...
γαλαζιο αγορι θα ψηφισω τη παραταξη σου δυστυχως γιατι δεν εχω αλλη καλυτερη εναλλακτικη.παρολο που εχεις γραψει και μαλακιες οπως και τα πασοκεμον εδω εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Συμφωνούμε 100%. Έτσι είναι. Αλλά στενοχωριέμαι γιατί εδώ μέσα είναι και νεαρά παιδιά που τα έχουν παρασύρει οι αλήτες δημαγωγοί. Δε μιλάω για τους επαγγελματίες ΠΑΣΟΚτζήδες που έφυγαν σαν τα ποντίκια μόλις κόπηκε οι μάσα. Αυτοί απόλλυνται.

Μη στενοχωριέσαι καθόλου
άξιοι της μοίρας τους είναι

60 χιλιαδες φύλλα πουλάνε ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ οι εφημερίδες στην Ελλάδα
ποιος διαβάζει

μόνο γελάνε με τον Δράκουλα Μητσοτάκη
Εθισμένοι στα κλισε και την φτήνια
στον Κανάκη

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εγώ βασικά προτιμώ χούντα.
θέλω σκούπα σε παλερμοτζώνηδες.
χαχαχαχαχαχα θεικη ατακα...αλλα μην με βαζεις παλι σε πειρασμο και ψηφισω παλι το κομμα της καρδιας μου...α ρε απολυτε τι μας εκανες με τον μεγαλειοτατο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
216
Επειδή βλέπω πως ανακυκλώνεστε και λέτε τα ίδια και τα ίδια και έχετε χάσει ή έχετε ξεχάσει (ηθελημένα ή όχι, εσείς ξέρετε) την ροή των γεγονότων, θα ξαναποστάρω ένα πολύ καλό κείμενο με το πως και το γιατί, δανεικά, χρέη, μνημόνια κλπ.

Παρακαλώ διαβάστε το με πολύ προσοχή, ΟΛΟ, έχει σημασία.

Για μένα είναι κρίμα, κάποια μουνόπανα χαραμοφάϊδες, χωρίς να έχουν δουλέψει ούτε μία ώρα στη ζωή τους, να ζουν εις βάρος μας και μιλάω γι'αυτούς που σφετερίζονται την περιουσία της Ελλάδας με την ανοχή των πουλημένων πολιτικών μας.

Για μένα νδ και πασοκ ΔΕΝ έχουν τ'αρχίδια να πατήσουν πόδι στους σφετεριστές, ίσα ίσα, χρόνια τώρα, τους κάνουν πλάτες εις βάρος μας, για να μην πω, πως είναι μέρος του σχεδίου.

ΔΕΝ ξέρω αν μπορεί να το κάνει ο Τσίπρας, ο Καμμένος, η Παπαρήγα, ο Μιχαλολιάκος
ή οποιοσδήποτε άλλος, αυτό που ξέρω είναι πως πρέπει να γίνει, οι σφετεριστές της δημόσιας περιουσίας της Ελλάδας και οι βοηθοί τους (τα γιουσουφάκια τους),
πρέπει να ξεκουμπιστούν από την Ελλάδα.

Έχουμε πολύ περισσότερα από αυτά που πραγματικά τους χρωστάμε, ΔΕΝ θα μας κάνουν δούλους με το έτσι θέλω και όποιος δεν σκέφτεται τον εαυτό του, ας σκεφτεί τα παιδιά και τα εγγόνια του.

[URL unfurl="true"]http://logia-tou-aera.blogspot.com/2012/03/blog-post_4508.html[/url]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
γαλαζιο αγορι θα ψηφισω τη παραταξη σου δυστυχως γιατι δεν εχω αλλη καλυτερη εναλλακτικη.παρολο που εχεις γραψει και μαλακιες οπως και τα πασοκεμον εδω εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ.
ο θεός μεθ υμών.

ειλικρινά ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ απορώ πόσες αντοχές έχει μερικοί για άλλ 2.5 χρόνια Νέου Πασόκ.

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

τίποτα έχω καταλήξει

γουστάρετε πρωκτοσιναλάρ κάργα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
ο θεός μεθ υμών.

ειλικρινά ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ απορώ πόσες αντοχές έχει μερικοί για άλλ 2.5 χρόνια Νέου Πασόκ.

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

τίποτα έχω καταλήξει

γουστάρετε πρωκτοσιναλάρ κάργα.
Γιατι 2,5 χρονια συγκεκριμενα? :think:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Έτσι αγόρι μου. Βάλε λίγο Χατζηστεφάνου να μυρίσει κομμουνισμός. Άσε τους σιδηροδρόμους της Αγγλίας που ιδιωτικοποιηθήκανε και έγιναν ατυχήματα. Για τους σιδηροδρόμους της ΕΣΣΔ στη Σιβηρία πες μας.

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Πιό επικίνδυνο απο το να λέει κάποιος οτι κατάλληλος ειναι ο Μάνος δεν υπάρχει.

Ο αποτυχημένος επιχειρηματίας που θέλησε να γίνει και αποτυχημένος πολιτικός.

Τέλη του 90 κατέβαινε με την νουδου.Δεν κατάφερε να μπεί στην βουλή,αλλα στις επαναληπτικές,οπως τώρα π.χ. που γίναν μετά απο λίγες μέρες μπήκε με τα τσαρούχια.Εχουν ακουστεί ασύληπτα ποσά για τότε οτι εδωσε.
Αλλωστε εκανε μπάμ οτι εχωνε φράγκα,ολη την οικογένεια του σε στύλ αμερικάνικο ειχε βγάλει φώτο και την εβγαλε στο κλαρί να μαζέψει ψήφους απο τα κοροίδα.Ειχε και σύμβουλους απο την αλλη ακρη βλέπεις ο βλάχος.

Τελικά ποτέ δεν θα βάλουμε μυαλό σε αυτο τον τόπο.Βαπτίζουμε την απόλυτη σαβούρα σωτήρες και μετά περιμένουμε να μην χρεωκοπίσουμε και οικονομικά αλλα και σε αξίες....καλά οι πασοκοι κάνανε μοκο μια και δεν τους παίρνει...οι δεξιοί ομως αθλιοι μέχρι το τέλος.

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Πάνε 200 χαχόλοι στον Λαζόπουλο και χειροκροτάνε ΠΟΙΟΥΣ???

Τους απολυμένους της Ολυμπιακής που πήραν για την εθελουσία 400 χιλιάρικα ο καθένας,και ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ουρά έκαναν να απολυθούν!!!!!

και ο άλλος τους χειροκροτάει αυτούς που του κλέψανε τον δικό του μισθό!!!!!!!!!!!!!!!!!επειδή δίνει το σύνθημα ο αριστερός δισεκατομμυριούχος Λάκης...

Ποιός τους τα εδωσε ειπαμε;Η νουδουλα.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

Τέλη του 90 κατέβαινε με την νουδου.Δεν κατάφερε να μπεί στην βουλή,αλλα στις επαναληπτικές,οπως τώρα π.χ. που γίναν μετά απο λίγες μέρες μπήκε με τα τσαρούχια.Εχουν ακουστεί ασύληπτα ποσά για τότε οτι εδωσε.
Αλλωστε εκανε μπάμ οτι εχωνε φράγκα,ολη την οικογένεια του σε στύλ αμερικάνικο ειχε βγάλει φώτο και την εβγαλε στο κλαρί να μαζέψει ψήφους απο τα κοροίδα.Ειχε και σύμβουλους απο την αλλη ακρη βλέπεις ο βλάχος.

Τελικά ποτέ δεν θα βάλουμε μυαλό σε αυτο τον τόπο.Βαπτίζουμε την απόλυτη σαβούρα σωτήρες και μετά περιμένουμε να μην χρεωκοπίσουμε και οικονομικά αλλα και σε αξίες....καλά οι πασοκοι κάνανε μοκο μια και δεν τους παίρνει...οι δεξιοί ομως αθλιοι μέχρι το τέλος.

Το ότι ξόδεψε λεφτά για να εκλεγεί συνεπάγεται ότι οι απόψεις του είναι λανθασμένες?

ό,τι να ναι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Έτσι αγόρι μου. Βάλε λίγο Χατζηστεφάνου να μυρίσει κομμουνισμός. Άσε τους σιδηροδρόμους της Αγγλίας που ιδιωτικοποιηθήκανε και έγιναν ατυχήματα. Για τους σιδηροδρόμους της ΕΣΣΔ στη Σιβηρία πες μας.
ξεκίνα τα τσιμπούκια τώρα....
μην παίζεις μπάλλα εκεί που δε σε παίρνει.....

Η Ισπανία επιθυμεί να κρατικοποιήσει μερικώς την τράπεζα Bankia, την τέταρτη μεγαλύτερη τράπεζα της χώρας η οποία έχει υποστεί μεγάλες ζημιές από την έκρηξη της φούσκας που είχε αναπτυχθεί στην ισπανική αγορά ακινήτων στη διάρκεια του 2008, μετατρέποντας ένα κρατικό δάνειο σε μετοχές, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών. «Η ονομαστική αξία της συμμετοχής ανέρχεται σε 4,465 εκατομμύρια ευρώ», τα οποία είχαν δοθεί στην τράπεζα μέσω ενός κρατικού δανείου τον Δεκέμβριο του 2010, επισημαίνει το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.
Λίγο νωρίτερα η Bankia είχε ζητήσει τη μερική της κρατικοποίηση, σύμφωνα με ανακοίνωση της Τράπεζας της Ισπανίας.

Ο βασικός μέτοχος της Bankia, η ισπανική τράπεζα Banco Financiero y de Ahorros (BFA), «ζήτησε να μετατραπούν σε μετοχές τα 4,465 εκατομμύρια ευρώ που της έχουν ήδη δοθεί από το Ταμείο Διάσωσης του Τραπεζικού Τομέα (FROB)».

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16

Αυτα που γράφεις για το Μάνο είναι πταισματάκια .Είναι πολύ χειρότερος απο αυτό που περιγράφεις.

Επισκέπτης
Ο Χτζηστεφανου εκανε ενα καταπληκτικο ντοκυμαντερ (το ειδες αγορινα η δεν σου αρεσουν τα "κουμουνιστικα ντοκυμαντερ?)παραθετοντας νουμερα και αληθειες που δεν επιδεχονται καμια αμφισβητιση.
Σου κοβει το ψωμακι new state της Ελλαδας και σκουζεις απο το πρωι?

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6

Για το τραίνο το δικό μας που πάει για Νταχάου με οδηγό τον μπενυ και συνοδηγο τον αντώνης θα μας πείς τίποτα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom