kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Αλβανίλα
μαν σκιπετάρ είναι η παρίση?
τι αλβανιλα ρε, θα μας τρελανετε?ακόμα περιμένω απάντηση από διομήδη, τρύπο ή άλλο ειδήμονα
ποσο ΜΟΥΝΑΡΑ μπορει να ειναι μια ΜΗ ξανθια..
Μπραβο της γιατι ειναι και μουναρα και ξυπνια
μπραβο και σ' εσενα τρυποκαρυδε που προσπαθείς να ποστάρεις μουναρες και μας φτιαχνεις τη μερα
ακόμα περιμένω απάντηση από διομήδη, τρύπο ή άλλο ειδήμονα
Πρέπει να ανατρέξω στα βιογραφικά και μου είναι κόπος. Πέρα από την πλάκα, δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου κάτι τέτοιο.
Αλλά και πάλι ρε μαλ@κακες τι ζόρι τραβάτε με την καταγωγή της κάθε γκόμενας; Δηλαδή για να καταλάβω στα bourdela πάτε μόνο με ελληνίδες ή όταν πάτε να πηδή$ετε γκόμενα ζητάτε βιογραφικό και διαβατήριο;
Κουλάρετε και μην γινόσαστε γραφικοί. Enjoy. ;)
Βαρύ πυροβολικό η τύπισσα.
Άσχετο: από τραγούδι πώς τα πάει;
*Βελτιώνεται σιγα σιγα η φωνή της
Πρέπει να ανατρέξω στα βιογραφικά και μου είναι κόπος. Πέρα από την πλάκα, δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου κάτι τέτοιο.
Αλλά και πάλι ρε μαλ@κακες τι ζόρι τραβάτε με την καταγωγή της κάθε γκόμενας; Δηλαδή για να καταλάβω στα bourdela πάτε μόνο με ελληνίδες ή όταν πάτε να πηδή$ετε γκόμενα ζητάτε βιογραφικό και διαβατήριο;
Κουλάρετε και μην γινόσαστε γραφικοί. Enjoy. ;)
χαχαχαχαχα*Βελτιώνεται σιγα σιγα η φωνή της
χαχαχαχαχα
παντως σε μπουζουκια γινεται δυνατο καμακι με γκομενοπαρεες ειδικα στα μπουζουκια της επαρχιας.
αρκει να υποκρινεσαι αν μπορεις οτι βρισκεσαι σε κεφι.αν μπορεις λεμε...
οντως η μουσικη εχει πολυ δυνατη ενταση.λετε να το κανουν επιτηδες?
Εδω δείξτε λίγη επιείκεια,η φωνή της δεν πατάει καλά πάνω στις νότες
Kέφι με την Celine Dion κάνειςΕίναι λίγο ξενερωτικό τόσο φάλτσο ρε παιδιά...
τυπε βλεπω οτι στηριζεις υποσυνειδητα την θεωρια των δυο ακρων.Kέφι με την Celine Dion κάνεις
Το κάθε είδος στο χώρο του.
Στην επόμενη εκδρομή για να δούμε την Ειρηνούλα με τον Agianna και τον Λούτσο δεν θα σε καλέσουμε
Kέφι με την Celine Dion κάνεις
Το κάθε είδος στο χώρο του.
Στην επόμενη εκδρομή για να δούμε την Ειρηνούλα με τον Agianna και τον Λούτσο δεν θα σε καλέσουμε