Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Ο Παπανδρέου ηταν ο μόνος πολιτικός που εφερε κάποιες αλλαγες που βελτιώσαν το αθλιο επίπεδο του Ελληνα.Πέθανε το 93.Απο τότε περάσαν 20 χρόνια το 1/4 του αιώνα και εσύ ακόμα τον δείχνεις για υπέυθυνο.
Απλά σε τσούζει οπως και κάθε δεξιό που χάσατε την κουτάλα για δεκαετίες εξαιτίας του,και απο νέοι γίνατε γέροι μέχρι να ξαναπιάσετε την κουτάλα.Αυτό σας καίει και ολα τα αλλα ειναι κυνήγι μαγγισών και κλανιές παπαγάλων τύπου προτοσάλτε.
ΑΜΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΠΙΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ, ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΠΟΥ ΞΕΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ , ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ. ΝΑ ΤΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Απλά σε τσούζει οπως και κάθε δεξιό που χάσατε την κουτάλα για δεκαετίες εξαιτίας του,και απο νέοι γίνατε γέροι μέχρι να ξαναπιάσετε την κουτάλα.Αυτό σας καίει και ολα τα αλλα ειναι κυνήγι μαγγισών και κλανιές παπαγάλων τύπου προτοσάλτε.
  :rockon:

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
ΑΜΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΠΙΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ, ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΠΟΥ ΞΕΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ , ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ. ΝΑ ΤΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ...
Απεγνωσμένα προσπαθείς να πιαστείς απο τα μαλλία σου.Ετσι ειναι αν δεν εχεις επιχειρήματα φωνάζεις σαν μπουμπούκος

Μάθε να εισαι αντικειμενικός και οχι δεξιόμουτρο.

Αυτή ειναι η αλήθεια και αυτός ειναι ο λόγος που τον ψήφηζε ο κόσμος.

Οσο και να σας πόνεσε τους δεξιούς αυτή ειναι η αλήθεια.

Και δεν ημουνα ΠΟΤΕ ΠΑΣΟΚ.Η γιαγιά μου μπορεί...εγώ οχι.

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Και που ειστε δεξιούληδες,μην το παρατραβάτε με τον Τσίπρα και τον Ανδρέα,γιατί μπορεί στα δεξιόστροφα μυαλά σας να ειναι ο βερζεβούλ,αλλα για πολλά αλλα μυαλά ειναι ο Μαραντόνα.
Αν το συνεχίσετε βλέπω να σας πηδάει και απο τον τάφο.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Εγώ ένα ξέρω αδερφέ. Τη μισή καταστροφή τη φέρατε στη χώρα εσύ κι οι όμοιοί σου με τον Αντρέα, τους Σταμουλοκολλάδες και τους πρασινοφρουρούς του Δημοσίου. Όταν σας έκοψε τη μάσα το ΠΑΣΟΚ γιατί δεν έβρισκε από πού να δανειστεί για να σας δίνει επίδομα έγκαιρης προσέλευσης, ξεβολευτήκατε, τον παρατήσατε σαν γνήσιοι ιδεολόγοι και πήγατε στους Τσιπροκαμμένους και τους αγανακτησμένους που σας υπόσχονται εύκολες λύσεις με δανεικά που θα βρουν από το υπερπέραν για να ολοκληρώσετε την καταστροφή της χώρας. Εγώ λοιπόν όσο ήμουν απέναντι σε εσάς όλους όταν ψηφίζατε Αντρέα, έτσι και είμαι απέναντι σήμερα που αλλάξατε αφεντικά για να συνεχίσετε τη μάσα. Πάρτε χαμπάρι όμως ότι η μάσα σας τελείωσε, είτε σας αρέσει είτε όχι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ο κακός εαυτός σου φταίει γιατί εσύ και όλοι εσείς βγάλατε τον Αντρέα 3 φορές και μαυρίζατε όποιον ήθελε πάγωμα παροχών και νοικοκυριό. Ο κακός σου εαυτός φταίει γιατί γαμάει με τις λαμογιές το Δημόσιο όπου το βρει. Η κρίση του 2008 χτύπησε πρώτα τον αδύναμο κρίκο του παγκοσμίου συστήματος, την Ελλάδα και την οδήγησε στην πτώχευση. Και η πτώχευση έφερε το Μνημόνιο. Όχι το Μνημόνιο την πτώχευση. Μη ζείτε μέσα στην άρνηση. Ψάξτε τι σας φταίει και φτάσαμε ως εδώ.

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΖΩΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Η ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
μάλιστα
οπότε το νέο δεδομένο - αυθαίρετο φυσικά και αυτό- είναι πως ο κακός εγώ ψήφισα 3 φορές τον Αντρίκο...ξαφνικά λοιπόν έβαλα κάτι δεκαετίες στην πλάτη μου...δεν γαμιέται, είπα να μεγαλώσω απότομα - άσε που ανακηρύχτηκα ξαφνικά και ΠΑΣΟΚος από έναν που μας λέει πως η σωτηρία μας είναι στ χέρια του Μπένι και του Σαμαρά.

το δε νέο δεδομένο έρχεται διπλό! μου λέει λοιπόν πως έφαγα και από το δημόσιο....κάνω λαμογιές και το γαμάω όπου το βρω λοιπόν. Μάλιστα

ο λόγος σου γίνεται όλο και πιο εμπεριστατωμένος...συνέχισε και θα πάρεις έδρα δίπλα στο μαρκεζίνη, σε διαβεβαιώ...

ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εγώ ένα ξέρω αδερφέ. Τη μισή καταστροφή τη φέρατε στη χώρα εσύ κι οι όμοιοί σου με τον Αντρέα, τους Σταμουλοκολλάδες και τους πρασινοφρουρούς του Δημοσίου. Όταν σας έκοψε τη μάσα το ΠΑΣΟΚ γιατί δεν έβρισκε από πού να δανειστεί για να σας δίνει επίδομα έγκαιρης προσέλευσης, ξεβολευτήκατε, τον παρατήσατε σαν γνήσιοι ιδεολόγοι και πήγατε στους Τσιπροκαμμένους και τους αγανακτησμένους που σας υπόσχονται εύκολες λύσεις με δανεικά που θα βρουν από το υπερπέραν για να ολοκληρώσετε την καταστροφή της χώρας. Εγώ λοιπόν όσο ήμουν απέναντι σε εσάς όλους όταν ψηφίζατε Αντρέα, έτσι και είμαι απέναντι σήμερα που αλλάξατε αφεντικά για να συνεχίσετε τη μάσα. Πάρτε χαμπάρι όμως ότι η μάσα σας τελείωσε, είτε σας αρέσει είτε όχι.
τρικυμία στο μυαλό....

στηλιτεύεις πρακτικές και μας λες να ψηφίσουμε αυτούς που τις έφεραν και τις ασκούν τις πρακτικές αυτές...
ο άσπρος μανδίας βγαίνει στο νούμερό σου;

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
μάλιστα
οπότε το νέο δεδομένο - αυθαίρετο φυσικά και αυτό- είναι πως ο κακός εγώ ψήφισα 3 φορές τον Αντρίκο...ξαφνικά λοιπόν έβαλα κάτι δεκαετίες στην πλάτη μου...δεν γαμιέται, είπα να μεγαλώσω απότομα - άσε που ανακηρύχτηκα ξαφνικά και ΠΑΣΟΚος από έναν που μας λέει πως η σωτηρία μας είναι στ χέρια του Μπένι και του Σαμαρά.

το δε νέο δεδομένο έρχεται διπλό! μου λέει λοιπόν πως έφαγα και από το δημόσιο....κάνω λαμογιές και το γαμάω όπου το βρω λοιπόν. Μάλιστα

ο λόγος σου γίνεται όλο και πιο εμπεριστατωμένος...συνέχισε και θα πάρεις έδρα δίπλα στο μαρκεζίνη, σε διαβεβαιώ...

ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Το εσύ είναι σχηματικό τύπε. Εννοώ τα άτομα της λογικής και της νοοτροπίας σου. Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, επιβεβαιώθηκα. Για διάβασε τα τελευταία μηνύματα του sav2 στην προηγούμενη σελίδα. Τσιπροκαμμένος που υμνεί τον Αντρέα που μας φέσωσε και τώρα καίγεται ο κώλος μας. Ξέρω πολύ καλά τι λέω εγώ. Τους έχω φάει 20 χρόνια στη μάπα. Και τη μάνα τους πουλάνε για τη μάσα. Στα αρχίδια τους η Ελλάδα. Αν εσύ είσαι μικρός ΄΄οπως λες και έχεις ίχνος πατριωτισμού και ευσυνειδησίας μέσα σου, διάβασε, ψάξε, ρώτα και βγάλε συμπέρασμα για το τι συνέβη στη χώρα από τη μεταπολίτευση και μετά και πώς φτάσαμε ως εδώ.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
τρικυμία στο μυαλό....

στηλιτεύεις πρακτικές και μας λες να ψηφίσουμε αυτούς που τις έφεραν και τις ασκούν τις πρακτικές αυτές...
ο άσπρος μανδίας βγαίνει στο νούμερό σου;
Μην κάνεις το μαλάκα και με νευριάζεις. Εγώ είπα ψηφίστε μνημονιακό κόμμα. Αν βρεις ένα post μου που να λέω ψηφίστε ΠΑΣΟΚ να μου το παραθέσεις. Τι σκατά ρε πούστη μου σε μικρόνοες απευθύνομαι;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πρέπει να καταλάβουν οι πολλοί ότι το δίλημμα δεν είναι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ από τη μια και νέα κόμματα από την άλλη αλλά το δίλημμα εθνικής επιβίωσης και σωτηρίας είναι
ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΕ  Ή  ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΕ;

Κάθε λογικός άνθρωπος καταλαβαίνει ότι το μνημόνιο δεν είναι απλώς η καλύτερη αλλά είναι Η ΜΟΝΗ επιλογή επιβίωσης της χώρας. Απλά γιατί στο μνημόνιο θα περάσουμε δύσκολα ενώ εκτός μνημονίου θα περάσουμε φρικτά για να μην πω δε θα περάσουμε καθόλου. Από όσα κόμματα είναι μνημονιακά, βρείτε ένα και ψηφίστε. Αν ψηφίσετε αντιμνημονιακά λόγω θυμού ή από τιμωρητική διάθεση να ξέρετε ότι εγκληματείτε εις βάρος της πατρίδας και των παιδιών σας.
ο Σαμαράς και ο Μπένι μας λένε Μνημόνιο ή δραχμή
μια και τους πιστεύεις τυφλά (άλλωστε δεν σου έχουνε πει ψέματα ποτέ), μπορείς να μας πεις γιατί μας έφτασαν εδώ;
γιατί μας έλεγαν στο ΠΑΣΟΚ πως υπάρχουνε λεφτά ενώ ο Κωστάκης έλεγε τη ζώνη ένα κρίκο πιο πέρα;
Το μνημόνιο ποιανού λύση είναι, του Μπένι ή του Σαμαρά ή και των δύο;
Και τέλος, αφού είναι η λύση, γιατί βάζουνε μόνο φόρους αλλά δεν καθαρίζουνε τα κοπρόσκυλα που τόσο τους ενοχλούνε και τους δύο;

άστο μην απαντήσεις.
πάλι μαλακία θα πεις
θα μας πεις και για τα παιδιά μας
εσύ τα αγαπάς περισσότερο από εμάς

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
piderof βρίσκεσαι σε σύγχυση...τράβα κάνε ενα κρύο μπάνιο και ξαναέλα.

Αλλιώς διάβαζε τί γράφουμε και μην κάνεις σαν υστερική γεροντοκόρη.

Ο απεγνωσμένος σας αγώνας δείχνει οτι τα εχετε χαμένα,ακόμα και τον ανδρέα αναστήσατε για να περάσετε την προπαγάνδα σας.

Για τους αμεσους φόρους ομως δεν μας λές τίποτα.Εκεί Ο Αντρέας ηταν καλός ε,δεν σας εβαλε δάκτυλο,σας αφησε να ροκανίζετε.Τώρα φταίει που εδωσε συντάξεις στις γιαγιάδες και φαλήρισαμε.

Μιά ζωή απατεώνες και λαμόγια...μιά ζωή.

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Μην κάνεις το μαλάκα και με νευριάζεις. Εγώ είπα ψηφίστε μνημονιακό κόμμα. Αν βρεις ένα post μου που να λέω ψηφίστε ΠΑΣΟΚ να μου το παραθέσεις. Τι σκατά ρε πούστη μου σε μικρόνοες απευθύνομαι;

Και το πασοκ μνημονιακό ειναι,αρα και σε αυτο τους προτρέπεις να πάνε...τί δεν καταλαβαίνεις;

Και πουλάς και πνέυμα...στο ντούζ γρήγορα.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Και το πασοκ μνημονιακό ειναι,αρα και σε αυτο τους προτρέπεις να πάνε...τί δεν καταλαβαίνεις;

Και πουλάς και πνέυμα...στο ντούζ γρήγορα.

o αλλος ο λογαριασμός σου τί εγινε,ξέχασες το password?

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
ο Σαμαράς και ο Μπένι μας λένε Μνημόνιο ή δραχμή
μια και τους πιστεύεις τυφλά (άλλωστε δεν σου έχουνε πει ψέματα ποτέ), μπορείς να μας πεις γιατί μας έφτασαν εδώ;
γιατί μας έλεγαν στο ΠΑΣΟΚ πως υπάρχουνε λεφτά ενώ ο Κωστάκης έλεγε τη ζώνη ένα κρίκο πιο πέρα;
Το μνημόνιο ποιανού λύση είναι, του Μπένι ή του Σαμαρά ή και των δύο;
Και τέλος, αφού είναι η λύση, γιατί βάζουνε μόνο φόρους αλλά δεν καθαρίζουνε τα κοπρόσκυλα που τόσο τους ενοχλούνε και τους δύο;

άστο μην απαντήσεις.
πάλι μαλακία θα πεις
θα μας πεις και για τα παιδιά μας
εσύ τα αγαπάς περισσότερο από εμάς
Φίλε μου θα κάνω μια απέλπιδα προσπάθεια να σου εξηγήσω. Ελπίζω ότι θα προσπαθήσεις να με παρακολουθήσεις. Επικαλούμαι τη λογική σου.

1) Το Μνημόνιο ή δραχμή δεν το λέει ο Σαμαράς και ο Μπένυ. Το λένε οι Ευρωπαίοι. Χαμηλόφωνα πέρσυ. Ευθέως φέτος. Μέχρι και ο Κινέζος πρωθυπουργός (που υποτίθεται μας περιμένει με δις και δεν πάμε να τα πάρουμε) είπε ότι στηρίζει την Ελλάδα εντός ευρώ ΕΦΟΣΟΝ ΤΗΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (ψάξε δημοσιεύματα εφημερίδων το φθινόπωρο για επίσκεψη Κινέζου πρωθυπουργού στην Ελλάδα). Για να τελειώνουμε το μνημόνιο ή δραχμή το λέει η λογική. Πώς μπορείς να παραμείνεις στην ευρωζώνη όταν θα καταγγείλεις μονομερώς τη συμφωνία για την παραμονή σου; Πόσο πιο απλά να το πω; Δηλαδή πιστεύεις ότι οι Ευρωπαίοι μας δάνεισαν 130 δις και έχουν έτοιμα άλλα 200 μέχρι το 2020 με αντάλλαγμα την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας από το μνημόνιο κι εμείς θα τους πούμε συνεχίστε να μας δίνετε λεφτά για να μείνουμε μέλος της ευρωζώνης αλλά εμείς θα κάνουμε τριετή στάση πληρωμών και επιτροπή για επαχθές χρέος; Για μαλάκες ψάχνετε;

2)Το γιατί φτάσαμε ως εδώ το είπαμε. Ο Αντρέας διέφθειρε τους έλληνες και τους έμαθε να ζουν με δανεικά πιστεύοντας ότι έχουν μόνο δικαιώματα και καμία υποχρέωση. Γέμισε το δημόσιο με πρασινοφρουρούς, διπλασίασε μισθούς και συντάξεις, νομιμοποίησε τη διαφθορά, τη μίζα και το μέσον. Και για να τον ανταγωνιστεί το πολιτικό σύστημα πλειοδοτούσε σε παροχές. Τις οποίες τις κάλυπτε με εξωτερικό δανεισμό του 17% τη δεκαετία του 80. Όταν λοιπόν έκλεισαν οι αγορές και δε μπορούσαμε να δανειστούμε από πουθενά το 2008, ήρθε η πτώχευση και μετά το Μνημόνιο, δηλαδή η μόνη δανειακή σύμβαση που μας πρότειναν οι Ευρωπαίοι όχι γιατί μας αγαπάνε αλλά γιατί θα είχε κόστος μια άτακτη έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ όταν οι τράπεζές τους ήταν γεμάτες με τοξικά ελληνικά ομόλογα (υπόψιν μέσα σε μια διετία τα έχουν ξεφορτωθεί σχεδόν όλα, αν καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό...)

3) Το 2009 που λες ο Γιωργάκης είπε "λεφτά υπάρχουν" και ο Καραμανλής "μέτρα τώρα". Το ότι ο πρώτος πήρε 42% και ο δεύτερος 31% σου λέει κάτι για τα κριτήρια ψήφου του Ελληνικού λαού; Ποιός λέει τα ευχάριστα να τον ψηφίσουμε. Όποιος λέει τα δύσκολα αλλά αναγκαία ΜΑΥΡΟ. Το 2009 τα έλεγε ο ΓΑΠ, σήμερα τα λέει ο Τσίπρας. Τόσο απλά.

4) Η εφαρμογή του μνημονίου είναι 100% λάθος. Εκεί μαζί σου. Νοικοκύρεμα δεν είναι μόνο φόροι και μειώσεις μισθών (που κι αυτά χρειάζονται). Νοικοκύρεμα είναι και απολύσεις όλων των άχρηστων πρασινοφρουρών από το δημόσιο, άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων που είναι έρμαιο των πρασινοσυνδικαλιστών, μείωση της γραφειοκρατίας, ιδιωτικοποιήσεις ΟΛΩΝ των δημόσιων οργανισμών. Γιατί δεν κάνουν τα δεύτερα; Γιατί έχει κόστος και θα τα βάλουν με τα σπλάχνα τους. Η απάντηση λοιπόν είναι κάντε και αυτά, όχι έξοδος από το μνημόνιο. Τι λογική είναι αυτή;

Ελπίζω να μπορείς να με παρακολουθήσεις.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Παρέλειψες να μας πεις πόσα χρόνια πήρε η Επανίδρυση

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Είμαστε απέναντι σε κάθε βολεμένο πρασινοφρουρό που επειδή κόπηκε η μάσα από το ΠΑΣΟΚ βρήκε καταφύγιο στα ευχάριστα λόγια και τις νέες υποσχέσεις του Τσίπρα και του Καμμένου. Καταστρέψατε τη χώρα τόσα χρόνια εσείς και ο περιφερόμενος κομματικός στρατός σας. Θα μας έχετε απέναντι.

Ένας στους τέσσερεις (26%) βολεμένους πρασινοφρουρούς ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένο. Κι εσείς νομίζετε ότι οι επαναστάτες καταδίκασαν το δικομματισμό. Όρνια, ε όρνια...

http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/00-ATHINA/2012/Maios/05/resized/seispiroseisPASOK_436_355.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ας δουνε ποιοι πρωην πασοκεμον ηταν υποψηφιοι με τον τσυριζα.δεν λενε να καταλαβουν οτι δεν ειαμστε ουτε στο 80 ουτε στο 90.η ελλαδα ειναι μια χωρα εδω και καιρο σε χρεοκοπια και δεν εχει αλλο δρομο απο το διαπραγματευτει οσο μπορει την δανειακη συμβαση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom