Νέα

Έχω γκόμενα μια πιτσιρίκα 21 ετών..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 439
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οκ δηλαδη το στοιχημα ηταν οτι μπορεις να φτασεις το ποδι σου στο κεφαλι καποιου που ειναι 1,80?  :- :- δεν νομιζω να λεγεται κατορθωμα αυτο.Οσο για τα μαχαιρια αστο εχω γνωρισει τυπους που ειναι πρωταθλητες κτλ στο μποξ και στο kick boxing και δεν λενε τετοιες μαλακιες και υπερβολες!

Τυπε καλα και αγια ολα αυτα που λες , αλλα ουτε κατορθωμα λεγεται να μπαινεις και να κοροιδευεις καποιον που δεν σε κοροιδεψε εγω σου ξαναλεω ειπα τι θα μπορουσα να κανω.... στην τελικη οτι ειναι να φαω θα το φαω εγω. Και μπηκες εσυ και ελεγες τα δικα σου και αντε το αφηνουμε απεξω αυτο... μπηκες και σημερα εδω και το συνεχισες.

Με αυτους τους πρωταθλητες που λες οτι γνωρισες... δεν τους ρωτησες ποτε τι θα κανανε αν καποιος τους εκανε επιθεση.... και οταν θα σου λεγανε ... τοτε να γυριζες να τους πεις ολα αυτα που ειπες και σε μενα εδω να δουμε αν θα ειχες η δεν θα ειχες την ιδια αλλα και ισως χειροτερη αντιμετωπιση απο την δικη μου. Υπερβολη ποιο ηταν? οτι θα του το βαλω στο κωλο? ναι διπλα ειχα αυτα τα εμοτικον ->  :2funny: :2funny: :2funny:

Οσο για τις υπερβολες....Ενταξει δικαιωμα σου... στοιχημα ειναι... ηταν μαλλον γιατι δεν θα το κανετε. Και νταξει αστο γενικα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω εχω την διαισθηση οτι οσες ειναι γκομενες απο εδω και γραφουν στο φορουμ

μολις βρεθουν με φιλες λενε καλα γραφω σε ενα φορουμ με τιγκα καμμενους/ψυχοπαθεις/λετσους/μπαζα μεσα που πληρωνουν 20 ευρο για να γαμησουνε.

Ειναι ετσι η δεν ειναι?

(Στα αρχιδια μας βεβαια) απλα ετσι απο περιεργεια

villy

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Και η μεγαλη κορη μου ειναι 19 ειναι κακο?
Και ακομα πριν απο αυτη τα ειχα με μια 26 με την οποια ξεσκιζομαστε στο σεξ,τα καναμε ολα,και τωρα με την πιτσιρικα αν και πενεμορφη εχω ξενερωσει στο σεξ

Αφου η κόρη σου είναι ανοιχτόμυαλη τοτε δε θα εχει προβλημα.
Τωρα η 21χρονη τι πρόβλημα να'χει με τη κόρη σου.

Όσο αναφορα το σεξ, επειδη είναι μικρή θα θέλει να νιώσει άνετα κ έτσι θα λυθεί κ δε θα είναι μόνο πίπα. Πιστεύω πως όσο πιο πολύ την ερεθίζεις τόσο πιο πολύ θα σε εμπιστεύεται κ να κάνει πιο πολλά..
εκτός αν είναι γενικά ξενέρωτη κ της αρεσουν ήπιες καταστάσεις, αυτό είναι στον ανθρωπο δεν αλλαζει...Τότε κράτα τη μεχρι να βρείς κατι καλύτερο(στον ερωτικό τομεα τουλαχιστον)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

μολις βρεθουν με φιλες λενε καλα γραφω σε ενα φορουμ με τιγκα καμμενους/ψυχοπαθεις/λετσους/μπαζα μεσα που πληρωνουν 20 ευρο για να γαμησουνε.

Ειναι ετσι η δεν ειναι?

Μπολ θε ςνα σου μιληκω σοβαρα; εισαι σιγουρος;

Επισκέπτης

Ειναι ετσι η δεν ειναι?

εγω για εναν το λεω παντως :rolleyes:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
19 χρονων κορη ε? χμμ καμια φωτογραφια εχουμε? χαχα αχαχαχαχα    :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

Ειναι ετσι η δεν ειναι?

εχεις τελείως λάθος εικόνα για το πως αντιμετωπιζουμε τον αγοραίο έρωτα.
Καμμένους δεν θεωρώ όσους πάνε με πουτάνες.  Ξερεις, οι περισσοτεροι απο δω πανε με πουτάνες. Λίγοι ομως το κάνουν τοσο θεμα οσο εσυ.

οκ, πας με πουτάνες. Γράψε τις κριτικές σου, δεν ειναι ανάγκη να γαμάς όλα τα θρεντ λεγοντας ακριβως το ίδιο πράγμα σε όλους τους τόνους.

btw, αν μιλήσω με καμια΄φίλη για το φόρουμ, μάλλον θα σχολιάσω κατι ωραίες απόψεις που εχουν ακουστει κατα καιρούς εδω μεσα.

Οχι, δεν θα σχολιάσω για το κάθε καμμένο πιτσιρίκι που γνώρισε τον έρωτα και το διαλαλεί όπου βρεθεί και όπου σταθει.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
εχεις τελείως λάθος εικόνα για το πως αντιμετωπιζουμε τον αγοραίο έρωτα.
Καμμένους δεν θεωρώ όσους πάνε με πουτάνες.  Ξερεις, οι περισσοτεροι απο δω πανε με πουτάνες. Λίγοι ομως το κάνουν τοσο θεμα οσο εσυ.

οκ, πας με πουτάνες. Γράψε τις κριτικές σου, δεν ειναι ανάγκη να γαμάς όλα τα θρεντ λεγοντας ακριβως το ίδιο πράγμα σε όλους τους τόνους.

btw, αν μιλήσω με καμια΄φίλη για το φόρουμ, μάλλον θα σχολιάσω κατι ωραίες απόψεις που εχουν ακουστει κατα καιρούς εδω μεσα.

Οχι, δεν θα σχολιάσω για το κάθε καμμένο πιτσιρίκι που γνώρισε τον έρωτα και το διαλαλεί όπου βρεθεί και όπου σταθει.
που χαθηκες εσυ βρε,και η κοζα νοστρα εχει εξαφανηστει με τις γιουχες της :grin:

dalas giovanni

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Και ακομα πριν απο αυτη τα ειχα με μια 26 με την οποια ξεσκιζομαστε στο σεξ,τα καναμε ολα,και τωρα με την πιτσιρικα αν και πενεμορφη εχω ξενερωσει στο σεξ
ρε sinnerman  αλανι εδω διπλα εχουμε θεμα ανοιχτο ακομα...ο καζαμπουμπου σε κατηγορει οτι του εκλεψες τη φωτογραφια κι οτι η γκομενα ηταν δικη του και συ μας λες γιαα την 21χρονη τωρα? :2funny:

dalas giovanni

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
και ποσο χρονων εισαι τελοσπαντων?εγω νομιζα οτι ησουν καμια 22αρα :2funny: θα μας τρελανεις τελειως? :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
εσυ ποσο εισαι ρε;

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Εγω θα κανω μια πολυ απλη ερωτηση στον φιλο μου τον SINNERMAN.εσενα θα σου αρεσε ενας συνομιλικος σου να τα εφτιαχνε με την κορη σου??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom