Νέα

Γιατί έγινα callgirl

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gejgi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 211
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (11 μέλη και 10 επισκέπτες)

xusths801

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2018
Κριτικές
4
Like
562
Πόντοι
301
Όλες κοιτάμε το πορτοφόλι μέχρι ένα βαθμό,δεν γίνεται να είσαι με κάποιον που είναι ικανοποιημένος με ένα επίδομα ανεργίας η με το να δουλεύει ντελιβερας μια ζωη
Που είναι το πρόβλημα στο να δουλεύει κάποιος ντελιβεράς για χρόνια; Δουλειά που βγάζει αρκετά λεφτά δεν είναι και αυτή;

mikaeladancer

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2025
Like
510
Πόντοι
20
Που είναι το πρόβλημα στο να δουλεύει κάποιος ντελιβεράς για χρόνια; Δουλειά που βγάζει αρκετά λεφτά δεν είναι και αυτή;
Δεν λέω το αντίθετο, αλλά δεν είναι κάτι που μπορεί να κάνει καποιος για παντα πιστεύω

xusths801

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2018
Κριτικές
4
Like
562
Πόντοι
301
Δεν λέω το αντίθετο, αλλά δεν είναι κάτι που μπορεί να κάνει καποιος για παντα πιστεύω
Το να υποβαθμίζεις από την άλλη τι δουλειά μπορεί να κάνει ο καθένας δεν είναι και το πιο σωστό πιστεύω

no mercy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
3.803
Πόντοι
456
μην ξεχνατε και αυτες που ειναι νυμφομανης και θεωρουν οτι ειναι ευκαιρια να βγαλουν και μερικα λεφτα....η διαφορα αυτων που γουσταρουν με αυτες που δεν γουσταρουν ειναι στη συμπεριφορα κατα την συναντηση....οσο και καλη επαγγελματιας να ειναι η ξινιλα βγαινει οταν δεν γουσταρουν.....

• Like
Αντιδράσεις: Wolf21

Wolf21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
6
Like
887
Πόντοι
361
Γρήγορο,αλλά καθόλου εύκολο,χρήμα...
Αν νομιζει κάποιος ότι αυτη η δουλειά είναι απλή,μάλλον η μαλακία τον έχει πειράξει...Ο άλλος έγραψε περί "τεμπελιάς".Μπορεί να μην είναι κουβάλημα και σκάψιμο αλλά δεν είναι εύκολη δουλειά,τουναντίον είναι πολύ δύσκολη και ιδιαίτερη.
Οι κοπέλες που ασκούν το επάγγελμα χρήζουν σεβασμού και αναγνώρισης.

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
17.772
Πόντοι
3.796
Πλεον το κανουν αλλα οχι σοι κ καλα σε σουβλατζιδικα.Κ σε αυτα πλεον ειναι πιο ευχαριστημενοι απο μια "κανονικη" δουλεια.Βαλε κ καθε τυπο διανομης πχ κουριερ σε οποιαδηποτε ειδη προιοντος

AmbadeenOff

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2017
Like
692
Πόντοι
81
Τόσα χρόνια στο site δεν έχω εντοπίσει ανάλογο θέμα. Κάνω λάθος;
Ναι.

Kleopatea

Call-Girl
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
1.458
Και ανακεφαλαιώνουμε λοιπόν μόνο εύκολο δεν είναι.
Έχω έρωτα με τα ταξίδια και συνδυάζω δουλειά μαζί με διασκέδαση ανεβαίνω τακτικά θεσσαλονίκη σε όμορφο ξενοδοχείο περνάω όμορφα έχω καλούς και ευγενικούς κυρίους που με κάνουν να βλέπω την πόλη με άλλο μάτι.
Κεφαλονιά ζάκυνθος και αίγινα είναι τα μέρη που για λόγο δουλειάς τα επισκέπτομαι μια φορά το μήνα.
Μεγάλο λάθος να συνεργάζεσαι με γραφείο γιατί μένεις με ψύχουλα.
Εμείς διαλέγουμε τους πελάτες μας και αν κρατήσεις λίγους και καλούς εκτός από το χρήμα είναι και η διάθεση τα ψώνια οι βόλτες τουλάχιστον εγώ έτσι κάνω με.τους πελάτες μου.
Και τα ταξίδια στο εξωτερικό λαμβάνουν χώρα τουλάχιστον τρεις φορές το χρόνο μαζί με πελάτες πάντα !!!!:smitten:

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.985
Πόντοι
1.336
Και ανακεφαλαιώνουμε λοιπόν μόνο εύκολο δεν είναι.
Έχω έρωτα με τα ταξίδια και συνδυάζω δουλειά μαζί με διασκέδαση ανεβαίνω τακτικά θεσσαλονίκη σε όμορφο ξενοδοχείο περνάω όμορφα έχω καλούς και ευγενικούς κυρίους που με κάνουν να βλέπω την πόλη με άλλο μάτι.
Κεφαλονιά ζάκυνθος και αίγινα είναι τα μέρη που για λόγο δουλειάς τα επισκέπτομαι μια φορά το μήνα.
Μεγάλο λάθος να συνεργάζεσαι με γραφείο γιατί μένεις με ψύχουλα.
Εμείς διαλέγουμε τους πελάτες μας και αν κρατήσεις λίγους και καλούς εκτός από το χρήμα είναι και η διάθεση τα ψώνια οι βόλτες τουλάχιστον εγώ έτσι κάνω με.τους πελάτες μου.
Και τα ταξίδια στο εξωτερικό λαμβάνουν χώρα τουλάχιστον τρεις φορές το χρόνο μαζί με πελάτες πάντα !!!!:smitten:
Όμορφα και ωραία όσα γράφεις, αλλά νομίζω δεν απαντούν στο ερώτημα του τοπικ.

aekaldo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2024
Like
78
Πόντοι
0
:coffee: :coffee:

1739189195501.gif
Το μόνο σίγουρο.

Stories