Νέα

Έχω γκόμενα μια πιτσιρίκα 21 ετών..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 439
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Το στοιχημα ειναι να ερθεις η εσυ η καποιος αλλος.... να δουμε σε τι υψος ειναι το κεφαλι του και αν μπορω να το ξεπερασω με ενα λακτισμα... Και οχι μονο θα το ξεπερασω αλλα θα το αφησω και ετσι για μερικα δευτερολεπτα...100 ευρω

και μετα ελα να μου πεις για τυπαδες με μαχαιρια και νυστερια...

Φερε 2-3 να μου την πεσουνε και αμα προλαβουνε εγω θα κατσω να με σαπισετε στο ξυλο ολοι μαζι μετα
Μου θυμισες μια ιστορια με εναν ναυτικο που πλακωσε 3 γιαπονεζους σε ενα μπαρ στην οζακα :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ελα ντε :think:τι να τους δειξω δηλαδη :think:

εσυ γλυψε τον αγκωνα σου να ψαρωσουν παιχτη  :grin:

Το στοιχημα ειναι να ερθεις η εσυ η καποιος αλλος.... να δουμε σε τι υψος ειναι το κεφαλι του και αν μπορω να το ξεπερασω με ενα λακτισμα... Και οχι μονο θα το ξεπερασω αλλα θα το αφησω και ετσι για μερικα δευτερολεπτα...100 ευρω

Φερε 2-3 να μου την πεσουνε και αμα προλαβουνε εγω θα κατσω να με σαπισετε στο ξυλο ολοι μαζι μετα

μη τα λες και συ ολα ρε. αστους δεν εχουνε δει το θανασιμη μπαλαρινα νο1 και 2

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
εσυ εχεις ξενερωσει πολυ με το 21χρονο για να την πεφτεις σε μια γρια γυναικα σαν και μενα. Φοβαμαι οτι συντομα θα χωθεις και στην λουκριτιστα.. :rolleyes:

Ομολογησε το οι πιπες που σου κανει ειναι χαλια ετσι;
εσενα σε τρωει ο κωλος σου ε :fuck2:,μην ξαναχρησιμοποιησης το ονομα του μωρου ενταξει :tickedoff:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
όλοι οι καυλιάρηδες μέσα στο bou. λέμε...αντί να γαμούνε μουνιά και να πίνουν το ποτάκι τους...είναι μπροστά απο ένα λάπτοπ και είναι οι πρώτοι στα posts και στις κριτικές σε μπουρδέλα και ct..

ααχχ.. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Τυπε δεν γινεται χωρις φραγκα..... και αν ειναι να τα αρπαξω απο κανα στοιχημα σαν αυτο που παω να διενεργησω δεν θα με χαλασει...

12 χρονια το κανω αυτο το αθλημα... Οποιος θελει ερχεται να βαλουμε στοιχημα.

Αρχισε ο αλλος ελεγε σε αλλο θρεντ τα ιδια που λεει και εδω (μαριος51) δεν του απαντησα γιατι δεν μ αρεσει η επιδειξη αλλα το παρατραβηξε

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
μια χαρά τα λέει ο βλάκας που ανοίγει θέμα με βίντεο από τσοντοσάιτ παριστάνοντας ότι είναι αυτός

για σένα τα χουμε πεί...ελπίζω και εύχομαι να είσαι ΠΙΚΠΑ να χεις το άλλοθι αλλιώς λυπάμαι αυτόν που σε ταϊζει..να καίγεσαι όλο το 24ωρο εδώ μέσα και να  :jerking:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Και η μεγαλη κορη μου ειναι 19 ειναι κακο?
Και ακομα πριν απο αυτη τα ειχα με μια 26 με την οποια ξεσκιζομαστε στο σεξ,τα καναμε ολα,και τωρα με την πιτσιρικα αν και πενεμορφη εχω ξενερωσει στο σεξ

Για τη γυναικα σου δεν μας ειπες τιποτα ομως.........  :-*

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Τυπε μου μαζι σου.

Ειμαι μπαλαρινα... θα ρθεις να βαλουμε στοιχημα????

εγω λεφτα θελω

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097

προσπαθω αλλα δεν τα καταφερνω θα το προβαρω ολο το βραδυ και αυριο θα βαλουμε στοιχημα να ερθεις να σου δειξω οτι το καταφερα :grin:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εσυ εχεις ξενερωσει πολυ με το 21χρονο για να την πεφτεις σε μια γρια γυναικα σαν και μενα. Φοβαμαι οτι συντομα θα χωθεις και στην λουκριτιστα.. :rolleyes:

Ομολογησε το οι πιπες που σου κανει ειναι χαλια ετσι;
:2funny: :2funny:Μου εχουν κανει και πολλυ καλλητερες,οσο για την λουκια οθτε αυτην ξερω..ασε που ειμαι κεφαλονια..

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Ποσο υψος εχεις?

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Τυπε δεν γινεται χωρις φραγκα..... και αν ειναι να τα αρπαξω απο κανα στοιχημα σαν αυτο που παω να διενεργησω δεν θα με χαλασει...

12 χρονια το κανω αυτο το αθλημα... Οποιος θελει ερχεται να βαλουμε στοιχημα.

Αρχισε ο αλλος ελεγε σε αλλο θρεντ τα ιδια που λεει και εδω (μαριος51) δεν του απαντησα γιατι δεν μ αρεσει η επιδειξη αλλα το παρατραβηξε

οκ αγορίνα μου, κατ'αρχάς δεν είχα κι ούτε έχω σκοπό να  σε αμφισβητήσω γιατί δε σε ξέρω. Μπορεί πράγματι να σαι ο μεγαλύτερος γαμιάς της Ελλάδας(έβαλα λίγο υπερβολή ίσως). Δε χρειάζεται να το διαλαλείς και να στοιχηματίζεις για να σε πιστέψουμε. Εκτός αν κάνεις τη πλάκα σου, οπότε its ok!! ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
για σένα τα χουμε πεί...ελπίζω και εύχομαι να είσαι ΠΙΚΠΑ να χεις το άλλοθι αλλιώς λυπάμαι αυτόν που σε ταϊζει..να καίγεσαι όλο το 24ωρο εδώ μέσα και να  :jerking:
μην λυπάσαι τη μητέρα σου, ειναι αμαρτία

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λοιπον νταξει γαμηστε το , δεν θα κατσω να αποδειξω τιποτα σε κανεναν χωρις φραγκα.

Απλα μαριε51 εσυ καλο ειναι να μην μιλας αν δεν ξερεις... το τι ειπα εγω για μαχαιρια και για πιρουνια.... αστο

στην χειροτερη εμενα θα σφαζανε οχι εσενα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οκ αγορίνα μου, κατ'αρχάς δεν είχα κι ούτε έχω σκοπό να  σε αμφισβητήσω γιατί δε σε ξέρω. Μπορεί πράγματι να σαι ο μεγαλύτερος γαμιάς της Ελλάδας(έβαλα λίγο υπερβολή ίσως). Δε χρειάζεται να το διαλαλείς και να στοιχηματίζεις για να σε πιστέψουμε. Εκτός αν κάνεις τη πλάκα σου, οπότε its ok!! ;)

Φιλε λαθος κανεις εγω δεν πειραζω ποτε κανεναν... Ουτε επιδειξη... ποια επιδειξη ρε φιλε? Ο αλλος προχθες εκανε 2-3 ποστ που αμφισβητουσε οταν του ειπα οτι ακομη και με μαχαιρια να μου την πεσουν πιστευω μπορω να τους κανω καλα και δεν του ειπα τιποτα...

Και σημερα μιας και λεφτα δεν παιζουν.... εγω στοιχηματιζω. Γιατι... αφου ειναι τοσο σιγουρος και με κραζει δεν ερχεται? Εγω κανεναν δεν απειλησα με κανεναν δεν θα τσακωθω απλα θα συναντηθουμε και θα κανουμε το στοιχημα... 1.80 υψος εχω για καποιον που ρωτησε

Γιατι δηλαδη τετοιου ειδους στοιχηματα δεν παιζουνε? εφοσον εισαι τοσο μαγκας και αμφισβητεις να εισαι και μαγκας να πληρωσεις αμα χασεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom