Επισκέπτης
Έχω δε καταλάβει, ότι δεν έχουμε όλοι τις ίδιες καύλες. Μερικοί "αράζουν" και αφήνουν στην άκρη το γαμήσι, με την έννοια που το έχουμε εμείς συνέχεια στο μυαλό μας. Δεν πολυγαμούν και δεν τους νοιάζει
γεροντα εννοεις οτι οι Ελληναραδες ειναι κατα φαντασια γαμιάδες,νομιζω υπερβάλλειςΑπό αυτούς που το λένε αυτό οι περισσότεροι είτε δεν έχουν γαμήσει ποτέ είτε γαμάνε μια στο τόσο.
μετριες και προς τα κάτω,τσαμπα και ευκολο γαμησι δεν υπάρχει στο Πασοκιστάν,ακομα και οι παιδαράδες μπορει να γαμανε καλα μουνια τσάμπα σε χρημα αλλα πολυδαπανα στη ψυχικη τους ηρεμία και το σπασιμο των @@ τουςOσους ξέρω εγώ τουλάχιστον, γαμάνε μέτριες γκομενες που βγάζουν απο το περιβάλλον τους.
ακομα και οι παιδαράδες μπορει να γαμανε καλα μουνια τσάμπα σε χρημα αλλα πολυδαπανα στη ψυχικη τους ηρεμία και το σπασιμο των @@ τους
γεροντα εννοεις οτι οι Ελληναραδες ειναι κατα φαντασια γαμιάδες,νομιζω υπερβάλλεις
Το ακούμε όλοι πολύ συχνά. Ποιά είναι η γνώμη σας? Λένε αλήθεια αυτοί που ωρύονται όταν τεθεί το συγκεκριμένο θέμα, ότι ποτέ δεν έχει χρειαστεί να πληρώσουν για σεξ, είτε γιατί πάντα έχουν γυναίκα διαθέσιμη, είτε εκ πεποιθήσεως, από σεβασμό στο γυναικείο φύλο?
Οι πουτάνες είναι καλές στο κρεβάτι μόνον όταν σε θέλουν για πελάτη!
Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό. Αν μια πουτάνα κάνει κάποια έξτρα μαζί σου επειδή σε γουστάρει, τότε διατρέχει τον κίνδυνο να το πεις εσύ σε άλλους 10 και αυτοι να πάνε όλοι μαζί να ζητήσουν τα ίδια, τη στιγμή που τους 9 δε θα τους γουστάρει και θα ζητήσουν τα ρέστα. Άρα αναγκαστικά θα κάνει απλό πρόγραμμα για όλους.Οι πουτάνες είναι καλές στο κρεβάτι μόνον όταν σε θέλουν για πελάτη!
Πάντως μάγκες πρέπει να αντιληφθούμε ότι δεν είναι όλοι σαν εμάς να μπορούν να τους λειτουργήσουν σε ένα τσαρδί με μια άγνωστη που συνήθως κάνει απλό πρόγραμμα. Σε άλλους δεν τους σηκώνεται καν ή φοβούνται για αφροδίσια επειδή άκουσαν για μια οροθετική στις ειδήσεις.
Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό. Αν μια πουτάνα κάνει κάποια έξτρα μαζί σου επειδή σε γουστάρει, τότε διατρέχει τον κίνδυνο να το πεις εσύ σε άλλους 10 και αυτοι να πάνε όλοι μαζί να ζητήσουν τα ίδια, τη στιγμή που τους 9 δε θα τους γουστάρει και θα ζητήσουν τα ρέστα. Άρα αναγκαστικά θα κάνει απλό πρόγραμμα για όλους.
Ακριβώς αυτό. Εγώ στην αρχή δεν μπορούσα καν να μπω σε μπουρδέλο. Μπήκα στα 19 όπως εσύ. Ντρεπόμουνα που θα με δουν πιτσιρικά και σφιγγόμουν με την όλη ατμόσφαιρα. Και κάποιες φορές τον πρώτο καιρό δεν τελείωνα με αποτέλεσμα να το σκέφτομαι πολλές φορές αν θα ξαναπάω.Αυτός είναι ο ένας βασικός λόγος θεωρώ που κάποιοι ακούνε μπουρδέλα/στούντιο/cg και φρικάρουν. Αρκετοί έχουν δοκιμάσει χωρίς να ολοκληρώσουν και από τότε γίνεται μία αρνητική εμπειρία.
Και εγώ τις πρώτες φορές που επισκέφτηκα μπουρδέλο δεν ολοκλήρωνα και μετά το έβαλα στόχο, ότι και αν συμβαίνει εγώ να προχωρώ ακάθεκτος. Από ένα σημείο και μετά, τι πόρτες χτυπάγανε, τι φώναζαν στην κοπέλα, τι η κοπέλα ξεκινούσε τα "τσ" (ξέρεις και καλά που δυσανασχετούν), εγώ εκεί στο σφυροκόπημα μέχρι να τα δώσω
Εσύ όμως μπορεί να μην το ξέρεις ότι είναι επιλεκτική και να νομίζεις ότι τα κάνει σε όλους, οπότε θα την πατήσεις. Και η πουτάνα δε θα το ρισκάρει, γιατί ναι μεν μπορεί να δικαιολογηθεί ότι λες ψέματα αλλά θα βαρεθεί να σερβίρει το ίδιο παραμύθι συνέχεια όταν γίνει βουκινο.Αν εσύ το πεις στους άλλους και αυτοί της το ζητήσουν τότε αυτή μπορεί να τους πει ότι τους λες ψέμματα και να μην το κάνει! Σε μια τέτοια περίπτωση θα σταματήσει και να σε γουστάρει και να το κάνει και μαζί σου!
Ακριβώς αυτό. Εγώ στην αρχή δεν μπορούσα καν να μπω σε μπουρδέλο. Μπήκα στα 19 όπως εσύ. Ντρεπόμουνα που θα με δουν πιτσιρικά και σφιγγόμουν με την όλη ατμόσφαιρα. Και κάποιες φορές τον πρώτο καιρό δεν τελείωνα με αποτέλεσμα να το σκέφτομαι πολλές φορές αν θα ξαναπάω.