Νέα

εχετε παει ποτε σας φυλακη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzooon1989
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
παραλιγο απο καυγα στα 18.....και 36 και μια προσφατα.
οι 2 φορες ηταν στο τσακ, ευτηχως επικρατησε η λογικη, δηλαδη οτι δεν αξιζε τον κοπο κ στις 3 περιπτωσεις...-
δεν θα μπορουσα να κατσω μεσα μεγαλο διαστημα....
----------
το σωστο ερωτημα ισως θα ταν...
για πιο λογο θα ρισκαρατε να πατε φυλακη.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
εγώ θα ήθελα πολύ πάντως να μπω έστω για λίγο σε φυλακή όπως ο κορυδαλλός... για ευνόητους λόγους :cheesy:
έχω κάνει στο προφίλ μου στο fb πολλά άτομα από μέσα, έχω μιλήσει με αρκετούς και έχω πάει στο ξενοδοχείο με 2-3 που βγήκαν :cheesy:
έλληνες αυτοί που πήγα, αλλά στις φώτος που βλέπω εκεί μέσα είναι τίγκα στους αλβανούς και τους τσιγγάνους και μένουν 4 άτομα στο ίδιο κελί/διαμέρισμα οπότε εμένα σαν ιδέα...  :erection:
αλλά δεν ξέρω πως θα μπορούσα ποτέ να μπω... :( είμαι καλό παιδί...

υγ, εσύ που άνοιξες το θρέντ έχεις κάνει? πως σου ήρθε να ρωτήσεις γι αυτό?

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
281
Πόντοι
36
Ίσα μωρη Λούση που θα μου χαλάσεις το τοπικ

Κάνω κατι σαν έρευνα για παρεμφερες θεμα και έπεσα σε άρθρο για έναν άτυχο που μπήκε φυλακή για τροχαία παράβαση και βγήκε δολοφονημενος, παλια 1998

Το πλεονέκτημα του φορουμ ειναι οτι δεν γράφουν αποκλειστικά ούτε πωλητές παπουτσιών στην αγια Βαρβάρα ούτε πανεπιστημιακοί βιολογοι. Η γενεσιουργος αιτια του κοινού τους πάθους ειναι μια απλή βιολογική ανάγκη και ο εδω (αλλα και στον προθαλαμο του χαμαιτυπειου) συγχρωτισμος τους με όλες τις υπόλοιπες φυλές εξασφαλιζει ενίοτε το αγαθο της ειλικρίνειας όσο και της ανεπιτηδευτης μεταφοράς εμπειριων

Σε κάθε αλλη περίπτωση, ο Ιάκωβος παραμονευει παντα για να παίξει την φλογέρα του

Οποτε μιλήστε, ποια ειναι η κατάσταση στις φυλακές

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.394
Πόντοι
786
το θυμάμαι αυτό (από τα μμε), ήταν την εποχή του πολυτεχνείου Νοέμβρης μήνας και ο κορυδαλλός (ίσως και άλλες φυλακές) σε εξέγερση.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
εγώ θα ήθελα πολύ πάντως να μπω έστω για λίγο σε φυλακή όπως ο κορυδαλλός... για ευνόητους λόγους :cheesy:
έχω κάνει στο προφίλ μου στο fb πολλά άτομα από μέσα, έχω μιλήσει με αρκετούς και έχω πάει στο ξενοδοχείο με 2-3 που βγήκαν :cheesy:
έλληνες αυτοί που πήγα, αλλά στις φώτος που βλέπω εκεί μέσα είναι τίγκα στους αλβανούς και τους τσιγγάνους και μένουν 4 άτομα στο ίδιο κελί/διαμέρισμα οπότε εμένα σαν ιδέα...  :erection:
αλλά δεν ξέρω πως θα μπορούσα ποτέ να μπω... :( είμαι καλό παιδί...

υγ, εσύ που άνοιξες το θρέντ έχεις κάνει? πως σου ήρθε να ρωτήσεις γι αυτό?
Oλο στο κώλο σου έχεις το μυαλό σου;

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
281
Πόντοι
36
Ολοι αναζητουν σημασια. το θεμα είναι ποσοι το πετυχαινουν.Οταν είμαι εγω μεσα, ολοι με εμενα ασχολούνται παντως.

Ζήσατε όμως για μεγαλο χρονικό διάστημα κάτω από την σκιά  των τιτάνων, Σαρδάμη, Αχαχουχαμπούχαχα, Τραλαλάκη & Παπαζουζούνα.

Αναγνωρίζω πάντως, πως έχετε υπομονή και μεθοδικότητα.

:2funny:

funny_fcker

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2018
Like
0
Πόντοι
0
απο κορυδαλλο μεσα σας γραφω... ειναι κανας αλλος συναγωνιστης εδω για 'παρεα'???

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Από την κομπατ 18 είστε ή από την Α.Μ.Ε;;;

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Έγώ θά ήθελα νά πετάξω όλες τίς μουσουλμάνες πού μάς έχουν κουβαληθεί, σέ κελιά μέ άφρικανούς γιά μερικούς μήνες...

Μετά άπέλαση στίς γυναίκες καί μέσα στά κελιά όλους τούς μουσουλμάνους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom