assmaster13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 547
- Πόντοι
- 26
Ετσι ακριβώς.όποιος κατάλαβε κατάλαβε
Ετσι ακριβώς.όποιος κατάλαβε κατάλαβε
Συμφωνώ εν μέρει συναγωνιστή,είναι σωστή η άποψη σου........όμως τη καύλα τους δεν την έχεις πάντα,πολλές είναι ανοργασμικές και επισης δεν γνωρίζεις το κινητρο τους να σου κάτσουν.
σωστα τα λες πουλικαταρχην ποιος ειπε οτι μια φιλια με κολλητο θελει λεφτα για να συντηρηθει?
δηλαδη αν δεν ξοδεψω χρηματα για να κανω δραστηριοτητες με τον κολλητο μου θα παψει να ειναι κολλητος μου?
θα μου πει πουλι δεν σε κανω αλλο παρεα γιατι δε με βγαζεις εξω?
γελαει ο κοσμος...
με τον κολλητο μου θα μπορουσαμε να κατσουμε για ωρες απλα βλεποντας τα νυχια μας να μεγαλωνουν, θα μπορουσαμε απο δω και περα να συναντιομαστε σπιτι μου η σπιτι του για ματς στην τηλεοραση και ταβλι, θα μπορουσαμε να παμε στο φλοισβο να κατσουμε στα σκαλακια και να πιουμε μια μπυρα απο το περιπτερο
ασε που οταν τον υποδεχομαι ειμαι με τρυπιο σωβρακο και φανελα που εχει πανω μουσταρδα και λαδιες απο τα χτεσινα πιτογυρα.
αντε καντα αυτα με την γκομενα να μην ξαναγαμησεις ουτε του αγιου ποτε
για την γκομενα πρεπει να πας να κουρευτεις, να ξυριστεις, να αγορασεις καινουργια ρουχα και παπουτσια, να βαλεις αρωμα, να παρεις τ' αμαξι να βγεις κεντρο για καφε η ποτο 1,2,3,4,5,10,15 φορες, να φας 20 χυλοπιτες, να σου κατσει η 21η, να τη βγαλεις εξω, να την κερασεις, να της παρεις δωρο, να θυμηθεις την επετειο, να την πας σε παραστασεις και κινηματογραφους, να φας 10 καρτες και λογαριασμους στον οτε για μηνυματα και καληνυχτες, να την πας διακοπες, να της τσονταρεις αν δε βγαινει για καλλυντικα και κομμωτηριο κλπκλπ
αν δεν τα κανεις αυτα η τα περισσοτερα απο αυτα ειτε δεν προκειται να γαμησεις, ειτε μπορει να γαμησεις 2 μηνες και μετα να σε στειλει γιατι "η σχεση εχει βαλτωσει" η "δεν κανετε τιποτα πια μαζι και τη θελεις μονο για σεξ" και αλλα τετοια κολοκοτρωναιικα
και δεν υπολογιζω καν τη γκρινια και τη μουρμουρα, τις καρχιες τις φιλες της που θα σε σκαναρουν αν εισαι αρκετα καλος για την "πριγκηπισσα" και τη μπαζοασχημια και ελλεεινιδοκυταριτιδα που θα φας στη μαπα με το κουταλι
αντι για ολα αυτα βγαζεις ενα μπλε χαρτονομισμα και γαμας μοντελο που ο αλλος δε θα δει ουτε στα ονειρα του γαμωντας και με το ενα χερι στο σβερκο σαν τις τσοντες
να πεθανουνε κατι τετοια παλιοτομαρασωστα όλα αυτά τυπε, αλλα εγω ξερω και τυπους που εκμεταλλευονται φτωχες και τιμιες προσφυγοπούλες...![]()
καταρχην ποιος ειπε οτι μια φιλια με κολλητο θελει λεφτα για να συντηρηθει?
δηλαδη αν δεν ξοδεψω χρηματα για να κανω δραστηριοτητες με τον κολλητο μου θα παψει να ειναι κολλητος μου?
θα μου πει πουλι δεν σε κανω αλλο παρεα γιατι δε με βγαζεις εξω?
γελαει ο κοσμος...
με τον κολλητο μου θα μπορουσαμε να κατσουμε για ωρες απλα βλεποντας τα νυχια μας να μεγαλωνουν, θα μπορουσαμε απο δω και περα να συναντιομαστε σπιτι μου η σπιτι του για ματς στην τηλεοραση και ταβλι, θα μπορουσαμε να παμε στο φλοισβο να κατσουμε στα σκαλακια και να πιουμε μια μπυρα απο το περιπτερο
ασε που οταν τον υποδεχομαι ειμαι με τρυπιο σωβρακο και φανελα που εχει πανω μουσταρδα και λαδιες απο τα χτεσινα πιτογυρα.
αντε καντα αυτα με την γκομενα να μην ξαναγαμησεις ουτε του αγιου ποτε
για την γκομενα πρεπει να πας να κουρευτεις, να ξυριστεις, να αγορασεις καινουργια ρουχα και παπουτσια, να βαλεις αρωμα, να παρεις τ' αμαξι να βγεις κεντρο για καφε η ποτο 1,2,3,4,5,10,15 φορες, να φας 20 χυλοπιτες, να σου κατσει η 21η, να τη βγαλεις εξω, να την κερασεις, να της παρεις δωρο, να θυμηθεις την επετειο, να την πας σε παραστασεις και κινηματογραφους, να φας 10 καρτες και λογαριασμους στον οτε για μηνυματα και καληνυχτες, να την πας διακοπες, να της τσονταρεις αν δε βγαινει για καλλυντικα και κομμωτηριο κλπκλπ
αν δεν τα κανεις αυτα η τα περισσοτερα απο αυτα ειτε δεν προκειται να γαμησεις, ειτε μπορει να γαμησεις 2 μηνες και μετα να σε στειλει γιατι "η σχεση εχει βαλτωσει" η "δεν κανετε τιποτα πια μαζι και τη θελεις μονο για σεξ" και αλλα τετοια κολοκοτρωναιικα
και δεν υπολογιζω καν τη γκρινια και τη μουρμουρα, τις καρχιες τις φιλες της που θα σε σκαναρουν αν εισαι αρκετα καλος για την "πριγκηπισσα" και τη μπαζοασχημια και ελλεεινιδοκυταριτιδα που θα φας στη μαπα με το κουταλι
αντι για ολα αυτα βγαζεις ενα μπλε χαρτονομισμα και γαμας μοντελο που ο αλλος δε θα δει ουτε στα ονειρα του γαμωντας και με το ενα χερι στο σβερκο σαν τις τσοντες
Άμα τα κάνεις όλα αυτά ενώ ακόμα βγαίνετε, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα γαμήσεις.για την γκομενα πρεπει να πας να κουρευτεις, να ξυριστεις, να αγορασεις καινουργια ρουχα και παπουτσια, να βαλεις αρωμα, να παρεις τ' αμαξι να βγεις κεντρο για καφε η ποτο 1,2,3,4,5,10,15 φορες, να φας 20 χυλοπιτες, να σου κατσει η 21η, να τη βγαλεις εξω, να την κερασεις, να της παρεις δωρο, να θυμηθεις την επετειο, να την πας σε παραστασεις και κινηματογραφους, να φας 10 καρτες και λογαριασμους στον οτε για μηνυματα και καληνυχτες, να την πας διακοπες, να της τσονταρεις αν δε βγαινει για καλλυντικα και κομμωτηριο κλπκλπ
τυπε εδω σε λιγο θα μας πουνε οτι δεν πρεπει να κλανουμε μπροστα στον κολλητο γιατι θα χαλασει η φιλιαΤύπε τα παραλές :S
και σε τελική μπορεί και την γκόμενα να την πληρώνεις αλλά οι υπηρεσίες της γκόμενας είναι άκρως ανώτερες από της πουτάνας μη λεμε μαλακίες..
την γκόμενα θα την γαμήσεις όσες φορές θες και όπως θες, την πουτάνα όχι, τι να λέμε
εκτός και αν παίζει πολύ χρήμα κάποιος και είναι σε άλλα lvl μπουρδελιάρη οπότε πάσο
τυπε εδω σε λιγο θα μας πουνε οτι δεν πρεπει να κλανουμε μπροστα στον κολλητο γιατι θα χαλασει η φιλια
Οι υπηρεσίες μπορει και για ένα 10λεπτο να είναι αρκετές. Γιατι της γκόμενας είναι σιγουρα ανώτερες πάντα από αυτές της ιεροδουλης;
με την γκόμενα θα βγάλεις γούστα που με την που την πουτάνα δεν γίνετε αν δεν σκάσεις έξτρα (πολλά έξτρα)..πχ κώλο,ακάποτα κτλ
όσο για το 10λεπτο σεξ οκ δεν μας χαλάει, αλλά μην λέμε ότι θέλουμε πως είναι το ίδιο πχ με όλο το βράδυ να παίζεις με την κοπέλα σου
τυπε αμα καποιοι τυποι σε κανουν φιλο για τα καθαρα και μοσχομυριστα σου μπλουζακια, οταν κατσετε διπλα διπλα στον καναπε για τον τελικο του τσαμπιο λιγκ ετοιμασου για γλωσσοφιλο...Να αλλάζεις όμως κανένα μπλουζάκι που και που, θα κάνεις περισσότερους φίλους.
Προσωπικα το εύκολο με εξιτάρει. Μπορεις να βρεις πουτανες που θα σε παιζουν λες και είναι οι γκομενες σου. Ζεστές γυναικες που γουσταρουν αυτό που κάνουν και όχι παγοκολωνες. Ακαποτα δεν θα εκανα ουτε με τη γκομενα μου εξω αμα δεν ειχε φέρει εξετασεις. Δεν εχω σε καμια εμπιστοσυνη.![]()
τι να παιζεις ρε τυπε ολο το βραδυ?με την γκόμενα θα βγάλεις γούστα που με την που την πουτάνα δεν γίνετε αν δεν σκάσεις έξτρα (πολλά έξτρα)..πχ κώλο,ακάποτα κτλ
όσο για το 10λεπτο σεξ οκ δεν μας χαλάει, αλλά μην λέμε ότι θέλουμε πως είναι το ίδιο πχ με όλο το βράδυ να παίζεις με την κοπέλα σου
κοίτα και εγώ λατρεύω τις πουτάνες για χιλιάδες λόγους απλά κάποιες φορές χάνω την πίστη μου![]()