το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
μουνοδουλοι πιρφοροαγαπουληδες χυλοπιτακιδες κυλοτακηδες γλυκοκουτσουνελοι τυπεαφου πήξαμε στους μουζουρακηδες,για δε το λες,που βαδιζει αυτη η νεολαια θέ μου :-
![Vomit :vomit: :vomit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/vomit.gif)
μουνοδουλοι πιρφοροαγαπουληδες χυλοπιτακιδες κυλοτακηδες γλυκοκουτσουνελοι τυπεαφου πήξαμε στους μουζουρακηδες,για δε το λες,που βαδιζει αυτη η νεολαια θέ μου :-
εγω παλι τυπε μου οταν ειπες οτι το παιζεις γιογκι φανταστηκα οτι το ταργκετ γκρουπ σου ειναι η κλασσικη ελλεινιδα εναλλακτικη γκομενα που ακουει μποφιλιου και παει διακοπες στη δονουσα, πανω απο το κρεβατι της εχει κρεμασμενη ονειροπαγιδα και η τελευταια φορα που εφαγε πουτσα ηταν απο το νιονιο το σπιντ στις τουαλετες του μικρου μπρικιου το 2009 μετα απο αναλυση για την οικολογια και τον αντισπισιστικο ακτιβισμο στα χασαπικα
γαμαω προσφυγεςΤύπε μου καλησπέρα. Από πού προέρχεται το αβατάρ σου?
γαμαω προσφυγες
ολοι τους μαζεμενοι σε αυτα τα κωλοτρεντυ μπαρμπερικα που θέλουν ολα τους φιτιλιασμα να μη μεινει ρουθουνι απο δαυτουςμουνοδουλοι πιρφοροαγαπουληδες χυλοπιτακιδες κυλοτακηδες γλυκοκουτσουνελοι τυπε![]()
στις μποτανες
που αλλου
Προβάλλεις ένα πολυπολιτισμικό μοντέλο διαβίωσης τύπε.γαμαω προσφυγες
ολοι τους μαζεμενοι σε αυτα τα κωλοτρεντυ μπαρμπερικα που θέλουν ολα τους φιτιλιασμα να μη μεινει ρουθουνι απο δαυτους
δε χρειαζεται να πας στη λαικη τυπε να παρεις το σακακι του μακαριτη
αμα εισαι μπακουρος μπορεις να παρεις μια φορμουλα, ενα παπουτσακι αθλητικο, να εισαι ανετος και ωραιος, θα πας κι ενα παζαρι του αγιου σπυριδωνα να παρεις μια 6αδα σωβρακα μινερβα ασπρα του στρατου να εχεις να αλλαζεις και εισαι ωραιος
το γκομενακι ομως δε σε θελει ετσι θελει τζινακι, πουκαμισο, ρολογια τσιλικη, σκαρπινακι κι αμα λαχει και θελει μπουζουκια το ΣΚ πρεπει να παρεις κι ενα σετ κλαρινογαμπροσ να τη συνοδευσεισ
σωβρακακι με επιγραφη calvin klain στο λαστιχο επισης απαραιτητο αν πας να γαμησεισ την πριγκηπισσα
φαινοσουν εσυ οτι συχναζες σε μπαρμπεραδικαΧαχαχα εγώ πήγαινα στο 1900
με κατι trendy μπαρμπερηδες με μουσι τριγωνικο και γιλεκο να ψαλιδιζουν καλλιτεχνικα το ποντικομουστακο και να συζητουν με το βλαχογαμπρο πελατη που θα βγαλει τη σουλα το βραδυολοι τους μαζεμενοι σε αυτα τα κωλοτρεντυ μπαρμπερικα που θέλουν ολα τους φιτιλιασμα να μη μεινει ρουθουνι απο δαυτους
με κατι trendy μπαρμπερηδες με μουσι τριγωνικο και γιλεκο να ψαλιδιζουν καλλιτεχνικα το ποντικομουστακο και να συζητουν με το βλαχογαμπρο πελατη που θα βγαλει τη σουλα το βραδυ
αυγατιζουν αυτα τα μαγαζια πλακα πλακα. τελικα οτι πουστοφερνει εχει περαση.
αδεια τα κομμωτηρια απο γκομενες και γεματα αυτα τα ρημαδια απο φλωρους που ασχολουνται ολημερις με τις τριχες τους μπας και ριξουν τη τασία,παρακμή και αισχοζμε κατι trendy μπαρμπερηδες με μουσι τριγωνικο και γιλεκο να ψαλιδιζουν καλλιτεχνικα το ποντικομουστακο και να συζητουν με το βλαχογαμπρο πελατη που θα βγαλει τη σουλα το βραδυ
αδεια τα κομμωτηρια απο γκομενες και γεματα αυτα τα ρημαδια απο φλωρους που ασχολουνται ολημερις με τις τριχες τους μπας και ριξουν τη τασία,παρακμή και αισχοζ
Ναι αλλά τα σώβρακα από τη λαϊκή γαριάζουνε στα 2 πλυσίματα
δε χρειαζεται να πας στη λαικη τυπε να παρεις το σακακι του μακαριτη
αμα εισαι μπακουρος μπορεις να παρεις μια φορμουλα, ενα παπουτσακι αθλητικο, να εισαι ανετος και ωραιος, θα πας κι ενα παζαρι του αγιου σπυριδωνα να παρεις μια 6αδα σωβρακα μινερβα ασπρα του στρατου να εχεις να αλλαζεις και εισαι ωραιος
το γκομενακι ομως δε σε θελει ετσι θελει τζινακι, πουκαμισο, ρολογια τσιλικη, σκαρπινακι κι αμα λαχει και θελει μπουζουκια το ΣΚ πρεπει να παρεις κι ενα σετ κλαρινογαμπροσ να τη συνοδευσεισ
σωβρακακι με επιγραφη calvin klain στο λαστιχο επισης απαραιτητο αν πας να γαμησεισ την πριγκηπισσα
αυγατιζουν αυτα τα μαγαζια πλακα πλακα. τελικα οτι πουστοφερνει εχει περαση.