'εγω δεν εχω πληρωσει ΠΟΤΕ να γαμησω'...οντως, τι κουβεντα κι αυτή....
Από που να το πιασεις και που να το αφησεις τωρα....
Δεν θα κρινω από τον εαυτο μου, αλλα από τους γυρω μου: εχω καποιους φιλους μουροχαυλους, που θεωρητικα τα χουν ολα: νεοι, ομορφοι, λεφτα, κτλπ, και τους εβαλαν στα βρακια τους κατι καημενες και τους εχουν σουζα!
Ωραια αρσενικα......
Εχω και φιλους που είναι μια χαρα, και γαμανε-γαμανε πολύ! Η διαφορα τους δεν είναι στο 'ποιος εχει λεφτα' και μαλακιες (τα λεφτα βοηθάνε, αλλα δεν κανουν τον ανδρα), αλλα στην προσεγγιση! Είναι γνησια αρσενικα, και αμα γουσταρουν καποια, εκει που θα παει ο χλεχλες να την βγαλει σε δειπνα και μαλακιες, αυτοι απλα θα την γραπωσουν απτο μαλλι και θα της τραβηζουν ένα γλωσσοφιλο στο ασχετο.
Που θελω να καταληξω?
Στην πρωτη κατηγορια, πολλοι θα σου πουν το 'δεν πληρωνω να γαμησω'-απαξιωτικα, ταχα το θεωρουν ξεφτιλα, (ενώ το να κάθονται πανω απτο κινητο τους να παρακαλανε την κάθε καημενη σταζει αξιοπρεπεια δλδ), θα εχουν και το θρασος να κατακρινουν αυτόν που παει στις πουτανες, ταχα ότι είναι παρακμιακος.
Στην δευτερη κατηγορια, εχω φιλους γαμιαδες, οι οποιοι δεν λενε όχι σ ένα μπουρδελομεζε! Δεν το βλεπει κανεις ως κατι το συζητησιμο, απλα σου λεει 'παμε να ριξουμε έναν να δουμε πως είναι η φαση σημερα?'
Ένα γνησιο αρσενικο μαγκες μου, εχει γαλουχηθεί στο να βαφτιζει την πουτσα του!
Και δεν θα στο παιξει και πολύ ιστορια (όπως κατι γελοίοι που παριστανουν τους 'επιλεκτικους' αμα η γκομενα δεν ειναι8αρι/9αρι, μικρη κτλπ δεν μπαινουν λεει)-ο αρσενικος θα τον βαλει και στην μικρη, και στην μεγαλουτσικη, και στην κοκκαλιαρα, και στην γεματουλα, ισα για την εμπειρια να δει πως είναι!
Που καταληγουμε? στο ότι οι πουτανες οντως είναι καυλα, δεν πιστευω ότι πολλοι από εμας παμε για να γαμησουμε καλυτερες απ αυτές που εχουμε (προσωπικα εγω γαμαω χειρότερες συνηθως), ναι-μας καυλωνει ν ακουμε το τακουνακι εξω απτην πορτα, γουστάρουμε να δοκιμάζουμε ο,τι κουφο παιζει ετσι για την εμπειρια, και για το χυσιμο!
Οποιος σας πει πως δεν πληρωνει να γαμησει, προτείνετε του να τον κερασετε ένα μασαζακι σ ένα ελαιοτριβειο!