Νέα

Γιατί έγινα callgirl

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gejgi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 182
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
783
Πόντοι
86
Οπως και να το πουμε, οπως και να το δεις........
Υπαρχει μεσα τους-----ως αποτελεσμα------πολυς κρυφος πονος.......και τιμημα....

Ολες Ακομα και το Αστερι των Αστεριων,του χωρου,
που το μπορει να το παιζει ανετη, απελευθερωμενη κ Μαγκισα.....
==Το Εχω εισπραξει-Ζησει μεσα απο τα Ματια μου και την Αγκαλια μου........==

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.573
Πόντοι
456
Από τη στιγμή που μια ενήλικη γυναίκα κάνει συνειδητά αυτή την επιλογή κάνει ένα επάγγελμα. Μακάρι δηλαδή να το έβλεπε όλος ο κόσμος έτσι και να μην κολλάει ταμπέλες.

Το εντυπωσιακό βέβαια είναι πως έχουμε φτάσει στο 2025 και ακόμα γύρω από το σεξ, που είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό μεταξύ δύο ενηλίκων, υπάρχουν αρκετά ταμπού.
Αν γενικά ήταν αποδεκτή από την κοινωνία η φάση σου αρέσω, μου αρέσεις πάμε να βγάλουμε τα μάτια μας και μετά άντε γεια πόσος κόσμος θα έχανε μεροκάματα;
Call girls, onlyfans, μπουρδέλα, στουντιο, πορνοσαιτ λουκέτο. Τίποτα gold diggers θα έχαναν την αξία τους και θα έψαχναν να βρουν πραγματική δουλειά.
Λες και ντε και καλά το μουνί πρέπει να έχει παντοτε μια υπεραξία που πρέπει να πουληθεί ακριβά.

Αν θυμάμαι καλά η Τζουλια δούλευε τους πελάτες της που της έσκαγαν κάτι χιλιάρικα για μισή ώρα. Θα της φαίνονταν γελοίο φαντάζομαι που κόσμος σκάει τόσα πολλά για να γαμήσει.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι απλά. Επειδή το σεξ θεωρείται ακόμα κάπως αλλά είναι και ανάγκη υπάρχει και η ανάλογη αγορά. Τώρα γιατί μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν ταμπέλες γύρω από το σεξ και από τις γυναίκες που επιλέγουν αυτήν τη δουλειά μακάρι να ξερα.

• Like
Αντιδράσεις: gejgi

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom