Νέα

"Εγώ δεν έχω πληρώσει ποτέ για να γαμήσω"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 251
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

"Εγώ δεν έχω πληρώσει ποτέ για να γαμήσω". Αυτός που το λέει αυτό:

• Ψεύδεται για να κερδίσει τις εντυπώσεις

Ψήφοι: 20 34,5%
  • Είχε δοκιμάσει μία φορά άλλα έφαγε φιάσκο και από τότε δεν θέλει ούτε να το σκέφτεται

Ψήφοι: 6 10,3%
  • Κομπάζει χωρίς να σκέφτεται ότι του τρώει πολλαπλάσια χρήματα η γκόμενα

Ψήφοι: 20 34,5%
  • Είναι μάγκας και λέει αλήθεια. Γαμάει όποτε θέλει, έχει πάντα κάβα 2-3 διαθέσιμες

Ψήφοι: 2 3,4%
  • Είναι τσιγκούνης και θεωρεί τον αγοραίο έρωτα πεταμένα λεφτά

Ψήφοι: 10 17,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    58

Επισκέπτης
Έχω δε καταλάβει, ότι δεν έχουμε όλοι τις ίδιες καύλες. Μερικοί "αράζουν" και αφήνουν στην άκρη το γαμήσι, με την έννοια που το έχουμε εμείς συνέχεια στο μυαλό μας. Δεν πολυγαμούν και δεν τους νοιάζει

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Από αυτούς που το λένε αυτό οι περισσότεροι είτε δεν έχουν γαμήσει ποτέ είτε γαμάνε μια στο τόσο.
γεροντα εννοεις οτι οι Ελληναραδες ειναι κατα φαντασια γαμιάδες,νομιζω υπερβάλλεις

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Oσους ξέρω εγώ τουλάχιστον, γαμάνε μέτριες γκομενες που βγάζουν απο το περιβάλλον τους.
μετριες και προς τα κάτω,τσαμπα και ευκολο γαμησι δεν υπάρχει στο Πασοκιστάν,ακομα και οι παιδαράδες μπορει να γαμανε καλα μουνια τσάμπα σε χρημα αλλα πολυδαπανα στη ψυχικη τους ηρεμία και το σπασιμο των @@ τους

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Όλοι με κάποιον τρόπο πληρώνουν για να γαμήσουν........άλλος με χρήμα,άλλος με χρόνο,άλλος με αισθήματα,άλλος με ζήλεια,άλλος χάνοντας την ελευθερία του,τον αυτοσεβασμό του κ.ο.κ.
Το πιό σημαντικό είναι να ξέρεις γιατί και να αποδεχτείς το τίμημα.

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Το ακούμε όλοι πολύ συχνά. Ποιά είναι η γνώμη σας? Λένε αλήθεια αυτοί που ωρύονται όταν τεθεί το συγκεκριμένο θέμα, ότι ποτέ δεν έχει χρειαστεί να πληρώσουν για σεξ, είτε γιατί πάντα έχουν γυναίκα διαθέσιμη, είτε εκ πεποιθήσεως, από σεβασμό στο γυναικείο φύλο?

Αυτοί που το ισχυρίζονται, είναι οι ίδιοι που έχουν ακουμπήσει τα περισσότερα στο βωμό του μουνιού....!

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
.....απλά δεν θέλουν να τους αποκαλούν πολύ ......... μαλάκες.....,

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
ειχα δυο φιλαράκια και με τρολαραν επειδή πηγαινα μπουρδελα και χαλαγα λεφτα ενώ αυτοι ηταν τις ιδεολογιας μπαρακια και κερασμενα ποτα σφηνάκια για να ριξουν μουνι.ο καθενας ακολουθησε το δρομο του και μετα από 5 χρονια οι τυποι τα ιδια και δεν εχουν πηδηξει μουνι με αυτή τη μεθοδο και μου ειπαν μια φορα παμε σε κανα μπουρδελο και τους τρολαρα τα εχω κοψει τους λεω εγω γαμαω εξωτερικα μουνια κερνοντας ποτα εμειναν οι τυποι ενώ εγω πηγαινα κατά συρροη μπουρδελα

Επισκέπτης
Όσο περισσότερα δίνεις σε μια γυναίκα τόσο λιγότερα παίρνεις στο τέλος!

Οι γυναίκες σου προσφέρονται για να πάρουν κάτι στο άμεσο μέλλον και όχι επειδή έχουν πάρει κάτι από σένα στο παρελθόν!

Οι πουτάνες είναι καλές στο κρεβάτι μόνον όταν σε θέλουν για πελάτη!

Επισκέπτης
Οι γυναίκες, αντίθετα με τους άντρες, ό,τι κάνουν το κάνουν είτε από ανάγκη είτε από μίσος!

Οι ωραίες γυναίκες που μισούν την φτώχεια ή την μοναξιά είτε παντρεύονται έναν πλούσιο άντρα είτε γίνονται πουτάνες!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827
Οι πουτάνες είναι καλές στο κρεβάτι μόνον όταν σε θέλουν για πελάτη!
Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό. Αν μια πουτάνα κάνει κάποια έξτρα μαζί σου επειδή σε γουστάρει, τότε διατρέχει τον κίνδυνο να το πεις εσύ σε άλλους 10 και αυτοι να πάνε όλοι μαζί να ζητήσουν τα ίδια, τη στιγμή που τους 9 δε θα τους γουστάρει και θα ζητήσουν τα ρέστα. Άρα αναγκαστικά θα κάνει απλό πρόγραμμα για όλους.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827
Πάντως μάγκες πρέπει να αντιληφθούμε ότι δεν είναι όλοι σαν εμάς να μπορούν να τους λειτουργήσουν σε ένα τσαρδί με μια άγνωστη που συνήθως κάνει απλό πρόγραμμα. Σε άλλους δεν τους σηκώνεται καν ή φοβούνται για αφροδίσια επειδή άκουσαν για μια οροθετική στις ειδήσεις.

Επισκέπτης
Πάντως μάγκες πρέπει να αντιληφθούμε ότι δεν είναι όλοι σαν εμάς να μπορούν να τους λειτουργήσουν σε ένα τσαρδί με μια άγνωστη που συνήθως κάνει απλό πρόγραμμα. Σε άλλους δεν τους σηκώνεται καν ή φοβούνται για αφροδίσια επειδή άκουσαν για μια οροθετική στις ειδήσεις.

Αυτός είναι ο ένας βασικός λόγος θεωρώ που κάποιοι ακούνε μπουρδέλα/στούντιο/cg και φρικάρουν. Αρκετοί έχουν δοκιμάσει χωρίς να ολοκληρώσουν και από τότε γίνεται μία αρνητική εμπειρία.
Και εγώ τις πρώτες φορές που επισκέφτηκα μπουρδέλο δεν ολοκλήρωνα και μετά το έβαλα στόχο, ότι και αν συμβαίνει εγώ να προχωρώ ακάθεκτος. Από ένα σημείο και μετά, τι πόρτες χτυπάγανε, τι φώναζαν στην κοπέλα, τι η κοπέλα ξεκινούσε τα "τσ" (ξέρεις και καλά που δυσανασχετούν), εγώ εκεί στο σφυροκόπημα μέχρι να τα δώσω

Επισκέπτης
Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό. Αν μια πουτάνα κάνει κάποια έξτρα μαζί σου επειδή σε γουστάρει, τότε διατρέχει τον κίνδυνο να το πεις εσύ σε άλλους 10 και αυτοι να πάνε όλοι μαζί να ζητήσουν τα ίδια, τη στιγμή που τους 9 δε θα τους γουστάρει και θα ζητήσουν τα ρέστα. Άρα αναγκαστικά θα κάνει απλό πρόγραμμα για όλους.

Αν εσύ το πεις στους άλλους και αυτοί της το ζητήσουν τότε αυτή μπορεί να τους πει ότι τους λες ψέμματα και να μην το κάνει!  Σε μια τέτοια περίπτωση θα σταματήσει και να σε γουστάρει και να το κάνει και μαζί σου!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827
Αυτός είναι ο ένας βασικός λόγος θεωρώ που κάποιοι ακούνε μπουρδέλα/στούντιο/cg και φρικάρουν. Αρκετοί έχουν δοκιμάσει χωρίς να ολοκληρώσουν και από τότε γίνεται μία αρνητική εμπειρία.
Και εγώ τις πρώτες φορές που επισκέφτηκα μπουρδέλο δεν ολοκλήρωνα και μετά το έβαλα στόχο, ότι και αν συμβαίνει εγώ να προχωρώ ακάθεκτος. Από ένα σημείο και μετά, τι πόρτες χτυπάγανε, τι φώναζαν στην κοπέλα, τι η κοπέλα ξεκινούσε τα "τσ" (ξέρεις και καλά που δυσανασχετούν), εγώ εκεί στο σφυροκόπημα μέχρι να τα δώσω
Ακριβώς αυτό. Εγώ στην αρχή δεν μπορούσα καν να μπω σε μπουρδέλο. Μπήκα στα 19 όπως εσύ. Ντρεπόμουνα που θα με δουν πιτσιρικά και σφιγγόμουν με την όλη ατμόσφαιρα. Και κάποιες φορές τον πρώτο καιρό δεν τελείωνα με αποτέλεσμα να το σκέφτομαι πολλές φορές αν θα ξαναπάω.

Επισκέπτης
Πάντως κάποιος (δεν θυμάμαι ποιός και πότε) έχει πει "Αν δεν έχεις νοιώσει την ξεφτίλα να βγαίνεις ξημερώματα μεθυσμένος από ένα καταγώγιο οίκο ανοχής, τότε δεν μπορείς να ονομάζεσαι άντρας" (το λέω με δικά μου λόγια δεν θυμάμαι ποιός το έχει πει και πως)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827
Αν εσύ το πεις στους άλλους και αυτοί της το ζητήσουν τότε αυτή μπορεί να τους πει ότι τους λες ψέμματα και να μην το κάνει!  Σε μια τέτοια περίπτωση θα σταματήσει και να σε γουστάρει και να το κάνει και μαζί σου!
Εσύ όμως μπορεί να μην το ξέρεις ότι είναι επιλεκτική και να νομίζεις ότι τα κάνει σε όλους, οπότε θα την πατήσεις. Και η πουτάνα δε θα το ρισκάρει, γιατί ναι μεν μπορεί να δικαιολογηθεί ότι λες ψέματα αλλά θα βαρεθεί να σερβίρει το ίδιο παραμύθι συνέχεια όταν γίνει βουκινο.

Επισκέπτης
Ακριβώς αυτό. Εγώ στην αρχή δεν μπορούσα καν να μπω σε μπουρδέλο. Μπήκα στα 19 όπως εσύ. Ντρεπόμουνα που θα με δουν πιτσιρικά και σφιγγόμουν με την όλη ατμόσφαιρα. Και κάποιες φορές τον πρώτο καιρό δεν τελείωνα με αποτέλεσμα να το σκέφτομαι πολλές φορές αν θα ξαναπάω.

ήταν κομβικό σημείο για εμένα, άλλα θυμάμαι ότι πήρα την απόφαση και ξεκίνησα να πηγαίνω και να ξαναπηγαίνω. Σκεφτόμουν ότι "ή δέχομαι το φιάσκο και δεν ξαναπάω ή ότι θα πηγαίνω μέχρι να μάθω να χύνω ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom