Νέα

εχετε προσποιηθεί οτι τελιώσατε σε οικο ανοχής?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.443
Πόντοι
2.606
RESPECT!!!!

Τον κώλο σου να χτυπάς λαλάκη, πιο επικό ποστ α'αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να σιάξεις..
-Nατσε γενικα το νημα αυτο ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ,αλλα ενα χτεσινο ποσταρισμα νομιζω εχει τα σκηπτρα μακραν....ψαχνουμε πλεον μονο για τον δευτερο...
-ρε παπαρα για πες μου κάτι.. πόσα παιδάκια έχουν αφήσει οι τράπεζες στην πείνα ??? γιατί κάτι πλειστηριασμοί (το μόνο που μπορεί να κάνει ένας στον οφειλέτη του) έχουν παγώσει προ πολλού...
-ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν χρειαζεται να θυμισω ποιος γιγας το εγραψε!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Δεν επιμένω σε αυτό γιατί δεν προσπάθησαν και πολλοί να με ικανοποιήσουν έτσι!
Το  ευαισθητο σημείο μου όμως είναι πισώ ααπό το αυτάκι :)

Τα θέλεις και τα λες αυτά ή σου ξεφεύγουν ρε κούκλα;
Έχεις κάνει "σωστή επιλογή ερωτικών συντρόφων", αλλά "δεν προσπάθησαν και πολλοί να σε ικανοποιήσουν έτσι", να σε γλύψουν δηλαδή και το "ευαίσθητό σου σημείο είναι πίσω από το αυτάκι"!!
Δεν δοκιμάζεις και πάνω από το φρύδι μήπως είναι πιο ευαίσθητο;  :cheesy:

Καλά σε βρίσκω πολύ kinky! :grin: :grin:
Αλλά ρε σύ πρόσεξέ τες αυτές τις πολύ "ανώμαλες" φάσεις με τα αυτιά κλπ γιατί τελικά κάποιος πιο ανωμαλιάρης από εσένα θα βρεθεί να σου ζητήσει να του πάρεις και τσιμπούκι! :2funny: :2funny:
Θα δεις...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.026
Πόντοι
5.006
-Nατσε γενικα το νημα αυτο ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ,αλλα ενα χτεσινο ποσταρισμα νομιζω εχει τα σκηπτρα μακραν....ψαχνουμε πλεον μονο για τον δευτερο...
-ρε παπαρα για πες μου κάτι.. πόσα παιδάκια έχουν αφήσει οι τράπεζες στην πείνα ??? γιατί κάτι πλειστηριασμοί (το μόνο που μπορεί να κάνει ένας στον οφειλέτη του) έχουν παγώσει προ πολλού...
εχω την εντυπωση πως το ποιο εντυπωσιακο νημα χθες ηταν του λακη :

"Ντροπή σου ξεφτιλισμένε που ειρωνεύεσαι τίμιους ανθρώπους
που πήγαν και ξεσκίστηκαν στη δουλειά στου διαόλου το κέρατο
ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΔΩΡΕΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΛΟΙ.

Αυτοί δεν είχαν μαμάδες με κοσμηματοπωλεία στη Βουκουρεστίου ή μαμάδες & μπαμπάδες
συγγραφείς και ιατρούς .... ούτε πήγαιναν στο ΛΥΚΕΙΟ ΜΩΡΑΪΤΗ .......
Προφανώς είσαι και εσύ κοπρόσκυλο που δεν έχει δουλέψει ποτέ."

πραγματικα βουρκωσα οταν ακουσα εναν χρυσαυγητη(εστω και αθελα του εξαιτιας του θολωμενου του μυαλου) να υπερασπιζεται κατα αυτο τον τροπο τα πακια και τους λοιπους λαθρομεταναστες στην ελλαδα.....

Frakin_Cylon

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Πω ρε πούστη, δες complex κατωτερότητας που κυκλοφορούν......................
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Έχεις κάνει "σωστή επιλογή ερωτικών συντρόφων", αλλά "δεν προσπάθησαν και πολλοί να σε ικανοποιήσουν έτσι", να σε γλύψουν δηλαδή και το "ευαίσθητό σου σημείο είναι πίσω από το αυτάκι"!!

Αλλά ρε σύ πρόσεξέ τες αυτές τις πολύ "ανώμαλες" φάσεις με τα αυτιά κλπ γιατί τελικά κάποιος πιο ανωμαλιάρης από εσένα θα βρεθεί να σου ζητήσει να του πάρεις και τσιμπούκι! :2funny: :2funny:
Θα δεις...
ωραίος είσαι.. :2funny: :2funny: :2funny:

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Τουλάχιστον έχεις χιούμορ, γιατί από εμπειρίες δεν σε βλέπω και πολύ πρώτη.
Είσαι πάνω από 24 ή κάτω. Αν είσαι κάτω κάτι προλαβαίνεις ακόμα...
Τι σημαίνει άπειρη δλδ;;να χω πάει με λιγότερους από 10;;
Ναι είμαι μία άπειρη άνω των 24! :)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.426
Πόντοι
4.006
Μια φορα μονο ,εχω προσποιηθη οτι εχυσα σε οικο ανοχις...ηταν πολυ ευγενικη η τανα..εβλεπα στα ματια της οτι  ηθελε να περασο καλα..για δικους μου λογους δεν τα καταφερα...και ειπα ψεματα οτι οκ μωρο μου...φυσικα δεν ειδε υγρο στο σκουφακι και λεει πως γινεται λεω μου εχει ξανατυχει να ελειοσο κια να μην βγαλο δεν ξερω γιατι... :2funny:....τις ειπα μετα εισουν πολυ καλη σε ευχαρηστω με χερετησε και εφυγε... :grin:

Frakin_Cylon

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Θα δεις...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Μια φορα μονο ,εχω προσποιηθη οτι εχυσα σε οικο ανοχις...ηταν πολυ ευγενικη η τανα..εβλεπα στα ματια της οτι  ηθελε να περασο καλα..για δικους μου λογους δεν τα καταφερα...και ειπα ψεματα οτι οκ μωρο μου...φυσικα δεν ειδε υγρο στο σκουφακι και λεει πως γινεται λεω μου εχει ξανατυχει να ελειοσο κια να μην βγαλο δεν ξερω γιατι... :2funny:....τις ειπα μετα εισουν πολυ καλη σε ευχαρηστω με χερετησε και εφυγε... :grin:
Exυσα προς τα μεσα επρεπε να της πεις.

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16

Θα δεις...
Σε ευχαριστω...μου έφτιαξες το μεσημέρι...ακόμη γελάω... :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Τι σημαίνει άπειρη δλδ;;να χω πάει με λιγότερους από 10;;

Ρε γλυκιά μου κοπέλα θέλεις να σου κάνω προσωπικές ερωτήσεις; Να σου κάνω λοιπόν!
Να σε γλύφουν είπαμε δεν λέει.
Εσύ γλύφεις τουλάχιστον; Στο στόμα τα δέχεσαι; Στο πρόσωπο; Κώλο δίνεις; Με δυο άντρες έχεις πάει; Αν ναι dp κάνεις; Οι γυναίκες σου αρέσουν; Με άντρα και γυναίκα ταυτόχρονα θα πήγαινες;

Τώρα αν το 82 είναι χρονολογία που γεννήθηκες και πάει να πει πως έχεις κλείσει τα 30 το ελπίζω (για σένα!) πως θα έχεις πάει με πάνω από 10, αλλιώς τί στο καλό εμπειρίες να έχεις;

Υ.Γ. Τώρα ειδα την συνέχεια του ποστ σου, δυστυχώς.
Είσαι 30άρα και έχεις πάει με 4-5 που κανένας τους δεν προσπάθησε καν να σε γλύψει.
Τί να σου πω; Προσπάθησέ το έστω και τώρα! Κάτι προλαβαίνεις να βιώσεις. Μέχρι τα 45 οι γυναίες αν προσέξουν λίγο μπορούν να είναι επιθυμητές. Αλλά μην το θυμηθείς στα 50 σου! Γιατί τότε όσο και να θέλεις δεν θα βρίσκεις κανέναν...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Και εσυ δανεια απο την τραπεζα εχεις παρει... αμα δεν γουσταρεις τραπεζες
δεν ασχολεισαι καθολου μαζι τους. Ψευτοεπαναστατες γεμισαμε....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ρε γλυκιά μου κοπέλα θέλεις να σου κάνω προσωπικές ερωτήσεις; Να σου κάνω λοιπόν!
Να σε γλύφουν είπαμε δεν λέει.
Εσύ γλύφεις τουλάχιστον; Στο στόμα τα δέχεσαι; Στο πρόσωπο; Κώλο δίνεις; Με δυο άντρες έχεις πάει; Αν ναι dp κάνεις; Οι γυναίκες σου αρέσουν; Με άντρα και γυναίκα ταυτόχρονα θα πήγαινες;

Τώρα αν το 82 είναι χρονολογία που γεννήθηκες και πάει να πει πως έχεις κλείσει τα 30 το ελπίζω (για σένα!) πως θα έχεις πάει με πάνω από 10, αλλιώς τί στο καλό εμπειρίες να έχεις;
Ρε μαλακες 5 ατομα την εχετε ρωτησει ακριβως τα ιδια τι στο καλο  :S

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206

Δεν διαβάζω κάθε ποστ του σάιτ ρε αρχηγέ! Με ρώτησε τί εννοούσα με το "άπειρη" και της ανέφερα διάφορες πιθανές εμπειρίες.

Δεν ισχύουν μόνο για την Χρύσα αυτά, ε; ;)
Άλλο που οι άντρες έχουμε κάποιες ελπίδες κάτι να κάνουμε και μετά τα 50.

Καλό όμως θα ήταν να ξεκινούσαμε κάπως νωρίτερα...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.443
Πόντοι
2.606
Δεν διαβάζω κάθε ποστ του σάιτ ρε αρχηγέ! Με ρώτησε τί εννοούσα με το "άπειρη" και της ανέφερα διάφορες πιθανές εμπειρίες.

Δεν ισχύουν μόνο για την Χρύσα αυτά, ε; ;)
Άλλο που οι άντρες έχουμε κάποιες ελπίδες κάτι να κάνουμε και μετά τα 50.

Καλό όμως θα ήταν να ξεκινούσαμε κάπως νωρίτερα...
-ρε συ γιαννεβαν ασε τα περιφερειακα σουτ απο τα 6,75 και ορμα στη ρακετα....ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΕΦΙ ΤΟ ΜΩΡΟ...γραψτης επι λεξη....."θα σε κανω εγω κατι εμπειριες ,θα σε κανω μωρακι μου λαμπαδα!"τελος!....αντε ντε μπας και  :fuck1:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
-ρε συ γιαννεβαν ασε τα περιφερειακα σουτ απο τα 6,75 και ορμα στη ρακετα....ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΕΦΙ ΤΟ ΜΩΡΟ...γραψτης επι λεξη....."θα σε κανω εγω κατι εμπειριες ,θα σε κανω μωρακι μου λαμπαδα!"τελος!....αντε ντε μπας και  :fuck1:

Kι από πού την ξέρω εγώ ρε παίχτη και την κάνω και κέφι; Δουλεύουμε μαζί ή μου έχει δείξει τίποτα φωτός της;

Τώρα βέβαια σύμφωνα μ' αυτά που η ίδια δηλώνει πως έχει ζήσει, κάποιες εμπειρίες θα έχω να της δώσω.
Τουλάχιστον από εμπειρίες...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Kι από πού την ξέρω εγώ ρε παίχτη και την κάνω και κέφι; Δουλεύουμε μαζί ή μου έχει δείξει τίποτα φωτός της;

Τώρα βέβαια σύμφωνα μ' αυτά που η ίδια δηλώνει πως έχει ζήσει, κάποιες εμπειρίες θα έχω να της δώσω.
Τουλάχιστον από εμπειρίες...
Αστο ρε μπορει να σε ερωτευθει η κοπελα  :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Αστο ρε μπορει να σε ερωτευθει η κοπελα  :grin:

A! Θα το ξεκαθαρίσουμε αυτό! Μόνο το κορμί μου μπορώ να προσφέρω ελεύθερα. Όχι την καρδιά μου! :grin:

Αλλά δεν είναι λίγο αγενές να μιλάμε για κάποιον, μια κυρία μάλιστα, εν τη απουσία της. Οπότε ας μην το συνεχίσουμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom