Νέα

εχετε προσποιηθεί οτι τελιώσατε σε οικο ανοχής?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αμα εχεις αυτογυμναζωμενο μεταβολισμο ειναι οτι πρεπει εμενα που γαμιεται ο μεταβολισμος χτυπιεμαι σαν τον πουστη 1 ωρα την μερα και τιποτα δεν καταφερνω. :-

Δεν αφηνεις το βαρος σου να παει πανω απο 75-80 κιλα....

και κανεις λιγο γυμναστικη μονος σου. Απλα τα πραγματα.... και τερας να γινεις γκομενα δεν θα βγαλεις

εκτος και αμα θες να πεσεις σε κανα ψωνιο του κωλου που κοιταει τετοιες μαλακιες....

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
χωρίς να έχετε τελειώσει? το κατάλαβε η κοπέλα?το εχω κάνει 3-4 φορές την μία πρόλαβε είδε το προφυλακτικό και μαλλον το κατάλαβε.

Εισαι νεοπας ακομα!
Οταν τα εγραφα αυτα στις κριτικες μου δεν γνωριζες καν το site!

:sunglasses:

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Δεν αφηνεις το βαρος σου να παει πανω απο 75-80 κιλα....

και κανεις λιγο γυμναστικη μονος σου. Απλα τα πραγματα.... και τερας να γινεις γκομενα δεν θα βγαλεις

εκτος και αμα θες να πεσεις σε κανα ψωνιο του κωλου που κοιταει τετοιες μαλακιες....
:2funny:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
χωρίς να έχετε τελειώσει? το κατάλαβε η κοπέλα?το εχω κάνει 3-4 φορές την μία πρόλαβε είδε το προφυλακτικό και μαλλον το κατάλαβε.
Γιατι ρε παλικαρι;Φοβασαι μηπως σου βγαλει κακο ονομα;Μηπως δεν σε πληρωσει; :headbang:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ,στα αρχδια μου τελειως,αμα χυσω εχυσα αν ομως οχι παλι στα αρχιδια μου, σηκωνομαι ντυνομαι κ φευγω,
1) δεν την νοιαζει αυτην αν εχυσες η οχι
2)δεν με νοιαζει κ εμενα να  αγχωνομαι με τετοια

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
εχετε προσποιηθεί οτι τελιώσατε σε οικο ανοχής?  :think: :think: :think: :think: :think:

γιατι να το κανεις αυτο????
οπως ειπε και ο φιλος παραπανω.... Φοβασαι μηπως σου βγαλει κακο ονομα;Μηπως δεν σε πληρωσει;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εχετε προσποιηθεί οτι τελιώσατε σε οικο ανοχής?   :think: :think: :think: :think: :think:

γιατι να το κανεις αυτο????
οπως ειπε και ο φιλος παραπανω.... Φοβασαι μηπως σου βγαλει κακο ονομα;Μηπως δεν σε πληρωσει;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πολυ φοβασαι καρτακη..... για το ονομα σου.

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
γινεται να προσποιηθεις οτι τελειωσες τι ειμαστε ρε γυναικες? :jerking:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Κι όμως μια φορά που δεν το έκανα το μετάνοιωσα!

Ήταν κάμποσα χρόνια πριν, τότε που ακουμπάγαμε στα τούρια 250άρια με άνεση. Σκέφτομαι λοιπόν "Δεν πάω μια βόλτα στα ντέλα της Φυλής, να πάρω 3-4 με 20 ευρώ τη μία; Θα πληρώσω 80 και θα έχω πάρει 4 αντί για μία και την ίδια συνολικά ώρα θα έχω "αθληθεί".
Το μόνο ζήτημα είναι πως λόγω και ηλικίας και ιδιοσυγκρασίας αντέχω μεν όσο θέλω, αλλά σε μια ώρα μόνο μια φορά μπορώ. Οπότε είχα αποφασίσει να τελειώσω στην τρίτη ή τέταρτη που θα έβρισκα του γούστου μου.

Για κακή μου όμως τύχη πετυχαίνω πρώτη μία σε ένα στενό κάθετο της Αχαρνών, νομίζω Αγίου Πέτρου ή Ικονίου, δεν θυμάμαι ακριβώς.
Αυτή τότε εθεωρείτο πολύ μεγάλο όνομα στα ντέλα, προσωπικά δεν την ήξερα κι ούτε θυμάμαι το όνομά της πλέον.
Περνάνε 10 λεπτά και της λέω "Να σταματήσουμε να μην σε κουράζω;" Μου απαντάει "Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να τελειώσεις!" Περνάνε ακόμα 5 λεπτά και δεν μπορώ να τελειώσω, ακριβώς διότι από την αρχή είχα αποφασίσει να μην τελειώσω. Σε ακόμα 5 λεπτά το σταματάω ψιλοαγχωμένος (είχε πλέον γίνει κουραστικό και για τους δύο μας) και της ανακοινώνω πως θα φύγω.
Με έβρισε άσχημα φεύγοντας και μου είπε πως αν είναι να μην τελειώνω να μην ξαναπατήσω το πόδι μου σ' αυτήν και πως αυτό που της είχα κάνει ήταν πολύ προσβλητικό και δεν της είχε ξανατύχει.
Φυσικά δεν συνέχισα την "περιήγηση" όπως είχα προαποφασίσει και ευτυχώς που η ιστορία μόνο 20 ευρώ μου κόστισε.

Πάντως πέραν του βρισίματος που μου έριξε, τον "επαγγελματισμό" της (με την καλή έννοια) τον θαύμασα!

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Κι όμως μια φορά που δεν το έκανα το μετάνοιωσα!

Ήταν κάμποσα χρόνια πριν, τότε που ακουμπάγαμε στα τούρια 250άρια με άνεση. Σκέφτομαι λοιπόν "Δεν πάω μια βόλτα στα ντέλα της Φυλής, να πάρω 3-4 με 20 ευρώ τη μία; Θα πληρώσω 80 και θα έχω πάρει 4 αντί για μία και την ίδια συνολικά ώρα θα έχω "αθληθεί".
Το μόνο ζήτημα είναι πως λόγω και ηλικίας και ιδιοσυγκρασίας αντέχω μεν όσο θέλω, αλλά σε μια ώρα μόνο μια φορά μπορώ. Οπότε είχα αποφασίσει να τελειώσω στην τρίτη ή τέταρτη που θα έβρισκα του γούστου μου.

Για κακή μου όμως τύχη πετυχαίνω πρώτη μία σε ένα στενό κάθετο της Αχαρνών, νομίζω Αγίου Πέτρου ή Ικονίου, δεν θυμάμαι ακριβώς.
Αυτή τότε εθεωρείτο πολύ μεγάλο όνομα στα ντέλα εκείνη την εποχή, προσωπικά δεν την ήξερα κι ούτε θυμάμαι το όνομά της. Περνάνε 10 λεπτά και της λέω "Να σταματήσουμε να μην σε κουράζω;" Μου απαντάει "Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να τελειώσεις!" Περνάνε ακόμα 5 λεπτά και δεν μπορώ να τελειώσω, ακριβώς διότι από την αρχή είχα αποφασίσει να μην τελειώσω. Σε ακόμα 5 λεπτά το σταματάω ψιλοαγχωμένος (είχε πλέον γίνει κουραστικό και για τους δύο μας) και της ανακοινώνω πως θα φύγω.
Με έβρισε άσχημα φεύγοντας και μου είπε πως αν είναι να μην τελειώνω να μην ξαναπατήσω το πόδι μου σ' αυτήν και πως αυτό που της είχα κάνει ήταν πολύ προσβλητικό και δεν της είχε ξανατύχει.
Φυσικά δεν συνέχισα την "περιήγηση" όπως είχα προαποφασίσει και ευτυχώς που η ιστορία μόνο 20 ευρώ μου κόστισε.

Πάντως πέραν του βρισίματος που μου έριξε, τον "επαγγελματισμό" της (με την καλή έννοια) τον θαύμασα!
δες πως ηταν  παλια σε παρακαλούσαν να τελειωσειςκαι τωρα στο 10λεπτο σε παρατανε και φευγουνε η ψωλες

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 24/08/2012 το πρωί είχα πάει στο στούντιο της οδού Βριλησσού 36, για να δω τη γνωστή α-καπέλο τσατσά. Προσπαθούσα για 7-8 λεπτά να τελειώσω με τη μέθοδο του ντιβανοτρυπητή (κόλλα ρε Wapei, πολύ σε πάω ρε φιλαράκι). Ωστόσο, η εκσπερμάτωση εντός της καπότας φάνταζε άπιαστο όνειρο.

Κάποια στιγμή είπα ψέματα στην πουτάνα ότι έχυσα.
Οι λόγοι ήταν οι εξής:

1) Βιαζόμουν να ξεφορτωθώ την πουτάνα, για να δώ το "πρόσωπο".
2) Δεν ήθελα να κάνω την πουτάνα να φύγει δυσαρεστημένη από το δωμάτιο (σελήνη στο ζυγό, you know).

Ωστόσο, η πουτάνα μου είπε "Για να δω το προφυλακτικό" και "πιάστηκα στα πράσα".
Δικαιολογήθηκα λέγοντας με το γέλιο του κορνούτου "Νόμιζα ότι έχυσα, με συγχωρείς".

Κατόπιν της είπα "Ας το, δε μας πάει σήμερα, σε παρακαλώ πολύ όμως, μην πεις τίποτα στην τσατσά" και έληξε εκεί το θέμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom