Νέα

"Εγώ δεν έχω πληρώσει ποτέ για να γαμήσω"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 251
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

"Εγώ δεν έχω πληρώσει ποτέ για να γαμήσω". Αυτός που το λέει αυτό:

• Ψεύδεται για να κερδίσει τις εντυπώσεις

Ψήφοι: 20 34,5%
  • Είχε δοκιμάσει μία φορά άλλα έφαγε φιάσκο και από τότε δεν θέλει ούτε να το σκέφτεται

Ψήφοι: 6 10,3%
  • Κομπάζει χωρίς να σκέφτεται ότι του τρώει πολλαπλάσια χρήματα η γκόμενα

Ψήφοι: 20 34,5%
  • Είναι μάγκας και λέει αλήθεια. Γαμάει όποτε θέλει, έχει πάντα κάβα 2-3 διαθέσιμες

Ψήφοι: 2 3,4%
  • Είναι τσιγκούνης και θεωρεί τον αγοραίο έρωτα πεταμένα λεφτά

Ψήφοι: 10 17,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    58

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
ωραίο θέμα τύποι αλλά οι επιλογές άκυρες.

οι τύποι που δηλώνουν ότι δεν τόχουν πληρώσει ποτέ
κατά συντριπτική πλειοψηφία είναι αυτοί που είχαν δυό γκόμενες στη ζωή τους και τη δεύτερη την παντρεύτηκαν..

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
Το μουνι είναι ιστορικά τεκμηριωμένο ότι έσερνε καράβι τουλάχιστον από τα ομηρικά έτη χιλιάδες χρόνια πριν - αν δε η ελληνική μυθολογία είναι πράγματι μασκαρεμένη παλαιοντολογία τότε έσερνε από ακόμα παλιότερα ...

παλια δεν ειχαν ολες ντουζιερες και βρωμουσαν ψαριλα τα μουνια τους!!!!!

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Τα λεφτά δεν έχουν καμμία αξία χωρίς Μούνι. Αν δεν υπήρχε Μούνι θα παραγαμε μονο οτι μας χρειαζόταν για να ζήσουμε. Η πλεονεξία, επομένως και ο πόλεμος και η φυλαργυρια είναι αποτέλεσμα της εξέλιξης που θέλει το αρσενικό να κυνηγάει το Μούνι με μέσο ειτε το χρήμα ειτε εναν κερδοφόρο πόλεμο ειτε οτιδήποτε

Έγραψες κάτι εν γένει σωστό αλλά η αγωνιώδης προσπάθειά σου να δικαιολογήσεις βιολογικά και εξελικτικά την μουνοδουλεία το χάλασε :(

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ο τρωικός πόλεμος έγινε για τα λεφτά τύπε όπως όλοι οι πόλεμοι. Το μουνί ήταν η αφορμή.

Έλα μου όμως ντε που ο/οι συγγραφείς των επών επέλεξαν δραματουργικά να θέσουν ως κεντρικό θέμα τους το μουνι και τα ανθρώπινα πάθη ...

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
μετριες και προς τα κάτω,τσαμπα και ευκολο γαμησι δεν υπάρχει στο Πασοκιστάν,ακομα και οι παιδαράδες μπορει να γαμανε καλα μουνια τσάμπα σε χρημα αλλα πολυδαπανα στη ψυχικη τους ηρεμία και το σπασιμο των @@ τους
Eτσι ειναι αγαπητοι μου....

Το μουνι απαιτει πορους.Ειτε οικονομικους,ειτε συναισθηματικους και εχει κοστος στο διαθεσιμο χρονο μας,στο οτι ασχολουμαστε μαζι του και δεν κανουμε αλλα πραγματα σημαντικοτερα στη ζωη μας.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
θελω να παω σε αυτους τους χιπστερογαμπρους μου φορανε το παντελονι με κοντο ρεβερ χωρις καλτσα για να φαινεται ο αστραγαλος και το κατω μερος της κνημης και απλα και καθαρα να τους κοψω τα ποδια ακριβως σε αυτο το σημειο με ενα χουσβαρνα
σα βουτυρο ετσι χλααααααακ
Eκλαψααααα

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Τα λεφτά δεν έχουν καμμία αξία χωρίς Μούνι. Αν δεν υπήρχε Μούνι θα παραγαμε μονο οτι μας χρειαζόταν για να ζήσουμε. Η πλεονεξία, επομένως και ο πόλεμος και η φυλαργυρια είναι αποτέλεσμα της εξέλιξης που θέλει το αρσενικό να κυνηγάει το Μούνι με μέσο ειτε το χρήμα ειτε εναν κερδοφόρο πόλεμο ειτε οτιδήποτε

το ειχε πει και ο αριστος ωνασης

SanenakO

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2017
Like
16
Πόντοι
1
Κανεις δεν μπορει να γαμησει χωρις κοινωνικο status και ως εκ τουτου χρηματα.Ακομα και οι σπανιες εξαιρεσεις που απλα ''το'χουν'' με τις γυναικες καποια στιγμη θα στερεψει η τυχη τους.

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Κανεις δεν μπορει να γαμησει χωρις κοινωνικο status και ως εκ τουτου χρηματα.Ακομα και οι σπανιες εξαιρεσεις που απλα ''το'χουν'' με τις γυναικες καποια στιγμη θα στερεψει η τυχη τους.

πιστευεις ειναι τυχη η απλα το εχουν? γιατι να στερεψει?

SanenakO

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2017
Like
16
Πόντοι
1
πιστευεις ειναι τυχη η απλα το εχουν? γιατι να στερεψει?

Στην περιπτωση των ανδρων που δεν εχουν λεφτα για βενζινη στο παπακι τους στα 30 το ταλεντο και η τυχη ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα.Ξερω απο φιλαρακι που δεν ειχε στον ηλιο μοιρα και απο τα 16 μεχρι τα 26-28 οι γκομενες του πληρωνανε φαι βενζινες για το παπακι και του εδιναν μουνι μεχρι αφυδατωσης.Το εβρισκαν γοητευτικο.Βεβαια μετα τα 30 το ''ταλεντο'' στερεψε οταν οι γκομενες τον εβλεπαν με το μπουφαν που φορουσε πριν 15 χρονια στο γυμνασιο και η γοητεια εγινε horror story.Οι μονες εξαιρεσεις που θα βρεις στα παραπανω ειναι σε τιποτα τσοντες οπου ζητιανοι γαμανε μουναρες επανω στα σκουπιδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom