Νέα

Έχω γκόμενα μια πιτσιρίκα 21 ετών..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 439
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Κοροιδεψτε οσο θελετε τυποι

Εγω λεφτα θελω... Οποιος θελει βαζουμε το στοιχημα... συναντιομαστε... το κανω... μου τα δινει και φευγω.

Η αμφισβητηση πληρωνεται!!!
ποσα βαζεις αν ειναι να βγαλω και εγω μεροκαματο μεσα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εσυ δεν ελεγες οτι αμα στην πεσουν 2-3 με μαχαιρια στο δρομο δεν θα εχεις κανενα προβλημα  :uglystupid:

Ναι εγω το ελεγα... ασε τι εχω πει εγω... εμενα θα σφαξουνε οχι εσενα... αν κατσει τετοιο σκηνικο

Με το στοιχημα τωρα τι θα γινει?

Αντε γιατι βιαζομαι.... εχει παρει το αυτι μου καποιο καλο βι φι εμ που στις 12 κλεινει....

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
πολυ τεστοστερονη αλανια μου...

μαζευτηκαν μπραβοι, φουσκωτοι, δολοφονοι, εγληματιες και κατι κουραμπιεδες...... γι'αυτο την κανω μην την πατησω στα καλα του καθουμενου ξετε...

η αχνη ζαχαρη μου φερνει φτερνισμα

:badair:
ενταξει ευτυχως υπαρχουμε και μεις οι μπουληδες λεμε... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ποσα βαζεις αν ειναι να βγαλω και εγω μεροκαματο μεσα

ε τι να βαλω? Ελα και εσυ αν ειναι να τους δειξεις τιποτα που αμφισβητουν να πληρωσουν και εσενα να φυγεις σαν κυριος

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ναι εγω το ελεγα... ασε τι εχω πει εγω... εμενα θα σφαξουνε οχι εσενα... αν κατσει τετοιο σκηνικο

Με το στοιχημα τωρα τι θα γινει?

Αντε γιατι βιαζομαι.... εχει παρει το αυτι μου καποιο καλο βι φι εμ που στις 12 κλεινει....
το στοιχημα ποιο ειναι?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το στοιχημα ποιο ειναι?

Το στοιχημα ειναι να ερθεις η εσυ η καποιος αλλος.... να δουμε σε τι υψος ειναι το κεφαλι του και αν μπορω να το ξεπερασω με ενα λακτισμα... Και οχι μονο θα το ξεπερασω αλλα θα το αφησω και ετσι για μερικα δευτερολεπτα...100 ευρω

και μετα ελα να μου πεις για τυπαδες με μαχαιρια και νυστερια...

Φερε 2-3 να μου την πεσουνε και αμα προλαβουνε εγω θα κατσω να με σαπισετε στο ξυλο ολοι μαζι μετα

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
όλοι οι καυλιάρηδες μέσα στο bou. λέμε...αντί να γαμούνε μουνιά και να πίνουν το ποτάκι τους...είναι μπροστά απο ένα λάπτοπ και είναι οι πρώτοι στα posts και στις κριτικές σε μπουρδέλα και ct..

ααχχ.. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τι να ριξω σαμπως και την ξερω,να βγει καμια μπουρουχα να μην ξερω απο που να την κανω..

εσυ εχεις ξενερωσει πολυ με το 21χρονο για να την πεφτεις σε μια γρια γυναικα σαν και μενα. Φοβαμαι οτι συντομα θα χωθεις και στην λουκριτιστα.. :rolleyes:

Ομολογησε το οι πιπες που σου κανει ειναι χαλια ετσι;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
όλοι οι καυλιάρηδες μέσα στο bou. λέμε...αντί να γαμούνε μουνιά και να πίνουν το ποτάκι τους...είναι μπροστά απο ένα λάπτοπ και είναι οι πρώτοι στα posts και στις κριτικές σε μπουρδέλα και ct..

ααχχ.. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
μια χαρά τα λέει ο βλάκας που ανοίγει θέμα με βίντεο από τσοντοσάιτ παριστάνοντας ότι είναι αυτός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom