Νέα

"Εγώ δεν έχω πληρώσει ποτέ για να γαμήσω"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 251
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

"Εγώ δεν έχω πληρώσει ποτέ για να γαμήσω". Αυτός που το λέει αυτό:

• Ψεύδεται για να κερδίσει τις εντυπώσεις

Ψήφοι: 20 34,5%
  • Είχε δοκιμάσει μία φορά άλλα έφαγε φιάσκο και από τότε δεν θέλει ούτε να το σκέφτεται

Ψήφοι: 6 10,3%
  • Κομπάζει χωρίς να σκέφτεται ότι του τρώει πολλαπλάσια χρήματα η γκόμενα

Ψήφοι: 20 34,5%
  • Είναι μάγκας και λέει αλήθεια. Γαμάει όποτε θέλει, έχει πάντα κάβα 2-3 διαθέσιμες

Ψήφοι: 2 3,4%
  • Είναι τσιγκούνης και θεωρεί τον αγοραίο έρωτα πεταμένα λεφτά

Ψήφοι: 10 17,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    58

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
αφου πήξαμε στους μουζουρακηδες,για δε το λες,που βαδιζει αυτη η νεολαια θέ μου :-
μουνοδουλοι πιρφοροαγαπουληδες χυλοπιτακιδες κυλοτακηδες γλυκοκουτσουνελοι τυπε  :vomit:

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
εγω παλι τυπε μου οταν ειπες οτι το παιζεις γιογκι φανταστηκα οτι το ταργκετ γκρουπ σου ειναι η κλασσικη ελλεινιδα εναλλακτικη γκομενα που ακουει μποφιλιου και παει διακοπες στη δονουσα, πανω απο το κρεβατι της εχει κρεμασμενη ονειροπαγιδα και η τελευταια φορα που εφαγε πουτσα ηταν απο το νιονιο το σπιντ στις τουαλετες του μικρου μπρικιου το 2009 μετα απο αναλυση για την οικολογια και τον αντισπισιστικο ακτιβισμο στα χασαπικα

κι εγω ετσι νομιζα αλλα αυτες θελουν το τεποζιτο της καντιλακ για να γαμησεις οποτε το απλουστευσα.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
μουνοδουλοι πιρφοροαγαπουληδες χυλοπιτακιδες κυλοτακηδες γλυκοκουτσουνελοι τυπε  :vomit:
ολοι τους μαζεμενοι σε αυτα τα κωλοτρεντυ μπαρμπερικα που θέλουν ολα τους φιτιλιασμα να μη μεινει ρουθουνι απο δαυτους

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
στις μποτανες
που αλλου

Kαι εγω τρώω λεφτά στις πουτάνες
Με τις γκομενες αν βαλουμε και ταξιδια διακοπές κλπ τρωω πολλά περισσοτερα.
Αλλά εστω και σαν αναμνήσεις κρατάνε πολύ περισσοτερο και πολύ πιο εντονα απο απο τα μπουρδελογαμήσια.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
δε χρειαζεται να πας στη λαικη τυπε να παρεις το σακακι του μακαριτη
αμα εισαι μπακουρος μπορεις να παρεις μια φορμουλα, ενα παπουτσακι αθλητικο, να εισαι ανετος και ωραιος, θα πας κι ενα παζαρι του αγιου σπυριδωνα να παρεις μια 6αδα σωβρακα μινερβα ασπρα του στρατου να εχεις να αλλαζεις και εισαι ωραιος
το γκομενακι ομως δε σε θελει ετσι θελει τζινακι, πουκαμισο, ρολογια τσιλικη, σκαρπινακι κι αμα λαχει και θελει μπουζουκια το ΣΚ πρεπει να παρεις κι ενα σετ κλαρινογαμπροσ να τη συνοδευσεισ
σωβρακακι με επιγραφη calvin klain στο λαστιχο επισης απαραιτητο αν πας να γαμησεισ την πριγκηπισσα

:thumbsup:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ολοι τους μαζεμενοι σε αυτα τα κωλοτρεντυ μπαρμπερικα που θέλουν ολα τους φιτιλιασμα να μη μεινει ρουθουνι απο δαυτους
με κατι trendy μπαρμπερηδες με μουσι τριγωνικο και γιλεκο να ψαλιδιζουν καλλιτεχνικα το ποντικομουστακο και να συζητουν με το βλαχογαμπρο πελατη που θα βγαλει τη σουλα το βραδυ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
με κατι trendy μπαρμπερηδες με μουσι τριγωνικο και γιλεκο να ψαλιδιζουν καλλιτεχνικα το ποντικομουστακο και να συζητουν με το βλαχογαμπρο πελατη που θα βγαλει τη σουλα το βραδυ

:tooth: :tooth: :tooth:

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
αυγατιζουν αυτα τα μαγαζια πλακα πλακα. τελικα οτι πουστοφερνει εχει περαση.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
αδεια τα κομμωτηρια απο γκομενες και γεματα αυτα τα ρημαδια απο φλωρους που ασχολουνται ολημερις με τις τριχες τους μπας και ριξουν τη τασία,παρακμή και αισχοζ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
αδεια τα κομμωτηρια απο γκομενες και γεματα αυτα τα ρημαδια απο φλωρους που ασχολουνται ολημερις με τις τριχες τους μπας και ριξουν τη τασία,παρακμή και αισχοζ

πυρφορισταν τυπε   :headbang:

Επισκέπτης
δε χρειαζεται να πας στη λαικη τυπε να παρεις το σακακι του μακαριτη
αμα εισαι μπακουρος μπορεις να παρεις μια φορμουλα, ενα παπουτσακι αθλητικο, να εισαι ανετος και ωραιος, θα πας κι ενα παζαρι του αγιου σπυριδωνα να παρεις μια 6αδα σωβρακα μινερβα ασπρα του στρατου να εχεις να αλλαζεις και εισαι ωραιος
το γκομενακι ομως δε σε θελει ετσι θελει τζινακι, πουκαμισο, ρολογια τσιλικη, σκαρπινακι κι αμα λαχει και θελει μπουζουκια το ΣΚ πρεπει να παρεις κι ενα σετ κλαρινογαμπροσ να τη συνοδευσεισ
σωβρακακι με επιγραφη calvin klain στο λαστιχο επισης απαραιτητο αν πας να γαμησεισ την πριγκηπισσα

Ναι αλλά τα σώβρακα από τη λαϊκή γαριάζουνε στα 2 πλυσίματα

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
στο μεταξυ ολα τα μπαρμπερογκει εκει μεσα εχουν πολυ ενισχυμενο μαλλι. αν δειτε καραφλας δεν παιζει με την καμια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom