Νέα

Ειρήνη Παρίση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 337K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Στο fb είνε δηλομένη ος αδερφή. Κι ο τυπάκος παρακάτω σόι πρέπει να ΄ναι.

www.imagebam.com/image/59c27e279170816] [/URL] www.imagebam.com/image/617f43279170821] [/URL] www.imagebam.com/image/4f5069279170824] [/URL]
Μοιάζει να ειναι καλό παιδί ο εν λόγω τύπος  :)
Γενικά,είθισται οι παχύσαρκοι να είναι και καλόψυχοι.Άρα,εκτός απο μουνάρα γυναίκα-έστω με φανερή προδιάθεση για χανούμ μπουρέκ-συναναστρέφεσαι με καλούς ανθρώπους  ;)  :cheesy:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Μοιάζει να ειναι καλό παιδί ο εν λόγω τύπος  :)
Γενικά,είθισται οι παχύσαρκοι να είναι και καλόψυχοι.Άρα,εκτός απο μουνάρα γυναίκα-έστω με φανερή προδιάθεση για χανούμ μπουρέκ-συναναστρέφεσαι με καλούς ανθρώπους  ;)  :cheesy:
Εεε.....και εγώ είμαι καλός άνθρωπος....λες να συναναστραφεί μαζί μου? :grin:

Πάντως έχεις δίκιο,φαίνεται να είναι καλό παιδί....

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
μουνάρα!!

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
881921_10201188869618780_457429871_o.jpg

[URL unfurl="true"]http://patrasevents.gr/News/645ec7ec-2822-4453-8393-82b5ddc58926/patra-tyxeros-o-vavouras-pou-vrike-thn-eirhnh[/url]

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Η τραγουδίστρια-φαινόμενο του facebook, Ειρήνη Παρίση μιλάει στον “ΣΦΥΓΜΟ”!

Η Ειρήνη Παρίση είναι ένα κορίτσι φαινόμενο. Είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα “παιδιά” των social media, που τρελαίνουν τον κόσμο με το προφίλ, τις φωτογραφίες και γενικότερα με τις αναρτήσεις τους…
Η Ειρήνη είναι μια νεαρή τραγουδίστρια που ξέρει με τις φωτογραφίες και τα status της στο facebook ειδικότερα να προκαλεί πανικό και δεν είναι τυχαίο το ότι έχει φωτογραφίες με πάνω από 3.000 likes…! Είναι πολύ σέξυ και το ξέρει και έχει φροντίσει να “χτίσει” ένα πολύ μεγάλο κοινό.
Ο κόσμος της Πάτρας έχει την τύχη να την απολαμβάνει και από κοντά και πλέον με τόσο κόσμο στα πόδια της, η εισαγωγή στη δισκογραφία θα είναι πιο εύκολη. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να επιλέξει το κατάλληλο τραγούδι και να κάνει αργά και σωστά βήματα …
Ποιο πιστεύεις είναι το πιο δυνατό σημείο της Ειρήνης ;

Θεωρω πως το δυνατο μου σημειο ειναι η επικοινωνια με τον κοσμο και αυτο το καταλαβαινω σε καθε επαφη που εχω μαζι του.

Πόσο δύσκολο ή εύκολο είναι για ένα νέο καλλιτέχνη, αυτήν την περίοδο να ξεκινήσει μια καριέρα ;

Η εποχη για να ξεκινησει και να κανει καριερα καποιος νεος καλλιτεχνης ειναι δυσκολη .Τα πραγματα δεν ειναι οπως ηταν πριν μερικα χρονια .Ωστοσο αυτο δεν σημαινει πως καθε νεα προσπαθεια ειναι καταδικασμενη.Το μονο που χρειαζεται ενας καλλιτεχνης για να παει μπροστα ειναι σκληρη δουλεια και αποδοχη απο τον κοσμο .

Τι όνειρα έχεις για εσένα και το τραγούδι ;

Το τραγουδι ειναι το παθος μου.Θα ηθελα να εχω μια καλη πορεια σε αυτο χωρις να χρειαστει να θυσιασω στο βωμο της επιτυχιας την προσωπικη μου ευτυχια .
Σε ποιά θα ήθελες να μοιάσεις;

Στο χωρο μας υπαρχουν πολλοι αξιολογοι καλλιτεχνες απο τους οποιους μπορουν να μαθουν οι νεοι αλλα θεωρω πως ο μονος τροπος για να αφησεις το δικο σου στιγμα ειναι να ακολουθησεις την δικη σου ανεξαρτητη πορεια χωρις να προσπαθεις να μοιασεις σε καποιον.

Θα κάνεις κάτι δισκογραφικό ;

Ηδη ολα ειναι ετοιμα ,σε λιγο μπαινουμε στουντιο με μια δυνατη ομαδα και θεωρω με μια πολυ καλη δουλεια.
Πες μου ένα ονειρικό σχήμα που θα ήθελες να δουλέψεις ;

Εχω συνεργαστει με σπουδαιους και αξιολογους καλλιτεχνες ,το ονειρικο ομως σχημα για μενα δεν εχει να κανει με τα ονοματα αλλα με την επαφη και την χημεια που υπαρχει στο σχημα.

Σου αρέσει να προκαλείς ;

Μου αρεσει να αρεσω…

Πως σου φαίνεται που έχεις τόση μεγάλη απήχηση

Το οτι εχω απηχηση στον κοσμο θεωρω πως ειναι η επιτυχια μου .Το χαιρομαι και το απολαμβανω μαζι τους σε καθε μου εκδηλωση καθως και στο μαγαζι που δουλευω καθε βραδυ.
Αν και νεα σε εχουμε δει να αναλαμβανεις live μονη σου σε διαφορες πολεις της Ελλαδας πχ Κρητη. Πες μας κατι γι αυτο

Οντως κανω live εμφανισεις σε διαφορες πολεις.Εχω μια δυνατη ομαδα μουσικων και τον κοσμο διπλα μου και εχουμε παντα ενα υπεροχο αποτελεσμα .Η Κρητη ηταν ενας μεγαλος σταθμος για μενα λατρεψα την Κρητη και τους ανθρωπους της και θα επαναλαβουμε το επιτυχημενο live πολυ συντομα…

Πιστεύεις ότι αυτό μπορεί να σε βοηθήσει στο τραγούδι ;

Μα αυτο ειναι το μονο που θα με βοηθησει .Αμα εχω τον κοσμο διπλα μου τι αλλο θελω;
Που εμφανίζεσαι τώρα ;

Εμφανιζομαι στα ASTERIA LIVE στην Πατρα.
[video]http://sfygmosradio.gr/i-tragoudistria-fenomeno-tou-facebook-irini-parisi-milai-ston-sfigmo/[/url[/video]]

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Η τραγουδίστρια-φαινόμενο του facebook, Ειρήνη Παρίση μιλάει στον “ΣΦΥΓΜΟ”!

Οντως κανω live εμφανισεις σε διαφορες πολεις.Εχω μια δυνατη ομαδα μουσικων και τον κοσμο διπλα μου και εχουμε παντα ενα υπεροχο αποτελεσμα .Η Κρητη ηταν ενας μεγαλος σταθμος για μενα λατρεψα την Κρητη και τους ανθρωπους της και θα επαναλαβουμε το επιτυχημενο live πολυ συντομα…
Ξαναέλα κοριτσάρα μου κ σου υπόσχομαι να έρθω όσο μακριά κ αν είναι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom