You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκλογές 2012
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 17K
- Εμφανίσεις 388K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ο τσιπουρας πηρε 16% τωρα σωθηκε η ελλαδα
Έναν - εναν θα σας φάμε τους δικκοματιστές.
Παλιολαμογια βολεμενα ;)
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
1. αν κάνουνε τη μαλακία και συνδεθούν με άλλο κόμμα θα χάσουνε - στη δημιουργία ξανά αναφέρομαι. Δεν θα ξαναπάρουνε ούτε κουκί τσακιστό.Για το το 3 αναφέρεσαι στους "δημιουργία ξανά" υποθέτω - συμφωνώ, άν και πρέπει να εξετασουν το ενδεχόμενο συνεργασίας με Μπακογιάννη/Μάνο στις επόμενες εκλογές.
Για το 4 ο Alex είναι άπειρος, χωρίς καμία έκθεση σε διεθνές περιβάλλον (-), ενθουσιώδης και μεγαλομανής - πλήν όμως ας δούμε τι μπορεί να κάνει ... μαύρη γάτα, άσπρη γάτα το ζήτημα είναι να πιάνει ποντίκια ...
Κατά τα άλλα συμφωνώ απολύτως. Ειδικά στο θέμα των προγωστικών το εκλογικό σώμα διέψευσε πλήρως τα αναμενόμενα (τα δε δικά μου καρα-λάθος προγνωστικά τα πλήρωσα και με ένα χιλιάρικο χαμένα στοιχήματα - κλάψ, λίγμ :'(). Μυστήριο τραίνο είμαστε ώς λαός τελικά.
Πάντως μπαίνουμε σε περίοδο κυβερνητικής αστάθειας με αβέβαιη κατάληξη - αφού ότι κι αν λένε τα ζώα τα κουκιά δεν βγαίνουν για συγκρότηση σταθερής κυβέρνησης ...
2. Για τον Τσίπρα, δεν θα έχει την ευκαιρία να δείξει τίποτα... εκτός αν κάνει συνεργασία για κυβέρνηση και κάνει τα καλά του ΛΑΟΣ. Νομίζω πως μετά τα καλά του ΛΑΟΣ, δεν το ξανακάνει άλλος το λάθος το ίδιο.
3. το λέω εδώ και 5 χρόνια πως το σκηνικό μου θυμίζει πολύ προχουντική περίοδο. Κυβερνητική αστάθεια.Δεν είναι τώρα η φάση αυτή. Είναι εδώ και 3 κυβερνήσεις. Η ΝΔ διενέργησε εκλογές 2 φορές χωρίς να κλείσει 4ετία. Το ΠΑΣΟΚ σε μία 2ετία. Το θέμα είνια να καταλάβουνε πως δεν το πάνε καλά το πράγμα. Και από ό,τι βλέπω πριν τις εκλογές αλλά και αμέσως μετά τα αποτελέσματα...δεν το έχουνε καταλάβει.
Τους βλέπω να κλείνουνε γρήγορα εισιτήρια για εξωτερικό...
4. Βλέπω πως προσπαθούνε πολύ να φιμώσουνε τη ΧΑ. Δεν είμαι υπέρ της ΧΑ, αλλά υπάρχουνε πολλοί που ψήφισαν ΧΑ έχοντας ψάξει τις θέσεις τους πρώτα. Που σημαίνει πως συμφωνούνε με αυτές. Το να φιμώνουνε ένα ρεύμα πιο πολύ κακό θα φέρει....
Για ένα πράγμα είμαι σίγουρος και χαίρομαι
πως τα σκουλήκια τα κομματόσκυλα θα αρχίσουνε να σκέφτονται πολύ πριν συνεχίσουνε τις λαμογιές τους τώρα
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.401
- Πόντοι
- 2.606
ΚΟΙΤΑ πασοκι τι "φαπες" θα μαζευετε απο δω και περα....προβλεπω δε το χοντροβουβαλο να μετακομιζει σε πιο νεοφιλελευθερες υπο-συσταση πολυκατοικιες....κατι εργαλεια σαν και σενα σας φανταζομαι με την σημαια στον κωλο!Εσένα ποιός σου μίλησε ρε απολειφάδι;
Κανόνισε κάνα ραντεβού θανάτου με τα χρυσαύγουλα στο προαύλιο της Βουλής μπας και απαλλαγούμε κι'από τους δυό σας.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
α γιαυτο με τρωγανε τοση ωρα
Ακομα δεν εχεις δει τιποτα...
