Νέα

Γιατί έγινα callgirl

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gejgi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 305
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xusths801

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2018
Κριτικές
4
Like
564
Πόντοι
301
Όλες κοιτάμε το πορτοφόλι μέχρι ένα βαθμό,δεν γίνεται να είσαι με κάποιον που είναι ικανοποιημένος με ένα επίδομα ανεργίας η με το να δουλεύει ντελιβερας μια ζωη
Που είναι το πρόβλημα στο να δουλεύει κάποιος ντελιβεράς για χρόνια; Δουλειά που βγάζει αρκετά λεφτά δεν είναι και αυτή;

mikaeladancer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2025
Like
1.739
Πόντοι
200
Που είναι το πρόβλημα στο να δουλεύει κάποιος ντελιβεράς για χρόνια; Δουλειά που βγάζει αρκετά λεφτά δεν είναι και αυτή;
Δεν λέω το αντίθετο, αλλά δεν είναι κάτι που μπορεί να κάνει καποιος για παντα πιστεύω

xusths801

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2018
Κριτικές
4
Like
564
Πόντοι
301
Δεν λέω το αντίθετο, αλλά δεν είναι κάτι που μπορεί να κάνει καποιος για παντα πιστεύω
Το να υποβαθμίζεις από την άλλη τι δουλειά μπορεί να κάνει ο καθένας δεν είναι και το πιο σωστό πιστεύω

no mercy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
3.908
Πόντοι
456
μην ξεχνατε και αυτες που ειναι νυμφομανης και θεωρουν οτι ειναι ευκαιρια να βγαλουν και μερικα λεφτα....η διαφορα αυτων που γουσταρουν με αυτες που δεν γουσταρουν ειναι στη συμπεριφορα κατα την συναντηση....οσο και καλη επαγγελματιας να ειναι η ξινιλα βγαινει οταν δεν γουσταρουν.....

Wolf21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
6
Like
955
Πόντοι
361
Γρήγορο,αλλά καθόλου εύκολο,χρήμα...
Αν νομιζει κάποιος ότι αυτη η δουλειά είναι απλή,μάλλον η μαλακία τον έχει πειράξει...Ο άλλος έγραψε περί "τεμπελιάς".Μπορεί να μην είναι κουβάλημα και σκάψιμο αλλά δεν είναι εύκολη δουλειά,τουναντίον είναι πολύ δύσκολη και ιδιαίτερη.
Οι κοπέλες που ασκούν το επάγγελμα χρήζουν σεβασμού και αναγνώρισης.

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.432
Πόντοι
3.796
Πλεον το κανουν αλλα οχι σοι κ καλα σε σουβλατζιδικα.Κ σε αυτα πλεον ειναι πιο ευχαριστημενοι απο μια "κανονικη" δουλεια.Βαλε κ καθε τυπο διανομης πχ κουριερ σε οποιαδηποτε ειδη προιοντος

AmbadeenOff

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2017
Like
824
Πόντοι
81
Τόσα χρόνια στο site δεν έχω εντοπίσει ανάλογο θέμα. Κάνω λάθος;
Ναι.

Kleopatea

Call-Girl
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
1.713
Και ανακεφαλαιώνουμε λοιπόν μόνο εύκολο δεν είναι.
Έχω έρωτα με τα ταξίδια και συνδυάζω δουλειά μαζί με διασκέδαση ανεβαίνω τακτικά θεσσαλονίκη σε όμορφο ξενοδοχείο περνάω όμορφα έχω καλούς και ευγενικούς κυρίους που με κάνουν να βλέπω την πόλη με άλλο μάτι.
Κεφαλονιά ζάκυνθος και αίγινα είναι τα μέρη που για λόγο δουλειάς τα επισκέπτομαι μια φορά το μήνα.
Μεγάλο λάθος να συνεργάζεσαι με γραφείο γιατί μένεις με ψύχουλα.
Εμείς διαλέγουμε τους πελάτες μας και αν κρατήσεις λίγους και καλούς εκτός από το χρήμα είναι και η διάθεση τα ψώνια οι βόλτες τουλάχιστον εγώ έτσι κάνω με.τους πελάτες μου.
Και τα ταξίδια στο εξωτερικό λαμβάνουν χώρα τουλάχιστον τρεις φορές το χρόνο μαζί με πελάτες πάντα !!!!:smitten:

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
6.134
Πόντοι
1.336
Και ανακεφαλαιώνουμε λοιπόν μόνο εύκολο δεν είναι.
Έχω έρωτα με τα ταξίδια και συνδυάζω δουλειά μαζί με διασκέδαση ανεβαίνω τακτικά θεσσαλονίκη σε όμορφο ξενοδοχείο περνάω όμορφα έχω καλούς και ευγενικούς κυρίους που με κάνουν να βλέπω την πόλη με άλλο μάτι.
Κεφαλονιά ζάκυνθος και αίγινα είναι τα μέρη που για λόγο δουλειάς τα επισκέπτομαι μια φορά το μήνα.
Μεγάλο λάθος να συνεργάζεσαι με γραφείο γιατί μένεις με ψύχουλα.
Εμείς διαλέγουμε τους πελάτες μας και αν κρατήσεις λίγους και καλούς εκτός από το χρήμα είναι και η διάθεση τα ψώνια οι βόλτες τουλάχιστον εγώ έτσι κάνω με.τους πελάτες μου.
Και τα ταξίδια στο εξωτερικό λαμβάνουν χώρα τουλάχιστον τρεις φορές το χρόνο μαζί με πελάτες πάντα !!!!:smitten:
Όμορφα και ωραία όσα γράφεις, αλλά νομίζω δεν απαντούν στο ερώτημα του τοπικ.

• Like
Αντιδράσεις: gejgi

aekaldo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2024
Like
497
Πόντοι
21
:coffee: :coffee:

1739189195501.gif
Το μόνο σίγουρο.

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
6.134
Πόντοι
1.336
Απαντούν..
Λεφτά,ταξιδια,παρέα.βολτες ,ψώνια
Λίγα είναι?
Άρα προσπαθώντας να τα ξεδιαλύνω, κατά βάση λεφτά και παρέα σε ενδιαφέρουν.
Σεβαστή η κάθε απάντηση, δεν υπάρχει άλλωστε σωστό και λάθος.

Your_sexy_girl

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2025
Like
53
Πόντοι
0
Τόσα χρόνια στο site δεν έχω εντοπίσει ανάλογο θέμα. Κάνω λάθος?

Αν θέλουν τα κορίτσια και οι κυρίες που βρίσκονται εδώ, ας μας δώσουν μερικά στοιχεία.

Προσωπικά αν και δεν έχω ρωτήσει ΠΟΤΕ κάποια κυ΄ρια κατά την συνάντησή μας , θα μ ενδιέφερε ν ακούσω να μας μιλήσουν γι αυτό το θέμα.

Επίσης συναγωνιστές που έχουν ρωτήσει και έχουν πάρει απαντήσεις για το θέμα , αν δεν παραβιάζουν προσωπικά δεδομένα, ας μας πουν τί άκουσαν.
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι καινούργια στο σάιτ και αυτή είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ και τυχαία έπεσα σε αυτό το θρεντ. Δεν είμαι εκδιδόμενη αλλά σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο του να αρχίσω την συγκεκριμένη "δουλειά" (το αν αυτό μπορεί να ο ονομαστεί δουλειά είναι ένα άλλο μεγάλο ζήτημα), γι'αυτό και βρίσκομαι σε αυτό το σάιτ. Το ερώτημα που τέθηκε είναι πολύ ενδιαφέρον. Θεωρώ πως δεν μπορεί να δωθει μια και μόνο απάντηση, διότι πρόκειται για ένα συμπίλημα παραγόντων που οδηγεί τις γυναίκες σε αυτή την απόφαση. Επιπλέον η κάθε γυναίκα έχει τους δικούς της λόγους (οι οποίοι είναι συνήθως πολλοί) για να φτάσει σε αυτήν την απόφαση. Για την δική μου περίπτωση θα πω συνοπτικά ότι οι δύο βασικοί λόγοι που με "σπρώχνουν" προς αυτή την απόφαση είναι η κακή μου ψυχολογική κατάσταση, σε συνδυασμό με τα έντονα οικονομικά πρόβλημα. Δεν θέλω να "πλουτισω", απλώς θέλω να ζω χωρίς την έννοια του αύριο. Θέλω να έχω ένα ικανοποιητικό ποσό που να μου εξασφαλίζει την επιβίωση...

Your_sexy_girl

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2025
Like
53
Πόντοι
0
Κάποια που απλά της άρεσε το sex και συνδιάζει το τερπνόν μετά του ωφελιμου ??

δεν βλέπω πάντως φως
Καλησπέρα!

Για να απαντήσω ως γυναίκα σε αυτή την οπτική, θα αρχίσω λέγοντας πως είναι ΠΟΛΥ δύσκολο μια γυναίκα να κάνει αυτό το επάγγελμα επειδή της αρέσει το σεξ. Οι γυναίκες δεν λειτουργούν σεξουαλικά όπως οι άνδρες. Είναι πιο επιλεκτικές και για να κάνουν σεξ με κάποιον πρέπει να νιώθουν μια κάποια έλξη απέναντι του. Το να κάνει κάποια σεξ με αγνώστους ή τυχαίους άνδρες δεν αποτελεί μια στάνταρ γυναικεία φαντασίωση. Η γυναίκα που αγαπά το σεξ θα βρει άντρες που της αρέσουν και τους επιλέγει συνήθως από τους κύκλους της. Και δεν θα επιλέξει να κάνει βίζιτα προκειμένου να κάνει σεξ. Όλες οι γυναίκες αγαπάμε το σεξ, δεν γινόμαστε όμως όλες εκδιδόμενες. Ακριβώς επειδή καμία δεν θα έκανε σεξ με κάποιον που δεν της αρέσει και δεν τον έχει επιλέξει για σεξουαλικό σύντροφο! Ελπίζω η απάντηση μου να σας ήταν χρήσιμη!

Your_sexy_girl

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2025
Like
53
Πόντοι
0
Το θέμα αφορά αν είδες τα call-girl που έχουν πιο νορμάλ πελάτες και όχι της πουτάνες του δρόμου ή τα μπουρδέλα του Μεταξουργείου που πάνε όλοι αυτοί που λες.
Σωστή απάντηση, τα call girls και οι ανεξάρτητες έχουν μεγαλύτερη ευελιξία στο να επιλέξουν κάπως τους πελάτες τους. Οι γυναίκες στους "οίκους" και στους "δρόμους" όχι. ΚΑΜΙΑ και σας διαβεβαιώνω ΚΑΜΙΑ γυναίκα δεν έχει όνειρο της ζωής της να κάνει σεξ με γέρους, βρώμικους, αρρώστους κλπ. Τώρα μου γεννήθηκε η εξής απορία: Ένας άντρας θα έκανε την ανάλογη δουλειά; Να κάνει σεξ επί πληρωμή με γυναίκες που δεν του αρέσουν;

Your_sexy_girl

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2025
Like
53
Πόντοι
0
Καθαρα και ξεκαθαρα για το Χ Ρ Η Μ Α.
Ασχετα τι λενε οι ιδιεςπου με ολον τον σεβασμο οι παροιμιες
-μην πιστευεις πουστη λόγια και πουτανας μοιρολογια

-καθε πουτανα εχει και μια θλιβερή ιστορία
δεν βγηκαν τυχαία.

Δρόμος ισιάδι στρωμενος με χρήμα
Συγγνώμη αλλά θα διαφωνήσω. Το χρήμα είναι πράγματι η κινητήρια δύναμη για να κάνει κανείς αυτό το "επάγγελμα". Ωστόσο θεωρώ πως όλες οι γυναίκες αγαπάνε το χρήμα φυσικά. Αφού όλες αγαπάνε το χρήμα γιατί δεν κάνουν όλες αυτή την δουλειά; Φαίνεται πως το χρήμα δεν είναι αρκετό να καταστήσει την κάθε μια εκδιδόμενη...επιλέγουν αυτή τη δίοδο γυναίκες που νιώθουν πως δεν έχουν επιλογή, ή πως αυτή η επιλογή είναι η καλύτερη που έχουν. Πράγματι συμφωνώ μαζί σου πως η κάθε εκδιδόμενη έχει μια θλιβερή ιστορία, όμως θεωρώ πως οι περισσότερες ΔΕΝ θα συζητήσουν τα θέματα αυτά με τους πελάτες. Η δουλειά τους είναι να τους ικανοποιούν όχι να τους ψυχοπλακωνουν. Αν κλαίγονται θα χάσουν την πελατεία τους και αυτό δεν το θέλουν, έτσι τουλάχιστον θεωρώ εγώ πως συμβαίνει... Κι όχι δεν πιστεύω πως "Δρόμος ισιάδι στρωμενος με χρήμα". Το χρήμα βοηθάει πολύ, αλλά δεν γιατρεύει τίποτα!

torrente

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2010
Κριτικές
9
Like
349
Πόντοι
281
Συγγνώμη αλλά θα διαφωνήσω. Το χρήμα είναι πράγματι η κινητήρια δύναμη για να κάνει κανείς αυτό το "επάγγελμα". Ωστόσο θεωρώ πως όλες οι γυναίκες αγαπάνε το χρήμα φυσικά. Αφού όλες αγαπάνε το χρήμα γιατί δεν κάνουν όλες αυτή την δουλειά; Φαίνεται πως το χρήμα δεν είναι αρκετό να καταστήσει την κάθε μια εκδιδόμενη...επιλέγουν αυτή τη δίοδο γυναίκες που νιώθουν πως δεν έχουν επιλογή, ή πως αυτή η επιλογή είναι η καλύτερη που έχουν. Πράγματι συμφωνώ μαζί σου πως η κάθε εκδιδόμενη έχει μια θλιβερή ιστορία, όμως θεωρώ πως οι περισσότερες ΔΕΝ θα συζητήσουν τα θέματα αυτά με τους πελάτες. Η δουλειά τους είναι να τους ικανοποιούν όχι να τους ψυχοπλακωνουν. Αν κλαίγονται θα χάσουν την πελατεία τους και αυτό δεν το θέλουν, έτσι τουλάχιστον θεωρώ εγώ πως συμβαίνει... Κι όχι δεν πιστεύω πως "Δρόμος ισιάδι στρωμενος με χρήμα". Το χρήμα βοηθάει πολύ, αλλά δεν γιατρεύει
Συγγνώμη αλλά θα διαφωνήσω. Το χρήμα είναι πράγματι η κινητήρια δύναμη για να κάνει κανείς αυτό το "επάγγελμα". Ωστόσο θεωρώ πως όλες οι γυναίκες αγαπάνε το χρήμα φυσικά. Αφού όλες αγαπάνε το χρήμα γιατί δεν κάνουν όλες αυτή την δουλειά; Φαίνεται πως το χρήμα δεν είναι αρκετό να καταστήσει την κάθε μια εκδιδόμενη...επιλέγουν αυτή τη δίοδο γυναίκες που νιώθουν πως δεν έχουν επιλογή, ή πως αυτή η επιλογή είναι η καλύτερη που έχουν. Πράγματι συμφωνώ μαζί σου πως η κάθε εκδιδόμενη έχει μια θλιβερή ιστορία, όμως θεωρώ πως οι περισσότερες ΔΕΝ θα συζητήσουν τα θέματα αυτά με τους πελάτες. Η δουλειά τους είναι να τους ικανοποιούν όχι να τους ψυχοπλακωνουν. Αν κλαίγονται θα χάσουν την πελατεία τους και αυτό δεν το θέλουν, έτσι τουλάχιστον θεωρώ εγώ πως συμβαίνει... Κι όχι δεν πιστεύω πως "Δρόμος ισιάδι στρωμενος με χρήμα". Το χρήμα βοηθάει πολύ, αλλά δεν γιατρεύει τίποτα!
μεγαλη κουβεντα που δεν καλυπτεται σε ενα thread. θα σου προτεινα να ξεκινησεις με sugardaddy φαση. η δοκιμαστικα επιλεγοντας εσυ και οχι εντελως pro με αγγελιες κλπ να δες αν σπυ αρεσει. η σε περιοχες που συχναζουν business travellers επιλεγοντας εσυ. μεγαλη κουβεντα. δε μπορω να σου στειλω pm να σου πω πιο αναλυτικα κλπ. αν θες pm me

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom