Νέα

εχετε προσποιηθεί οτι τελιώσατε σε οικο ανοχής?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
πιστευω πως ολοι το εχουμε κανει εστω 1 φορα

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Ρε γλυκιά μου κοπέλα θέλεις να σου κάνω προσωπικές ερωτήσεις; Να σου κάνω λοιπόν!
Να σε γλύφουν είπαμε δεν λέει.
Εσύ γλύφεις τουλάχιστον; Στο στόμα τα δέχεσαι; Στο πρόσωπο; Κώλο δίνεις; Με δυο άντρες έχεις πάει; Αν ναι dp κάνεις; Οι γυναίκες σου αρέσουν; Με άντρα και γυναίκα ταυτόχρονα θα πήγαινες;

Τώρα αν το 82 είναι χρονολογία που γεννήθηκες και πάει να πει πως έχεις κλείσει τα 30 το ελπίζω (για σένα!) πως θα έχεις πάει με πάνω από 10, αλλιώς τί στο καλό εμπειρίες να έχεις;

Υ.Γ. Τώρα ειδα την συνέχεια του ποστ σου, δυστυχώς.
Είσαι 30άρα και έχεις πάει με 4-5 που κανένας τους δεν προσπάθησε καν να σε γλύψει.
Τί να σου πω; Προσπάθησέ το έστω και τώρα! Κάτι προλαβαίνεις να βιώσεις. Μέχρι τα 45 οι γυναίες αν προσέξουν λίγο μπορούν να είναι επιθυμητές. Αλλά μην το θυμηθείς στα 50 σου! Γιατί τότε όσο και να θέλεις δεν θα βρίσκεις κανέναν...

Ούτε κώλο δίνω, ούτε τα καταπίνω, ούτε παρτούζα έχω κάνει,ούτε με γυναίκα έχω πάει φυσικά ..
Γλύφω αλλά δεν ξέρω πόσο καλά..
Πολύ ξενερωτη γκομενα είμαι δλδ ;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Ούτε κώλο δίνω, ούτε τα καταπίνω, ούτε παρτούζα έχω κάνει,ούτε με γυναίκα έχω πάει φυσικά ..

Συνημμένα

• delalis.jpg
    delalis.jpg
    74,5 KB · Εμφανίσεις: 30

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6

Το πως θα γλείφεις μαθαίνεται με τον καιρό. Και την καθοδήγηση του συντρόφου. Καμιά γυναίκα δε γεννήθηκε με όσκαρ στις πίπες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom