Νέα

Έχω γκόμενα μια πιτσιρίκα 21 ετών..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 439
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Φιλε λαθος κανεις εγω δεν πειραζω ποτε κανεναν... Ουτε επιδειξη... ποια επιδειξη ρε φιλε? Ο αλλος προχθες εκανε 2-3 ποστ που αμφισβητουσε οταν του ειπα οτι ακομη και με μαχαιρια να μου την πεσουν πιστευω μπορω να τους κανω καλα και δεν του ειπα τιποτα...

Και σημερα μιας και λεφτα δεν παιζουν.... εγω στοιχηματιζω. Γιατι... αφου ειναι τοσο σιγουρος και με κραζει δεν ερχεται? Εγω κανεναν δεν απειλησα με κανεναν δεν θα τσακωθω απλα θα συναντηθουμε και θα κανουμε το στοιχημα... 1.80 υψος εχω για καποιον που ρωτησε

Γιατι δηλαδη τετοιου ειδους στοιχηματα δεν παιζουνε? εφοσον εισαι τοσο μαγκας και αμφισβητεις να εισαι και μαγκας να πληρωσεις αμα χασεις...
tkd εισαι ειδικευμενος?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
μπολτεμορτ θρεντ πολεμικων τεχνων μου το εκανες το θρεντ μου..με τις παπαριε σου :2funny:Πεσ για κανα μωρο ρε..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπολτεμορτ θρεντ πολεμικων τεχνων μου το εκανες το θρεντ μου..με τις παπαριε σου :2funny:Πεσ για κανα μωρο ρε..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 τι να πω ρε φιλε... οταν της ειχα εκανα τον δυσκολο... τωρα ειμαι καιρο στην πεινα μπας και βαλω μυαλο.

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  τι να πω ρε φιλε... οταν της ειχα εκανα τον δυσκολο... τωρα ειμαι καιρο στην πεινα μπας και βαλω μυαλο.
Αν ειμαστε καλα του χρονου το καλοκαιρι,κατεβα κατω τυπε κεφαλονια να σου πονεσει η πουτσα απο το γαμησι...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν ειμαστε καλα του χρονου το καλοκαιρι,κατεβα κατω τυπε κεφαλονια να σου πονεσει η πουτσα απο το γαμησι...

Σωστο αυτο που λες , ειχα τσιμπησει γκομενακι απο κεφαλονια πριν 3-4 χρονια (στα 20 μου) και ηταν και πολυ καλο

Ειχα κατεβει για 3-4 μερες και το βρηκα την 2η.  :rockon: :rockon: :rockon:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Λοιπον νταξει γαμηστε το , δεν θα κατσω να αποδειξω τιποτα σε κανεναν χωρις φραγκα.

Απλα μαριε51 εσυ καλο ειναι να μην μιλας αν δεν ξερεις... το τι ειπα εγω για μαχαιρια και για πιρουνια.... αστο

στην χειροτερη εμενα θα σφαζανε οχι εσενα.
οκ δηλαδη το στοιχημα ηταν οτι μπορεις να φτασεις το ποδι σου στο κεφαλι καποιου που ειναι 1,80?  :- :- δεν νομιζω να λεγεται κατορθωμα αυτο.Οσο για τα μαχαιρια αστο εχω γνωρισει τυπους που ειναι πρωταθλητες κτλ στο μποξ και στο kick boxing και δεν λενε τετοιες μαλακιες και υπερβολες!

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
evaggelatos.png

Stories

Νέο!

Stories