το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
πουτσα μπαλα και καρατεΣε κόβω έτοιμο για γάμο τύπε![]()
κανενας σεβασμος στα βρωμομουνα
πουτσα μπαλα και καρατεΣε κόβω έτοιμο για γάμο τύπε![]()
παντως μου κανει εντυπωση που οι περισσοτεροι εδω μεσα εχετε θετικη αποψη για τις σημερινεσ γκομενες
ισως αυτα που βλεπω εγω γυρω μου δηλ. αχρηστες και ανοικοκυρευτες αλογες που κοιτανε την καλοπεραση τους και πως θα σε εκμεταλλευτουν και μολις σοβαρεψει η σχεση και μπει η κουλουρα 7 στους 10 νεους γαμους να καταληγουν σε διαζυγιο (διατροφη, κουτσουβελα καθε 15 μερες κλπ) να ειναι στη φαντασια μου και μονο
δε χρειαζεται να πας στη λαικη τυπε να παρεις το σακακι του μακαριτη
αμα εισαι μπακουρος μπορεις να παρεις μια φορμουλα, ενα παπουτσακι αθλητικο, να εισαι ανετος και ωραιος, θα πας κι ενα παζαρι του αγιου σπυριδωνα να παρεις μια 6αδα σωβρακα μινερβα ασπρα του στρατου να εχεις να αλλαζεις και εισαι ωραιος
το γκομενακι ομως δε σε θελει ετσι θελει τζινακι, πουκαμισο, ρολογια τσιλικη, σκαρπινακι κι αμα λαχει και θελει μπουζουκια το ΣΚ πρεπει να παρεις κι ενα σετ κλαρινογαμπροσ να τη συνοδευσεισ
σωβρακακι με επιγραφη calvin klain στο λαστιχο επισης απαραιτητο αν πας να γαμησεισ την πριγκηπισσα
και γαμεις ετσι;εγω ντυνομαι λιγο σαν λατερνα. εχω βρει γαματα σωβρακα ουομο καλπικα βεβαια και κατω φοραω υφασματινο φαρδυ με τραβηγμενο το βρακι εξω και ατσαλομποτα για να το παιξω ψαγμενος γιογκι κι ετσι.
μετριοπαθης η αποψη σου τυπε μου
εγω θα διαφωνησω εν μερει ομως
για μενα ενα 90% της σκατοκαταστασης που ζουμε σημερα και δε μιλαω για την οικονομικη κριση, μιλαω για την κριση αξιων,ενα 90% οφειλεται στη χειραφετηση της γυναικας
το εκκρεμες απο κει που ηταν στην καταπιεση και στο μαντρωμα των γυναικων μεχρι πριν 50 χρονια τωρα εχει παει στην απεναντι πλευρα, στην ασυδοσια και την ξεφτιλα
οποιος μου πει εδω μεσα οτι εχει γνωρισει πανω απο 1-2 κοριτσια για σπιτι στη ζωη του κι ειναι κατω απο 30-35 ειναι απλα ψευτης
εχουνε ξευτιλιστει τελειως οι γυναικες
και αυτο που με εκνευριζει πιο πολυ ειναι οτι μαζι με τα δικαιωματα που πηραν δε δεχονται και τις υποχρεωσεις που τα συνοδευουν
δηλαδη ναι μεν βγηκα κι εγω ως γυναικα στην αγορα εργασιας κι εχω τα λεφτα μου αλλα θα κερνας εσυ που εισαι τσετλεμαν
φεμινισμος ala carte
αλλα αφου βρισκουν και τα κανουν... καλα κανουν
μονο μεταλιο δεν εχουν παρει απο μερικους
Δεν πιανουνε μια μπροστα στα livergy απο τα Lidl τυπε. :S :S :S
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και γαμεις ετσι;
Αν εξαιρεσω μερικα γνωστα νικς στο θρεντ σου οι υπολοιποι και βαση των σχολιων τους μοιαζουν να ειναι 25 max.Εχουν ακομα λιγα χρονακια μπροστα τους ωστε να γινουν ευαισθητα σπουργιτακια και μισοκατεστραμενοι πια να επιστρεψουν σε αυτο η παρομοιο θρεντ εκφραζοντας πλεον την αποψη πως ''οι γυναικες ειναι πουτανες'' κι ''εγω δεν ξαναπαντρευομαι'' και ''το ειδα το παραμυθι τους σας λεω'' και κατι τετοια που λενε τα τουφεκισμενα λαγουδακια.
λιγα πραγματα. συνηθως πουρα που με λυπουνται και για το χαρτζηλικι μου.
το παιζω προσφυγοπουλο με εφεση στην γιογκα. αυτα αρεσουν και σε πατσαβουρακια του ψυχικου που μαζευονται σε ψευτογκαλερι κι ετσι.
Έχεις γαμησει φοιτήτρια
Πόσα κιλά είσαιστα λιγα κιλα!!!!
εγω παλι τυπε μου οταν ειπες οτι το παιζεις γιογκι φανταστηκα οτι το ταργκετ γκρουπ σου ειναι η κλασσικη ελλεινιδα εναλλακτικη γκομενα που ακουει μποφιλιου και παει διακοπες στη δονουσα, πανω απο το κρεβατι της εχει κρεμασμενη ονειροπαγιδα και η τελευταια φορα που εφαγε πουτσα ηταν απο το νιονιο το σπιντ στις τουαλετες του μικρου μπρικιου το 2009 μετα απο αναλυση για την οικολογια και τον αντισπισιστικο ακτιβισμο στα χασαπικαλιγα πραγματα. συνηθως πουρα που με λυπουνται και για το χαρτζηλικι μου.
το παιζω προσφυγοπουλο με εφεση στην γιογκα. αυτα αρεσουν και σε πατσαβουρακια του ψυχικου που μαζευονται σε ψευτογκαλερι κι ετσι.
εγω ξερω οτι ενα φιλαρακι καλο που ηταν σπιτογατος και δεν πολυεβγαινε, 30αρης στην ηλικια, δουλευει πωλητης με μισθο 9 κατοσταρικα, τα προηγουμενα χρονια που ηταν μπακουρης χαλαγε για την παρτη του 100-150 ευρω το μηνα γιατι δεν πινει δεν καπνιζει και εδω και 1 χρονο που εχει βρει γκομενα η οποια επισης δουλευει δεν ειναι καμια ανεργη, ο φιλαρακος οχι μονο δε βγαινει με τα 9 κατοσταρικα, αλλα εχει αρχισει και τρωει κι απο τα ετοιμα
στις μποτανεςAν δεν φας τα λεφτά σου με γκόμενες
που θα τα φας..?
αφου πήξαμε στους μουζουρακηδες,για δε το λες,που βαδιζει αυτη η νεολαια θέ μου :-μονο μεταλιο δεν εχουν παρει απο μερικους
στις μποτανες
που αλλου
Πόσα κιλά είσαι
για την γκομενα πρεπει να πας να κουρευτεις, να ξυριστεις, να αγορασεις καινουργια ρουχα και παπουτσια, να βαλεις αρωμα, να παρεις τ' αμαξι να βγεις κεντρο για καφε η ποτο 1,2,3,4,5,10,15 φορες, να φας 20 χυλοπιτες, να σου κατσει η 21η, να τη βγαλεις εξω, να την κερασεις, να της παρεις δωρο, να θυμηθεις την επετειο, να την πας σε παραστασεις και κινηματογραφους, να φας 10 καρτες και λογαριασμους στον οτε για μηνυματα και καληνυχτες, να την πας διακοπες, να της τσονταρεις αν δε βγαινει για καλλυντικα και κομμωτηριο κλπκλπ
γαμαει λαθρο τυπεΤύπε μου καλησπέρα. Από πού προέρχεται το αβατάρ σου?