Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ο ΓΑΠ αν αντί για "λεφτά υπάρχουν" ελεγε οτι ο "κήπος ειναι ανθηρός"  πάλι θα εβγαινε με 42%.

Την εκανε με ελαφρά το βουβαλόπαιδο για να σώσει το τομάρι του.Κοινώς βρήκε "βλάκα" και του εδωσε την σκυτάλη...αλλα ηταν βλάκας ή ολα ηταν ενα στημένο παιχνίδι εεεεε;

Η καραμελίτσα των διεφθαρμένων πολιτών καλή ειναι αλλα οσο και να την γλύφεις δεν χορταίνεις,πρέπει να φάς κάτι πιό στέρεο για να χορτάσεις και εκεί πρόσβαση ειχαν και εχουν λίγοι.
Εκεί ψάξτε τους αιτίους της κατάντιας μας.Στους πολιτικούς,τα αφεντικά τους και τα τσιράκια τους.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Μάλιστα, δλδ έμεινε ημιτελής. Όμορφα.
Συμφωνείς και με την είσοδο της Ελλάδος στο ευρώ?
Όχι. Ήταν εγκληματική όπως έγινε. Με μαγειρεμένα στοιχεία από την Goldman Sachs και οικονομία που συνεχώς μεγενθυνόταν με δανεικά χωρίς να αναπτύσσεται παραγωγικά ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι απώλεια νομισματικής πολιτικής (υποτίμηση κλπ) θα σήμαινε καταστροφή. Βέβαια τότε οι περισσότεροι χειροκροτούσαν το Σημίτη που έκανε show στο Ζάππειο να βγάλει το πρώτο ευρώ του 2001 από το ATM. Όμως έξοδος από το ευρώ σήμερα μετά από 11 χρόνια παραμονής στην ευρωζώνη και ανάπτυξης διακρατικών σχέσεων με βάση το ευρώ και εν μέσω ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ, η επιστροφή στη δραχμή θα ήταν κυριολεκτική αυτοκτονία. Για μια εισαγωγική οικονομία που αγοράζει από έξω το 83% αυτών που καταναλώνει και επιχειρεί να τα αγοράσει πλέον με τα πετσετάκια της νέας δραχμής, αυτό θα ήταν καταστροφή.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Θύμησε μου αν έχεις την καλοσύνη γιατί πραγματικά δεν θυμάμαι, οι της Επανίδρυσης την κατήγγειλαν την είσοδο?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Όχι. Ήταν εγκληματική όπως έγινε. Με μαγειρεμένα στοιχεία από την Goldman Sachs και οικονομία που συνεχώς μεγενθυνόταν με δανεικά χωρίς να αναπτύσσεται παραγωγικά ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι απώλεια νομισματικής πολιτικής (υποτίμηση κλπ) θα σήμαινε καταστροφή. Βέβαια τότε οι περισσότεροι χειροκροτούσαν το Σημίτη που έκανε show στο Ζάππειο να βγάλει το πρώτο ευρώ του 2001 από το ATM. Όμως έξοδος από το ευρώ σήμερα μετά από 11 χρόνια παραμονής στην ευρωζώνη και ανάπτυξης διακρατικών σχέσεων με βάση το ευρώ και εν μέσω ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ, η επιστροφή στη δραχμή θα ήταν κυριολεκτική αυτοκτονία. Για μια εισαγωγική οικονομία που αγοράζει από έξω το 83% αυτών που καταναλώνει και επιχειρεί να τα αγοράσει πλέον με τα πετσετάκια της νέας δραχμής, αυτό θα ήταν καταστροφή.

Ναι αλλα ειναι πλεον θεμα χρονου η επιστροφη στην δραχμη οτι και να λεμε οτι και να κανουμε!!  ;)

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Θύμησε μου αν έχεις την καλοσύνη γιατί πραγματικά δεν θυμάμαι, οι της Επανίδρυσης την κατήγγειλαν την είσοδο?
Κάποιοι που βλέπανε μπροστά ναι. Η επίσημη κομματική γραμμή όχι (κακώς κάκιστα). Θύμισέ μου εσύ πλην του ΚΚΕ που λέει όχι και αν πας να του δώσεις λεφτά, ποιό άλλο κόμμα κατήγγειλε την είσοδο;

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ελα επεσε γραμμή... ο Σύριζα ειναι το πρώην πασοκ και ο Τσίπρας η μετεμψύχωση του Αντρεα.

Πείτε το σε οσους μπορείτε περισσότερους ετσι θα συσπηρώσουμε τα δεξιά πρόβατα που φύγαν απο το μαντρί...αρκεί μόνο να μην πάψαν να τρώνε κουτόχορτο.

Ρε δεν παίζεστε οι δεξιοί...ουτε για τα νηπιαγωγεία δεν ειναι τα επιχειρήματα σας.

Αμερικανάκι την εριξε την ιδέα ή ο πορδοσάλτε;

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Ελα επεσε γραμμή... ο Σύριζα ειναι το πρώην πασοκ και ο Τσίπρας η μετεμψύχωση του Αντρεα.

Πείτε το σε οσους μπορείτε περισσότερους ετσι θα συσπηρώσουμε τα δεξιά πρόβατα που φύγαν απο το μαντρί...αρκεί μόνο να μην πάψαν να τρώνε κουτόχορτο.

Ρε δεν παίζεστε οι δεξιοί...ουτε για τα νηπιαγωγεία δεν ειναι τα επιχειρήματα σας.

Εσύ μην τρολάρεις, δεν ξανασχολούμαι. Πάρτο πρέφα ότι ό,τι έφαγες έφαγες. Έρχεται ψοφοπείνα.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

δηλαδη σας ψηφισαν εξωγηινοι και πηρατε αυτο το ποσοστο?ρε τι μαλακιες εχουμε να δουμε ακομα... :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φίλε μου θα κάνω μια απέλπιδα προσπάθεια να σου εξηγήσω. Ελπίζω ότι θα προσπαθήσεις να με παρακολουθήσεις. Επικαλούμαι τη λογική σου.

1) Το Μνημόνιο ή δραχμή δεν το λέει ο Σαμαράς και ο Μπένυ. Το λένε οι Ευρωπαίοι. Χαμηλόφωνα πέρσυ. Ευθέως φέτος. Μέχρι και ο Κινέζος πρωθυπουργός (που υποτίθεται μας περιμένει με δις και δεν πάμε να τα πάρουμε) είπε ότι στηρίζει την Ελλάδα εντός ευρώ ΕΦΟΣΟΝ ΤΗΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (ψάξε δημοσιεύματα εφημερίδων το φθινόπωρο για επίσκεψη Κινέζου πρωθυπουργού στην Ελλάδα). Για να τελειώνουμε το μνημόνιο ή δραχμή το λέει η λογική. Πώς μπορείς να παραμείνεις στην ευρωζώνη όταν θα καταγγείλεις μονομερώς τη συμφωνία για την παραμονή σου; Πόσο πιο απλά να το πω; Δηλαδή πιστεύεις ότι οι Ευρωπαίοι μας δάνεισαν 130 δις και έχουν έτοιμα άλλα 200 μέχρι το 2020 με αντάλλαγμα την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας από το μνημόνιο κι εμείς θα τους πούμε συνεχίστε να μας δίνετε λεφτά για να μείνουμε μέλος της ευρωζώνης αλλά εμείς θα κάνουμε τριετή στάση πληρωμών και επιτροπή για επαχθές χρέος; Για μαλάκες ψάχνετε;

2)Το γιατί φτάσαμε ως εδώ το είπαμε. Ο Αντρέας διέφθειρε τους έλληνες και τους έμαθε να ζουν με δανεικά πιστεύοντας ότι έχουν μόνο δικαιώματα και καμία υποχρέωση. Γέμισε το δημόσιο με πρασινοφρουρούς, διπλασίασε μισθούς και συντάξεις, νομιμοποίησε τη διαφθορά, τη μίζα και το μέσον. Και για να τον ανταγωνιστεί το πολιτικό σύστημα πλειοδοτούσε σε παροχές. Τις οποίες τις κάλυπτε με εξωτερικό δανεισμό του 17% τη δεκαετία του 80. Όταν λοιπόν έκλεισαν οι αγορές και δε μπορούσαμε να δανειστούμε από πουθενά το 2008, ήρθε η πτώχευση και μετά το Μνημόνιο, δηλαδή η μόνη δανειακή σύμβαση που μας πρότειναν οι Ευρωπαίοι όχι γιατί μας αγαπάνε αλλά γιατί θα είχε κόστος μια άτακτη έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ όταν οι τράπεζές τους ήταν γεμάτες με τοξικά ελληνικά ομόλογα (υπόψιν μέσα σε μια διετία τα έχουν ξεφορτωθεί σχεδόν όλα, αν καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό...)

3) Το 2009 που λες ο Γιωργάκης είπε "λεφτά υπάρχουν" και ο Καραμανλής "μέτρα τώρα". Το ότι ο πρώτος πήρε 42% και ο δεύτερος 31% σου λέει κάτι για τα κριτήρια ψήφου του Ελληνικού λαού; Ποιός λέει τα ευχάριστα να τον ψηφίσουμε. Όποιος λέει τα δύσκολα αλλά αναγκαία ΜΑΥΡΟ. Το 2009 τα έλεγε ο ΓΑΠ, σήμερα τα λέει ο Τσίπρας. Τόσο απλά.

4) Η εφαρμογή του μνημονίου είναι 100% λάθος. Εκεί μαζί σου. Νοικοκύρεμα δεν είναι μόνο φόροι και μειώσεις μισθών (που κι αυτά χρειάζονται). Νοικοκύρεμα είναι και απολύσεις όλων των άχρηστων πρασινοφρουρών από το δημόσιο, άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων που είναι έρμαιο των πρασινοσυνδικαλιστών, μείωση της γραφειοκρατίας, ιδιωτικοποιήσεις ΟΛΩΝ των δημόσιων οργανισμών. Γιατί δεν κάνουν τα δεύτερα; Γιατί έχει κόστος και θα τα βάλουν με τα σπλάχνα τους. Η απάντηση λοιπόν είναι κάντε και αυτά, όχι έξοδος από το μνημόνιο. Τι λογική είναι αυτή;

Ελπίζω να μπορείς να με παρακολουθήσεις.
και γω θα κάνω μια απέλπιδα προσπάθεια να σου εξηγήσω.

1.
δεν έχω δουλέψει ούτε μια ώρα στο δημόσιο.
2.
κανείς της οικογένειάς μου επίσης.
3.
δεν έχω ψηφίσει ουδέποτε τον Αντρέα.
4.
έχω πληρώσει χρόνια ολόκληρα τα κερατιατικα των λαμόγιων του δημοσιου και των νεοδημοκρατών επιχειρηματιών που θησαύριζαν ενώ εγώ γονάτιζα στους φόρους και στο ΙΚΑ.

τώρα λοιπόν στ αρχίδια μου σε γράφω και σένα και τους ευρωπαίους.
όσα μου φαγατε μου φάγατε. δε θα φάτε και αλλα τόσα απ τα παιδιά μου.
ας πεθάνουν της πείνας αντί να γίνουν δούλοι
εναλλακτικά εσύ και οι μαλάκες οι ευρωπαίοι να πάτε να τα πάρετε πίσω απο τα λαμόγια του πασόκ και τους μεγαλοκαρχαρίες τη ζίμενς, τις γερμανικές που μπάταραν τα υποβρύχια κλπ.
ΦΡΑΓΚΟ παραπάνω μαλάκα ΣΑΜΑΡΑ για να κάνεις εσύ τη ζωή σου και μεις να υποφέρουμε.
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Κάποιοι που βλέπανε μπροστά ναι. Η επίσημη κομματική γραμμή όχι (κακώς κάκιστα). Θύμισέ μου εσύ πλην του ΚΚΕ που λέει όχι και αν πας να του δώσεις λεφτά, ποιό άλλο κόμμα κατήγγειλε την είσοδο;

Δεν θυμάμαι για αυτό σε ρώτησα. Τότε μας προτείνεις να ψηφίσουμε ένα κόμμα, που δεν αντιστάθηκε στην λανθασμένη είσοδο, και δεν επανίδρυσε το κράτος τα 5 χρόνια που κυβέρνησε. Σωστά?
Με την λογική του μικρότερου κακού πάντα. Κάνω λάθος?
Με τι εχέγγυα παρόλα αυτά θεωρείς ότι ενώ τόσα χρόνια δεν πράξανε το πρέπον θα το πράξουν τώρα?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
και γω θα κάνω μια απέλπιδα προσπάθεια να σου εξηγήσω.

1.
δεν έχω δουλέψει ούτε μια ώρα στο δημόσιο.
2.
κανείς της οικογένειάς μου επίσης.
3.
δεν έχω ψηφίσει ουδέποτε τον Αντρέα.
4.
έχω πληρώσει χρόνια ολόκληρα τα κερατιατικα των λαμόγιων του δημοσιου και των νεοδημοκρατών επιχειρηματιών που θησαύριζαν ενώ εγώ γονάτιζα στους φόρους και στο ΙΚΑ.

τώρα λοιπόν στ αρχίδια μου σε γράφω και σένα και τους ευρωπαίους.
όσα μου φαγατε μου φάγατε. δε θα φάτε και αλλα τόσα απ τα παιδιά μου.
ας πεθάνουν της πείνας αντί να γίνουν δούλοι
εναλλακτικά εσύ και οι μαλάκες οι ευρωπαίοι να πάτε να τα πάρετε πίσω απο τα λαμόγια του πασόκ και τους μεγαλοκαρχαρίες τη ζίμενς, τις γερμανικές που μπάταραν τα υποβρύχια κλπ.
ΦΡΑΓΚΟ παραπάνω μαλάκα ΣΑΜΑΡΑ για να κάνεις εσύ τη ζωή σου και μεις να υποφέρουμε.
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Αφου εισαι Κυπριος, τι μαλακιες μας λες εδω!!  :grin: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
-ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ παλερμοι και λοιποι τιμητες του μπεννυ και του αντωνη κομανετσι ΟΤΑΝ επι 3χρονια το μπατσοκ ΒΙΑΖΕ την κοινη λογικη ,την κοινωνια,τις δομες τα δικαιωματα και πουλαγε οσο οσο το μελλον μας/σας και το μελλον των επομενων γενεων στους τραπεζιτες???ΠΟΥ κρυβοσασταν ΡΕ ΓΑΜΙΩΛΙΑ ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ οταν ο στρατος του ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΝΕ ΣΤΟ ΤΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΞΟΛ...ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΑΜΙΟΛΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ για 700 ΑΡΓΥΡΙΑ μας γεμιζανε ξυλο επειδη προσπαθουσαμε να σωσουμε οτι μπορουμε ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ/ΣΑΣ......ΘΕΛΕΤΕ να στηριξετε αυτους που επι 40 χρονια ρουφαγαν το αιμα μας,δανειζοντουσαν ασυστολα για να ταιζουν τους Κωμματικους στρατους και τωρα τους πηρε ο πονος να μας σωσουν?ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟΙ -τελειωμενοι τιμητες κλεφτων,υπαλληλων ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ που θελουν την συνεχη αφαιμαξη μας για να συσωρευουν κερδη...ΚΕΡΔΗ ΚΕΡΔΗ ΚΕΡΔΗ μονο μια λεξη στο μυαλο τους υπαρχει ΚΕΡΔΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΠΕΡΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗΣ....ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΘΜΟΙ -ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ....ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ....
στην πουτσα μας τους γράφουμε.
και αν ο τσιπράκος κάνει παρόμοια θα του κόψουμε αυτουνού τ αρχίδια και θα δώσουμε απο ένα στους αλλους δύο καριόληδες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν θυμάμαι για αυτό σε ρώτησα. Τότε μας προτείνεις να ψηφίσουμε ένα κόμμα, που δεν αντιστάθηκε στην λανθασμένη είσοδο, και δεν επανίδρυσε το κράτος τα 5 χρόνια που κυβέρνησε. Σωστά?
Με τι εχέγγυα παρόλα αυτά θεωρείς ότι ενώ τόσα χρόνια δεν πράξανε το πρέπον θα το πράξουν τώρα?
τα 15 χιλιάρικα το μήνα να πέφτει το βουλευτικό χαρτζηλίκι και στ αρχίδια μας όλα.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ναι αλλα ειναι πλεον θεμα χρονου η επιστροφη στην δραχμη οτι και να λεμε οτι και να κανουμε!!  ;)
εδω αυτα που ειχες γραψει λιγο καιρο πριν...

...Δυο εκλογες εχουμε με την ψηφο μας.

1. Τροικα και ΔΝΤ για τα επομενα 8 χρονια (και αλλο κουρεμα το 2014)
2. Αμεση χρεωκοπια και επιστροφη στην δραχμη.

Ολα τα αλλα ειναι λογια παραπλανητικα!...

τι εγινε και αλλη κωλοτουμπα εκανες? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Το αν θα πράξουν το πρέπον τώρα που τους μπήκε κι αυτών το αγγούρι στον κώλο μένει ν'αποδειχτεί. Επί μνημονίου δεν έχουν κυβερνήσει. Λένε ότι εκτός από κόψιμο μισθών και φόρους θα κάνουν και τα υπόλοιπα. Αν δεν τα κάνουν πρώτος θα τους κράξω. Όμως δεν καταλαβαίνω το εξής: γιατί θα προτιμήσω αντί αυτού που λέει το σωστό αλλά έχω αμφιβολίες αν θα το πράξει, κάποιον που λέει το λάθος και εξ ορισμού αποκλείεται να πράξει το σωστό;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γιατί νομίζεις ότι τους απασχολεί τι θα πράξουν;
εδώ το σκουπίδι έχιε διαγράψει το μισό κομματικο πληθυσμό της νέας δημοκρατίας και τώρα τους θέλει όλους πίσω γιατί δε μπορεί να χωνέψει με τίποτα ότι εγινε πρωθυπουργός ο κολλητός και όχι αυτός.

σιγά μην τον νοιαζει τι θα γίνει....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το αν θα πράξουν το πρέπον τώρα που τους μπήκε κι αυτών το αγγούρι στον κώλο μένει ν'αποδειχτεί. Επί μνημονίου δεν έχουν κυβερνήσει. Λένε ότι εκτός από κόψιμο μισθών και φόρους θα κάνουν και τα υπόλοιπα. Αν δεν τα κάνουν πρώτος θα τους κράξω. Όμως δεν καταλαβαίνω το εξής: γιατί θα προτιμήσω αντί αυτού που λέει το σωστό αλλά έχω αμφιβολίες αν θα το πράξει, κάποιον που λέει το λάθος και εξ ορισμού αποκλείεται να πράξει το σωστό;
απο πού κι ως πού ρε μπακλαβά έχεις απριόρι δίκιο;
εγώ λέω ότι λες μαλακίες και συ ότι κρατάς την απολυτη αλήθεια.
κράτα και τα αρχίδια του τσίπρα τώρα

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
εδω αυτα που ειχες γραψει λιγο καιρο πριν...

...Δυο εκλογες εχουμε με την ψηφο μας.

1. Τροικα και ΔΝΤ για τα επομενα 8 χρονια (και αλλο κουρεμα το 2014)
2. Αμεση χρεωκοπια και επιστροφη στην δραχμη.

Ολα τα αλλα ειναι λογια παραπλανητικα!...

τι εγινε και αλλη κωλοτουμπα εκανες? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κωστακη μου κωλοτουμπες δεν κανω και οτι εγραψα ειναι 100% ον ντε σποτ. Κοιτα τα αποτελεσματα των εκλογων!  ;) Τρεχα τωρα στην Ταιλανδη μπας και πηδηξεις κανενα μωρο φθηνα!!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Όμως δεν καταλαβαίνω το εξής: γιατί θα προτιμήσω αντί αυτού που λέει το σωστό αλλά έχω αμφιβολίες αν θα το πράξει, κάποιον που λέει το λάθος και εξ ορισμού αποκλείεται να πράξει το σωστό;

Γιατί όπως αυτός που έλεγε το σωστό στο τέλος δεν το έπραξε λόγω συνθηκών, έτσι και αυτός που λέει το λάθος μπορεί στο τέλος να πράξει το σωστό πάλι λόγω συνθηκών. Αμφιβολίες έχεις κ για τους δυο οκ δεκτόν.
Όμως ο ένας από τους δυο προς το παρόν έχει φανεί ανακόλουθος.
Ο άλλος δεν δοκιμάστηκε.
* Δεν λέω την γνώμη μου, μια ερμηνεία δίνω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom