tzooon1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
ρε φιλε τριανταρι,ελα να πιουμε ενα τσιπουρακι,να φαμε κανα κοκορι Ναξου...και θα τα βρουμε...Ειχε πει οτι θαπαιρνε αερα...........Ελπιζω να μην τον πηρε ο αεραs![]()
ρε φιλε τριανταρι,ελα να πιουμε ενα τσιπουρακι,να φαμε κανα κοκορι Ναξου...και θα τα βρουμε...Ειχε πει οτι θαπαιρνε αερα...........Ελπιζω να μην τον πηρε ο αεραs![]()
Σκουρα τα πραγματα...................ρε φιλε τριανταρι,ελα να πιουμε ενα τσιπουρακι,να φαμε κανα κοκορι Ναξου...και θα τα βρουμε...
μπααααΜαγκες, ενας γνωστος μου πε οτι ο φιλος της φωτο εχει τρελη περαση στα κοριτσακια.
Λετε αν υιοθετησω το στυλ του να ξεκωλιασω ολα τα 18χρονα στο γυμναστηριο;![]()
![]()
![]()
Μαγκες, ενας γνωστος μου πε οτι ο φιλος της φωτο εχει τρελη περαση στα κοριτσακια.
Λετε αν υιοθετησω το στυλ του να ξεκωλιασω ολα τα 18χρονα στο γυμναστηριο;![]()
![]()
![]()
μπορει να κατσει να τον φαει και η αννουλα του μπιμπιΜαν η ιδεα της αυτοκτονιας ειναι η καλυτερη που ειχες ποτε. Αλλα θελει στυλ. Αστις αγχονες. Πηγαινε κανε πεζοπορια στα βουνα της Ανδορας και πεσε, πηγαινε στο Μπαλι και κολυμπα μακρια απ την ακτη μεχρι να σε παρασυρουν τα ωκεανια ρευματα η κατσε να σε φαει ενα λιονταρι στην αφρικανικη σαβανα.
μπορει να κατσει να τον φαει και η αννουλα του μπιμπι
καλά να πάθω..... καλά να πάθω καλά να πάθω
εσυ θες δηλαδη να μπεις φυλακη? φιλε εισαι παθητικος?
Οι συγγενείς γελάνε και κοροιδεύουν και περηφανεύονται για τα παιδιά τους.
Aβραμη, πολύ χαρντκορ η τελευταια ιστορια, μπραβο.Καλά ναι. Με πείραξε η ζέστη χτες και πήρα το 166. Είχα κάτι πόνους στο στήθος και ταχυκαρδία και νόμιζα ότι έπαθα έμφραγμα. Ο γιατρός μου είπε να μη σκέφτομαι τα προβλήματα (δεν του είπα ότι είμαι ανυπότακτος εννοείται) και μου έγραψε λεξοτανιλ. Γι' αυτό δε θα γράψω πολλά. Ίσως είναι καλύτερα αν αγνοήσω το πρόβλημα να περάσει μόνο του. Εδώ και πολλά χρόνια φοβάμαι ότι έχω και aids αλλά δεν τόλμησα ποτέ να κάνω εξετάσεις...
Δε μπορώ να πάω σε έναν ψυχίατρο και να παριστάνω τον τρελό τύπε! Δεν το θεωρώ έντιμο. Ούτε τα καταφέρνω στα ψέματα. Άσε που οι ψυχίατροι δεν είναι χαζοί. Αμέσως θα το καταλάβαινε ότι θέλω τρελόχαρτο για το στρατό. Κι άλλοι έχουν προσπαθήσει να κάνουν αυτή την απάτη.
Δεν έμαθα να εξαπατώ για το συμφέρον μου. Δε μπορώ να ζήσω έτσι. Ο πατέρας μου έλεγε πάντα ότι πρέπει να τιμωρηθώ για το καλό μου. Και γιατί έτσι πρέπει! Καλώς κακώς έτσι γαλουχήθηκα. Δε μου αρέσει η τιμωρία αλλά το ζητούμενο δεν είναι τι μου αρέσει αλλά τι είναι ΔΙΚΑΙΟ!
Τα λέμε άλλη μέρα.
ορε μαναμ βουτα που θα πεσειΜαγκες απουσιαζω σημερα γιατι μαγειρευω...ηδη εψησα 2 φρατζολακια ψωμι,τωρα φτιαχνω γιγαντες και μετα ενα μεζεδακι για τσιπουρο...![]()
Μαγκες απουσιαζω σημερα γιατι μαγειρευω...ηδη εψησα 2 φρατζολακια ψωμι,τωρα φτιαχνω γιγαντες και μετα ενα μεζεδακι για τσιπουρο...![]()
ε ναι ρε φιλε,γι'αυτο ασε με να χαρω οτι προλαβαινω....ο μεζες ειναι καρδια μοσχαριου,για οσους ξερουν απο μεζεδες... ;)να δεις στη στενη κατι ωραια μεζεδακια που εχει.......
![]()
ε ναι ρε φιλε,γι'αυτο ασε με να χαρω οτι προλαβαινω....ο μεζες ειναι καρδια μοσχαριου,για οσους ξερουν απο μεζεδες... ;)
τι ειναι τα νουντλς? εχω τρωω μεζεδες γνησιους Ελληνικους βλαχικους,Δεκεμβρη τυπεπαρε νουντλς κοντα τυπε... ποτε μπαινεις?