διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Τί ερείπιο καμαρίνι είναι αυτό που της έχουνε δώσει;
Λίγη τσίπα, λίγη ντροπή ρεεεε.
Τί ερείπιο καμαρίνι είναι αυτό που της έχουνε δώσει;
Άσε που παιδεύεται όλη την ώρα να αυτοφωτογραφίζεται αντί να φωνάξει κάποιον παπαράτσι της πούτσας όπως κάνουν όλες!Φτωχό αλλά τίμιο κορίτσι...Τί ερείπιο καμαρίνι είναι αυτό που της έχουνε δώσει;
Άσε που παιδεύεται όλη την ώρα να αυτοφωτογραφίζεται αντί να φωνάξει κάποιον παπαράτσι της πούτσας όπως κάνουν όλες!Φτωχό αλλά τίμιο κορίτσι...
... τα περισσότερα στα παλιά μαγαζιά είναι σκέτες παραγκες ! .το χειρότερο όμως είναι όταν ειναι και παγιδευμένα ...γιατί και αυτό ...πέζει! big .....ears everywhere ;)Τί ερείπιο καμαρίνι είναι αυτό που της έχουνε δώσει;
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$και να μου αποπνέει την σιγουριά ότι στα δύσκολα θα είναι εκεί για μένα.
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
καλα δεν λεω?
Ασφαλώς...καλα δεν λεω?
Ασφαλώς...
Διάβασες πίσω από τα λεγόμενα της μικρής...
5.Εχεις τον τίτλο της πιο σέξι τραγουδίστριας, πώς νιώθεις για αυτό;
Με κολακεύει αλλά δεν είναι κάτι που το επιδίωξα, άλλωστε έχω πει μου αρέσει να αρέσω.
Αναρωτιέμαι ποιος έδωσε αυτό τον τίτλο σ' αυτή την ψωνάρα...
Σέξυ είναι αλλά όχι τόσο όσο λένε,κι αναρωτιέμαι αν δεν είχε τέτοιο στήθος και δεν είχε και το μικρόφωνο στο χέρι ποιος θα την ήξερε...Το πως είναι σέξυ είναι σίγουρα!
Τραγουδίστρια επίσης ΔΕΝ είναι σίγουρα!
Το αν είναι όντως ωραία "παίζει".
Εμένα π.χ. το σώμα της με κολάζει, αλλά το πρόσωπό της μου βγάζει απίστευτη φτήνια...
Ειμαστε οπτικοι τυποι......Βολευομαστε καλυτερα με φωτο, οπου θαυμαζουμε τα φωνητικα τηs προσοντα*δεν έβαλα photos για να διαβάσετε προσεκτικά την συνέντευξη