Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
ο ππ πως και δεν εμφανίστηκε να πανηγυρισει?
Θα το γλεντάει σε κάνα κουτούκι με άλουστες σανδαλοφορούσες φαίνεται..με χόρτα,γίγαντες,ελιές και ρετσίνα. :P
με πιπες απο τα πακια θα το γιορταζει. τα τελευταια τους γαμησια ειναι μεσα στα κοινοβια.
ερχετε ξεβρωμισμα σε λιγες μερες.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
με πιπες απο τα πακια θα το γιορταζει. τα τελευταια τους γαμησια ειναι μεσα στα κοινοβια.
ερχετε ξεβρωμισμα σε λιγες μερες.
Θα μας κλάσετε τα αρχίδια :2funny:,επειδή κ γω είμαι σε καλή διάθεση να κεράσω μαλαματίνα αλβανέ εθνικιστή;;; :booty:

Graigos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
1
Ακου καλο μου, μετα την απομακρυνση εκ της καλπης, ουδεν λαθος αναγνωριζεται.
Θα σου πω μια ιστορία:
Κάποτε έιχα ΕΠΙλΕΞΕΙ εναν υπάλληλο για να με βοηθα στο μαγαζί, επείδη ειχα δουλεια και δεν προλαβαινα να τα κανω ΟΛΑ ΕΓΩ.
Ο συγκεκριμένος με ΕΚΛΕΒΕ και με ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΣΕ. Οταν το ΕΜΑΘΑ αρχισε και να με ΑΠΕΙΛΕΙ.Δεν χρειάζεται καν να αναφερω οτι τον ΑΠΕΛΥΣΑ μέτα(αυτο είναι διευκρίνηση για νηπια).
Παράλληλα με εισαγγελική παραγγελία τον ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑ για απειλη, του "τραβηξανε" το αυτακι στο αστυνομικο τμημα και χέστηκε γιατι ήταν και
θράσυδειλος και στην συνέχεια του ΓΑΜΗΣΑ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ στα δικαστήρια οπου και δικαιώθηκα. ΠΗΡΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ που μου είχε κλέψει τελικά
Ο τυπος τώρα δουλευει ΑΛΛΟΥ. Ξέρεις που;
Στην οδο σολωμου, καθετη στην Γ. Λαμπράκη στον δημο Κορυδαλλου..
Παρεμπιπτόντως αυτη εινα ΑΛΗΘΙΝΗ ιστορία.
Καλού κακού κάνε όμως και τις αναγωγές σου, οπως εχει πει και μια ΜΟΡΦΗ στο σαιτ...

Graigos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
1
ο φερης τελειωσε τυπε
ο [size=10pt]τρελοπουλος[/size] δυσκολο αλλα ισως
Τύπε μην τον κλαις :'( αυτόν, έχει πάρει μεγάλη δουλεία στους ώμους του, θα αναμορφώσει το ΣΚΟΠΙΑΝΟ αναγνωστικό.. :rolleyes: :huh: :huh:

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Τελευταίο βγαίνει το κόμμα της Τζούλιας Αλεξανδράτου και του Δ. Βεργή, έχοντας αποσπάσει την ψήφο 23 πολιτών

Πράγματι, τον χαντάκωσε τον άνθρωπο:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Β' ΑΘΗΝΩΝ:

2009      2012
Ψήφοι Βεργή:   4.028        5

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ένα σχόλιο μια και δεν έχω πολύ χρόνο

1. χαίρομαι που στα προγνωστικά μου έπεσα έξω παρασάγγας. Περίμενα πως ο Έλληνας θα μαλακιζόταν πάλι. Τελικά αποδείχτηκε πως στην επαρχία κάποιοι εξακολουθούνε να είναι στον κόσμο τους ακόμα.

2. χαίρομαι που δεν μπήκε το ΛΑΟΣ. Να μάθει ο Πλεύρης και ο Βελόπουλος πως στις πολλές κωλοτούμπες ζαλίζεσαι

3. Χαίρομαι που το κόμμα που ψήφισα πήρε με μόλις 1 μήνα ζωή πάνω από 2%. Απλός πολιτικός λόγος και φυσιολογικές θέσεις. Στις επόμενες θα ανέβει στο 3%.

4. Φοβάμαι τον Τσίπρα, δεν τον θεωρώ ικανό. Μακάρι πάλι να κάνω λάθος.

5. ΧΑ. θα σφίξουνε κώλοι στη Βουλή. Αν και δεν θα σχηματιστεί κυβέρνηση για να δούμε γλέντια ακόμα. Στις επόμενες θα είναι αλλιώς το σκηνικό.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
γιατι χαιρεται ο κοσμος και χαμογελα ο τσιπρας;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
35%  απόχη
18% πάει σε κόμματα εκτός βουλής :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

και θά έχουμε πρωθυπουργο τον Σαμαρα ΝΔ ΠΟΛΑΝ
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

1. χαίρομαι που στα προγνωστικά μου έπεσα έξω παρασάγγας. Περίμενα πως ο Έλληνας θα μαλακιζόταν πάλι. Τελικά αποδείχτηκε πως στην επαρχία κάποιοι εξακολουθούνε να είναι στον κόσμο τους ακόμα.

2. χαίρομαι που δεν μπήκε το ΛΑΟΣ. Να μάθει ο Πλεύρης και ο Βελόπουλος πως στις πολλές κωλοτούμπες ζαλίζεσαι

3. Χαίρομαι που το κόμμα που ψήφισα πήρε με μόλις 1 μήνα ζωή πάνω από 2%. Απλός πολιτικός λόγος και φυσιολογικές θέσεις. Στις επόμενες θα ανέβει στο 3%.

5. ΧΑ. θα σφίξουνε κώλοι στη Βουλή. Αν και δεν θα σχηματιστεί κυβέρνηση για να δούμε γλέντια ακόμα. Στις επόμενες θα είναι αλλιώς το σκηνικό.
κάποτε σου είχα πει ότι έχεις τεράστιο πρόβλημα αντίληψης.
ήξερα ότι έχω δίκιο.
το ζητούμενο ευτυχώς είναι ότι δεν υπάρχουν πολλοί μαλάκες σαν και σένα.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Για το το 3 αναφέρεσαι στους "δημιουργία ξανά" υποθέτω - συμφωνώ, άν και πρέπει να εξετασουν το ενδεχόμενο συνεργασίας με Μπακογιάννη/Μάνο στις επόμενες εκλογές.

Για το 4 ο Alex είναι άπειρος, χωρίς καμία έκθεση σε διεθνές περιβάλλον (
-
), ενθουσιώδης και μεγαλομανής - πλήν όμως ας δούμε τι μπορεί να κάνει ... μαύρη γάτα, άσπρη γάτα το ζήτημα είναι να πιάνει ποντίκια ...

Κατά τα άλλα συμφωνώ απολύτως. Ειδικά στο θέμα των προγωστικών το εκλογικό σώμα διέψευσε πλήρως τα αναμενόμενα (τα δε δικά μου καρα-λάθος προγνωστικά τα πλήρωσα και με ένα χιλιάρικο χαμένα στοιχήματα - κλάψ, λίγμ  :'(). Μυστήριο τραίνο είμαστε ώς λαός τελικά.

Πάντως μπαίνουμε σε περίοδο κυβερνητικής αστάθειας με αβέβαιη κατάληξη - αφού ότι κι αν λένε τα ζώα τα κουκιά δεν βγαίνουν για συγκρότηση σταθερής κυβέρνησης ...

Επισκέπτης
Θα βάλει μυαλό το ΚΚΕ κ το νέο σήμα ως ενωμένοι θα'ναι αυτό:

Παπαζολη το ΚΚΕ δυστηχως δεν βαζει μυαλο. Ξεφορτωθητε την Αλεκα και κατι πλαιοκομμουνιστες γιατι βλεπω να σας περναει και η ΑΝΤΑΡΣΙΑ αν ξανα γινουν εκλογες :2funny: :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ο βεργης απο 20000  71;  :2funny: :2funny: :2funny:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
688
Πόντοι
6.755
Ξέρεται ΑΛΑΝΙΑ τούτη τη Βδομάδα και την Αλλη,ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,πχ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ,και άλλα διάφορα που βαριέμαι να τα γράφω αλλά όσοι τα ψάχνετε θα τα ξέρετε,ΜΗΠΩΣ,βολέυει το ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ,να μην έχει ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?,μια ταπεινή ΣΚΕΨΗ ΑΠΟ των forest.

Επισκέπτης
Σταθερός στις απόψεις του όπως όλοι οι "αριστεροί". :2funny:

Εχεις ορεξη για αστειακια βλεπω. Πως περασε η χτεσινη νυχτα, λεγατε ανεκδοτα στα γραφεια για να μη σας παρει απο κατω κι αρχισετε και βαρατε τα κεφαλια σας στον τοιχο ?

Επισκέπτης
Εσένα ποιός σου μίλησε ρε απολειφάδι;
Κανόνισε κάνα ραντεβού θανάτου με τα χρυσαύγουλα στο προαύλιο της Βουλής μπας και απαλλαγούμε κι'από τους δυό σας.

Η ανοδος της χρυσης αυγης ειναι παροδικη. Θα ξεφουσκοσει συντομα. Η πτωση και ισως η διαλυση του Πασοκ θα ειναι μονιμη.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
οι σφυριζαιοι  καβαλησανε την καλαμα :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καλημερα παιχτουρια  :2funny:

παω να δω το προφιλ της λατρειας μου να ενημερωθω για τις αναλυσεις  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θα σου πω μια ιστορία:
Κάποτε έιχα ΕΠΙλΕΞΕΙ εναν υπάλληλο για να με βοηθα στο μαγαζί, επείδη ειχα δουλεια και δεν προλαβαινα να τα κανω ΟΛΑ ΕΓΩ.
Ο συγκεκριμένος με ΕΚΛΕΒΕ και με ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΣΕ. Οταν το ΕΜΑΘΑ αρχισε και να με ΑΠΕΙΛΕΙ.Δεν χρειάζεται καν να αναφερω οτι τον ΑΠΕΛΥΣΑ μέτα(αυτο είναι διευκρίνηση για νηπια).
Παράλληλα με εισαγγελική παραγγελία τον ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑ για απειλη, του "τραβηξανε" το αυτακι στο αστυνομικο τμημα και χέστηκε γιατι ήταν και
θράσυδειλος και στην συνέχεια του ΓΑΜΗΣΑ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ στα δικαστήρια οπου και δικαιώθηκα. ΠΗΡΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ που μου είχε κλέψει τελικά
Ο τυπος τώρα δουλευει ΑΛΛΟΥ. Ξέρεις που;
Στην οδο σολωμου, καθετη στην Γ. Λαμπράκη στον δημο Κορυδαλλου..
Παρεμπιπτόντως αυτη εινα ΑΛΗΘΙΝΗ ιστορία.
Καλού κακού κάνε όμως και τις αναγωγές σου, οπως εχει πει και μια ΜΟΡΦΗ στο σαιτ...

Εσυ ήσουν άγιος τύπε ε?  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom