Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

Επισκέπτης
wef.jpg

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ουτε το 19% δεν έπιασε η ΝΔ  :2funny: :2funny:

Η Ελλάδα θα τα καταφέρει

βρωμοπουστρα... κακη ωρα να χεις.

Καταστρεψατε την ΕΛλαδα.

Πιπα κωλο θα σας παμε... ακομη δεν εχετε δει τιποτα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ο τσιπουρας πηρε 16% τωρα σωθηκε η ελλαδα  :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Για το το 3 αναφέρεσαι στους "δημιουργία ξανά" υποθέτω - συμφωνώ, άν και πρέπει να εξετασουν το ενδεχόμενο συνεργασίας με Μπακογιάννη/Μάνο στις επόμενες εκλογές.

Για το 4 ο Alex είναι άπειρος, χωρίς καμία έκθεση σε διεθνές περιβάλλον (
-
), ενθουσιώδης και μεγαλομανής - πλήν όμως ας δούμε τι μπορεί να κάνει ... μαύρη γάτα, άσπρη γάτα το ζήτημα είναι να πιάνει ποντίκια ...

Κατά τα άλλα συμφωνώ απολύτως. Ειδικά στο θέμα των προγωστικών το εκλογικό σώμα διέψευσε πλήρως τα αναμενόμενα (τα δε δικά μου καρα-λάθος προγνωστικά τα πλήρωσα και με ένα χιλιάρικο χαμένα στοιχήματα - κλάψ, λίγμ  :'(). Μυστήριο τραίνο είμαστε ώς λαός τελικά.

Πάντως μπαίνουμε σε περίοδο κυβερνητικής αστάθειας με αβέβαιη κατάληξη - αφού ότι κι αν λένε τα ζώα τα κουκιά δεν βγαίνουν για συγκρότηση σταθερής κυβέρνησης ...
1. αν κάνουνε τη μαλακία και συνδεθούν με άλλο κόμμα θα χάσουνε - στη δημιουργία ξανά αναφέρομαι. Δεν θα ξαναπάρουνε ούτε κουκί τσακιστό.

2. Για τον Τσίπρα, δεν θα έχει την ευκαιρία να δείξει τίποτα... εκτός αν κάνει συνεργασία για κυβέρνηση και κάνει τα καλά του ΛΑΟΣ. Νομίζω πως μετά τα καλά του ΛΑΟΣ, δεν το ξανακάνει άλλος το λάθος το ίδιο.

3. το λέω εδώ και 5 χρόνια πως το σκηνικό μου θυμίζει πολύ προχουντική περίοδο. Κυβερνητική αστάθεια.Δεν είναι τώρα η φάση αυτή. Είναι εδώ και 3 κυβερνήσεις. Η ΝΔ διενέργησε εκλογές 2 φορές χωρίς να κλείσει 4ετία. Το ΠΑΣΟΚ σε μία 2ετία. Το θέμα είνια να καταλάβουνε πως δεν το πάνε καλά το πράγμα. Και από ό,τι βλέπω πριν τις εκλογές αλλά και αμέσως μετά τα αποτελέσματα...δεν το έχουνε καταλάβει.
Τους βλέπω να κλείνουνε γρήγορα εισιτήρια για εξωτερικό...

4. Βλέπω πως προσπαθούνε πολύ να φιμώσουνε τη ΧΑ. Δεν είμαι υπέρ της ΧΑ, αλλά υπάρχουνε πολλοί που ψήφισαν ΧΑ έχοντας ψάξει τις θέσεις τους πρώτα. Που σημαίνει πως συμφωνούνε με αυτές. Το να φιμώνουνε ένα ρεύμα πιο πολύ κακό θα φέρει....

Για ένα πράγμα είμαι σίγουρος και χαίρομαι
πως τα σκουλήκια τα κομματόσκυλα θα αρχίσουνε να σκέφτονται πολύ πριν συνεχίσουνε τις λαμογιές τους τώρα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
Εσένα ποιός σου μίλησε ρε απολειφάδι;
Κανόνισε κάνα ραντεβού θανάτου με τα χρυσαύγουλα στο προαύλιο της Βουλής μπας και απαλλαγούμε κι'από τους δυό σας.
ΚΟΙΤΑ πασοκι τι "φαπες" θα μαζευετε απο δω και περα....προβλεπω δε το χοντροβουβαλο να μετακομιζει σε πιο νεοφιλελευθερες υπο-συσταση πολυκατοικιες....κατι εργαλεια σαν και σενα σας φανταζομαι με την σημαια στον κωλο!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
α γιαυτο με τρωγανε τοση ωρα  :2funny: :2funny: :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.969
Πόντοι
3.656
35%  απόχη
18% πάει σε κόμματα εκτός βουλής :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

και θά έχουμε πρωθυπουργο τον Σαμαρα ΝΔ ΠΟΛΑΝ
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
οποιος δει τα ποστ μου χτες μιση ωρα πριν τα εξιτ πολ,ξερει ποσο μεσα ειμαι στις ινφο που εχω,χτες επεσα μεσα 99%
ετσι λεω κ τωρα ,παλι απι ινσαιντ πληροφοριες απο πασοκ μερια,οπου επειδη τους βριζω ,με αγαπουν καποιοι ;),ο σαμαρας ΔΕΝ θα γινει πρωθυπουρργος :jerking:,οσο κι αν ονειρευεται,ειδικα χωρις καρατζαφυρερ κ ντορα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κάποτε σου είχα πει ότι έχεις τεράστιο πρόβλημα αντίληψης.
ήξερα ότι έχω δίκιο.
το ζητούμενο ευτυχώς είναι ότι δεν υπάρχουν πολλοί μαλάκες σαν και σένα.
δεν πειράζει
χαίρομαι που άτομα με αντίληψη σαν τη δική σου είναι εκτός Ελλάδος

τι είπαμε; ΓΑΠ δαγκωτό, έτσι;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.969
Πόντοι
3.656
1. αν κάνουνε τη μαλακία και συνδεθούν με άλλο κόμμα θα χάσουνε - στη δημιουργία ξανά αναφέρομαι. Δεν θα ξαναπάρουνε ούτε κουκί τσακιστό.

2. Για τον Τσίπρα, δεν θα έχει την ευκαιρία να δείξει τίποτα... εκτός αν κάνει συνεργασία για κυβέρνηση και κάνει τα καλά του ΛΑΟΣ. Νομίζω πως μετά τα καλά του ΛΑΟΣ, δεν το ξανακάνει άλλος το λάθος το ίδιο.
1.κομματα που αποδεχονται εν ολω τα χρεη κ το μνοημονιο,εινια φαληρισμενα εξ αρχης
2.ο τσιπρας μπορει κ μαλλον θα γινει πρωθυπουργος,με συναινεση η με νεες εκλογες,που θα βγει πρωτος

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οποιος δει τα ποστ μου χτες μιση ωρα πριν τα εξιτ πολ,ξερει ποσο μεσα ειμαι στις ινφο που εχω,χτες επεσα μεσα 99%
ετσι λεω κ τωρα ,παλι απι ινσαιντ πληροφοριες απο πασοκ μερια,οπου επειδη τους βριζω ,με αγαπουν καποιοι ;),ο σαμαρας ΔΕΝ θα γινει πρωθυπουρργος :jerking:,οσο κι αν ονειρευεται,ειδικα χωρις καρατζαφυρερ κ ντορα
Μίδα,

η Ελλάδα δεν είναι Βέλγιο να μπορεί να ζήσει χωρίς κυβέρνηση για 2 χρόνια.
επομένως θα πρέπει να γίνει κάποια κυβέρνηση προφανώς. Ίσως όχι τώρα με τις ισχύουσες πολιτικές ισορροπίες, αλλά στις επόμενες εκλογές.

Το σίγουρο είναι πως για να γίνει σταθερή κυβέρνηση θα πρεπει τα κόμματα να καταλάβουνε πως το πολιτικό σύστημα με τους ρουφιάνους και τους γλείφτες και τους ανεπρόκοπους μας τέλειωσε. Κι αν δεν το καταλάβουνε άμεσα, θα δούνε και στις επόμενες εκλογές. Και αυτό θα είναι κακό για τη χώρα πια.

Αλλά θα είνια χειρότερο να έχουμε πάλι το ίδιο πούστικο σκηνικό να κυβερνά.

Σε όλα αυτά δεν συνυπολογίζουμε καθόλου το τι γίνεται έξω. Αν δηλαδή θα έχουμε τον απαιτούμενο χρόνο να βρούμε ισορροπίες. Βέβαιο είναι πως αυτό ήταν το χειρότερο δικό τους σενάριο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
1.κομματα που αποδεχονται εν ολω τα χρεη κ το μνοημονιο,εινια φαληρισμενα εξ αρχης
2.ο τσιπρας μπορει κ μαλλον θα γινει πρωθυπουργος,με συναινεση η με νεες εκλογες,που θα βγει πρωτος
Ερώτηση

αφού ο Τσίπρας ΔΕΝ μπορεί με το ισχύον εκλογικό σύστημα να πάρει το μπόνους των 50 εδρών του πρώτου κόμματος, τι γίνεται σε περίπτωση που έρθει το κόμμα του πρώτο σε ποσοστό;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.969
Πόντοι
3.656
Μίδα,

η Ελλάδα δεν είναι Βέλγιο να μπορεί να ζήσει χωρίς κυβέρνηση για 2 χρόνια.
επομένως θα πρέπει να γίνει κάποια κυβέρνηση προφανώς. Ίσως όχι τώρα με τις ισχύουσες πολιτικές ισορροπίες, αλλά στις επόμενες εκλογές.

Το σίγουρο είναι πως για να γίνει σταθερή κυβέρνηση θα πρεπει τα κόμματα να καταλάβουνε πως το πολιτικό σύστημα με τους ρουφιάνους και τους γλείφτες και τους ανεπρόκοπους μας τέλειωσε. Κι αν δεν το καταλάβουνε άμεσα, θα δούνε και στις επόμενες εκλογές. Και αυτό θα είναι κακό για τη χώρα πια.

Αλλά θα είνια χειρότερο να έχουμε πάλι το ίδιο πούστικο σκηνικό να κυβερνά.

Σε όλα αυτά δεν συνυπολογίζουμε καθόλου το τι γίνεται έξω. Αν δηλαδή θα έχουμε τον απαιτούμενο χρόνο να βρούμε ισορροπίες. Βέβαιο είναι πως αυτό ήταν το χειρότερο δικό τους σενάριο.
εχεις καλες προθεσεις αλλα εισαι μια ταχυτητα πισω,δεν θανε 2 χρονια ακυβερνητη η ελλαδα,ολα πανε με ταχυτητα φωτος τωρα που μιλαμε ;)
περιμενε κ θα δεις,δεν ειναι οπως νομιζεις τα κουκια
ολα αλλαζουν καθε στιγμη που περνα,δεν υπαρχει καμμια κοματικη πειθαρχια σε μπενι κ σαμαρα πλεον

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Η ανοδος της χρυσης αυγης ειναι παροδικη. Θα ξεφουσκοσει συντομα. Η πτωση και ισως η διαλυση του Πασοκ θα ειναι μονιμη.
όσο τη φιμώνουνε, θα ανεβαίνει.
η χθεσινή ομιλία του μιχαλολιάκου κάποιους δυσαρέστησε...αλλά τους περισσότερους τους ευχαρίστησε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom