Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
οκ δηλαδη το στοιχημα ηταν οτι μπορεις να φτασεις το ποδι σου στο κεφαλι καποιου που ειναι 1,80? :- :- δεν νομιζω να λεγεται κατορθωμα αυτο.Οσο για τα μαχαιρια αστο εχω γνωρισει τυπους που ειναι πρωταθλητες κτλ στο μποξ και στο kick boxing και δεν λενε τετοιες μαλακιες και υπερβολες!
Τυπε καλα και αγια ολα αυτα που λες , αλλα ουτε κατορθωμα λεγεται να μπαινεις και να κοροιδευεις καποιον που δεν σε κοροιδεψε εγω σου ξαναλεω ειπα τι θα μπορουσα να κανω.... στην τελικη οτι ειναι να φαω θα το φαω εγω. Και μπηκες εσυ και ελεγες τα δικα σου και αντε το αφηνουμε απεξω αυτο... μπηκες και σημερα εδω και το συνεχισες.
Με αυτους τους πρωταθλητες που λες οτι γνωρισες... δεν τους ρωτησες ποτε τι θα κανανε αν καποιος τους εκανε επιθεση.... και οταν θα σου λεγανε ... τοτε να γυριζες να τους πεις ολα αυτα που ειπες και σε μενα εδω να δουμε αν θα ειχες η δεν θα ειχες την ιδια αλλα και ισως χειροτερη αντιμετωπιση απο την δικη μου. Υπερβολη ποιο ηταν? οτι θα του το βαλω στο κωλο? ναι διπλα ειχα αυτα τα εμοτικον ->
Οσο για τις υπερβολες....Ενταξει δικαιωμα σου... στοιχημα ειναι... ηταν μαλλον γιατι δεν θα το κανετε. Και νταξει αστο γενικα