Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Καλα εισαι πιτσιρικας και δεν προλαβες την εποχη που γυρναγανε δεκα δεκα και βουταγανε φλαιτ και μαρτινς απο ανυποψιαστα 16χρονα...Η βαραγανε μεμονωμενους μαλλιαδες γιατι φοραγανε μπλουζα με το σημα της ειρηνης...

Και οσο για το  :knuppel: τραβα ρωτα τι ειχε παθει τοτε ο κοστελο με την παρεα του εξω απο την Rainbow και ελα να μας πεις μετα :birdman:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
πολλοι νεοι δεν τα ξερουν, γιαυτο και σου λενε θα εχουν φωνη και τσαμπουκα στην βουλη...
ελπιζω μετα τα χτεσινα να καταλαβαν και στις επομενες, γιατι μεχρι το τελος του μηνα θα υπαρχουν επομενες εκλογες να τους αφησουν απεξω...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Καλα εισαι πιτσιρικας και δεν προλαβες την εποχη που γυρναγανε δεκα δεκα και βουταγανε φλαιτ και μαρτινς απο ανυποψιαστα 16χρονα...Η βαραγανε μεμονωμενους μαλλιαδες γιατι φοραγανε μπλουζα με το σημα της ειρηνης...

Και οσο για το  :knuppel: τραβα ρωτα τι ειχε παθει τοτε ο κοστελο με την παρεα του εξω απο την Rainbow και ελα να μας πεις μετα :birdman:
φάκιου χίπι :birdman:

εντάξει οι τύποι είναι τέρμα ακραίοι, σήμερα είδα και το βίντεο όλοι όρθιοι, οι δημοσιογράφοι που ήταν παρόντες θα πρέπει να είχαν χεστεί πάνω τους με τα καραφλά γομάρια :2funny: τον κασιδιάρη πού τον είδες εκεί μέσα στην αίθουσα? :think:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
το είπα προηγουμένως
πως η επαρχία ακόμα κοιμάται

πες καλητερα οτι οι παπουδες γιαγιαδες εκαναν καλη δουλεια στην επαρχια...

αλλα αυτο που δεν μορω να καταλαβω ειναι η πουτανα η κρητη και την ροδοπη λιγο γαμιση εφαγανε που παλι πασοκ ψυφισαν

ας ξαναβγουνε οι πουστιδες στα καναλια να διαμαρτυρωνται...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν πειράζει
χαίρομαι που άτομα με αντίληψη σαν τη δική σου είναι εκτός Ελλάδος

τι είπαμε; ΓΑΠ δαγκωτό, έτσι;
εγώ το παραδέχτηκα ότι τον ψήφισα γιατί με κορόιδεψε και άλλα ξα ρότα.
εσύ ρε ηλίθιε τι μας έλεγες τόσο καιρό ;
ότι ο δικομματισμός θα γαμήσει.

και συ ψήφισες λέει ένα κόμμα ενός μηνός απο κάτι μαλάκες "τεχνοκράτες" που έχουν "δουλεψει" στη ζωή τους γι αυτό θα μας έσωζαν.
Υ.Γ.
Η μαλακία του έλληνα, η έλλειψη αντίληψης και η ηλιθιότητα έχει ξεφύγει απο κάθε μέτρο.

Ο Περικλής ρε μαλάκες τι επαγγελόταν; ηλίθιοι.
Η πολιτική λέει απέτυχε γιατί οι πολιτικοί μας ήταν ανεπάγγελτοι.

ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ η πολιτική ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΑΠΛΑ όπως και σε κάθε τι άλλο στη ζωή όταν η κοινωνία ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΛΑΜΟΓΙΑ και οι πολιτικοί τους θα είναι τελευταία λαμόγια.

Αιντε τώρα κάνε μας αλλη μια κοινωνικοπολιτική ανάλυση.

Και ξαναλέω Ηλίθιε. 600νμ μακριά είχα καλύτερη αντίληψη της κατάστασης απο εσένα που ζεις ΕΝΤΑΥΘΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ.
κι όμως έχεις το θράσος να ποστάρεις τις μαλακίες σου ακόμα.

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6

αλλα αυτο που δεν μορω να καταλαβω ειναι η πουτανα η κρητη και την ροδοπη λιγο γαμιση εφαγανε που παλι πασοκ ψυφισαν

Στην Κρήτη έχουν καεί απο τους μπάφους. Στην Ροδόπη δεν υπάρχει δημοκρατία. Κάνει κουμάντο το Τουρκικό προξενείο. Έδωσαν εντολή στους μουσουλμάνους να ψηφίσουν τον Πασόκο υποψήφο οπότε ο χάρτης έγινε πράσινος.

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Μην θεωρείτε οτι θα "ξεφουσκώσουν" ευκολα.
Κοντά μισό εκατ. τους ψήψισε και οι περισσότεροι γι'αυτόν τον λόγο που ειδατε.

Και φυσικά οι νεολαίοι δεν ξέρουν τίποτα για φασίστες και Εθνικιστές,μπορεί να τους βλέπουν και σαν ηρωες των κόμιξ.
Ειναι αλλωστε πολύ κοντά στους παιδικούς τους ηρωες,Γκορμίτι,ντραγκονμπολ και στα τέρατα των βιντεογκέιμς.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

και συ ψήφισες λέει ένα κόμμα ενός μηνός απο κάτι μαλάκες "τεχνοκράτες" που έχουν "δουλεψει" στη ζωή τους γι αυτό θα μας έσωζαν.
Υ.Γ.
Η μαλακία του έλληνα, η έλλειψη αντίληψης και η ηλιθιότητα έχει ξεφύγει απο κάθε μέτρο.

ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ η πολιτική ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΑΠΛΑ όπως και σε κάθε τι άλλο στη ζωή όταν η κοινωνία ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΛΑΜΟΓΙΑ και οι πολιτικοί τους θα είναι τελευταία λαμόγια.

Και ξαναλέω Ηλίθιε. 600νμ μακριά είχα καλύτερη αντίληψη της κατάστασης απο εσένα που ζεις ΕΝΤΑΥΘΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ.

γραφτους σταρχιδιασ λατρεια οταν ακους επιχειρηματα του κωλου.
τοχω ξαναπει. μονο οι διανοητικα καθυστερημενοι και οι πονηροι επωφελουντες ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΝΩΜΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Στην Κρήτη έχουν καεί απο τους μπάφους. Στην Ροδόπη δεν υπάρχει δημοκρατία. Κάνει κουμάντο το Τουρκικό προξενείο. Έδωσαν εντολή στους μουσουλμάνους να ψηφίσουν τον Πασόκο υποψήφο οπότε ο χάρτης έγινε πράσινος.

ααααααα ναι αυτο το ξεχασα ειναι και το συμφωνο παραχωρισεις που υπογραψε το πασοκ μεσα εκει
που για καποιους παλιους εαν θυμουντε ελεγε οτι η τουρκια εχει δικαιωμα εισβολης στην ελλαδα σε περιοδο κρισης....

αληθεια τι κανει η τουρκια οσο καιρο εχουμε κριση....?

τι κανουν οι εθνοσωτηρες με το θεμα τουρκια οσο εχουμε κριση...?

να δω ποτε θα ξυπνησουν ορισμενοι....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετα το χούι.
στην επόμενη 8ετία το 50% που ψηφίζουν σήμερα νδ πασοκ απο χούι θα έχει είτε μείνει ανάπηρο, είτε πεθάνει είτε θα έχει αλσχάιμερ είτε θα είναι κλινικά νεκρό.
το υπόλοιπο 15% θα υπάρχει για να μας θυμίζει ότι κάποτε στη χώρα κυβέρνησαν μετά απο χούντα κάποιοι άχρηστοι βολεμένοι απατεώνες με τις οικογένειες, τα τζάκια και τις μίζες τους.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66

Να σε πω...
Μπές στο ypes.gr και ψάξε τους νομούς της Κρήτης.
Θα δείς απο το 60+% να πέφτει στο 20+% το γαμωΠΑΣΟΚ.
Βασικά βγήκαν πρώτοι γιατί οι άλλοι, στην πλειοψηφία τους,  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ασύστολα.
Το καλό όμως είναι οτι βάση του εκλογικού νόμου οι Μπαστόκοι παίρνουν τα αρχίδια μου και δεν βγάζουν όσους βουλευτές θα δικαιούνταν  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Υ.Γ.

με απλά λόγια είσαι η επιτομή του ηλίθιου και του κωλοτούμπα

ΕΛΕΓΑ και μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε πόστ μου παράθεση πως "ΔΥΣΤΥΧΩΣ" πίστευα πως θα φέρουνε τα δύο κόμματα πάνω από 50%.

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΕΓΑ πως προσωπικά αποφάσισα (και αυτό έκανα) να ψηφίσω Δημιουργία Ξανά.
Το τι προβλέπω δεν έχει σχέση με τις ιδέες μου

το οτι δεν πρόβλεψα σωστά με χαροποιεί ιδιαίτερα

τώρα τι κόλλημα έχεις φάει με την πάρτη μου δεν ξέρω, αλλά εγώ στοίχημα δεν έπαιξα ακριβώς για αυτό το λόγο. Γιατί πάντα θεωρώ πως στις προβλέψεις μου πέφτω έξω σε θέματα που δεν αφορούν δικές μου κινήσεις.

Χαίρομαι ιδιαίτερα για το εκλογικό αποτέλεσμα, αρκεί να πάρουνε οι πούστηδες το μήνυμά τους.

χαίρομαι ιδιαίτερα που ήμουνα λάθος στις προβλέψεις και δεν επιβεβαιώθηκε ο φόβος μου ο κόσμος να κοιμάται ακόμα.

Αν και εξακολουθώ να λέω πως η επαρχία έχει δρόμο ακόμα.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
[size=30pt]13,19%[/size]

[size=25pt]axaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxax[/size]

Επισκέπτης
image.ashx

αμα ξαναδουμε αγροτες και μπλοκα στο δρομο πρεπει να τους ριξουμε τοσο ξυλο που να εχουν πονοκεφαλο και οι αγεννητοι απογονοι  :s&m_1:

Να μας λες ποτε ειναι να περασεις απο Αχαια να στον ανοιγουμε το δρομο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γραφτους σταρχιδιασ λατρεια οταν ακους επιχειρηματα του κωλου.
τοχω ξαναπει. μονο οι διανοητικα καθυστερημενοι και οι πονηροι επωφελουντες ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΝΩΜΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
τον πολιτικό τον ακούς τον μελετάς και βγάζεις τα συμπεράσματά σου.

το πρόγραμμα το πασοκ το είχα ΔΙΑΒΑΣΕΙ ολο (αυτό που μοίραζαν δωρεάν).

τώρα έρχεται ο κάθε εγκεφαλικά παραπληγικός να μου πει ότι το πασοκ εφάρμοσε το πρόγραμμά του και όχι ότι το πασόκ εγκατέστησε χούντα.

τα αλλα είναι για κατανάλωση.
δυστυχώς τέτοιοι παραπληγικοί είναι παντου και γύρω μας σε όλο το κοινωνικό φάσμα. ΠΟλτικά ηλίθιοι ανάπηροι κλπ απο τη δεξιά ως την αριστερά καθορίζουν την πορεία της χώρας μας και τη δική μας.
Ο ίδιος ηλίθιος που μας έλεγες πόσο καταστροφικό θα ήταν να φύγουμε απο το ευρώ μας είπε ότι ψηφισε ενα κόμμα ενός μηνός για να τον βάλει στο σωστό δρόμο.
θα μου πείς μόνο ένας ΓΑΒΡΟΣ μπορεί να θεωρήσει ότι ένας προπονητής χωρίς προυπηρεσία και γνώση του ποδοσφαιρου θα πάρει το τσουλου στο τέλος της σεζόν.
Και δυστυχώς οι αναγωγές και η αντίληψη που λέγαμε είναι ειδος προς εξαφάνιση στην ελλάδα πλέον.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Αυτά εδω είναι τα καλύτερα!!!  :grin:

[size=18pt]Άννα Διαμαντοπούλου,  :pipa2: Γιάννης Ραγκούσης,  :fuck1: Γιώργος Παπακωνσταντίνου,   :s&m_1: Χρήστος Παπουτσής,  :idiot: Πέτρος Ευθυμίου,  :jerking: :jerking:  Παύλος Γερουλάνος,  :kissass2: Νάσος Αλευράς,  :lheel:  Παντελής Οικονόμου,  :humpleg:  Μιλένα Αποστολάκη,  :tits2: Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου,  :grin:  Άννα Νταλάρα,   :tits2: Χρήστος Πρωτόπαπας,   :jerking: Φίλιππος Πετσάλνικος,  :pipa2:  Τηλέμαχος Χυτήρης   :2on1: ,[/size][size=24pt]φαίνεται να μένουν εκτός!!!!![/size]

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τον πολιτικό τον ακούς τον μελετάς και βγάζεις τα συμπεράσματά σου.

το πρόγραμμα το πασοκ το είχα ΔΙΑΒΑΣΕΙ ολο (αυτό που μοίραζαν δωρεάν).

τώρα έρχεται ο κάθε εγκεφαλικά παραπληγικός να μου πει ότι το πασοκ εφάρμοσε το πρόγραμμά του και όχι ότι το πασόκ εγκατέστησε χούντα.

τα αλλα είναι για κατανάλωση.
δυστυχώς τέτοιοι παραπληγικοί είναι παντου και γύρω μας σε όλο το κοινωνικό φάσμα. ΠΟλτικά ηλίθιοι ανάπηροι κλπ απο τη δεξιά ως την αριστερά καθορίζουν την πορεία της χώρας μας και τη δική μας.
Ο ίδιος ηλίθιος που μας έλεγες πόσο καταστροφικό θα ήταν να φύγουμε απο το ευρώ μας είπε ότι ψηφισε ενα κόμμα ενός μηνός για να τον βάλει στο σωστό δρόμο.
θα μου πείς μόνο ένας ΓΑΒΡΟΣ μπορεί να θεωρήσει ότι ένας προπονητής χωρίς προυπηρεσία και γνώση του ποδοσφαιρου θα πάρει το τσουλου στο τέλος της σεζόν.
Και δυστυχώς οι αναγωγές και η αντίληψη που λέγαμε είναι ειδος προς εξαφάνιση στην ελλάδα πλέον.
να μιλήσεις στον Αλεξ που όταν του έλεγα πως έχουμε Χούντα μου έλεγε πως είναι δημοκρατία αυτό που έχουμε

α, και να σταματήσεις να διαβάζεις τα μισα ποστ και να καταλαβαίνεις ακόμα λιγότερα

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΕΓΩ πως είναι καταστροφή η έξοδος από το ΕΥΡΩ
και το έχω γραψει ΜΑΛΑΚΑ 100 φορές
λέω πως το να βγεις από το ευρώ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ με τα δεδομένα ΠΡΟ εκλογών. Αν είσαι φτωχός είσαι φτωχός και με ευρώ και με δραχμή.

και είχα πει ακριβώς: πως ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΥΤΟΥΣ

μάθε λοιπόν να διαβάζεις ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΕ και ψεύτη

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετα το χούι.
στην επόμενη 8ετία το 50% που ψηφίζουν σήμερα νδ πασοκ απο χούι θα έχει είτε μείνει ανάπηρο, είτε πεθάνει είτε θα έχει αλσχάιμερ είτε θα είναι κλινικά νεκρό.
το υπόλοιπο 15% θα υπάρχει για να μας θυμίζει ότι κάποτε στη χώρα κυβέρνησαν μετά απο χούντα κάποιοι άχρηστοι βολεμένοι απατεώνες με τις οικογένειες, τα τζάκια και τις μίζες τους.

αυτο που ξερω εγω και λεω ειναι οτι....

την τεταρτη πεμπτη που ειχαν το συμβυλειο
συζητησαν για την παραχωρηση του ελληνικου FIR
πουλησαν μερος των ΕΥΔΑΠ/ΟΣΕ
παραχωρησαν λιμανι(η πιο σωστα μαρινα) της μυτηλινης σε τουρκο επιχειρηματια(συμφωνο παραχωρησης που λεγαμε.....)
και εδωσαν χρυματοδοτηση 25δις ευρο σε τραπεζες με μια ψευτοαναφορα των μμε σε αυτα γιατι ολοι ασχολιοντουσαν με την ανακαληψη του αιωνα οτι οι ναρκωμανεις γυναικες εχουν ειντζ.
και καποιοι ακομα τους λενε μπραβο και τους ψηφισαν...

εεεεεε το θελουν η δεν το θελουν το γαμησι δηλαδη...?

αλλα αν τρως το κουτοχορτο που σου πετανε  τοτε το αξιζεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom