Τα θεματα ρε παιδες μου, είναι παρα πολλα, κι εχουμ ειπωθεί μεγαλες αληθειες από αντικρουόμενες αποψεις!
Λιγο πολύ όλα ισχυουν μεχρι ενός σημειου.
ΠΡοσωπικα ξεχωρίζω τα εξης:
1) Το να γαμας ιεροδουλες, δεν είναι και η ευλογια του θεου, αλλα και σε καμμια περιπτωση δεν είναι και καταρα! Ελεος! Η ανοχη τον ιεροδουλων υπαρχει για να προσφερει ασυλια και εκτονωση προωτιστως, και σε τριτη μοιρα βαζω την διασκεδαση! Σκεφτείτε ποσα ψυχολογικα εχουν λυθει από την πορνεια!
2) Δεν επισκέπτονται ολοι τις ιεροδουλες για τους ιδιους λογους, επισης! Καποιοι πανε λογω απελπισίας, αλλοι λογω τροπου ζωης/πεποιηθησης, καποιοι αλλοι απλα για να 'συμπληρωσουν' τα γαμησια που τους λειπουν, αλλοι από περιεργεια, αλλοι καθαρα από καυλα της ολης φασης κτλπ.
Δεν μπορούμε ολοι οι μπουρδελιαρηδες να τσουβαλιαστούμε, ρε παιδια!
3) Τεραστιο ρολο παιζει και η σχεση που εχεις σαν ανδρας, με το αντιθετο φυλο...Διαβαζω πολλα εδώ μεσα-με λυπη-που δαιμονοποιουν τις γυναικες εντελως, ότι είναι ο,τι χειροτερο υπαρχει, και ότι ΟΛΕΣ απλα ενδιαφέρονται να μας πιουν το αιμα....όχι, να μην ειμαστε τοσο παραδόπιστοι και απαισιοδοξοι!
Προσωπικα κι εγω εχω νιωσει εκμεταλλευση από γυναικα, και σιχαθηκα τον ιδιο μου τον εαυτο που εμπλεξα με δαυτη, κι όχι τις γυναικες, επειδή εχω αρκετες φιλες, και γκομενες ειχα κατά καιρους που ηταν εξαιρετικοι ανθρωποι!
Αν καποιος επισκέπτεται τις ιεροδουλες επειδή και μονο φοβαται η μισει τις γυναικες, δεν θα βρει καμμια σωτηρια από πουθενα! Είναι οι ιδιοι τυποι που φερονται στις ιεροδουλες με τον χειροτερο τροπο και μετα παραπονιουνται!
4) Τι πληρωνει ποιος σε γκομενες και σε πορνες....Υπαρχουν ανθρωποι που θεωρουν 'ιπποτικο' να πληρωνουν τα μαλλιοκέφαλα τους προκειμενου να εντυπωσιασουν την κάθε συνοικιακη φτωχομπινεδου, πιστεύοντας ότι μετα θα τις εχουν στο τσεπακι τους! Αμ δε...πισω εχει η αχλαδα την ουρα, μαγκες, και το ονειρο δεν κραταει πολύ!
Δεν βλέπουμε σπανια κατι τυπους να χουν λεφτα, ομορφια, στατους, και να τους τρωνε τις γκομενες κατι φτωχοι κι ασχημοι λιγδες, απλα και μονο επειδή εχουν θρασος!
Αυτοι λαμβάνονται ως πιο ισχυρα αρσεντικα, από το πρωτογονο ενστικτο που υπαρχει μεσα μας, και στις γυναικες! Και η αναζητηση των ισχυρων γονιδιων είναι αυτό που οδηγει μια γυναικα ν ανοιξει τα ποδια της από καυλα!
Η χρηση της πορνειας θα ηταν πολύ φτηνοτερη για κατι τέτοιους επιδειξιες τυπους, και θα τους γλυτωνε από πολλα κομπλεξ.
Προσωπικα, παντα ειχα μια σταθερη (και ποιοτικη θα ελεγα) σχεση με τον αγοραιο ερωτα, διατηρώντας παραλληλα και την προσωπικη μου ζωη. Το ένα δεν αντικαθιστα το άλλο, καθως αλλα πραγματα λαμβανω από μια επισκεψη στα ελαιοτριβεία, κι αλλα από μια εξοδο μ ένα γκομενα που γουστάρω.
Ο αγοραίος ερωτας είναι για να 'συντηρει' καποιες ισορροπιες μεταξυ ανθρωπων και κοινωνιας, και να αποφεύγονται τα χειροτερα (από βιασμους, μεχρι εκτεταμενη μουνοδουλεια), και είναι ένα απαραιτητο εργαλειο!
Παιζει ρολο πως το χρησιμοποιει ο καθενας όμως...