θα τρεχεις να κρυφτεις σε λιγο καιρο.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 11.969
- Πόντοι
- 3.656
οποιος δει τα ποστ μου χτες μιση ωρα πριν τα εξιτ πολ,ξερει ποσο μεσα ειμαι στις ινφο που εχω,χτες επεσα μεσα 99%35% απόχη
18% πάει σε κόμματα εκτός βουλής
και θά έχουμε πρωθυπουργο τον Σαμαρα ΝΔ ΠΟΛΑΝ
ετσι λεω κ τωρα ,παλι απι ινσαιντ πληροφοριες απο πασοκ μερια,οπου επειδη τους βριζω ,με αγαπουν καποιοι ;),ο σαμαρας ΔΕΝ θα γινει πρωθυπουρργος ,οσο κι αν ονειρευεται,ειδικα χωρις καρατζαφυρερ κ ντορα
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
α γιαυτο με τρωγανε τοση ωρα
τυπε στα φαγανε θες να πεις
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
δεν πειράζεικάποτε σου είχα πει ότι έχεις τεράστιο πρόβλημα αντίληψης.
ήξερα ότι έχω δίκιο.
το ζητούμενο ευτυχώς είναι ότι δεν υπάρχουν πολλοί μαλάκες σαν και σένα.
χαίρομαι που άτομα με αντίληψη σαν τη δική σου είναι εκτός Ελλάδος
τι είπαμε; ΓΑΠ δαγκωτό, έτσι;
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.171
- Πόντοι
- 506
Μάλιστα, ότι πείτε κύριε Δελαστίκ.
...Άντε εξαφανίσου, ρε ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ...13%...
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 11.969
- Πόντοι
- 3.656
1.κομματα που αποδεχονται εν ολω τα χρεη κ το μνοημονιο,εινια φαληρισμενα εξ αρχης1. αν κάνουνε τη μαλακία και συνδεθούν με άλλο κόμμα θα χάσουνε - στη δημιουργία ξανά αναφέρομαι. Δεν θα ξαναπάρουνε ούτε κουκί τσακιστό.
2. Για τον Τσίπρα, δεν θα έχει την ευκαιρία να δείξει τίποτα... εκτός αν κάνει συνεργασία για κυβέρνηση και κάνει τα καλά του ΛΑΟΣ. Νομίζω πως μετά τα καλά του ΛΑΟΣ, δεν το ξανακάνει άλλος το λάθος το ίδιο.
2.ο τσιπρας μπορει κ μαλλον θα γινει πρωθυπουργος,με συναινεση η με νεες εκλογες,που θα βγει πρωτος
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 11.969
- Πόντοι
- 3.656
σωθηκε παντως απο τα μνημονια ελπιζω,δεν πιστευω να μας ριξει ο μιχαλολιακοςο τσιπουρας πηρε 16% τωρα σωθηκε η ελλαδα
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Μίδα,οποιος δει τα ποστ μου χτες μιση ωρα πριν τα εξιτ πολ,ξερει ποσο μεσα ειμαι στις ινφο που εχω,χτες επεσα μεσα 99%
ετσι λεω κ τωρα ,παλι απι ινσαιντ πληροφοριες απο πασοκ μερια,οπου επειδη τους βριζω ,με αγαπουν καποιοι ;),ο σαμαρας ΔΕΝ θα γινει πρωθυπουρργος ,οσο κι αν ονειρευεται,ειδικα χωρις καρατζαφυρερ κ ντορα
η Ελλάδα δεν είναι Βέλγιο να μπορεί να ζήσει χωρίς κυβέρνηση για 2 χρόνια.
επομένως θα πρέπει να γίνει κάποια κυβέρνηση προφανώς. Ίσως όχι τώρα με τις ισχύουσες πολιτικές ισορροπίες, αλλά στις επόμενες εκλογές.
Το σίγουρο είναι πως για να γίνει σταθερή κυβέρνηση θα πρεπει τα κόμματα να καταλάβουνε πως το πολιτικό σύστημα με τους ρουφιάνους και τους γλείφτες και τους ανεπρόκοπους μας τέλειωσε. Κι αν δεν το καταλάβουνε άμεσα, θα δούνε και στις επόμενες εκλογές. Και αυτό θα είναι κακό για τη χώρα πια.
Αλλά θα είνια χειρότερο να έχουμε πάλι το ίδιο πούστικο σκηνικό να κυβερνά.
Σε όλα αυτά δεν συνυπολογίζουμε καθόλου το τι γίνεται έξω. Αν δηλαδή θα έχουμε τον απαιτούμενο χρόνο να βρούμε ισορροπίες. Βέβαιο είναι πως αυτό ήταν το χειρότερο δικό τους σενάριο.
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Σταθερός στις απόψεις του όπως όλοι οι "αριστεροί".
Τραβα κρυψου ρε σκουπίδι που εχεις μουτρα και μιλας ακομα!
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Ερώτηση1.κομματα που αποδεχονται εν ολω τα χρεη κ το μνοημονιο,εινια φαληρισμενα εξ αρχης
2.ο τσιπρας μπορει κ μαλλον θα γινει πρωθυπουργος,με συναινεση η με νεες εκλογες,που θα βγει πρωτος
αφού ο Τσίπρας ΔΕΝ μπορεί με το ισχύον εκλογικό σύστημα να πάρει το μπόνους των 50 εδρών του πρώτου κόμματος, τι γίνεται σε περίπτωση που έρθει το κόμμα του πρώτο σε ποσοστό;
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 11.969
- Πόντοι
- 3.656
εχεις καλες προθεσεις αλλα εισαι μια ταχυτητα πισω,δεν θανε 2 χρονια ακυβερνητη η ελλαδα,ολα πανε με ταχυτητα φωτος τωρα που μιλαμε ;)Μίδα,
η Ελλάδα δεν είναι Βέλγιο να μπορεί να ζήσει χωρίς κυβέρνηση για 2 χρόνια.
επομένως θα πρέπει να γίνει κάποια κυβέρνηση προφανώς. Ίσως όχι τώρα με τις ισχύουσες πολιτικές ισορροπίες, αλλά στις επόμενες εκλογές.
Το σίγουρο είναι πως για να γίνει σταθερή κυβέρνηση θα πρεπει τα κόμματα να καταλάβουνε πως το πολιτικό σύστημα με τους ρουφιάνους και τους γλείφτες και τους ανεπρόκοπους μας τέλειωσε. Κι αν δεν το καταλάβουνε άμεσα, θα δούνε και στις επόμενες εκλογές. Και αυτό θα είναι κακό για τη χώρα πια.
Αλλά θα είνια χειρότερο να έχουμε πάλι το ίδιο πούστικο σκηνικό να κυβερνά.
Σε όλα αυτά δεν συνυπολογίζουμε καθόλου το τι γίνεται έξω. Αν δηλαδή θα έχουμε τον απαιτούμενο χρόνο να βρούμε ισορροπίες. Βέβαιο είναι πως αυτό ήταν το χειρότερο δικό τους σενάριο.
περιμενε κ θα δεις,δεν ειναι οπως νομιζεις τα κουκια
ολα αλλαζουν καθε στιγμη που περνα,δεν υπαρχει καμμια κοματικη πειθαρχια σε μπενι κ σαμαρα πλεον
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
όσο τη φιμώνουνε, θα ανεβαίνει.Η ανοδος της χρυσης αυγης ειναι παροδικη. Θα ξεφουσκοσει συντομα. Η πτωση και ισως η διαλυση του Πασοκ θα ειναι μονιμη.
η χθεσινή ομιλία του μιχαλολιάκου κάποιους δυσαρέστησε...αλλά τους περισσότερους τους ευχαρίστησε
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 104
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις
- 5K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις