Επισκέπτης
Παρε και καρατζαφερη παρε και καμενο καντε και ολοι μαζι δεκα κολοτουμπες..τελειωσατε και στις επομενες εκλογες θα ειστε μια κακη αναμνηση.
Παρε και καρατζαφερη παρε και καμενο καντε και ολοι μαζι δεκα κολοτουμπες..τελειωσατε και στις επομενες εκλογες θα ειστε μια κακη αναμνηση.
Αφου ξερειs γραμματα..........."Δεν εμπνεει ανησυχια"Tύποι, είναι οφφ-τοπικ, το ξερω, αλλά μαλλον χανουμε τον Προεδρο...
Λοίμωξη αναπνευστικου στα 96 και δεν εμπνεει ανησυχια? Τι είναι, κρυολόγημα?Αφου ξερειs γραμματα..........."Δεν εμπνεει ανησυχια"
Εκτοs κι αν λενε ψεμματα
Υπομονη ως το 2020.Παρε και καρατζαφερη παρε και καμενο καντε και ολοι μαζι δεκα κολοτουμπες..τελειωσατε και στις επομενες εκλογες θα ειστε μια κακη αναμνηση.
Tύποι, είναι οφφ-τοπικ, το ξερω, αλλά μαλλον χανουμε τον Προεδρο...
Δεν μιλαμε για οποιον κι οποιον.......Στο περασμα του το τριγωνο των Βερμουδων ειναι παρκο για παιδιαΛοίμωξη αναπνευστικου στα 96 και δεν εμπνεει ανησυχια? Τι είναι, κρυολόγημα?
Και μετα θα πουν "αχ τι κριμα, κολλησε ένα ενδονοσοκομειακο μικροβιο"...."Η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν προκαλεί ανησυχία".
Και μετα θα πουν "αχ τι κριμα, κολλησε ένα ενδονοσοκομειακο μικροβιο".
Ακομα κι ετσι.........μονον ο Κριαραs μεχρι στιγμηs τον νικαειΚαι μετα θα πουν "αχ τι κριμα, κολλησε ένα ενδονοσοκομειακο μικροβιο".
Ελα ντε αφου ειστε ανικανοι σαν και τον τριανταρηΤι δουλεια θα κανουμε τύπε?
Η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν προκαλεί ανησυχίαTύποι, είναι οφφ-τοπικ, το ξερω, αλλά μαλλον χανουμε τον Προεδρο...
Σιγα μην ΣΕ κανει και κεφτεδακια.Ελα ντε αφου ειστε ανικανοι σαν και τον τριανταρηΕγω παντως θα προσλαβω εναν δεξιο να με κανει αερα τα @@
![]()
δεν κολλαει μικροβια ο κωστας τυπεΚαι μετα θα πουν "αχ τι κριμα, κολλησε ένα ενδονοσοκομειακο μικροβιο".
Να τον παμε στην Ελισαβετ?Ρε τριανταρη ξανασκεψου το ψυχραιμα.........και θα σε παμε σε μια μασατζου που θα σε κανειs να δειs τον Ατετονκουμπο ασπρο
Ελα ρε![]()
![]()
![]()
σιγα ρε τυπε τι ειναι 2 χρονια παραπανω στον στρατοΟυφ! Δε μπορώ να σκεφτώ καθαρά. Έζω ζαλάδα και ταχυπαλμία. Θα ρίζω νερό στο κεφάλι μου και θα βγω λίγο έξω να με χτυπήσει ο αέρας. Ελπίζω να μη με συλλάβει η αστυνομία.
Έφεραν στη μάνα ένα χαρτί που γράφει ανυπότακτος +6 μήνες +6μήνες +6μήνες +6μήνες. Ένας Θεός ξέρει πόσες καταδίκες έχω φάει!
Δε μπορώ θα ξαναμπώ το βράδι το βράδι είμαι συνήθως πιο ήρεμος
Οποια ναναι......Στηριξη θελει ο ανθρωποs τωραΝα τον παμε στην Ελισαβετ?
Ουφ! Δε μπορώ να σκεφτώ καθαρά. Έζω ζαλάδα και ταχυπαλμία. Θα ρίζω νερό στο κεφάλι μου και θα βγω λίγο έξω να με χτυπήσει ο αέρας. Ελπίζω να μη με συλλάβει η αστυνομία.
Έφεραν στη μάνα ένα χαρτί που γράφει ανυπότακτος +6 μήνες +6μήνες +6μήνες +6μήνες. Ένας Θεός ξέρει πόσες καταδίκες έχω φάει!
Δε μπορώ θα ξαναμπώ το βράδι το βράδι είμαι συνήθως πιο ήρεμος
θα ακνει οτι και τωρα τυπεναι και μετα το τρελοχαρτο?τι θα κανει?δουλεια?γυμναστικη?γκομενες?